Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 23, 2025 4:09 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 23, 2025 4:00 pm
BillyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 23, 2025 3:23 pm

Ούτε μόνο με καλή άμυνα εξασφαλίζεις κάτι, αν στην επίθεση "χτίζεις".
Βρε συ Μπιλυ, 5 άτομα είμαστε που συζητάμε, δεν είμαστε και 25 να πεις ότι έχει χαθεί το νόημα. Ούτε ένας από εμάς δεν έγραψε ότι θέλουμε μπάσκετ εποχών πεδουλακη και να νικάμε τα ματς με σκορ 65-60. Εγώ πρώτος από όλους παίζει να γράφω τις λέξεις two way κυριολεκτικά σε κάθε ποστ μου. Και τα υπόλοιπα παιδιά το ίδιο λένε. Δεν αρκεί μόνο η επίθεση. Δεν έχει νόημα αυτό που λες ότι επίσης δεν αρκεί μόνο η άμυνα, αυτό είναι προφανές αλλά δεν σχετίζεται με την ομάδα μας. Εμείς είμαστε ήδη καλοί επιθετικά και αυτό που χρειάζεται είναι να βελτιώσουμε την άμυνα μας, όχι να βάζουμε 100 πόντους αντι για 90 για να νικάμε. Πχ η Ρεαλ που είχε σούπερ άμυνα πέρσι αλλά κακή επίθεση, έκατσε το καλοκαίρι να πάρει επιθετικογενεις παίχτες, αντίστροφα εμείς πρέπει να δούμε την άμυνα μας.

Η εφες είχε Dunston, Singleton, Anderson όλοι σούπερ αμυντικοι σε ένα rotation 7 παιχτών με κανέναν να είναι τρύπα αμυντικά (εμείς έχουμε μπόλικες τρύπες). Η τσσκα είχε Χακετ, Οθελο Χαντερ, Χιγκις, Χάινς, μιλάμε για elite αμυντικούς. Και πάντα πρέπει να κοιτάς τον ανταγωνισμό, ο οποίος είναι πολύ πιο δυνατός πλέον.

ΥΓ. Μου απάντησες προηγουμένως ότι όποιος νομίζει ότι γράφεις μόνο τα θετικά και οχι τα αρνητικά της ομάδας, καταλαβαίνει ότι τον συμφέρει. Μα στο δικό μου ποστ είπες πως εγώ βλέπω τα αρνητικά και οχι τα θετικά, δλδ έκανες αυτό που δεν σαρεσει να σου κάνουν. Που αντικειμενικά νομίζω έχω γράψει περισσότερες φορές για τα θετικά της ομάδας από ότι εσύ τα αρνητικά. Συζήτηση κάνουμε εννοείται, δεν υπάρχει πρόβλημα να διαφωνούμε κι ας γράφει ο καθένας ότι θέλει. Εγώ προσωπικά όλη τη χρονιά θα γράφω για την άμυνα μας καθώς κατά τη γνώμη μου είναι ο παράγοντας που θα κρίνει αν θα το σηκωσουμε ή όχι (για την επίθεση είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά).
Εννοείται πως από την πλευρά μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε με εσένα ούτε και με κανέναν, με απόψεις διαφωνώ και μόνο. Αφού το ξεκαθάρισα αυτό (ή τουλάχιστον ελπίζω να το ξεκαθάρισα), θα πω ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν άμυνα και το έχουν αποδείξει (Καλαϊτζάκης, Γκραντ, Χουάντσο κλπ.). Το θέμα επομένως για μένα δεν είναι αν διαθέτουμε παίκτες που να μπορούν να παίξουν άμυνα, αλλά να δούμε τη διάθεση αυτή μέσα στα παιχνίδια. Δηλαδή δε θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που de facto δεν μπορεί να παίξει άμυνα, αλλά μια ομάδα που μπορεί να παίξει άμυνα και πρέπει να το (ξανά)αποδείξει.

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 23, 2025 4:11 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 23, 2025 4:04 pm
BillyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 23, 2025 4:02 pm

Υπάρχει άμυνα και "άμυνα" όμως. Δε θυμάμαι αν η Αρμάνι, ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ είχαν μείνει τόσο χαμηλά στην επίθεση επειδή όντως τότε η Εφές έπαιξε άμυνα ή επειδή έχαναν μόνοι τους αμαρκάριστα σουτ κλπ.
Μιλάμε για 3 πολύ καλές επιθετικά τότε ομάδες, δλδ έτυχαν 6 ματς που έχαναν όλοι τα αμαρκαριστα?
Θα πρέπει να ξαναδώ τα παιχνίδια τότε.

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 23, 2025 4:21 pm

BillyPao έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 23, 2025 4:00 pm

Βρε συ Μπιλυ, 5 άτομα είμαστε που συζητάμε, δεν είμαστε και 25 να πεις ότι έχει χαθεί το νόημα. Ούτε ένας από εμάς δεν έγραψε ότι θέλουμε μπάσκετ εποχών πεδουλακη και να νικάμε τα ματς με σκορ 65-60. Εγώ πρώτος από όλους παίζει να γράφω τις λέξεις two way κυριολεκτικά σε κάθε ποστ μου. Και τα υπόλοιπα παιδιά το ίδιο λένε. Δεν αρκεί μόνο η επίθεση. Δεν έχει νόημα αυτό που λες ότι επίσης δεν αρκεί μόνο η άμυνα, αυτό είναι προφανές αλλά δεν σχετίζεται με την ομάδα μας. Εμείς είμαστε ήδη καλοί επιθετικά και αυτό που χρειάζεται είναι να βελτιώσουμε την άμυνα μας, όχι να βάζουμε 100 πόντους αντι για 90 για να νικάμε. Πχ η Ρεαλ που είχε σούπερ άμυνα πέρσι αλλά κακή επίθεση, έκατσε το καλοκαίρι να πάρει επιθετικογενεις παίχτες, αντίστροφα εμείς πρέπει να δούμε την άμυνα μας.

Η εφες είχε Dunston, Singleton, Anderson όλοι σούπερ αμυντικοι σε ένα rotation 7 παιχτών με κανέναν να είναι τρύπα αμυντικά (εμείς έχουμε μπόλικες τρύπες). Η τσσκα είχε Χακετ, Οθελο Χαντερ, Χιγκις, Χάινς, μιλάμε για elite αμυντικούς. Και πάντα πρέπει να κοιτάς τον ανταγωνισμό, ο οποίος είναι πολύ πιο δυνατός πλέον.

ΥΓ. Μου απάντησες προηγουμένως ότι όποιος νομίζει ότι γράφεις μόνο τα θετικά και οχι τα αρνητικά της ομάδας, καταλαβαίνει ότι τον συμφέρει. Μα στο δικό μου ποστ είπες πως εγώ βλέπω τα αρνητικά και οχι τα θετικά, δλδ έκανες αυτό που δεν σαρεσει να σου κάνουν. Που αντικειμενικά νομίζω έχω γράψει περισσότερες φορές για τα θετικά της ομάδας από ότι εσύ τα αρνητικά. Συζήτηση κάνουμε εννοείται, δεν υπάρχει πρόβλημα να διαφωνούμε κι ας γράφει ο καθένας ότι θέλει. Εγώ προσωπικά όλη τη χρονιά θα γράφω για την άμυνα μας καθώς κατά τη γνώμη μου είναι ο παράγοντας που θα κρίνει αν θα το σηκωσουμε ή όχι (για την επίθεση είμαι σίγουρος ότι θα πάει καλά).
Εννοείται πως από την πλευρά μου δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ούτε με εσένα ούτε και με κανέναν, με απόψεις διαφωνώ και μόνο. Αφού το ξεκαθάρισα αυτό (ή τουλάχιστον ελπίζω να το ξεκαθάρισα), θα πω ότι έχουμε παίκτες που μπορούν να παίξουν άμυνα και το έχουν αποδείξει (Καλαϊτζάκης, Γκραντ, Χουάντσο κλπ.). Το θέμα επομένως για μένα δεν είναι αν διαθέτουμε παίκτες που να μπορούν να παίξουν άμυνα, αλλά να δούμε τη διάθεση αυτή μέσα στα παιχνίδια. Δηλαδή δε θεωρώ ότι είμαστε μια ομάδα που de facto δεν μπορεί να παίξει άμυνα, αλλά μια ομάδα που μπορεί να παίξει άμυνα και πρέπει να το (ξανά)αποδείξει.
Διαφωνεις στο οτι αν ΔΕΝ παιξουμε καλη αμυνα (οπως προπερσι) και κυμανθούμε στα περσινα στανταρ, τοτε δεν προκειται να παρουμε τη γιουρολιγκ? Φενερ, Εφες, Μονακο, Οσφπ, Ρεαλ εχουν σουπερ ροστερ, δεν παιζουμε μονοι μας. Θυμασαι πως η αμυνα της Φενερ και της Εφες μας επνιξε περσι? Δεν υπαρχει ομαδα που πηρε γιουρολιγκ ή πρωταθλημα ΝΒΑ χωρις να ειναι καλη ΚΑΙ μπροστα ΚΑΙ πισω.

