παιδες οκ ο νικ δεν ειναι στην πρωτη νεοτητα του αλλα περσυ διναμε 800 στον μητορου λονγκ . ενα παικτη να κατεβαζει τη μπαλα και να μην μας πιανει ιδρωτας και να βγαζει 5-6 ασσιστ θεμε αυτο ο νικ θα το εχει και στα 50 τουqspock έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 18, 2025 11:32 pmΓια οσους δε θελουν τον Καλαθη, ας βαλουν στο μυαλο τους μια υποθεση:
Ο Εβανς δεν μπορει να ξεπερασει τον τραυματισμο του
Ο Γουοκαπ τραυματιζεται ή υποτροπιαζει η μεση του.
Απιθανα? Καθολου.
Τι γινεται στο 1?
Λη και τιποτα αλλο.
Ουτε Λουτζης υπαρχει ουτε Μητρου Λονγκ ουτε ΤΙΠΟΤΑ.
Τον Καλαθη τον παιρνει ΧΤΕΣ για να εχεις. Γιατι αλλιως δεν περνας ουτε τη σεντρα.
Για φανταστειτε τον Παπανικολαου να κατεβαζει σε μονιμη βαση...
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
gkotsis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα, αν μας προκύψει κι αυτός τουβλαδόρος, νομίζω θα έχει παραγίνει ΠΟΛΥ κακογουστο αυτό το αστείο να παίζουμε μονίμως με 3 τουλάχιστον παίκτες (καμιά φορά και με τέσσερεις) στην πεντάδα που δεν μπορούν να σουτάρουν αξιόπιστα. Εγώ προς το παρόν θέλω να ελπίζω, αν και τα στατιστικά του στην καριέρα του δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικά, με εξαίρεση όταν σουτάρει από το πλάϊ
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Και μετά κάποιος άλλος θα σου πει και Μόρις και Καλαθης και να μείνει και ο Λι, γιατί όχι? Βάλε παίχτες να υπάρχουν, δεν είναι κακό. Τέλος πάντων, μου κάνει εντύπωση που σε αυτό το τοπικ τη μία μέρα μπορεί η καταστροφολογια να φτάσει ταβάνι και την επόμενη... αν υπάρξει το παραμικρό ερέθισμα, να ξεκινήσουν τα ροστερ των 20 ατόμων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Σεπ 19, 2025 7:12 amΤο ρόστερ είναι υπερβολικό αν είναι όλοι υγιείς. Αλλά δεν είναι. Οι τρεις έχουν θέματα και εγώ γενικά δεν υπολογίζω τον Μακισικ καθώς δήλωσε ότι σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ ( άσχετα αν μας ξελασπωσε τελικούς).JohnnyPao έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 18, 2025 11:25 pm
Δεν θεωρείς πως είσαι λίγο υπερβολικός? Αν ειναι έτσι γιατι δεν βάζουμε και 2-3 ευρωλιγκάτους παίχτες ακόμα? Ειναι μεγάλη η σεζον και χρειάζεται ασφάλεια, όλοι οι καλοί χωράνε κλπ.
Έστω λοιπόν ότι είναι όλοι υγιείς, θα παιζει 20 λεπτά ο Θωμάς, 20 λεπτα ο Morris, 25 ο Fournier, 15 o Dorsey, 20 o Ward, 10 o Pap, 10 o Peters στο "3". Συμπληρώθηκαν τα 120 λεπτα στις τρεις θέσεις της περιφέρεις χωρίς να βάζω ΟΥΤΕ ΛΕΠΤΟ σε Καλάθη, McKissic και Keenan Evans. Eιπαμε, οκ, να ρθει ο Νικ για 5ο γκαρντ αντί για 4ο που ήταν στη Μονακο, αλλά οχι και για 6ο...
ΥΓ. Οι Καλαθης, Morris, Walkup δεν μπορουν να παιξουν ταυτόχρονα, θα υπάρχει τρελός περιορισμός στα σχήματα.
ΥΓ1. Γιατί κάποιοι θεωρούν τον Napier καλύτερο του Lee?
Στους χρόνους που γράφεις νομίζω ακολουθείς το παλιό μοτίβο. Αυτό των λίγων αγώνων της Α1 και των ~26 της RS της Γιουρολιγκ.
Νομίζω πλέον τα ροστερακια να τα φτιάχνουμε με 15αδες αντί για 12αδες και οι χρόνοι συμμετοχής δεν θα είναι όλοι μοιρασμένοι σε ένα παιχνίδι αλλά θα υπάρχουν διαφορετικές πεντάδες ανά διοργάνωση ή ανά εβδομάδα ανάλογα με το πόσα παιχνίδια έχει.
Walkup Καλάθη είδαμε με εθνική μαζί βέβαια.![]()
Μπορεί να μην είναι ιδανικό Walkup Calathes Morris μαζί αλλά ο Μόρις ταιριάζει με όλα τα γκαρντς γιατί ταυτόχρονα έχει πολλά καλά στοιχεία.
Walkup Morris Fournier
Calathes Morris Dorsey
Morris Evans Fournier
Morris Larentzakis Netzipoglou
Ολα ταιριάζουν κατεμέ και η προσθήκη Καλάθη στην θέση του Λι είναι αναβάθμιση. Σε αυτό συμφωνεί μεγάλο ποσοστό του φόρουμ μας.
Το σκέτο Καλάθης δε βγαίνει νόημα και όλοι αντέδρασαν χωρίς βασικό παίκτη από ΝΒΑ.
Ειδωνεν φιλε μου
Μόρις, Εβανς, Γουοκαπ, Καλαθης, Φουρνιε, Λι, Ντορσει, Μακισικ, Νετζηπογλου. 9 παίχτες για 2 θέσεις και έχετε και άλλους 9 για τις υπόλοιπες 3 θέσεις. Πείτε μου ποια άλλη ομάδα έχει τέτοιο συνωστισμό στα γκαρντ.
ΥΓ. Γιατί ενώ είναι συνομήλικοι, ο Σλουκας θεωρείται παιχταράς, ενώ οι Παπανικολάου και Καλαθης ειναι για εκτός 12αδας και ξεπερασμένοι απτο μπάσκετ για κάποιους από εδώ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Παρ Σεπ 19, 2025 11:20 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω πως ο Πίτερς είναι ατυχές παράδειγμα, είναι παραπάνω από effecient, βασικά παρ' όλο που έπαιζε μόνο 16 λεπτά στην Ευρωλγίκα περίπου, ήταν ανά χρόνο συμμετοχής 3ος σε πιρ πίσω από τον Μιλού και τον Σάσα και δεύτερος σε σκοράρισμα πίσω μόνο από τον Σάσα. Είχε τους περισσότερους πόντους ανά προσπάθεια 1,41 μπροστά από Φαλ και Σάσα και πρώτος αναμενόμενα μετά το πρώτο σε true shooting και για μένα ένα μυστήριο γιατί δεν τον εκμεταλευόμασταν περισσότερο.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Σεπ 19, 2025 10:59 am
Οι ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα χρειάζονται και παίκτες που είναι efficient. Παίκτες που μπαίνουν για 8-10 λεπτά στο παρκέ και στον χρόνο τους μπορούν να είναι αποδοτικοί είτε σε ασίστ, είτε σε άμυνα είτε σε σκοράρισμα.
Πέρυσι δεν είχαμε τέτοιους παίκτες στο ρόστερ. Ο Πίτερς δεν μπορούσε να είναι το ίδιο efficient στον λίγο χρόνο που έπαιζε ως αλλαγή του Σάσα. Ο Ντόρσει ήθελε χρόνο στο παρκέ και δεν μπορεί να αποδώσει παίζοντας 10 λεπτά. Ο Βιλτόζα δεν ήταν καθόλου efficient, το ίδιο συμβαίνει και με τον Λι.
Υπάρχουν παίκτες που θέλουν να πατήσουν ώρα στο παρκέ για να βρουν ρυθμό, υπάρχουν και παίκτες όπως ο Αντετοκούμπο του ΠΑΟ ή ο Καλαιτζακης που θα μπουν 5 λεπτά και θα αλλάξουν τον ρυθμό.
Ο Νικ ακόμα και στα 37 μπορεί να το κάνει αυτό για πλάκα ακόμα και στον ύπνο του. Νομίζω ότι είναι ονείρωξη για γκάρντ σαν τον Νικ να παίζει στην ίδια πεντάδα με παίκτες όπως ο Σάσα, ο Φουρνιέ, ο Ντόντα Χολ. Έχει κανείς καμία αμφιβολία ότι μπορεί να έχει για πλάκα 5 ασίστ σε 10-15 λεπτά χρόνου με το ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός και τον τρόπο που παίζει;
Αν ο Νικ δεν μπορεί να τρέξει το γήπεδο και να ανταπεξέλθει σωματικά εγώ έχω τις αμφιβολίες μου ναι, υπάρχει κάποιος λόγος που οι παίκτες σταματούν όταν η απόδοση τους πέφτει, δεν είναι ότι ξεχνούν το μπάσκετ που ξέρουν.
-
gkotsis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Α και μετά το βλέπει βαρέλι και τα βάζει μαζεμένα ε? Ε ας ελπίσουμε ότι τα σερί αγώνων που δεν θα πετυχαίνει ούτε βότσαλο σε λίμνη δεν θα προκύψουν στους αγώνες που κρίνουν τίτλουςcoach blue έγραψε: ↑Παρ Σεπ 19, 2025 11:15 amΠερυσι στην παρι ειχε ενα σερι αγωνων που σουταρε 2/20 .
Οποτε για γουορντ απολυτα φυσιολογικο .![]()
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το πρώτο συμβαίνει για πολλούς λόγους:JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Σεπ 19, 2025 11:18 am
Και μετά κάποιος άλλος θα σου πει και Μόρις και Καλαθης και να μείνει και ο Λι, γιατί όχι? Βάλε παίχτες να υπάρχουν, δεν είναι κακό. Τέλος πάντων, μου κάνει εντύπωση που σε αυτό το τοπικ τη μία μέρα μπορεί η καταστροφολογια να φτάσει ταβάνι και την επόμενη... αν υπάρξει το παραμικρό ερέθισμα, να ξεκινήσουν τα ροστερ των 20 ατόμων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Μόρις, Εβανς, Γουοκαπ, Καλαθης, Φουρνιε, Λι, Ντορσει, Μακισικ, Νετζηπογλου. 9 παίχτες για 2 θέσεις και έχετε και άλλους 9 για τις υπόλοιπες 3 θέσεις. Πείτε μου ποια άλλη ομάδα έχει τέτοιο συνωστισμό στα γκαρντ.
ΥΓ. Γιατί ενώ είναι συνομήλικοι, ο Σλουκας θεωρείται παιχταράς, ενώ οι Παπανικολάου και Καλαθης ειναι για εκτός 12αδας και ξεπερασμένοι απτο μπάσκετ για κάποιους από εδώ?
Πρώτον έχουν αρχίσει να μας ...ζώνουν τα φίδια, ότι ο Έβανς δεν θα επιστρέψει ξανά σε αγωνιστική δράση σε αποδεκτό επίπεδο, λίγο οι πρώτες εμφανίσεις του, λίγο ξανά ο νέος τραυματισμός έχουμε αρχίσει να τον ξεγράφουμε, ίσως δικαιολογημένα ίσως και όχι. Δεν το γνωρίζουμε στην πραγματικότητα, καλύτερη εικόνα έχουν στην ομάδα.
Δεύτερον ο Μακκίσικ θεωρείται ότι είναι απλώς για να υπάρχει, προσωπικά δεν είμαι τόσο σίγουρος, αλλά μπορείς να πεις ότι είναι και ως τρίτο τριάρι.
Ο τρίτος είναι ο Λι για πολλούς είναι προς φυγή, κάτι βέβαια που δεν προκύπτει από κάπου.
Το λογικότερο είναι αν ισχύει το πρώτο να πάμε όντως για αντικαταστάτη του Έβανς, δηλαδή για έναν παίκτη που δεν μπορεί να είναι ο Καλάθης πλέον.
Για το Υ.Γ και για τον Σλούκα σε πτώση θεωρούμε ότι είναι, εγώ τουλάχιστον, δεν έχει πλέον την διάρκεια, ωστόσο έχει την ποιότητα και την σωματική ικανότητα να είναι επιδραστικός ακόμα, ο Παπανικολάου επίσης δεν προκύπτει ότι είναι για...απόσυρση, θα έχει μειωμένο χρόνο σίγουρα αλλά αμυντικά είδαμε πόσο επιδραστικός συνέχιζε να είναι και στο Ευρωμπάσκετ.
Για τον Καλάθη είναι η πραγματικότητα, οι τραυματισμοί του τον έχουν αφήσει πίσω, φαίνεται από την απόδοση που είχε.
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ, βγάλε τον Πίτερς από την εξίσωση (αν και πέρυσι τα καλύτερα του ματς τα έκανε ως πέντε ή όταν έλειπε ο Σάσα), νομίζω καταλαβαίνεις τι θέλω να πω.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Σεπ 19, 2025 11:23 amΝομίζω πως ο Πίτερς είναι ατυχές παράδειγμα, είναι παραπάνω από effecient, βασικά παρ' όλο που έπαιζε μόνο 16 λεπτά στην Ευρωλγίκα περίπου, ήταν ανά χρόνο συμμετοχής 3ος σε πιρ πίσω από τον Μιλού και τον Σάσα και δεύτερος σε σκοράρισμα πίσω μόνο από τον Σάσα. Είχε τους περισσότερους πόντους ανά προσπάθεια 1,41 μπροστά από Φαλ και Σάσα και πρώτος αναμενόμενα μετά το πρώτο σε true shooting και για μένα ένα μυστήριο γιατί δεν τον εκμεταλευόμασταν περισσότερο.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Σεπ 19, 2025 10:59 am
Οι ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα χρειάζονται και παίκτες που είναι efficient. Παίκτες που μπαίνουν για 8-10 λεπτά στο παρκέ και στον χρόνο τους μπορούν να είναι αποδοτικοί είτε σε ασίστ, είτε σε άμυνα είτε σε σκοράρισμα.
Πέρυσι δεν είχαμε τέτοιους παίκτες στο ρόστερ. Ο Πίτερς δεν μπορούσε να είναι το ίδιο efficient στον λίγο χρόνο που έπαιζε ως αλλαγή του Σάσα. Ο Ντόρσει ήθελε χρόνο στο παρκέ και δεν μπορεί να αποδώσει παίζοντας 10 λεπτά. Ο Βιλτόζα δεν ήταν καθόλου efficient, το ίδιο συμβαίνει και με τον Λι.
Υπάρχουν παίκτες που θέλουν να πατήσουν ώρα στο παρκέ για να βρουν ρυθμό, υπάρχουν και παίκτες όπως ο Αντετοκούμπο του ΠΑΟ ή ο Καλαιτζακης που θα μπουν 5 λεπτά και θα αλλάξουν τον ρυθμό.
Ο Νικ ακόμα και στα 37 μπορεί να το κάνει αυτό για πλάκα ακόμα και στον ύπνο του. Νομίζω ότι είναι ονείρωξη για γκάρντ σαν τον Νικ να παίζει στην ίδια πεντάδα με παίκτες όπως ο Σάσα, ο Φουρνιέ, ο Ντόντα Χολ. Έχει κανείς καμία αμφιβολία ότι μπορεί να έχει για πλάκα 5 ασίστ σε 10-15 λεπτά χρόνου με το ρόστερ που έχει ο Ολυμπιακός και τον τρόπο που παίζει;
Αν ο Νικ δεν μπορεί να τρέξει το γήπεδο και να ανταπεξέλθει σωματικά εγώ έχω τις αμφιβολίες μου ναι, υπάρχει κάποιος λόγος που οι παίκτες σταματούν όταν η απόδοση τους πέφτει, δεν είναι ότι ξεχνούν το μπάσκετ που ξέρουν.
Ο Καλαθης όπως είπε και ο φίλος Φώτης να κατεβάσει την μπάλα με ασφάλεια και να βγάζει ασίστ το κάνει μέχρι τα 50 του. Δεν θέλουμε τον prime Καλάθη της Φενέρ που θα παίζει 20 λεπτά. Αυτό θα ήταν έγκλημα. Ο 36χρονος Καλαθης των 10 λεπτών είναι πιο χρήσιμος.
Από το να γυρνάς στον πάγκο και να βλέπεις Μήτρου-Λονγκ, Βιλτόζα και Λι, χίλιες φορές να βλέπεις τον Νικ στα 36 του.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή βλέπω διάφορα σχόλια για Καλάθη, δεν έχει νόημα να συζητάμε αόριστα και out of context είτε για αυτόν είτε για τον οποιοδήποτε παίχτη.
Δηλαδή Καλάθης ως πρώτος άσσος και με ρόλο για τα κρίσιμα στα 36-37, με συμβόλαιο 1 εκ. και με τους τραυματισμούς που έχει και το ανύπαρκτο σουτ, ε ναι, προφανώς είναι ανέκδοτο.
Ο ίδιος ακριβώς Καλάθης, για ρόλο 3ου ασσου με max 10-15 λεπτά, με ένα χαμηλό συμβόλαιο, να λειτουργήσει και ως μαξιλαράκι ασφαλείας για να μην καεί ο Θωμάς, για να βρει ρυθμό ο καινούργιος combo και ο Εβανς (όοοταν κι αν), ώστε μη φάμε και απανωτές ήττες στην αρχή της EL και φτάσει η γκρίνια εδώ μέσα σε δυσθεώρητα ύψη, είναι κάτι παραπάνω από καλή επιλογή. Το μόνο ρεαλιστικό ζήτημα εδώ είναι ο ίδιος ο Καλάθης να μη θέλει τέτοιο ρόλο, οπού εκεί απλώς προσπερνάμε.
Δηλαδή Καλάθης ως πρώτος άσσος και με ρόλο για τα κρίσιμα στα 36-37, με συμβόλαιο 1 εκ. και με τους τραυματισμούς που έχει και το ανύπαρκτο σουτ, ε ναι, προφανώς είναι ανέκδοτο.
Ο ίδιος ακριβώς Καλάθης, για ρόλο 3ου ασσου με max 10-15 λεπτά, με ένα χαμηλό συμβόλαιο, να λειτουργήσει και ως μαξιλαράκι ασφαλείας για να μην καεί ο Θωμάς, για να βρει ρυθμό ο καινούργιος combo και ο Εβανς (όοοταν κι αν), ώστε μη φάμε και απανωτές ήττες στην αρχή της EL και φτάσει η γκρίνια εδώ μέσα σε δυσθεώρητα ύψη, είναι κάτι παραπάνω από καλή επιλογή. Το μόνο ρεαλιστικό ζήτημα εδώ είναι ο ίδιος ο Καλάθης να μη θέλει τέτοιο ρόλο, οπού εκεί απλώς προσπερνάμε.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Νετζη δεν νομιζω πως περιμενε κανεις να τον δουμε 12αδα ευρωλιγκα, ο Εβανς ειναι εντελως ανετοιμος και ο Λη αν αποκτηθουν 2 παικτες μπορει να δοθει δανεικος. Ετσι μενεις με Μορις-Γουοκαπ-Καλαθη στο 1 και Φουρνιε-Ντορσει-Μακισικ στο 2. Ο Μακισικ παιζει και στο 3. Αν και οταν γυρισει ο Εβανς σε κατασταση να παιζει 2 και 3 αγωνες την εβδομαδα συζηταμε ποιου τη θεση θα παρει ομως κατι μου λεει πως το σεναριο αυτο ειναι πολυ μακρινο. Ο καλος εβανς παιρνει τη θεση του Μακισικ οποτε και παλι εχεις 6 πολυ δυνατα γκαρντ για 2 θεσεις αλλά ο Φουρνιε παιζει και στο 3. Πιθανον αν ειναι ολοι υγιεις να υπαρξει καποια γκρινια και να μειωθει παλι ο χρονος του Ντορσει και ισως εχει γινει κακος σχεδιασμος με υπερφορτωση στο 2 αλλα απο την αλλη το να κατεβουμε μονο με 1 ή 2 PG στο ροστερ για να παιζουν 3 αγωνες την εβδομαδα δυστυχως δνε ειναι λυση.JohnnyPao έγραψε: ↑Παρ Σεπ 19, 2025 11:18 amΚαι μετά κάποιος άλλος θα σου πει και Μόρις και Καλαθης και να μείνει και ο Λι, γιατί όχι? Βάλε παίχτες να υπάρχουν, δεν είναι κακό. Τέλος πάντων, μου κάνει εντύπωση που σε αυτό το τοπικ τη μία μέρα μπορεί η καταστροφολογια να φτάσει ταβάνι και την επόμενη... αν υπάρξει το παραμικρό ερέθισμα, να ξεκινήσουν τα ροστερ των 20 ατόμων και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.SteveNashidis έγραψε: ↑Παρ Σεπ 19, 2025 7:12 am
Το ρόστερ είναι υπερβολικό αν είναι όλοι υγιείς. Αλλά δεν είναι. Οι τρεις έχουν θέματα και εγώ γενικά δεν υπολογίζω τον Μακισικ καθώς δήλωσε ότι σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ ( άσχετα αν μας ξελασπωσε τελικούς).
Στους χρόνους που γράφεις νομίζω ακολουθείς το παλιό μοτίβο. Αυτό των λίγων αγώνων της Α1 και των ~26 της RS της Γιουρολιγκ.
Νομίζω πλέον τα ροστερακια να τα φτιάχνουμε με 15αδες αντί για 12αδες και οι χρόνοι συμμετοχής δεν θα είναι όλοι μοιρασμένοι σε ένα παιχνίδι αλλά θα υπάρχουν διαφορετικές πεντάδες ανά διοργάνωση ή ανά εβδομάδα ανάλογα με το πόσα παιχνίδια έχει.
Walkup Καλάθη είδαμε με εθνική μαζί βέβαια.![]()
Μπορεί να μην είναι ιδανικό Walkup Calathes Morris μαζί αλλά ο Μόρις ταιριάζει με όλα τα γκαρντς γιατί ταυτόχρονα έχει πολλά καλά στοιχεία.
Walkup Morris Fournier
Calathes Morris Dorsey
Morris Evans Fournier
Morris Larentzakis Netzipoglou
Ολα ταιριάζουν κατεμέ και η προσθήκη Καλάθη στην θέση του Λι είναι αναβάθμιση. Σε αυτό συμφωνεί μεγάλο ποσοστό του φόρουμ μας.
Το σκέτο Καλάθης δε βγαίνει νόημα και όλοι αντέδρασαν χωρίς βασικό παίκτη από ΝΒΑ.
Ειδωνεν φιλε μου
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Εμενα κατι μου λεει πως ο Καλαθης (αν δεν εχει σχεδιασει να ολοκληρωσει την καριερα του συντομα) θα θελησει να παει καπου με 2-3 χρονια κλειστο συμβολαιο ως το τελευταιο του. Ο Ολυμπιακος δεν νομιζω πως θα του δωσει πανω απο ετησιο συμβολαιο οποτε στο σημειο αυτο δεν ξερω κατα ποσο θα τα βρουν. Θα δειξει. Παντως κυκλοφορουν σεναρια στο εξωτερικο οτι ειμαστε πολυ κοντα στον Μορις. Απο την αλλη κυκλοφορουσαν σεναρια στο εξωτερικο πως ειχαμε συμφωνησει και με τον Μισιτς οποτε...steph.larry έγραψε: ↑Παρ Σεπ 19, 2025 11:35 amΕπειδή βλέπω διάφορα σχόλια για Καλάθη, δεν έχει νόημα να συζητάμε αόριστα και out of context είτε για αυτόν είτε για τον οποιοδήποτε παίχτη.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Εγώ σίγουρα θα προτιμούσα στη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού τον Καλάθη του 18 κι ας μην είχε (έχει) τρίποντο. Έχουμε άλλους για αυτό.billkill έγραψε: ↑Παρ Σεπ 19, 2025 11:02 amαν λοιπον φετος σου ελεγαν ως βασικο ασσο για να παρεις ευρωλιγκα πρεπει να επιλεξεις θεωρητικα εναν εκ των 3.σλουκας στα πραιμ του,σορτς τωρινο ή καλαθη του 18.θεωρω πως ο καλαθης δεν θα επιλεγονταν απο σχεδον κανεναν ως επιλογη.η αδυναμια στο σουτ θα στοιχισει στα κρισιμα ακομα κι αν στα υπολοιπα ειναι ελιτ καποιος.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
montechristo έγραψε: ↑Παρ Σεπ 19, 2025 11:46 amΕγώ σίγουρα θα προτιμούσα στη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού τον Καλάθη του 18 κι ας μην είχε (έχει) τρίποντο. Έχουμε άλλους για αυτό.billkill έγραψε: ↑Παρ Σεπ 19, 2025 11:02 amαν λοιπον φετος σου ελεγαν ως βασικο ασσο για να παρεις ευρωλιγκα πρεπει να επιλεξεις θεωρητικα εναν εκ των 3.σλουκας στα πραιμ του,σορτς τωρινο ή καλαθη του 18.θεωρω πως ο καλαθης δεν θα επιλεγονταν απο σχεδον κανεναν ως επιλογη.η αδυναμια στο σουτ θα στοιχισει στα κρισιμα ακομα κι αν στα υπολοιπα ειναι ελιτ καποιος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο