Αισιόδοξα για εσάς μάλλον.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 6:50 pmΠάμε να δούμε τα πράγματα λίγο πιο αισιόδοξα. Η περσινή βασική σας 5αδα που σας έφτασε μέχρι το Final 4 μένει αναλλοίωτη και βασικά βελτιώνεται με Ward αντι για Παπανικολάου. Έχετε δηλαδή Walkup, Fournier, Ward, Vezenkov, Milutinov. Οι όποιες αλλαγές έγιναν στη 2nd unit. Αρχικά πήρατε Hall και Αντετοκούμπο αντι των Fall και Wright, στη συνέχεια αντι του Vildoza κάνατε εσωτερική μεταγραφή με Dorsey και τέλος αλλάξατε τον Goss με τον Ntilikina. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί ο Keenan Evans σαν τον απόλυτο X-Factor του φετινού οσφπ, πανω του ουσιαστικά βασίζεται το αν θα κάνετε το κάτι παραπάνω στο Final 4 (πιο πριν δεν τον έχετε ανάγκη). Σαν ροστερ έχετε το ίδιο βάθος με πέρσι, αν όχι μεγαλύτερο, στυλ μπάσκετ θα παίζετε ακριβώς το ίδιο, ποιοτικά δεν υπάρχει κάποια βελτίωση πάντως, στα ίδια επίπεδα μένετε. Το Hall αντι Fall κανονικά μετατοπιζει τη μπάλα περισσότερο στα γκαρντ, αλλά η επιλογή Ntilikina δεν δειχνει κάτι τέτοιο.
1: Walkup(22') , Ntilikina(18') , Evans(?)
2: Fournier(26') , Dorsey(14')
3: Ward(22') , Pap(10') , Peters(8') , McKissic(-)
4: Vezenkov(28') , Peters(12')
5: Milutinov(22') , Hall(18') , Adetokubo(-)
Ροστερ 13 παιχτών βλέπουμε (ο Lee λογικά φεύγει) + Λαρυ και Νετζηπογλου για Α1.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Plot twist, ο Γιώργης είναι ο ΔαίδαλοςRivers15 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 7:04 pmΡε μηπως ειναι κανα μελος στο φορουμ ο Μπαρτζωκας, παιρνει ποπ κορν, κλεινει τον καθε τραυματια αμπασκετο και μετα καθεται και μας διαβαζει και γελαει;steph.larry έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 7:00 pm
Δεν γίνονται αυτά ρε φούστη μου, απλά ΔΕΝ γινόνται. Unplug me from the f***ing matrix έγινε η φάση.
Δεν εξηγειται διαφορετικα δηλαδη η κατασταση ξεφευγει προς τα ορια του παρανοικου.
Γιωργαρε, λυπησου μας ολα μας τα λεφτα θα τα φαμε σε κερακια στη Μεγαλοχαρη με αυτα που μας κανεις!![]()
![]()
![]()
![]()
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μακάρι να έχεις εσύ το δίκιο, αλλά τσάμπα να βουίζει ο τόπος και να μην τρέχει τίποτα; Μου φαίνεται απίθανο.montechristo έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 7:07 pmΒάλε κι εμένα σ' αυτούς (δεν ξέρω αν υπάρχουν, βέβαια) που πιστεύουν πως δεν υπάρχει θέμα Ντιλικινά. Πιο πολύ μου φαίνεται σαχλαμάρα που πέταξε κάποιος και τρέχουν όλοι να επιβεβαιώσουν για να μη μείνουν πίσω.
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο μονος φοβος του φ4 στο οακα για τους παναθηναικους ειναι μην τυχον και το παρουμε εκει μεσα..Ε ο μπαρτζωκας ειπε να αποκλεισει αυτο το ενδεχομενο απο τον σεπτεμβρη..reignman έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 7:09 pmΑισιόδοξα για εσάς μάλλον.JohnnyPao έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 6:50 pm1: Walkup(22') , Ntilikina(18') , Evans(?)
2: Fournier(26') , Dorsey(14')
3: Ward(22') , Pap(10') , Peters(8') , McKissic(-)
4: Vezenkov(28') , Peters(12')
5: Milutinov(22') , Hall(18') , Adetokubo(-)
Ροστερ 13 παιχτών βλέπουμε (ο Lee λογικά φεύγει) + Λαρυ και Νετζηπογλου για Α1.![]()
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- reignman

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: delete me
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Παιδιά... βαθιές αναπνοές... και να επαναλαμβάνετε διαρκώς :
Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα.
Συνεχίζουμε με βαθιές αναπνοές, εάν δεν νιώσετε καλύτερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον ειδικό.

Συνεχίζουμε με βαθιές αναπνοές, εάν δεν νιώσετε καλύτερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον ειδικό.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
steph.larry έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 7:08 pmΟ μόνος που μπορεί να χαιρέται κάπως με την κατάσταση, και δικαιολογημένα.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 7:07 pm
εγω παντως μια χαρα νιωθω εχουν ανεβει οι πωλησεις στα φαρμακα .τι θετε δηλαδης κυριοι , να γινουν κλεφτες οι φαρμακοποιοι?
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο