Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 19, 2025 7:12 am

JohnnyPao έγραψε:
Πέμ Σεπ 18, 2025 11:25 pm
SteveNashidis έγραψε:
Πέμ Σεπ 18, 2025 11:05 pm

Σενάριο με τρεις άσους (τζάμπα είναι :hoho: ), τους δύο σε μεταγραφική φθινοπωρινη προσθήκη , τον Λι να χαιρετάει και τον Εβανς να μην έχει την πίεση του κατεβάσματος της μπάλας, περιμένοντας να αναρρώσει πλήρως.

Monte Morris, Walkup, Calathes
Fournier, Dorsey, Evans, Larentzakis
Ward, McKissic, Netzipoglou
Vezenkov, Peters, Papanikolaou
Miloutinov, Hall, Kostas
Δεν θεωρείς πως είσαι λίγο υπερβολικός? Αν ειναι έτσι γιατι δεν βάζουμε και 2-3 ευρωλιγκάτους παίχτες ακόμα? Ειναι μεγάλη η σεζον και χρειάζεται ασφάλεια, όλοι οι καλοί χωράνε κλπ.

Έστω λοιπόν ότι είναι όλοι υγιείς, θα παιζει 20 λεπτά ο Θωμάς, 20 λεπτα ο Morris, 25 ο Fournier, 15 o Dorsey, 20 o Ward, 10 o Pap, 10 o Peters στο "3". Συμπληρώθηκαν τα 120 λεπτα στις τρεις θέσεις της περιφέρεις χωρίς να βάζω ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ σε Καλάθη, McKissic και Keenan Evans. Eιπαμε, οκ, να ρθει ο Νικ για 5ο γκαρντ αντί για 4ο που ήταν στη Μονακο, αλλά οχι και για 6ο...

ΥΓ. Οι Καλαθης, Morris, Walkup δεν μπορουν να παιξουν ταυτόχρονα, θα υπάρχει τρελός περιορισμός στα σχήματα.
ΥΓ1. Γιατί κάποιοι θεωρούν τον Napier καλύτερο του Lee?
Το ρόστερ είναι υπερβολικό αν είναι όλοι υγιείς. Αλλά δεν είναι. Οι τρεις έχουν θέματα και εγώ γενικά δεν υπολογίζω τον Μακισικ καθώς δήλωσε ότι σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ ( άσχετα αν μας ξελασπωσε τελικούς).

Στους χρόνους που γράφεις νομίζω ακολουθείς το παλιό μοτίβο. Αυτό των λίγων αγώνων της Α1 και των ~26 της RS της Γιουρολιγκ.

Νομίζω πλέον τα ροστερακια να τα φτιάχνουμε με 15αδες αντί για 12αδες και οι χρόνοι συμμετοχής δεν θα είναι όλοι μοιρασμένοι σε ένα παιχνίδι αλλά θα υπάρχουν διαφορετικές πεντάδες ανά διοργάνωση ή ανά εβδομάδα ανάλογα με το πόσα παιχνίδια έχει.

Walkup Καλάθη είδαμε με εθνική μαζί βέβαια. :hoho:

Μπορεί να μην είναι ιδανικό Walkup Calathes Morris μαζί αλλά ο Μόρις ταιριάζει με όλα τα γκαρντς γιατί ταυτόχρονα έχει πολλά καλά στοιχεία.

Walkup Morris Fournier
Calathes Morris Dorsey
Morris Evans Fournier
Morris Larentzakis Netzipoglou

Ολα ταιριάζουν κατεμέ και η προσθήκη Καλάθη στην θέση του Λι είναι αναβάθμιση. Σε αυτό συμφωνεί μεγάλο ποσοστό του φόρουμ μας.

Το σκέτο Καλάθης δε βγαίνει νόημα και όλοι αντέδρασαν χωρίς βασικό παίκτη από ΝΒΑ.

Ειδωνεν φιλε μου

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Σεπ 19, 2025 7:26 am

reignman έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 6:19 am
τουλουμπα έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 3:47 am
ρε παιδια περυσι τον καλαθη τον ειδατε? ο ανθρωπος ηταν για λυπηση κυριολεκτικα σερνοταν

ο καλαθης ειναι στα τελειωματα αυτη την στιγμη ειναι χειορτερος του λι
εσεις φανταζεστε οτι θα ερθει και θα παιζει οπως στα πραιμ του πριν 3-4 χρονια ας πουμε

ο παιχτης εχει σταματησει το μπασκετ απλα δεν το ξερει ακομα
Ο πνιγμενος απ'τα μαλλια του πιανεται.
απ τα μαλλια του Καλαθη συγκεκριμενα.......

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 7:51 am

Μορις, Γουοκαπ, Καλαθης
Εβανς, Ντορσει, Λι
Φουρνιε, Γουορντ, Μακκισικ
Βεζε, Πιτερς, Παπανικολαου
Μιλουτινοφ, Χολ, Αντετοκουμπο

Ειναι πολυ καλη 15αδα συν Λαρε, Νετζηπογλου μονο για Α1 αν και τον Νικ θα τον επαιρνα μονο αν δεν κοστισει μια περιουσια.( φυσικα περσι εδινες 800000 στο μητρου Λονγκ) οποτε αν αυτα τα λεφτα πανε εκει μια χαρα

Ετσι ο εβανς εχει χρονο να επανελθει, μπορει να παιξει μαζι με Γουοκαπ στην πενταδα και να ειναι ο on ball guard ή να ειναι μαζι με Μορις ή Καλαθη και να ειναι ο δευτερος οργανωτης.

Ο Λι θα μπορεσει να παρει το ρολο του Μακκισικ δηλαδη του δευτεροτριτου οργανωτη μεσα στη πενταδα καθως τετοιος ειναι. Ο Σακ ποτε δεν επαιξε το off ball τριαρι και σε αντιστοιχο ρολο ο Λι θα μπορουσε να ειναι πολυ αποδοτικος. Ειδικα γνωριζοντας οτι ο Σακ για 6 μηνες σερνεται και κανει ενα μαγικο δινηνο. Και να φυγει ομως ο Λι (εγω το λεω απο την πρωτη μερα τονμπιστευω τον παικτη) μια χαρα θα ειμαστε.

Το Μιλου - Χολ ειναι πολυ αξιολογο διδυμο. Θα ηθελα ενα δυναμιτη ακομη αλλα αν ο Κωτσος παιξει οπως το ευρωμπασκετ θα ειμαστε μια χαρα και εκει. Αν οχι εχουμε 1,5 μηνα μπροστα μας να βρουμε παικτη απο τα κοψιματα.

Γενικα δεν ειμαι απαισιοδοξος. Η συγκυρια με τον τραυματισμο του εβανς μονο καλο θα κανει στην ομαδα οσο σκληρο και αν ειναι αυτο για τον παικτη

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Σεπ 19, 2025 8:14 am

yawn.brigade έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 12:14 am
με τόσες συζητήσεις που γίνονται για τα γκαρντ από προχθές φανταστείτε να κάνει και τίποτα ματσάρες ο Λι στην Κρήτη, δε θα αντέξει ο μέσος ανθρώπινος νους τόσες προτάσεις για ρόστερ και θα έχουμε ομαδικά meltdowns :D
Έχω πει σε ανύποπτο χρόνο ότι ο Λι είναι καλός παίκτης. Τώρα αν ταιριάζει είναι άλλη ιστορία...

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Σεπ 19, 2025 9:36 am

Τώρα εγώ να πω την κακία μου, αυτός ο Morris που κοιτάμε να με συμπαθάτε είναι εντελώς μέτριος παίκτης και για συμπλήρωμα του ρόστερ μιας ομάδας στο NBA. Τον γνωρίζω τον παίκτη καθώς παρακολουθώ αρκετά NBA, είχε κάνει ένα άνοιγμα γύρω στο 2021-2022 και έδειχνε οτι θα εξελιχθεί , αλλα απο τότε τον πήρε η κάτω βόλτα…τα λέω αυτά για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι αν έρθει θα είναι παίκτης του επιπέδου του Νάν, καμία σχέση θα έλεγα.

Και από την άλλη αφού τελικά θέλουμε Γκαρντ γιατί δεν κοιτάζαμε εξαρχής τις διάφορες περιπτώσεις που βγήκαν στην Ευρώπη; Περιμέναμε τι να τραυματιστεί πάλι ο Έβανς για να καταλάβουμε ότι η χρονιά δεν βγαίνει έτσι;

Για τον Καλαθη πάλι μόνο σαν ανέκδοτο το ακούω, θα πάρεις θεωρητικά βασικό Αμερικανό Ασσο, έχεις και τον Γουοκαπ, και τον Λι, θα επιστρέψει και ο Έβανς….θα έχεις δηλαδή 5 Άσσους;; Εντάξει είπαμε να κάνουμε μεγάλο ρόστερ αλλά κάπου οπα…από την όλη αν θέλει να κλείσει την καριέρα του και έρθει με ένα αστείο ποσό του στιλ 300Κ και να παίζει αν κάπου κάποτε υπάρξει καμία τρύπα οκ να έρθει…εδώ δίναμε 800Κ στον μόνιμο DNP Λονγκ.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 9:54 am

karamelitsa έγραψε:
Τώρα εγώ να πω την κακία μου, αυτός ο Morris που κοιτάμε να με συμπαθάτε είναι εντελώς μέτριος παίκτης και για συμπλήρωμα του ρόστερ μιας ομάδας στο NBA. Τον γνωρίζω τον παίκτη καθώς παρακολουθώ αρκετά NBA, είχε κάνει ένα άνοιγμα γύρω στο 2021-2022 και έδειχνε οτι θα εξελιχθεί , αλλα απο τότε τον πήρε η κάτω βόλτα…τα λέω αυτά για να μην νομίζουν ορισμένοι ότι αν έρθει θα είναι παίκτης του επιπέδου του Νάν, καμία σχέση θα έλεγα.

Και από την άλλη αφού τελικά θέλουμε Γκαρντ γιατί δεν κοιτάζαμε εξαρχής τις διάφορες περιπτώσεις που βγήκαν στην Ευρώπη; Περιμέναμε τι να τραυματιστεί πάλι ο Έβανς για να καταλάβουμε ότι η χρονιά δεν βγαίνει έτσι;

Για τον Καλαθη πάλι μόνο σαν ανέκδοτο το ακούω, θα πάρεις θεωρητικά βασικό Αμερικανό Ασσο, έχεις και τον Γουοκαπ, και τον Λι, θα επιστρέψει και ο Έβανς….θα έχεις δηλαδή 5 Άσσους;; Εντάξει είπαμε να κάνουμε μεγάλο ρόστερ αλλά κάπου οπα…από την όλη αν θέλει να κλείσει την καριέρα του και έρθει με ένα αστείο ποσό του στιλ 300Κ και να παίζει αν κάπου κάποτε υπάρξει καμία τρύπα οκ να έρθει…εδώ δίναμε 800Κ στον μόνιμο DNP Λονγκ.
Παικτη επιπεδου Ναν εχει η ομαδα και ονομαζεται Φουρνιε και εναν τοπ σκορερ στη θεση 4. Η ομαδα χρειαζεται παικτη ελιτ χειριστη- οργανωτη που θα μπορει να δημιουργησει για τον εαυτο του περαν απο το να γυρισει τη μπαλα. Ο μορις για επιπεδου ευρωλιγκας αν και εφοσον προσαρμοστει (αυτο ισχυει για καθε μη ευρωπαιο τριανταρη που παιχει πρωτη φορα ευρωπαικο μπασκετ) θα ειναι τοπ γκαρντ. Απο ολους εχουν ακουστει απο την αρχη του καλοκαιριου ειναι η καλυτερη περιπτωση.

Ο καλαθης αν ερθει σε τιμη ευκαιριας και εισαι ελληνικη ομαδα και δεν εχεις αλλο άσσο εκτος απο Γουοκαπ με διαβατηριο ε δεν τον προσπερνας. Αν θελει ενα εκατομμυριο + κανεις πως δεν τον ειδες

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Σεπ 19, 2025 9:58 am

O Καλαθης εμένα είναι μεγάλη μου συμπάθεια.
Οι χρονιές που έκανε το 18 κ το 19 είναι state of the art για pg.Θυμαμαι κάτι άσχετους να τον κράζουν για το τριποντο ,ενώ έκανε σεζον με 15 π 8 ασσιστ και 20 rating ξέρω γω(και με συμπαικτες κάτι παπάδες,κιλπατρικ,γκιστ,γεροΛανγκφορντ,τελείως ασυμβατους δλδ).Ήταν 2 σεζόν 1st all euroleague και καλυτερος pg της λιγκας.

Εκείνον τον Καλαθη αν τον έβαζες σε αυτόν τον ολυμπιακο(δλδ με Βεζε,Πιτερς,Ντορσει ,Φουρνιε) τον έκανε αυτομάτως 1ο φαβορί για ευρολιγκα.
Το θέμα είναι πως έχουμε 2025 και το μπάσκετ εχει ψιλοξεπερασει τον Νικ...είναι σε όλα μια (ίσως κ 2 ) ταχύτητες κάτω,βγάζει και τραυματισμους πλέον και αμυντικα (το σλλο του μεγάλο συν εκτός της δημιουργίας) δεν πολύ ανταποκρίνεται

Ίσως για 10 λεπτά να έκανε τη δουλειά,αλλα δε θα ήμουν κ τόσο σίγουρος

billkill

Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 10:20 am

big_lebowski έγραψε:
Οι χρονιές που έκανε το 18 κ το 19 είναι state of the art για pg.Θυμαμαι κάτι άσχετους να τον κράζουν για το τριποντο ,ενώ έκανε σεζον με 15 π 8 ασσιστ και 20 rating ξέρω γω(και με συμπαικτες κάτι παπάδες,κιλπατρικ,γκιστ,γεροΛανγκφορντ,τελείως ασυμβατους δλδ).Ήταν 2 σεζόν 1st all euroleague και καλυτερος pg της λιγκας.

Εκείνον τον Καλαθη αν τον έβαζες σε αυτόν τον ολυμπιακο(δλδ με Βεζε,Πιτερς,Ντορσει ,Φουρνιε) τον έκανε αυτομάτως 1ο φαβορί για ευρολιγκα.
Το θέμα είναι πως έχουμε 2025 και το μπάσκετ εχει ψιλοξεπερασει τον Νικ...είναι σε όλα μια (ίσως κ 2 ) ταχύτητες κάτω,βγάζει και τραυματισμους πλέον και αμυντικα (το σλλο του μεγάλο συν εκτός της δημιουργίας) δεν πολύ ανταποκρίνεται

το 18 που αναφερεις για βασικους συμπαικτες του ειχε τον τζεημς,τον ριβερς,τον σιγκλεντον...ποτε σε καμια χρονια της ευρωλιγκας δεν υπηρξε φαβορι ομαδα που να εχει ασουτους ασσους.εχουν περασει 15-20 χρονια συγχρονου μπασκετ και παρολα αυτα υμνουνται παικτες σαν τον καλαθη ενω επαναλαμβανομενα τετοιες πρακτικες εχουν αποτυχει παταγωδως.μπορει ο ασσος να εχει ασσιστ,να εχει κλεψιματα,να παιζει αμυνα.αν ομως ο βασικος σου ασσος δεν εχει σουτ,ευρωλιγκα κατα 99% δεν θα παρεις
Οποτε ασχετος θα μου επιτρεψεις να πω πως δεν ειναι καποιος που κραζει τον καλαθη επειδη δεν εχει σουτ αλλά ειναι οταν καποιος θεωρει με τον καλαθη ασσο[ακομα και στα πραιμ του] θα παρει ευρωλιγκα

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Παρ Σεπ 19, 2025 10:24 am

Πέρυσι πάντως έβγαζε συνεχώς τραυματισμούς, έπαιξε 11 παιχνίδια μόνο στην Regular και στο F4 με το τελευταίο παιχνίδι που είχε καλή επίδοση να τοποθετείται αρχές Φεβρουαρίου. Στο Γαλλικό πρωτάθλημα μετά την επάνοδο του από τους τραυματισμούς έπαιξε κανονικά στα play off όπου και πάλι δεν ξεχώρισε.
Τον θέλουμε ως τι; Ως αντικαταστάτη του Λι ή του Έβανς έστω και προσωρινά; Νομίζω πως δεν μας κάνει πλεόν ούτε γι' αυτόν τον ρόλο. Θα τον θέλαμε απλώς για να συμπληρώνει την ομάδα και να βοηθάει στην Α1; Δεν νομίζω να είναι τιμητικό ούτε για τον Καλάθη ούτε να έχει λόγο να δεχτεί κάτι τέτοιο.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Σεπ 19, 2025 10:40 am

billkill έγραψε:
big_lebowski έγραψε:

το 18 που αναφερεις για βασικους συμπαικτες του ειχε τον τζεημς,τον ριβερς,τον σιγκλεντον...ποτε σε καμια χρονια της ευρωλιγκας δεν υπηρξε φαβορι ομαδα που να εχει ασουτους ασσους.εχουν περασει 15-20 χρονια συγχρονου μπασκετ και παρολα αυτα υμνουνται παικτες σαν τον καλαθη ενω επαναλαμβανομενα τετοιες πρακτικες εχουν αποτυχει παταγωδως.μπορει ο ασσος να εχει ασσιστ,να εχει κλεψιματα,να παιζει αμυνα.αν ομως ο βασικος σου ασσος δεν εχει σουτ,ευρωλιγκα κατα 99% δεν θα παρεις
Οποτε ασχετος θα μου επιτρεψεις να πω πως δεν ειναι καποιος που κραζει τον καλαθη επειδη δεν εχει σουτ αλλά ειναι οταν καποιος θεωρει με τον καλαθη ασσο[ακομα και στα πραιμ του] θα παρει ευρωλιγκα
Mε συγχωρείς που θεωρώ άσχετους όσους έκραζαν παίκτη με εκείνα τα νούμερα και ψηφισμενο ως καλύτερο pg της λιγκας εκείνες τις 2 σεζόν (οπως επίσης απολογούμαι και εάν αναγνώρισες τον εαυτό σου,η αναφορά μου δεν ήταν προσωπική)
Τώρα δε ξέρω αν θεωρείς τον Ριβέρς του 35% εκείνη τη σεζόν και τον Τζέιμς του 25 % σουτερ εφάμιλλους με αυτούς που ανέφερα στη ΥΠΟΘΕΣΗ για τον Καλαθη του 18 στον περσινό ολυμπιακο.Εγω δε τους θεωρώ.
Αλλά όπως και να έχει υπόθεση ήταν,για το τώρα συμφωνώ πως ο Νικ δεν είναι κ πολύ καλή ιδεα

gkotsis

sophomore
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 10:48 am

Για όσους πάντως ανησυχούμε για το τρίποντο μας, ευτυχώς τα πρώτα παιχνίδια του Ward μας προσφέρουν μια πρώτη ανακούφιση. Με 1/21 τρίποντα στα πρώτα τρία παιχνίδια ξεκίνησε ο γίγαντας αν δεν κάνω λάθος... Δεν θα το γλιτώσουμε το σεπουκου :lol:

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 19, 2025 10:52 am

karamelitsa έγραψε:

Ας μην ειμαστε υπερβολικοι. Ο Μορις θεωρητικα ειναι σημαντικη αναβαθμιση συγκριτικα με τους υπαρχοντες PG και απο τα καλυτερα PG που εχουν ακουστει. Δεν ξερω ποσο καλυτερο περιμενετε πως μπορει να βρουν ειδικα τη δεδομενη περιοδο. Ας μην ψειριζουμε τη μαιμου γτ εν τελει θα μεινουμε με τον Λη κ τον Γουοκαπ ή θα γκρινιαζετε περισσοτερο αν ερθει ο αγαπημενος μου Φορεστ. :)
Επισης κακως μετρατε τον Εβανς μεσα. Ο παικτης ειναι εντελως ανετοιμος για παιχνιδια ευρωλιγκας κ ενας Θεος ξερει ποτε θα ειναι ετοιμις. Ας τον δηλωσει ελλαδα να παρει κανα παιχνιδι να ρολαρει κ βλεπουμε για τα πιο δυσκολα. Τελος, Ελληνα παικτη σαν τον Καλαθη τη δεδομενη περιοδο τον παιρνεις αν ειναι σε λογικο κοστος και ας εχεις αλλα 5 γκαρντ, εκτος των αλλων δινει λυσεις κ στην Ελλαδα συμπεριλαμβανομενων των ντερμπι με τον Παναθηναικο κ οχι μονο με τις Καρδιτσες οπως ηταν ο Λονγκ.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Σεπ 19, 2025 10:54 am

gkotsis έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 10:48 am
Για όσους πάντως ανησυχούμε για το τρίποντο μας, ευτυχώς τα πρώτα παιχνίδια του Ward μας προσφέρουν μια πρώτη ανακούφιση. Με 1/21 τρίποντα στα πρώτα τρία παιχνίδια ξεκίνησε ο γίγαντας αν δεν κάνω λάθος... Δεν θα το γλιτώσουμε το σεπουκου :lol:
Ναι αυτος αν δεν σταματησει να βαραει τριποντα κ δεν αρχισει να κοβει προς τα μεσα ή/και να μοιραζει τη μπαλα τον βλεπω στο ροτεισον κατω απο τον Παπανικολαου κ τον Μακισικ.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 10:59 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 10:24 am
Πέρυσι πάντως έβγαζε συνεχώς τραυματισμούς, έπαιξε 11 παιχνίδια μόνο στην Regular και στο F4 με το τελευταίο παιχνίδι που είχε καλή επίδοση να τοποθετείται αρχές Φεβρουαρίου. Στο Γαλλικό πρωτάθλημα μετά την επάνοδο του από τους τραυματισμούς έπαιξε κανονικά στα play off όπου και πάλι δεν ξεχώρισε.
Τον θέλουμε ως τι; Ως αντικαταστάτη του Λι ή του Έβανς έστω και προσωρινά; Νομίζω πως δεν μας κάνει πλεόν ούτε γι' αυτόν τον ρόλο. Θα τον θέλαμε απλώς για να συμπληρώνει την ομάδα και να βοηθάει στην Α1; Δεν νομίζω να είναι τιμητικό ούτε για τον Καλάθη ούτε να έχει λόγο να δεχτεί κάτι τέτοιο.
Οι ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα χρειάζονται και παίκτες που είναι efficient. Παίκτες που μπαίνουν για 8-10 λεπτά στο παρκέ και στον χρόνο τους μπορούν να είναι αποδοτικοί είτε σε ασίστ, είτε σε άμυνα είτε σε σκοράρισμα.

Πέρυσι δεν είχαμε τέτοιους παίκτες στο ρόστερ. Ο Πίτερς δεν μπορούσε να είναι το ίδιο efficient στον λίγο χρόνο που έπαιζε ως αλλαγή του Σάσα. Ο Ντόρσει ήθελε χρόνο στο παρκέ και δεν μπορεί να αποδώσει παίζοντας 10 λεπτά. Ο Βιλτόζα δεν ήταν καθόλου efficient, το ίδιο συμβαίνει και με τον Λι.

Υπάρχουν παίκτες που θέλουν να πατήσουν ώρα στο παρκέ για να βρουν ρυθμό, υπάρχουν και παίκτες όπως ο Αντετοκούμπο του ΠΑΟ ή ο Καλαιτζακης που θα μπουν 5 λεπτά και θα αλλάξουν τον ρυθμό.

Ο Νικ ακόμα και στα 37 μπορεί να το κάνει αυτό για πλάκα ακόμα και στον ύπνο του. Νομίζω ότι είναι ονείρωξη για γκάρντ σαν τον Νικ να παίζει στην ίδια πεντάδα με παίκτες όπως ο Σάσα, ο Φουρνιέ, ο Ντόντα Χολ. Έχει κανείς καμία αμφιβολία ότι μπορεί να έχει για πλάκα 5 ασίστ σε 10-15 λεπτά χρόνου με το ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός και τον τρόπο που παίζει;

Από τότε που έφυγε ο Σλούκας μας λείπει το Γκαρντ που μπορεί να παίξει pnr και να βάλει τους ψηλούς μας στο παιχνίδι. Ταυτόχρονα, παίζουμε εδώ και τρία χρόνια με τον Θωμά στον άσο που τον παίζουν under και τουλάχιστον στην ρέγκουλαρ πρωταγωνιστούμε. Δεν έχει τόσο μεγάλη διαφορά να έχεις Θωμά ή Νικ στον άσο, όταν οι υπόλοιποι μπορούν να σουτάρουν.

Ο Νικ αν έχει κίνητρο γιατί να μην πάει σε μια ομάδα που έχει πιθανότητες να πάρει την κούπα και ας έχει συμπληρωματικό ρόλο;

Τον θέλουμε και για την Α1 για να μην καεί ο Θωμάς. Τον θέλουμε και για safety για την μέση του Θωμά. Αν ο Θωμάς χτυπά ξύλο μείνει στα πιτς όπως πέρυσι, είδαμε όλοι ότι δεν μπορεί να βρει η ομάδα άλλον Γκαρντ για να τρέξει τα συστήματα.

Πολλές ομάδες έχουν τεράστια ρόστερ και πολυκοσμία στα γκαρντ: δείτε για παράδειγμα πόσους παίκτες έχει η Χάποελ, η Μονακό και ο Ερυθρός στο 1-2.

Όταν καλώς ή κακώς έχεις στο ρόστερ Έβανς και Θωμά με προβλήματα, ο Νικ είναι πολυτέλεια και ασφάλεια για να καλύψει πιθανές απουσίες.

Μου κάνει εντύπωση που δεν το καταλαβαίνετε μερικοί αυτό.

billkill

Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 11:02 am

big_lebowski έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 10:40 am
billkill έγραψε:

Mε συγχωρείς που θεωρώ άσχετους όσους έκραζαν παίκτη με εκείνα τα νούμερα και ψηφισμενο ως καλύτερο pg της λιγκας εκείνες τις 2 σεζόν (οπως επίσης απολογούμαι και εάν αναγνώρισες τον εαυτό σου,η αναφορά μου δεν ήταν προσωπική)
Τώρα δε ξέρω αν θεωρείς τον Ριβέρς του 35% εκείνη τη σεζόν και τον Τζέιμς του 25 % σουτερ εφάμιλλους με αυτούς που ανέφερα στη ΥΠΟΘΕΣΗ για τον Καλαθη του 18 στον περσινό ολυμπιακο.Εγω δε τους θεωρώ.
Αλλά όπως και να έχει υπόθεση ήταν,για το τώρα συμφωνώ πως ο Νικ δεν είναι κ πολύ καλή ιδεα
η αντιπαραθεση μου εχει να κανει με το εξης ερωτημα κι αν θελεις μου απαντας...ο καλαθης μπορει να εγραφε νουμερα και να ειχε ψηφιστει καλυτερος ποιντ γκαρντ τοτε...παμε στο σημερα λοιπον.η ομαδα σου ο παναθηναικος εχει δυναμωσει υπερβολικα εχει παρει ευρωλιγκα και στοχος φετινος ειναι να την ξαναπαρει.σωστα?σωστα...αν λοιπον φετος σου ελεγαν ως βασικο ασσο για να παρεις ευρωλιγκα πρεπει να επιλεξεις θεωρητικα εναν εκ των 3.σλουκας στα πραιμ του,σορτς τωρινο ή καλαθη του 18.θεωρω πως ο καλαθης δεν θα επιλεγονταν απο σχεδον κανεναν ως επιλογη.η αδυναμια στο σουτ θα στοιχισει στα κρισιμα ακομα κι αν στα υπολοιπα ειναι ελιτ καποιος.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”