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 23, 2025 4:32 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τρί Σεπ 23, 2025 4:21 pm
BillyPao έγραψε:

Διαφωνεις στο οτι αν ΔΕΝ παιξουμε καλη αμυνα (οπως προπερσι) και κυμανθούμε στα περσινα στανταρ, τοτε δεν προκειται να παρουμε τη γιουρολιγκ? Φενερ, Εφες, Μονακο, Οσφπ, Ρεαλ εχουν σουπερ ροστερ, δεν παιζουμε μονοι μας. Θυμασαι πως η αμυνα της Φενερ και της Εφες μας επνιξε περσι? Δεν υπαρχει ομαδα που πηρε γιουρολιγκ ή πρωταθλημα ΝΒΑ χωρις να ειναι καλη ΚΑΙ μπροστα ΚΑΙ πισω.
Όχι, αυτό στο οποίο διαφωνώ είναι ότι δεν μπορούμε να παίξουμε καλή άμυνα. Ακόμα και πέρυσι που δεν είχαμε την άμυνα που είχαμε πρόπερσι, υπήρχαν παιχνίδια στα οποία παίξαμε κατά διαστήματα εξαιρετική άμυνα. Επομένως πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλή άμυνα, το έχουμε άλλωστε ξανακάνει, και περιμένω να δω αυτή τη διάθεση στο γήπεδο.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Σεπ 23, 2025 4:35 pm

BillyPao έγραψε:

Υπάρχει άμυνα και "άμυνα" όμως. Δε θυμάμαι αν η Αρμάνι, ο Ολυμπιακός και η Ρεάλ είχαν μείνει τόσο χαμηλά στην επίθεση επειδή όντως τότε η Εφές έπαιξε άμυνα ή επειδή έχαναν μόνοι τους αμαρκάριστα σουτ κλπ.
μπιλυ ακομα και η 10η αμυνα μπορει να σε παει φ4 καμια φορα

εκει ομως ειναι αλλη η ιστορια
εκει αν εχεις εκεινες τις 2 μερες την 10η αμυνα οπως ειχες στην κανονικη περιοδο θα πας απατος

περυσι ο παο με την φενερ εδωσε παρα πολλα σχεδον ελευθερα σουτ γιατι οι περιστροφες οι θεσεις και η διαθεση των παιχτων ηταν ανυπαρκτη

αν η φενερ δεν τα εβαζε μπορει να περνουσαμε στον τελικο εκει επρεπε να μην τα βαλει και η μονακο

ποσες πιθανοτητες εχεις με μια τοσο κακη αμυνα να μην τα βαζουν και οι 2 ομαδες στον ημιτελικο και στον τελικο? λιγες

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 23, 2025 4:39 pm

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:

εκει αν εχεις εκεινες τις 2 μερες την 10η αμυνα οπως ειχες στην κανονικη περιοδο θα πας απατος

περυσι ο παο με την φενερ εδωσε παρα πολλα σχεδον ελευθερα σουτ γιατι οι περιστροφες οι θεσεις και η διαθεση των παιχτων ηταν ανυπαρκτη

αν η φενερ δεν τα εβαζε μπορει να περνουσαμε στον τελικο εκει επρεπε να μην τα βαλει και η μονακο

ποσες πιθανοτητες εχεις με μια τοσο κακη αμυνα να μην τα βαζουν και οι 2 ομαδες στον ημιτελικο και στον τελικο? λιγες
Κάποιες φορές πρέπει να παίρνεις ρίσκα, δεν μπορείς να μαρκάρεις όλους τους παίκτες του αντιπάλου. Αναγκαστικά θα δώσεις το σουτ σε κάποιους παίκτες, ελπίζοντας ότι δε θα τα βάλουν. Πάντως γενικά έχεις δίκιο, άλλο που εγώ διαφωνώ συνέχεια... :D

JohnnyPao

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 23, 2025 5:20 pm

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Ακριβως αυτο, η 10η αμυνα ΙΣΩΣ σου δωσει πλεονεκτημα εδρας, ΙΣΩΣ (με ακομη μικροτερη πιθανοτητα σε περασει κι απτα πλειοφ), στο φαιναλ 4 που το επιπεδο του αντιπαλου ειναι σε αλλο λεβελ, σε καμια περιπτωση δεν αρκει. Φετος ομως δεν ξερω αν η διαθεση αρκει, αντικειμενικα Εφες, Φενερ, Οσφπ, Μονακο, Ρεαλ εχουν τα εργαλεια να παιξουν πολυ καλυτερη αμυνα απο εμας, ενω επιθετικα δεν ειναι και πολυ χειροτερες. Σκεφτειτε μονο οτι φετος βασικος ασος θα ειναι ο Σορτς και οχι ο Γκραντ που περσι κηνυγούσε σαν σκυλι τους Λαρκιν και Φουρνιε. Αν δεν ειχα δει την αμυνα που παιξαμε προπερσι (που βεβαια το κινητρο ηταν τελειως διαφορετικο), δεν θα πιστευα οτι το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ συνολο μπορει να φτασει αυτα τα επιπεδα στα μετόπισθεν. Βεβαια ειναι πιο δυσκολο το να διατηρηθείς στη κορυφη, απτο να φτασεις μια φορα εκει.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn

Τετ Σεπ 24, 2025 1:09 pm

Με ντιλικινα αν τον παρουν ουοκαπ κ εμεις σορτς ναν καταλαβαινετε που παει η δουλεια!δε θελω να επεκταθω αλλα ο ναν πρεπει να ειναι ηρεμος φετος οσο μπορει βεβαια να παιξουμε το μπασκετ που μπορουμε!περυσι τον εκνευρισαν κ χαθηκε η μπαλα!καπου διαβασα οτι ο γιουρτσεβεν εχει ειδικο ορο μεχρι το δεκεμβριο να βρει ομαδα κ να φυγει!μακαρι να γινει αυτο κ να ερθει ενα 4αρο 5αρι να βαζει το κορμι του κ να μη δεχεται καλαθι για πλακα!

JohnnyPao

champion
Reactions:

Τετ Σεπ 24, 2025 4:42 pm

Stelios97 έγραψε:
Με ντιλικινα αν τον παρουν ουοκαπ κ εμεις σορτς ναν καταλαβαινετε που παει η δουλεια!δε θελω να επεκταθω αλλα ο ναν πρεπει να ειναι ηρεμος φετος οσο μπορει βεβαια να παιξουμε το μπασκετ που μπορουμε!περυσι τον εκνευρισαν κ χαθηκε η μπαλα!καπου διαβασα οτι ο γιουρτσεβεν εχει ειδικο ορο μεχρι το δεκεμβριο να βρει ομαδα κ να φυγει!μακαρι να γινει αυτο κ να ερθει ενα 4αρο 5αρι να βαζει το κορμι του κ να μη δεχεται καλαθι για πλακα!
Εννοείς ότι προτιμάς Ντιλικινα από Σορτς?

Ναι αυτό για Ομέρ ισχύει ότι υπάρχει όρος, ούτε εμένα μαρεσει σαν παίχτης. Και να φύγει δεν είναι απαραίτητο πως θα χρειαστούμε άλλον αν ειναι καλά ο Λεσσορ. Στο 4 έχουμε Χουαντσο και Σαμο (+Οσμαν) στο 4 έχουμε Λεσσορ και Χολμς και tweener τον Ντίνο.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Σεπ 24, 2025 6:10 pm

JohnnyPao έγραψε:
Τετ Σεπ 24, 2025 4:42 pm
Stelios97 έγραψε:
Εννοείς ότι προτιμάς Ντιλικινα από Σορτς?
ότι θα τρώνε ξύλο οι δικοί σας που θα το αφήνουν οι διαιτητές εννοεί

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Σεπ 24, 2025 11:31 pm

ο κοτζιας ειπε οτι κοιταμε ψηλο

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Σεπ 24, 2025 11:42 pm

τουλουμπα έγραψε:
ο κοτζιας ειπε οτι κοιταμε ψηλο
Κάτι πρέπει να πει και αυτός, για αυτό πληρώνεται.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn

Παρ Σεπ 26, 2025 12:07 pm

Ξερει ο μπαρτζωκας τι κανει θα δερνουν το ναν παλι κ το σορτς γουοκαπ κ ντιλικινα θα εκνευριζονται κ αντε μετα να παιξεις μπασκετ!πρεπει να γινει κινηση για μενα στο 4 να εχουμε σκορ κ απο εκει ωστε να μη μπορουν απο πουθενα να μας πιασουν!για πιο λογο αλωστε να παρει ενα ιδιο περιπου παιχτη με το ουοκαπ!!για μενα μονο για αυτο το λογο!

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Σεπ 26, 2025 1:14 pm

Stelios97 έγραψε:
Παρ Σεπ 26, 2025 12:07 pm
Ξερει ο μπαρτζωκας τι κανει θα δερνουν το ναν παλι κ το σορτς γουοκαπ κ ντιλικινα θα εκνευριζονται κ αντε μετα να παιξεις μπασκετ!πρεπει να γινει κινηση για μενα στο 4 να εχουμε σκορ κ απο εκει ωστε να μη μπορουν απο πουθενα να μας πιασουν!για πιο λογο αλωστε να παρει ενα ιδιο περιπου παιχτη με το ουοκαπ!!για μενα μονο για αυτο το λογο!
Μην ανησυχεις,θα προσλαβουμε ψυχολογο και θα ειναι μια χαρα ο Ναν και ο Σορτς!Παμε για τρεμπλ!

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Παρ Σεπ 26, 2025 1:46 pm

τουλουμπα έγραψε: