Ο Μπαμπ μου κάνει και κακώς δεν τον πήραμε (δεν ξέρω τι έπαιξε με Μισκο εκεί, αλλά ο παίκτης προτίμησε την Εφές). Ο Μίσιτς για τα λεφτά που παίρνει και στην κατάσταση που εμφανίστηκε, όχι δεν μου κάνει. Ο Shorts έκλεισε σε εσάς λόγω Άταμαν, δεν πήγε στην κάτω Ραγούλα.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Σεπ 17, 2025 4:11 pmνα εκλεινες τον μαλεντον απο πριν τα χριστουγενναDimmitz έγραψε: ↑Τετ Σεπ 17, 2025 4:06 pm
Θα απαντήσω και στον golito μαζί με σένα γιατί πάνω κάτω γράφεται τα ίδια.
Αν ας πούμε είχε μείνει ο Βιλντόζα και είχαμε πάρει και τον Φόρεστ, πάλι δεν θα εκραζες; Δεν θα έβγαινες να πεις για μετριότητες στα γκάρντ κ.ο.κ;
Είναι πρόβλημα δηλαδή που επιτέλους φέτος πήγαν να κάνουν το σωστό και να περιμένουν για κάποιον πιο ποιοτικό παίκτη;
Ο Μαλεντόν δεν μπαίνει στην εξίσωση όταν έκλεισε στην Ρεάλ από τα Χριστούγεννα όταν εμείς τα δίναμε όλα στην χρονιά που κλείναμε τα 100 χρόνια για την κούπα. Ακόμα και πρόταση να του κάναμε δεν είναι σίγουρο ότι θα μας επέλεγε
Από τους διαθέσιμους το καλοκαίρι πες μου ποιον θα έφερνες. Ο Τζέιμς δεν βγήκε ποτέ στην αγορά. Από NBA, ο μόνος που έχει έρθει και θα μας ταίριαζε είναι ο Brandon Boston.
Αυτό που λες «δεν παίρνουμε παίκτη απλά για να πάρουμε είναι εικασία, αν όντως περάσει ο Οκτώβριος και δεν πάρουμε έλα να το ξανασυζητήσουμε.
να εδινες 3 εκατ στον σορτς
να εδινες 4,8 στον μισιτς
να επαιρνες κανεναν απο αυτους που πηγε να δει στο λας βεγκας ο μπαρτζωκας
εστω τον μπαμπ που ειχε ακουστει
δεν σου κανει καμια απο αυτες τις λυσεις?
Από summer cup πρέπει να φάγαμε πολλά άκυρα, ο μόνος αξιόλογος που ήρθε από Αμερική είναι ο Boston που και αυτός Φενέρ πήγε, δεν πήγε στην Μπάγερν.
Προφανώς και υπήρχαν παίκτες (σίγουρα φάγαμε πολλά άκυρα), αλλά από το να ερχόταν Φόρεστ ή Φρανσίσκο, χίλιες φορές που περιμέναμε. Αυτό λέω τόση ώρα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο