Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Σεπ 19, 2025 4:56 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 4:50 pm
kraftf έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 4:35 pm

Καιγόμαστε τώρα ακριβώς για ποιο λόγο? Καιγόμαστε μην κάνουμε καμια ήττα και δεν βγούμε πρώτοι και καλύτεροι στη regular? Πριν αρχίσει καν η σεζόν καταστραφήκαμε? Που να χάσουμε και κανά ματς!!! Τι έχουμε να ακούσουμε!!!
Φιλε μου οταν ξεκιναει η σεζον σε 10 μερες και εχεις ουσιαστικα μονο ενα (!) διαθεσιμο PG στο ροστερ δεν ειναι να καιγομαστε; Θα επρεπε να μην εχουμε κανενα PG για να αγχωθουμε; :roofl:
Εχουμε 9 γκαρντ με αρκετούς από αυτούς να έχουν πολύ καλά playmaking sklls και λες ότι δεν τη βγάζουμε για κανα μήνα χωρίς 2ο point guard?
Φυσικά και χρειαζόμαστε και χρειαζόμασταν point guard αλλά δεν καιγόμαστε τώρα που είναι αρχή της χρονιάς. Πέρσι καιγόμασταν (και καήκαμε και τελικά) που είχαμε μείνει με μόνο εναν, τον Γκος, στο κλείσιμο της χρονιάς.
Καλό να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας.
Χρειαζόμαστε point guard αλλά δεν καιγόμαστε.

Επίσης για το Ολυμπιακός Παναθηναικός που είπες ότι κρίνεται το πλεονέκτημα. Σε ένα παιχνίδι κρίνεται αυτό? Και όπως και μόνο σου το είπες, πόση σημασία έχει τελικά, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια έχουν σπάσει οι έδρες επανειλημμένα?

ΥΓ. Εδώ πήγαμε για 5 χρόνια με ένα 3αρι!!! Ευτυχώς μας φώτισε ο Θεός και πήραμε ένα φέτος!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kraftf την Παρ Σεπ 19, 2025 5:11 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
billkill

Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Σεπ 19, 2025 5:02 pm

Rivers15 έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 4:47 pm
shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 4:03 pm
Οποιος διαλεξε να παρει το στοιχημα με τον εβανς αλλα και να κρατησει τον λι να βρει και αντιστοιχο παικτη τωρα..Απλα και ομορφα..

Αν η ομαδα παει παλι αλλη μια χρονια χωρις τοπ γκαρντ θα μιλαμε για ερασιτεχνισμο που δεν επιτρεπεται.
Εδω θα συμφωνησω. Το λεγαμε απο καιρο πως δεν υπαρχουν δικαιολογιες οτι η κακη μας τυχη που τραυματιστηκε ο εβανς και δεν ξερω τι αλλο.
Αυτο που βλεπουμε ειναι αποτελεσμα συγκεκριμενων επιλογων.
θα ηθελα να σε ρωτησω κατι χωρις να εχω καποια ορεξη εντασης αλλά εδω μεσα θα τρελαθω ειλικρινα.ειμαι ο παλιος χρηστης basilis_.kts και δεν εχω κανενα προβλημα να αποκαλυψω την ταυτοτητα του.σε αυτο εδω το φορουμ δεν ειμασταν που ξημερωβραδιαζομασταν και μαλωναμε εγω,εσυ,ο χρηστης jeight,o χρηστης dimmitz και ελεγα δεν ειναι δυνατον να ρισκαρουμε ετσι με τον εβανς και ειναι τραγικη επιλογη να τον λογιζουμε ως βασικο ασσο και δεχομουν επιθεσεις πως ειμαι ενας προπονητης του καναπε και ειναι αδυνατον να ξερω εγω καλυτερα και να αμφισβητω τον προπονητη μπαρτζωκα που ξερει σιγουρα καλυτερα απο ολους μας.
Υπερασπιζοσουν με νυχια και με δοντια την αποφαση του μπαρτζωκα να παμε με βασικο ασσο τον εβανς και πως ειναι αδυνατον να μην ξερει ο κοουτς την κατασταση του παικτη,και τωρα λες πως εσυ τα ελεγες απο καιρο?τι ακριβως ελεγες?θα τρελαθουμε τελειως εδω μεσα?εχει και η κοροιδια τα ορια της ειλικρινα...οι μονοι βασικοι απο αυτους που εγραφαν τακτικα και ειχαν διαφορετικη αποψη για την στελεχωση στον ασσο ημουν εγω και ο shaq7

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Εγω λεω να μην ανανεωναμε τον φουρνιε για να καναμε και χωρο στον μισιτς. Το διαβαζω σημερα αν ειναι δυνατον. Λες και αν σπαγαμε το συμβολαιο του λι δεν θα πληρωναμε τρελη αποζημιωση. Αλλα ναι ο Μισιτς ο σωτηρας θα ερχοταν με 4 μυρια που δεν μπορεσε να οδηγησει κοτζαμ σεβρια σε νοκ αουτ φασβ στην κατασταση που ειναι :D :D :D

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Σεπ 19, 2025 5:03 pm

Jeight έγραψε:
Εγω λεω να μην ανανεωναμε τον φουρνιε για να καναμε και χωρο στον μισιτς. Το διαβαζω σημερα αν ειναι δυνατον. Λες και αν σπαγαμε το συμβολαιο του λι δεν θα πληρωναμε τρελη αποζημιωση. Αλλα ναι ο Μισιτς ο σωτηρας θα ερχοταν με 4 μυρια που δεν μπορεσε να οδηγησει κοτζαμ σεβρια σε νοκ αουτ φασβ στην κατασταση που ειναι :D :D :D
Και τον Ιούλιο που ήταν να έρθει ο χοντρός, πάλι καιγόμασταν για leading guard!!!
Για το Φουρνιέ που το διάβασες αυτό το πόνημα?

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Παρ Σεπ 19, 2025 5:12 pm

kraftf έγραψε:
Jeight έγραψε:
Και τον Ιούλιο που ήταν να έρθει ο χοντρός, πάλι καιγόμασταν για leading guard!!!
Ηθελα να γραψω τι δι;βαζω σημερα αλλα το ταμπλετ μου εχει παρκινσον. Δεν μπορουν να καταλαβουν καποιοι οτι δεν γινεται να μενεις στο 3 μονο με ward και καταπονημενο 35χρονο παπ για ολη την χρονια για να κανεις οικονομια για μισιτς.

Απο την μια θελουμε γκαρντ τωρα για το ξεκινηκα της ευρωλιγκας που να μπει να προσφερει και απο την αλλη λιβανιζουμε τον μισιτς ο οποιος θα κανει ενα διμηνο να συνελθει.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Παρ Σεπ 19, 2025 5:17 pm

Υπάρχει μενσα γκαρντ να τον ανακοινώσει με υφακι ο μποζικας; :D

Dimmitz

allstar
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 5:20 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 4:37 pm
Dimmitz έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 4:28 pm

Για να κάνω τον δικηγόρο του διάβολου ουσιαστικά 4 περιπτώσεις ήταν αξιόλογες στην αγορά. Ο ένας ήταν ο Μαλεντόν που χάθηκε νωρίς και κατ’ έμε σωστά δεν ασχοληθήκαμε εκείνη την περίοδο (όταν η χρονιά είναι do or die εστιάζεις 100% σε αυτό). Ο δεύτερος ο Shorts που υπάρχει μια φημολογία ότι κινηθήκαμε αλλά τον πρόλαβε ο ΠΑΟ και ο παίκτης προτίμησε να πάει εκεί λόγω στυλ παιχνιδιού.

Η άλλη ήταν ο Μίσιτς που δεν χρειάζεται να το αναλύσω (λόγω χρημάτων απαγορευτική λύση) και τέλος ο Μπόστον της Φενέρ που δεν είμαι και σίγουρος ότι κάνει για αυτόν τον ρόλο, μένει να τον δούμε στο παρκέ.

Δλδ και Μπαμπ να περνάμε θα ήταν κανείς χαρούμενος με την εξέλιξη που έχει ο Έβανς;

Μετά πέφτεις επίπεδο με Φόρεστ ή Φρανσίσκο.
καλα 1.7 ο εβανς και 1εκ ο λι και 600 του μακισικ ..1εκ κοντα στοιχισε ο καραγιαννιδης και κανα 400ρι στον νετζηπογλου που δεν χωραει..Οποτε οτι δεν μπορουσαμε να δωσουμε 4 στον μισιτς εγω το ακουω βερεσε.

Εκει στην αμερικη 2 βδομαδες τι πηγανε να κανουν οι αρχισκαουτερ μπαφες και λεπενιωτης? Καλα το να λεμε οτι δεν υπηρχε εστω καποιος καλυτερος του λι ειναι ανεκδοτο ..Ο ολυμπιακος εχει 20!!!! εκ μπατζετ και παει με εναν ασσο τον ταλαιπωρημενο γουοκαπ.Οποιος τα εκανε ετσι να τα ξεκανει..
Για τον Μίσιτς τα έχουμε χιλιοπεί.. Δεν είναι το πρόβλημα η εξοικονόμηση χρημάτων που δεν κάναμε, αλλά ότι ο παίκτης δεν αξίζει 5 χαρτιά στην κατάσταση που είναι..Αμφιβάλλω πάρα πολύ ότι ο παίκτης θα δικαιολογήσει τα χρήματα που παίρνει τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα. Αν τον είχαμε φέρει με 5 χαρτιά και είχε την εικόνα που είχε στο Ευρωμπάσκετ και έβγαζε καμία θλασούλα πάλι με Ουόκαπ και Λι θα έμενες. Μην ανοίξουμε πάλι την Μισιτσιάδα. Προφανώς σε σχέση με το φιάσκο του Έβανς θα είναι καλύτερος, αλλά τα 5 χαρτιά είναι πολλά..

Στο Λας Βέγκας δεν ξέρω τι κάνανε. Εγώ αναφέρω τους διαθέσιμους παίκτες που υπήρχαν και πήγαν στους ανταγωνιστές μας. Αυτοί μαζί με Μίσιτς ήταν στο σύνολο τέσσερις, τους οποίους προανέφερα.

Αν πέρναμε Φρανσίσκο στην θέση του Έβανς ή του Λι θα ήσουν ευχαριστημένος δηλαδή?

Το θέμα μας δεν είναι να βρίσκαμε κάποιον καλύτερο του Λι, αλλά του να φέρουμε leading guard στην θέση του Έβανς.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Παρ Σεπ 19, 2025 5:25 pm

modernam έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 4:54 pm
Να πούμε εδώ και την ομορφιά με τον Φαλ.

Γιατί μην πιστεύετε ότι κρατήσαμε το συμβόλαιο μόνο από συμπόνια.

Είμαι πεπεισμένος ότι κάποιος επιστήμονας εκεί μέσα στην ομάδα γνωμοδότησε ότι ... Μπορεί να προλάβει το Φ4.
Ετσι κι αλλιως δεν θα μπορουσες να τον αφησεις τον Φαλ. Θα επρεπε να πληρωσουν ολο το συμβολαιο του. Οποτε ειτε τον κρατανε ή οχι το αποτελεσμα οικονομικα θα ηταν το ιδιο.

Rivers15

nba
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 5:26 pm

tokalytero3d έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 5:17 pm
Υπάρχει μενσα γκαρντ να τον ανακοινώσει με υφακι ο μποζικας; :D
Και μετα απο 3 μηνες που θα φυγει να μας λεει "η αληθεια ειναι πως απλα θελαμε ενα γκαρντ να μην παιζει"; :roofl:

Rivers15

nba
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 5:30 pm

Jeight έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 5:12 pm
kraftf έγραψε:

Ηθελα να γραψω τι δι;βαζω σημερα αλλα το ταμπλετ μου εχει παρκινσον. Δεν μπορουν να καταλαβουν καποιοι οτι δεν γινεται να μενεις στο 3 μονο με ward και καταπονημενο 35χρονο παπ για ολη την χρονια για να κανεις οικονομια για μισιτς.

Απο την μια θελουμε γκαρντ τωρα για το ξεκινηκα της ευρωλιγκας που να μπει να προσφερει και απο την αλλη λιβανιζουμε τον μισιτς ο οποιος θα κανει ενα διμηνο να συνελθει.
Μονο σημερα τα διαβαζεις; Η γκρινια στην ομαδα εχει παει σε αλλο λεβελ.
Αν φερναμε τον Μισιτς θα γκρινιαζαν πως φεραμε τον τελειωμενο και πεταξαμε 5 μυρια. Δεν τον φεραμε γκρινιαζουν πως δεν φεραμε τον παικταρα τον Μισιτς.
Γενικά έχει χαθει η μπαλα και δεν καταλαβαινω απο που πηγάζει τοσο έντονη γκρινια και γιατι οσοι γκρινιαζουν τοσο εντονα ασχολουνται με τον ολυμπιακο εφοσον τους χαλαει.
Και προφανως δεν λεμε να πει καποιος την αποψη του και να κανει την κριτικη του αλλά ολο αυτο ξεπερναει κατα πολυ τα ορια.

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Παρ Σεπ 19, 2025 5:32 pm

kraftf έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Φιλε μου οταν ξεκιναει η σεζον σε 10 μερες και εχεις ουσιαστικα μονο ενα (!) διαθεσιμο PG στο ροστερ δεν ειναι να καιγομαστε; Θα επρεπε να μην εχουμε κανενα PG για να αγχωθουμε; :roofl:
Εχουμε 9 γκαρντ με αρκετούς από αυτούς να έχουν πολύ καλά playmaking sklls και λες ότι δεν τη βγάζουμε για κανα μήνα χωρίς 2ο point guard?
Φυσικά και χρειαζόμαστε και χρειαζόμασταν point guard αλλά δεν καιγόμαστε τώρα που είναι αρχή της χρονιάς. Πέρσι καιγόμασταν (και καήκαμε και τελικά) που είχαμε μείνει με μόνο εναν, τον Γκος, στο κλείσιμο της χρονιάς.

Επίσης για το Ολυμπιακός Παναθηναικός που είπες ότι κρίνεται το πλεονέκτημα. Σε ένα παιχνίδι κρίνεται αυτό? Και όπως και μόνο σου το είπες, πόση σημασία έχει τελικά, ενώ τα τελευταία 2 χρόνια έχουν σπάσει οι έδρες επανειλημμένα?

ΥΓ. Εδώ πήγαμε για 5 χρόνια με ένα 3αρι!!! Ευτυχώς μας φώτισε ο Θεός και πήραμε ένα φέτος!!
Μπορείς να μου πεις ποια είναι τα guard μας με τα πολύ καλά playmaking skills? Χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας. Απλά εγώ δεν βλέπω και τόσα. Συμφωνώ ότι δεν καιγόμαστε αυτή τη στιγμή. Το θέμα είναι ότι ο Μπαρτζώκας θα κυνηγήσει νίκες πάσει θυσία, και αυτό οπωσδήποτε θα επιβαρύνει πολύ τον Walkup, ο οποίος δεν θέλει και πολύ για να ρετάρει.

Επίσης, φίλε Dimmitz δεν καταλαβαίνω την λογική σου πίσω από αυτό που γράφεις για τον Maledon, ότι ορθώς δεν κινηθήκαμε γιατί τα δίναμε όλα σε μια do or die χρονιά. Θα παρατούσε ο Β τις προπονήσεις αν γινόταν κίνηση για τον Γάλλο? Θα σταματούσαν να παίζουν οι παίκτες? Μια εισήγηση θα έκανε απλά ο Μπαρτζώκας και τα υπόλοιπα θα τα αναλάμβανε η διοίκηση.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 5:40 pm

modernam έγραψε:
Παρ Σεπ 19, 2025 4:54 pm
Να πούμε εδώ και την ομορφιά με τον Φαλ.

Γιατί μην πιστεύετε ότι κρατήσαμε το συμβόλαιο μόνο από συμπόνια.

Είμαι πεπεισμένος ότι κάποιος επιστήμονας εκεί μέσα στην ομάδα γνωμοδότησε ότι ... Μπορεί να προλάβει το Φ4.
Δεν μπορείς να κάνεις κάτι με Φαλ. Στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του είναι που ουσιαστικά δεν θα παίξει ούτε θα τον ανενεωσουν..είτε του ελυνες το συμβόλαιο είτε όχι θα το πληρώνες όλο.

Αν έχεις ένα συμβόλαιο και πάθεις εργατικό ατύχημα το πληρώνεσαι ακέραιο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Παρ Σεπ 19, 2025 5:40 pm

Πρεπει καποιος να παει τον ιουνιο και να ποσταρει τι γραφοταν σε οσους λεγαμε δεν γινεται να πας με τον εβανς βασικο ασσο και οτι θα βγαζει τραυματισμους..θα χει πολυ πλακα..και μετα να ρθουμε και τον μαιο να δουμε τι γραφουν τωρα οι ιδιοι..Το κοντεντ θα ειναι ακραιο.

Rivers15

nba
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 5:44 pm

kraftf έγραψε:
Rivers15 έγραψε:

Αδερφε μου, εχουμε περασει τα ορια του καιγομαστε για point guard.. Ψαχνεις για βασικο point guard τελος Σεπτεμβρη. Βασικο point guard... Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο. Εκτος αν θεωρεις πως βασικο σου ποιντ γκαρντ ειναι ο Εβανς ή ο Γουοκαπ οποτε παω πασο δεν θα βγαλουμε ακρη.
Δεν ψαχνεις ενα δυαρι να βαλεις τη γαρνιτουρα σου και να συμπληρωσεις το ροστερ της ομαδας για να λες δεν καιγομαστε.
Δεν νομιζω να υπαρχει αλλη ομαδα απο τις 19 της ευρωλιγκα που να μην εχει βρει ακομα τον βασικο της ποιντ γκαρντ.
Επισης η ομαδα δεν εχει πολλά γκαρντ με playmaking skills. Ακομα και ο Λη που ειναι ο πιο ασσος απο ολους ταλαιπωρειται υπερβολικα στο παιχνιδι του Ολυμπιακου να κανει τον πλει μεικερ. Ο μονος που μπορει να το κανει κάπως αυτο ειναι ισως ο Μακισικ και αυτο απο αποψη κατεβασματος μπαλας και ντριμπλινγκ οχι πλει μεικινγκ.
Οπως δεν θα κανουμε το ασπρο-μαυρο που κανουν πολλοι, δεν θα κανουμε και το μαυρο-ασπρο για να υπαρξει ισσορροπια παρατραβηγμενων αποψεων.

Rivers15

nba
Reactions:

Παρ Σεπ 19, 2025 5:47 pm

Εν τω μεταξυ ακουστηκε τελευταιες ωρες και το ονομα του Κίτον Γουάλας.

Εχουμε καμια εικονα τι παικτης ειναι αυτος;

Καλα εχουμε να ακουσουμε δεκαδες ονοματα τις επομενες ημερες και πιστευω στο τελος θα ανακοινωθει καποιος εντελως ασχετος.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”