Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- nikolakias

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Στο μυαλό του Μπαρτζώκα θεωρώ ότι δεν υπάρχει καν η ανάγκη προσθήκης ενός σκόρερ γκαρντ. Το σημείο στο οποίο θα δοθεί έμφαση σε όποια κίνηση θα είναι η δημιουργία, ώστε να μπαλωθεί αφενός η προσωρινή απώλεια Έβανς αλλά και να αποφευχθεί η πίεση πάνω του για άμεση υψηλή απόδοση όταν είναι να επιστρέφει και αφετέρου ώστε να χαλαρώσουν οι δημιουργικές απαιτήσεις από τον Λι κάτι που ίσως παράλληλα να τον ξεκλειδώσει κιόλας (σε περίπτωση που δεν αποχωρήσει). Σκόρερ γκαρντ δε νομίζω να έρθει. Ο Μπαρτζώκας σε αυτό θα ζήσει και θα πεθάνει θεωρώ με το στοίχημα του Έβανς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nikolakias την Κυρ Σεπ 21, 2025 8:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μπαντον μπορει να βαλει 3/3 και στο αλλο να εχει 0/7. Δεν ειναι θεμα μηχανικης. Οταν παιρνει το σποτ τριποντο θα το βαλει σε ψηλο ποσοστο. Οταν το παρει ενω ντριμπλαρει το ιδιο πιθανο ειναι σαν να πεταει βοτσαλα στον ωκεανο με το να ριχνει αυγα σε κουμποτρυπες.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 21, 2025 8:14 pmοτι ολα του τα 3π χωρανε σε 12λ βιντεο δεν το λες και καλοτο θεμα ειμαι μην βαλουμε τα χαμενα και ειναι η τριλογια του αρχοντα σε extended version
παντως δεν εχει τοσο κακη τεχνικη στο σουτ ισως παιρνει βελτιωση..σε αντιθεση με τον λι που πεταει χειροβομβιδες με το ενα χερι.
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
και ο Dwight howard εχει βαλει μερικα.
λογια λογια λογια και βιντεακια για τυπο που αν δεν καρφωσει η δεν κανει layup σουταρει με 27-29%... lmfao
Το οτι εχει καλη μηχανικη αλλα δεν μπορει να σταυρωσει σουτ σημαινει οτι πιθανοτατα εχει προβλημα με το depth perception του.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 21, 2025 8:14 pmοτι ολα του τα 3π χωρανε σε 12λ βιντεο δεν το λες και καλοτο θεμα ειμαι μην βαλουμε τα χαμενα και ειναι η τριλογια του αρχοντα σε extended version
παντως δεν εχει τοσο κακη τεχνικη στο σουτ ισως παιρνει βελτιωση..σε αντιθεση με τον λι που πεταει χειροβομβιδες με το ενα χερι.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ποια λόγια; Ένα βιντεάκι πόσταρα..χωρίς λόγια..τα συμπεράσματα δικά σας.reignman έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 21, 2025 8:48 pmκαι ο Dwight howard εχει βαλει μερικα.
λογια λογια λογια και βιντεακια για τυπο που αν δεν καρφωσει η δεν κανει layup σουταρει με 27-29%... lmfao
Το οτι εχει καλη μηχανικη αλλα δεν μπορει να σταυρωσει σουτ σημαινει οτι πιθανοτατα εχει προβλημα με το depth perception του.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 21, 2025 8:14 pmοτι ολα του τα 3π χωρανε σε 12λ βιντεο δεν το λες και καλοτο θεμα ειμαι μην βαλουμε τα χαμενα και ειναι η τριλογια του αρχοντα σε extended version
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λογια γενικοτερα οχι ειδικα εσυ βρε.
Εσυ μονο το βιντεακι ποσταρες και το βιντεακι εκανα quote, οποτε ναι, γενικα το ειπα ^_^

Εσυ μονο το βιντεακι ποσταρες και το βιντεακι εκανα quote, οποτε ναι, γενικα το ειπα ^_^
Mια χαρα εισαι, μπουμπουνα το.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 21, 2025 8:14 pmοτι ολα του τα 3π χωρανε σε 12λ βιντεο δεν το λες και καλοτο θεμα ειμαι μην βαλουμε τα χαμενα και ειναι η τριλογια του αρχοντα σε extended version

- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Μπάντον δεν τον ξέρω αλλά τα νούμερα του στο σουτ δείχνουν ότι στην καλύτερη είναι σουτέρ επίπεδου Γουόκαπ.
Όχι μόνο τα νούμερα σε επίπεδο nba αλλά και σε επίπεδο gleague όπως και οι βολές που το 73% είναι κακό για γκάρντ.
Ούτε δημιουργικά αν κρίνεις από αναλογία ασσίστ/λάθη δείχνει να ξεχωρίζει.
Αν ήταν τραυματίας ο Γουόκαπ θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για να τον αντικαταστήσει, με τίποτα δεν ταιριάζει ως πιθανός αντικαταστάτης του Έβανς.
Όχι μόνο τα νούμερα σε επίπεδο nba αλλά και σε επίπεδο gleague όπως και οι βολές που το 73% είναι κακό για γκάρντ.
Ούτε δημιουργικά αν κρίνεις από αναλογία ασσίστ/λάθη δείχνει να ξεχωρίζει.
Αν ήταν τραυματίας ο Γουόκαπ θα μπορούσε να είναι μια επιλογή για να τον αντικαταστήσει, με τίποτα δεν ταιριάζει ως πιθανός αντικαταστάτης του Έβανς.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Σαν άνθρωπο με ενοχλεί αρκετά όταν κάποιος γράφει με ύφος παντογνώστη... ειδικά όταν δεν πετυχαίνει ελέφαντα στο μισό μέτρο και κάνει σαν να μην έχει συμβεί τίποτα. Για τον Lee, οκ, μπορεί να τον έχει ευνουχίσει ο Μπαρτζώκας, αλλά μπορεί κι ο παίχτης πολύ απλά να μην μπορεί σε αυτό το επίπεδο, ειδικά με σουτ που (δεν) έχει, εγώ δεν ξέρω αν θα τον έβαζα ακόμα κι ως 2αρι αντί του Dorsey ας πούμε. Δεν είναι τόσο κακός οσο φαίνεται στον ΟΣΦΠ, αλλά εδώ πέρα έχουν γραφτεί διαμαντάκια όταν τον πρωτοπήρατε, ένας συγκεκριμένος χρήστης έχει πει ότι στη μέρα του μπορεί να πιάσει επιδόσεις LARKIN, ότι γενικά είναι υπερόπλο, δεν θυμάμαι αν διάβασα συγκρίσεις με τον Nunn. Μάλιστα. Οταν μας διαψεύδει πάντως η πραγματικότητα μπορούμε να πούμε κι ένα "λάθος έκανα". Το άλλο που θυμάμαι είναι από πριν ένα χρόνο το πόλεμο που είχα φάει επειδή τόλμησα να πω πως ο Grant είναι καλύτερος παίχτης του Walkup. Τελικά ο Θωμάς έχει γίνει μάλλον ο πιο hated παίχτης των φίλων του ΟΣΦΠ και έχει συνδεθεί με τις εμμονές του κοουτς Β που τον θέλει βασικό (εδώ μέσα τα διαβάζω αυτά). Τωρα για τον Banton τι να πω... ακόμα ένα 3αρι με καλή πασούλα που προσπάθησαν στην Αμερική να τον μετατρέψουν σε άσο, δεν είναι όμως! Και γενικά τέτοιοι παίχτες πολύ απλά δεν κάνουν για αυτό το επίπεδο, ας κάνει πρώτα το αγροτικό του σε μια μικρομεσαία της γιουρολιγκ και μετά βλέπουμε. Θεωρητικά ο Lee (ο μέχρι πέρσι καλύτερος παίχτης εκτός γιουρολιγκ) με καλύτερες περγαμηνές είχε έρθει από τον Banton.
Στο δια ταύτα τώρα, προς το παρόν φαίνεται μεγάλο λάθος του Μπαρτζωκα που άφησε τον Goss να φύγει, δεν ξέρω τι σκεφτόταν. Θεωρητικά με Goss, Walkup, Fournier, Dorsey (βελτιωμένο) το ΜΙΝΙΜΟΥΜ θα ήταν να είστε στο περσινό επίπεδο, δηλαδή το Φαιναλ 4 θα ήταν το πάτωμα της ομάδας (+Ward βέβαια). Μάλιστα με 5ο γκαρντ τον Evans αντί του Vildoza, θα ρίχνατε μια γερή ζαριά για το κάτι (πολύ) παραπάνω. Τώρα με Lee αντί του Goss υπάρχει θέμα, η κατάσταση σώζεται μόνο με παίχτη επιπέδου Monte Morris, τίποτα παρακάτω, ούτε κάτι Garcia που άκουγα. Η ομάδα θέλει κανονικό άσο αντί του Goss και χώρο στον Evans ως 5ο γκαρντ σαν γλυκό (μην πάμε και στο άλλο άκρο να τον κάνουμε 6ο). Μην ξεχνάμε και την ουσιαστικά αντικατάσταση Fall από τον Hall που προκαλεί ζημιά στο playmaking σας και στη motion και κάνει το παιχνίδι σας - αναγκαστικά - πιο guard oriented. Εδώ που φτάσατε θα πρέπει να περιμένετε, δεν έχει νόημα πλέον για να βιαστείτε για κάποιον μέτριο.
Στο δια ταύτα τώρα, προς το παρόν φαίνεται μεγάλο λάθος του Μπαρτζωκα που άφησε τον Goss να φύγει, δεν ξέρω τι σκεφτόταν. Θεωρητικά με Goss, Walkup, Fournier, Dorsey (βελτιωμένο) το ΜΙΝΙΜΟΥΜ θα ήταν να είστε στο περσινό επίπεδο, δηλαδή το Φαιναλ 4 θα ήταν το πάτωμα της ομάδας (+Ward βέβαια). Μάλιστα με 5ο γκαρντ τον Evans αντί του Vildoza, θα ρίχνατε μια γερή ζαριά για το κάτι (πολύ) παραπάνω. Τώρα με Lee αντί του Goss υπάρχει θέμα, η κατάσταση σώζεται μόνο με παίχτη επιπέδου Monte Morris, τίποτα παρακάτω, ούτε κάτι Garcia που άκουγα. Η ομάδα θέλει κανονικό άσο αντί του Goss και χώρο στον Evans ως 5ο γκαρντ σαν γλυκό (μην πάμε και στο άλλο άκρο να τον κάνουμε 6ο). Μην ξεχνάμε και την ουσιαστικά αντικατάσταση Fall από τον Hall που προκαλεί ζημιά στο playmaking σας και στη motion και κάνει το παιχνίδι σας - αναγκαστικά - πιο guard oriented. Εδώ που φτάσατε θα πρέπει να περιμένετε, δεν έχει νόημα πλέον για να βιαστείτε για κάποιον μέτριο.
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προφανώς δεν έχω την παραμικρή ικανότητα να κρίνω τον προπονητή μας ο οποίος αντικειμενικά είναι απ τους κορυφαίους στην Ευρώπη...
Αυτό που θέλω όμως να πω είναι πως με τόσο έντονη έλλειψη ταλέντου στον ασσο η ομάδα δεν είναι θελκτική στο να τη βλέπεις...Χρειάζεσαι ρε γμτ έναν παίκτη ηγέτη στον ασσο δε γίνεται αλλιώς...
Αυτό που θέλω όμως να πω είναι πως με τόσο έντονη έλλειψη ταλέντου στον ασσο η ομάδα δεν είναι θελκτική στο να τη βλέπεις...Χρειάζεσαι ρε γμτ έναν παίκτη ηγέτη στον ασσο δε γίνεται αλλιώς...
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις: