Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 18, 2025 12:27 pm

Κι εγώ αυτό νομίζω...

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Σεπ 18, 2025 12:41 pm

Jeight έγραψε:
Πέμ Σεπ 18, 2025 11:51 am
Rivers15 έγραψε:
Πέμ Σεπ 18, 2025 11:41 am

Το κακο της συγκεκριμενης υποθεσης ειναι πως υπηρχε στα σχεδια του προπονητη η πιθανοτητα να κατεβουμε με τον Εβανς ως βασικο PG.
Το οποιο δεν ειναι θεμα προπονητικης φυσεως αλλά απλης λογικής.
Κατα τα λοιπα προφανως και μια σοβαρη ομαδα δεν ασχολειται με τα σοσιαλ και τα καθε λογης φορουμ.
Δεν νομιζω οτι ειχε πολλες πιθανοτητες αυτο αφου αποδεδειγμενα ψαχναμε παικτη το καλοκαιρι με δυο επιβεβαιψμενες προτασεις σε Μπαμπ και Μισιτς. Απλα κατι μου λεει οτι δεν βρισκουν με τιποτα αυτο που θελουν και φοβαμαι μη συμβιβαστουν με μπαλωμα τυπου φορεστ η φρανσισκο
Αν δεν εβρισκαν / βρισκουν αυτο που θελουν ακομα και το μπαλωμα τυπου φορεστ (ο οποιος εμενα μου αρεσει πολυ αλλά τεσπα) ή φρανσισκο χρησιμο θα ηταν καθως δεν νομιζω πως εχουμε και κανα διαθεσιμο και ετοιμο PG καλυτερο αυτων των δυο.
Προσωπικά :dribble: θα αλλαζα τον Λη με τον Φορεστ και θα περιμενα τα κοψιματα του NBA να φερω και εναν χειριστη με αξιολογο σουτ. Επισης ετσι θα ησουν πιο ανετος.
Τωρα εχεις ενα PG που εχει θεματα στη μεση του, ενα PG που δεν φαινεται να ανταποκρινεται ως PG στο μπασκετ Μπαρτζωκα και ενα PG που εχει να παιξει μπασκετ 1.50 χρονο και εν τελει θα παιζεις με PG τον Μακισικ ή τον Φουρνιε.
Να μου πεις βεβαια πως θα αλλαζες τον Λη εφοσον εχει συμβολαιο, που ξες οτι θα θελει να φυγει... :Amen:

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Πέμ Σεπ 18, 2025 1:44 pm

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Σεπ 18, 2025 12:41 pm
Jeight έγραψε:
Πέμ Σεπ 18, 2025 11:51 am

Δεν νομιζω οτι ειχε πολλες πιθανοτητες αυτο αφου αποδεδειγμενα ψαχναμε παικτη το καλοκαιρι με δυο επιβεβαιψμενες προτασεις σε Μπαμπ και Μισιτς. Απλα κατι μου λεει οτι δεν βρισκουν με τιποτα αυτο που θελουν και φοβαμαι μη συμβιβαστουν με μπαλωμα τυπου φορεστ η φρανσισκο
Αν δεν εβρισκαν / βρισκουν αυτο που θελουν ακομα και το μπαλωμα τυπου φορεστ (ο οποιος εμενα μου αρεσει πολυ αλλά τεσπα) ή φρανσισκο χρησιμο θα ηταν καθως δεν νομιζω πως εχουμε και κανα διαθεσιμο και ετοιμο PG καλυτερο αυτων των δυο.
Προσωπικά :dribble: θα αλλαζα τον Λη με τον Φορεστ και θα περιμενα τα κοψιματα του NBA να φερω και εναν χειριστη με αξιολογο σουτ. Επισης ετσι θα ησουν πιο ανετος.
Τωρα εχεις ενα PG που εχει θεματα στη μεση του, ενα PG που δεν φαινεται να ανταποκρινεται ως PG στο μπασκετ Μπαρτζωκα και ενα PG που εχει να παιξει μπασκετ 1.50 χρονο και εν τελει θα παιζεις με PG τον Μακισικ ή τον Φουρνιε.
Να μου πεις βεβαια πως θα αλλαζες τον Λη εφοσον εχει συμβολαιο, που ξες οτι θα θελει να φυγει... :Amen:
Το ιδανικο θα ηταν Μπαμπ στην θεση Λι και ενας two way scorer στο 1-2. Αυτο δεν προκειται να γινει οποτε παμε να βρουμε εναν ποιοτικο two way παικτη που να μπορει να δημιουργει το δικο του σουτ μεχρι να επανελθει ο Εβανς

Jeight

euroleague
Reactions:

Πέμ Σεπ 18, 2025 1:45 pm

big_lebowski έγραψε:
Πέμ Σεπ 18, 2025 12:04 pm
Και τι είναι αυτό που θέλουν?
Δεν είναι ειρωνικό το ερώτημα, αλλά Μπαμπ και Μισιτς είναι μήλα με πορτοκάλια. Δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους ώστε να δείξουν κάποια στόχευση
Ο Μισιτς δεν ειναι στοχευση, ειναι υποθεση Φουρνιε και Βεζενκοφ. Εφοσον ειναι διαθεσιμος του κανεις προταση χωρις να ειναι απαραιτητα αυτο που ηθελε ο Μπαρτζωκας. Ουτε ο Σασα η ο Μιλου ηταν κατα πασα πιθανοτητα τα χαρακτηριστικα που εψανχε το τιμ αλλα εφοσον ηταν διαθεσιμοι τους προσεγγιζεις.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 18, 2025 1:55 pm

Jeight έγραψε:
big_lebowski έγραψε:
Πέμ Σεπ 18, 2025 12:04 pm
Και τι είναι αυτό που θέλουν?
Δεν είναι ειρωνικό το ερώτημα, αλλά Μπαμπ και Μισιτς είναι μήλα με πορτοκάλια. Δεν έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους ώστε να δείξουν κάποια στόχευση
Ο Μισιτς δεν ειναι στοχευση, ειναι υποθεση Φουρνιε και Βεζενκοφ. Εφοσον ειναι διαθεσιμος του κανεις προταση χωρις να ειναι απαραιτητα αυτο που ηθελε ο Μπαρτζωκας. Ουτε ο Σασα η ο Μιλου ηταν κατα πασα πιθανοτητα τα χαρακτηριστικα που εψανχε το τιμ αλλα εφοσον ηταν διαθεσιμοι τους προσεγγιζεις.
Πλην Μίσιτς που δεν πιστεύω ότι ενδιαφερθήκαμε επί της ουσίας από αυτά που έχουν διαρρεύσει, ουσιαστικά τα ονόματα τεσσάρων παικτών έχουν ακουστεί: Μπαμπ, Ουάλας, Τζόουνς Γκαρσία και Φρανσίσκο.

Ο Μπαμπ ήταν η πιο ιδανική περίπτωση για τον κόουτς, επειδή είχε υψηλή ρήτρα μάλλον καθυστερήσαμε και κάτι πρέπει να παίχτηκε και με Μισκο εκεί.

Ο Ουάλας έχει two-way χαρακτηριστικά με καλό spot up σουτ. Ο Τζόουνς Γκαρσία ήταν γρίφος, περισσότερο δυαροτριάρι, δεν μπορώ να καταλάβω πως ήθελε να τον χρησιμοποιήσει ο Μπι. Και ο Φρανσίσκο ως τελευταία επιλογή, μια safe λύση με Ευρωπαϊκή εμπειρία που μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του.

Πάνω κάτω αυτά ξέρουμε, είναι αλήθεια ότι οι παραπάνω παίκτες δεν ταιριάζουν μεταξύ τους και μάλλον φαίνεται ότι ψάχνουμε κάτι ποιοτικό ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών.

Jeight

euroleague
Reactions:

Πέμ Σεπ 18, 2025 2:17 pm

Dimmitz έγραψε:
Πέμ Σεπ 18, 2025 1:55 pm
Jeight έγραψε:

Πλην Μίσιτς που δεν πιστεύω ότι ενδιαφερθήκαμε επί της ουσίας από αυτά που έχουν διαρρεύσει, ουσιαστικά τα ονόματα τεσσάρων παικτών έχουν ακουστεί: Μπαμπ, Ουάλας, Τζόουνς Γκαρσία και Φρανσίσκο.

Ο Μπαμπ ήταν η πιο ιδανική περίπτωση για τον κόουτς, επειδή είχε υψηλή ρήτρα μάλλον καθυστερήσαμε και κάτι πρέπει να παίχτηκε και με Μισκο εκεί.

Ο Ουάλας έχει two-way χαρακτηριστικά με καλό spot up σουτ. Ο Τζόουνς Γκαρσία ήταν γρίφος, περισσότερο δυαροτριάρι, δεν μπορώ να καταλάβω πως ήθελε να τον χρησιμοποιήσει ο Μπι. Και ο Φρανσίσκο ως τελευταία επιλογή, μια safe λύση με Ευρωπαϊκή εμπειρία που μπορεί να δημιουργήσει για τον εαυτό του.

Πάνω κάτω αυτά ξέρουμε, είναι αλήθεια ότι οι παραπάνω παίκτες δεν ταιριάζουν μεταξύ τους και μάλλον φαίνεται ότι ψάχνουμε κάτι ποιοτικό ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών.
Αυτο που ξερω ειναι οτι ο Χουπφελας ειπε προ δυο μηνων οτι ημασταν πολυ κοντα στον Μπαπ, μετα κατι εγινε και εκλεισε γηρογρα Εφες. Δικη μου εικασια ειναι οτι με την κατασταση Πετρουσεφ και με την δημοσια διαμαχη Μπαρτζωκα Μισκο, ο Μισκο χαλασε την μεταγραφη εκδικητικα γιατι ο Χουπεφελας ειχε πει οτι ημασταν 80% κοντα στον Μπαπ

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 18, 2025 2:25 pm

Ο μπαμπ είχε πρώτα κλείσει στην Μονακό.. μετά τον λέγαν κλεισμένο σε μας μέχρι που ανακοινώθηκε από την εφες..

Ο παπατζιανι λέει ότι κάναμε πρόταση στον μορρις

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Σεπ 18, 2025 2:28 pm

shaq7 έγραψε:
Ο μπαμπ είχε πρώτα κλείσει στην Μονακό.. μετά τον λέγαν κλεισμένο σε μας μέχρι που ανακοινώθηκε από την εφες..

Τον Μόντε, Shaq;

Τι γνώμη έχει για τον παίκτη το τσατ; Ομολογώ δεν έχω την παραμικρή εικόνα.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Σεπ 18, 2025 2:35 pm

Και τα στατιστικά του αν μπορεί κάποιος.
Στα highlights μου φάνηκε ντουκι, σκοράρει πασάρει και παίζει άμυνα αλλά τον είδα λίγο βαρύ.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Πέμ Σεπ 18, 2025 2:37 pm

FabrizioOberto έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Τον Μόντε, Shaq;

Απο ολους αυτους του περιεργους εξιμπισιον στυλ που εχουν ακουστει το τελευταιο διαστημα μου φαινεται ο πιο γιουρολιγκ συμβατος .

Κοντρολαρισμενος παικτης , οικονομικος στο παιχνιδι του . Κανει το απλο που συνηθως ειναι και το πιο δυσκολο για nbaερς .

Δεν ειναι σουπερ γρηγορος ουτε ελιτ σε καποιο στοιχειο του παιχνιδιου του αλλα μου φαινεται οτι μπορει να ταιριαξει καλα .

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 18, 2025 2:38 pm

Ούτε εγώ το ξέρω , ο μπερι νομίζω για καλό τον έλεγε.. ήταν και 2-3 το καλοκαίρι που τον θέλανε εδώ μέσα αντί του μισιτς

Πάντως οποίος έρθει πρέπει να είναι επιπέδου παλιού Έβανς να καλύψει και την περίπτωση που δεν επανέλθει

Jeight

euroleague
Reactions:

Πέμ Σεπ 18, 2025 2:41 pm

Αν το λεει ο Αντρεανι τοτε σοβαρα αυξανονται οι πιθανοτητες να μην ερθει. Δεν καταλαβαινω γιατι δινει κανεις σημασια σε αυτον τον τυπο. Δεν ειναι καν δημοσιογραφος, ο Μακισικ ειχε πει οτι ηταν εντελως ασχετη η δουλεια του σε ενα ποντοκαστ

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 18, 2025 2:45 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Σεπ 18, 2025 2:35 pm
Και τα στατιστικά του αν μπορεί κάποιος.
Στα highlights μου φάνηκε ντουκι, σκοράρει πασάρει και παίζει άμυνα αλλά τον είδα λίγο βαρύ.
Ο παικτης προ 4 ετων επαιζε περιπου 30 λεπτα μεσο ορο στη βασικη πενταδα των ναγκετς και τιν αμεσο επομενη βασικος στους γουιζαρντς. Τις τελευταιες δυο σεζον εχει πεσει σε αριθμο παιχνιδιων και λεπτων . Δεν ξερω αν εχει τραυματισμους. Οσο τον θυμαμαι κανει αυτα που ειπες. Ειναι μακρυς, δυνατος, Εχει το ντραιβ με καλα τελειωματα, αξιοπιστο σουτ μεσης και μακρινης(οχι κανενας δολοφονος αλλα δεν ειναι κακος), βλεπει γηπεδο και πασαρει καλα ενω στην αμυνα ειναι εξαιρετικα καλος στην πιεση στη μπαλα (αν και οχι αναλογικα τοσο καλος στην ομαδικη αμυνα). Γενικα τοπ επιλογη για ευρωλιγκα. Αν δεν εχει προκυψει καποιος τραυματισμος δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν βρηκε συμβολαιο. Οταν τον ανεφετε ο
μπερι παλιοτερα απλα τον θεωρουσα λιγο απιθανο να καταληξει ευρωλιγκα

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Πέμ Σεπ 18, 2025 2:51 pm

FabrizioOberto έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Τον Μόντε, Shaq;

Ήταν παίκτης στο Φοίνιξ πέρσι με όχι μεγάλο ρόλο. Αν και όποτε έπαιζε είχαμε μια αρχή στο παιχνίδι μας.

Είναι Ευρωπαίος στο στυλ παιχνιδιού του. Κοντρολαρισμενος. Βλέπει την πάσα. Συμπαθητικό σουτ για ΝΒΑ και μετά από τρίπλα στο πικ εν ρολ. Δεν είναι ο ιδανικός για άμυνα αλλά όχι ότι είναι τρύπα πίσω.

Γενικά έχει έναν μέτριο προς καλό βαθμό σε όλους τους τομείς χωρίς να ξεχωρίζει κάπου. Δεν θα ήταν όμως go to guy αν θέλαμε κάτι τέτοιο αλλά περισσότερο pass first Pg.
Θα ταίριαζε στο στυλ Μπαρτζώκα. Μου κάνει εντύπωση αν δεν βρει συμβόλαιο ΝΒΑ αλλά με μια καλή πρόταση από τώρα θα τον έχουμε γιατί οι περισσότερες ομάδες κλείσανε τα ρόστερ τους και αυτός θα ψάχνει θέση σε ομάδες που θα έχουν τραυματισμό μέσα στην χρονιά και θα θέλουν deep playoff run.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Σεπ 18, 2025 2:51 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 18, 2025 2:38 pm
Ούτε εγώ το ξέρω , ο μπερι νομίζω για καλό τον έλεγε.. ήταν και 2-3 το καλοκαίρι που τον θέλανε εδώ μέσα αντί του μισιτς

Πάντως οποίος έρθει πρέπει να είναι επιπέδου παλιού Έβανς να καλύψει και την περίπτωση που δεν επανέλθει
Αν διαβάζω καλά τα στατιστικά είναι τελείως άλλη περίπτωση παίκτη.

Θενκς όλους για τις απαντήσεις!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”