Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είναι καλή η εικόνα μας αλλά και οι άλλοι δεν είναι ότι βγάζουν μάτια. Προετοιμασία είναι όλες οι ομάδες είναι ανέτοιμες με απουσίες και δοκιμάζουν πράγματα. Εγώ προσωπικά δεν ανησυχώ για κανονική διάρκεια. Σίγουρα θα είμαστε ανταγωνιστικοί και από τους υποψήφιους για φ4. Στα κρίσιμα όμως όπως έχω ξαναπεί θα είμαστε το τελευταίο φαβορί από τις 4 ομάδες, αν πάμε.
Επίσης κάτι άλλο που δεν μ αρέσει είναι ότι ενώ όλες οι ομάδες τρέχουν (εκεί πάει έτσι κ αλλιώς το σύγχρονο μπάσκετ) εμείς πάμε φανατικά τσούκου τσούκου.
Επίσης κάτι άλλο που δεν μ αρέσει είναι ότι ενώ όλες οι ομάδες τρέχουν (εκεί πάει έτσι κ αλλιώς το σύγχρονο μπάσκετ) εμείς πάμε φανατικά τσούκου τσούκου.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν έχουμε παίκτες για γρήγορο μπάσκετ δυστυχώς. Υπάρχει κλάση, αλλα δε συνδυάζεται με αθλητικοτητα. Θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας δεν έχει αντίρρηση με το γρήγορο μπάσκετ.golitog7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 21, 2025 9:37 pmΔεν είναι καλή η εικόνα μας αλλά και οι άλλοι δεν είναι ότι βγάζουν μάτια. Προετοιμασία είναι όλες οι ομάδες είναι ανέτοιμες με απουσίες και δοκιμάζουν πράγματα. Εγώ προσωπικά δεν ανησυχώ για κανονική διάρκεια. Σίγουρα θα είμαστε ανταγωνιστικοί και από τους υποψήφιους για φ4. Στα κρίσιμα όμως όπως έχω ξαναπεί θα είμαστε το τελευταίο φαβορί από τις 4 ομάδες, αν πάμε.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Πάντως, ο Αστέρας αυτή τη στιγμή δεν είναι ο οποιοσδήποτε. Πριν τρεις μέρες πάτησε τη Φενέρ.Erether έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 21, 2025 9:21 pmΠως πηρε αυτη η ομαδα πρωταθλημα, απορω. Και εκει ημασταν χωρις Γκος, Έβανς, Φαλ και Ραιτ. Δεν ξερω ποση βελτιωση μπορουμε να περιμενουμε ή ποσο εχει επηρεασει η περιοδος προετοιμασιας, αλλα αυτη τη στιγμη αγκομαχουμε να νικησουμε τον οποιοδηποτε.
Υ.Γ Ο Σασα παντα ηταν λιγο πλαδαρος. Απλα μου φαινεται λιγο πιο αργος/βαρυς σε σχεση με πριν.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εμενα μια χαρα μου φαινεται η ομαδα γενικα..εχει μπει και ο ντορσει και δινει πολυ σκορ..τα 5ρια τα νεα ειναι οκ,μας προσθεσαν και αεραμυνα..αλλα η τρυπα στον ασσο σκοτωνει..Πρεπει να ρθει ΑΣΣΟΣ και οχι 3ρι που κανει τον ασσο και να ναι και ΣΟΥΤΕΡ. Μας δινουν προκλητικα το σουτ στον ασσο επειδη ξερουν οτι ειναι μπετατζηδες..γουοκαπ και λι εχουν βαρεσει περισσοτερα αποσο ολοι οι υπολοιποι.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Τη Φενερ πριν 4 μερες τη πατησε και η ΑΕΚ...montechristo έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 21, 2025 9:55 pmΠάντως, ο Αστέρας αυτή τη στιγμή δεν είναι ο οποιοσδήποτε. Πριν τρεις μέρες πάτησε τη Φενέρ.Erether έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 21, 2025 9:21 pmΠως πηρε αυτη η ομαδα πρωταθλημα, απορω. Και εκει ημασταν χωρις Γκος, Έβανς, Φαλ και Ραιτ. Δεν ξερω ποση βελτιωση μπορουμε να περιμενουμε ή ποσο εχει επηρεασει η περιοδος προετοιμασιας, αλλα αυτη τη στιγμη αγκομαχουμε να νικησουμε τον οποιοδηποτε.
Υ.Γ Ο Σασα παντα ηταν λιγο πλαδαρος. Απλα μου φαινεται λιγο πιο αργος/βαρυς σε σχεση με πριν.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο