Παναθηναικός - Offtopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 24, 2025 1:42 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Σεπ 24, 2025 1:35 pm
Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά...υπάρχει το Panathinaikos στη φανέλα(καθόλου χαμηλά,μια χαρά είναι ) ενώ δεν υπήρχε, μπήκε πάνω από τον χορηγό και επιτέλους ΔΕΝ υπάρχει κόκκινο χρώμα

Εγώ μπήκα στη προπαραγγελια ,συμφωνω με τον Τζόνι...μακράν η καλύτερη εδώ κ χρονια
Μα πως; Όλες οι ομάδες που έχουν το όνομα μπροστά (ΝΒΑ πχ) το έχουν στο στήθος. Αυτό είναι πιο χαμηλά. Πως "καθόλου χαμηλά"; Επίσης τα σήματα πάνω είναι όντως σε διαφορετικό ύψος :P

Στα άλλα συμφωνώ. Μου αρέσει που υπάρχει το όνομα, και μου αρέσει που προσάρμοσαν το χρώμα του χορηγού, αλλά θέλει βελτιώσεις.

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 24, 2025 1:44 pm

Φανελάρα, τι να λέμε τώρα. Και μόνο που έφυγε το κόκκινο του χορηγού, η αναβάθμιση είναι μεγάλη. Όσοι θέλουν να γκρινιάξουν βέβαια, πάντα κάτι θα βρίσκουν να πουν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τετ Σεπ 24, 2025 2:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Σεπ 24, 2025 1:48 pm

Εικόνα

Ε εντάξει εν συγκριση με τις φανέλες του NBA είναι πιο κάτω, δε κατάλαβα πως η συγκριση ήταν με αυτές

Στο κέντρο είναι το όνομα,στο μέσο δλδ .Χαμηλά είναι ο χορηγός.Ειναι και σιδηροδρόμος το Panathinaikos αντε χώρα το πιο πανω

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τετ Σεπ 24, 2025 1:51 pm

big_lebowski έγραψε:
Τετ Σεπ 24, 2025 1:48 pm
Εικόνα
Δηλαδή τα τρία σήματα πάνω που είναι σε ό,τι να'ναι τοποθέτηση σου φαίνονται οκ; Τεσπα, γούστα είναι αυτά που είπε και ο yawn.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Σεπ 24, 2025 1:56 pm

Kοιτα ,στη γυναίκα μου που αν μπούμε στο σπίτι και με το μάτι δει τα παπούτσια στη παπουτσοθηκη να μην είναι σε ευθεία εκνευριζεται,δε θα αρέσει όντως :lol:

Εγώ δεν έχω πρόβλημα,τη λάτρεψα με το που την είδα λόγω Panathinaikos και απουσίας κοκκινου.Ουτε που το παρατήρησα αυτό που λες

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Σεπ 24, 2025 2:32 pm

Ωραία φανέλα με καλή επιλογή χρωμάτων. Το όνομα της ομάδας δεν χρειαζόταν από τη στιγμή που υπάρχει το έμβλημα στο στήθος (πλεονασμός) και γενικά δεν χρειάζεται να υπάρχει λες και μιλάμε για εθνικές ομάδες. Στο NBA που αναγράφεται παραδοσιακά το όνομα στις φανέλες των ομάδων δεν συνδυάζεται ποτέ με τα εμβλήματα. Η χρυσή τομή στις λεπτομέρειες είναι που κάνει τη διαφορά και εδώ παρότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις, το έχασαν κάπως. Επίσης ο συνδυασμός των τριών σημάτων (τριφύλλι, adidas και Euroleague) λες και έγινε από κάποιον μεθυσμένο... Αυτά είναι πράγματα που θα μπορούσαν να αποφευχθούν και η φανέλα να αποκτήσει στάτους κλασικού, π.χ. σαν η φανελάρα με την οποία ο Παναθηναϊκός έπαιξε μπασκετάρα, έφτασε ένα βήμα από το τριπλό στέμμα και έχασε παντού στις λεπτομέρειες από τον Ολυμπιακό του Μπαρτζώκα! :lol:

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τετ Σεπ 24, 2025 2:47 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Στο NBA που αναγράφεται παραδοσιακά το όνομα στις φανέλες των ομάδων δεν συνδυάζεται ποτέ με τα εμβλήματα.
Επίσης δεν έχουν χορηγό. Μπουκώνει πάρα πολύ εκείνο το σημείο. Α και ο χορηγός πιάνει περισσότερο χώρο από το όνομα της ομάδας :P

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Σεπ 24, 2025 2:49 pm

Το χρώμα μου αρέσει, κατά τα άλλα προσωπικά μου φαίνεται χάλια. Ειδικά οι δύο τεράστιες επιγραφές/logo μπροστά που πιάνουν σχεδόν όλη την επιφάνεια της φανέλας μου προκαλούν ασφυξία. Σαν κάτι φανέλες γαλλικού ή ιταλικού πρωταθλήματος που δεν υπάρχει ούτε εκατοστό χώρος στη φανέλα από τις διαφημίσεις. Προσωπικά μου αρέσουν οι μίνιμαλ επιγραφές, ιδανικά να είναι εντελώς κενή μπροστά αλλά προφανώς αυτό δε γίνεται για ευνόητους λόγους.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Σεπ 24, 2025 2:54 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Τετ Σεπ 24, 2025 2:47 pm
Στο NBA που αναγράφεται παραδοσιακά το όνομα στις φανέλες των ομάδων δεν συνδυάζεται ποτέ με τα εμβλήματα.
Επίσης δεν έχουν χορηγό. Μπουκώνει πάρα πολύ εκείνο το σημείο. Α και ο χορηγός πιάνει περισσότερο χώρο από το όνομα της ομάδας :P
Ισχύει. Και παλιότερα δεν υπήρχε στις φανέλες ούτε το σήμα του προμηθευτή αθλητικού υλικού (ειδικά στα 90΄ς ή 00΄ς που ήταν η Champion) παρά μόνο σ' αυτές του εμπορίου για όποιον θυμάται. Κάποια στιγμή στα 10'ς αυτό άλλαξε. :ugeek:

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Σεπ 24, 2025 2:55 pm

golitog7 έγραψε:
Το χρώμα μου αρέσει, κατά τα άλλα προσωπικά μου φαίνεται χάλια. Ειδικά οι δύο τεράστιες επιγραφές/logo μπροστά που πιάνουν σχεδόν όλη την επιφάνεια της φανέλας μου προκαλούν ασφυξία. Σαν κάτι φανέλες γαλλικού ή ιταλικού πρωταθλήματος που δεν υπάρχει ούτε εκατοστό χώρος στη φανέλα από τις διαφημίσεις. Προσωπικά μου αρέσουν οι μίνιμαλ επιγραφές, ιδανικά να είναι εντελώς κενή μπροστά αλλά προφανώς αυτό δε γίνεται για ευνόητους λόγους.
Ο χορηγός αναγκαστικά θα πιάνει χώρο, το όνομα της συγκεκριμένης στοιχηματικής τυγχάνει να είναι αρκετά μεγάλο. Και πάλι, το όνομα του χορηγού δεν είναι μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι. Αυτό που θα μπορούσε να είχε γίνει, είναι να μικρύνει το όνομα της ομάδας ή να μην υπάρχει καν στο μπροστινό μέρος της φανέλας, από τη στιγμή που εκεί υπάρχει ήδη το σήμα της ομάδας. Γενικά πάντως εγώ βρίσκω όμορφη τη φετινή φανέλα, μόνο και μόνο που έφυγε το κόκκινο φαίνεται η διαφορά.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Τετ Σεπ 24, 2025 2:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τετ Σεπ 24, 2025 2:56 pm

Ισχύει. Και παλιότερα δεν υπήρχε στις φανέλες ούτε το σήμα του προμηθευτή αθλητικού υλικού (ειδικά στα 90΄ς ή 00΄ς που ήταν η Champion) παρά μόνο σ' αυτές του εμπορίου για όποιον θυμάται. Κάποια στιγμή στα 10'ς αυτό άλλαξε. :ugeek:
Μήπως μπερδεύεις τις δεκαετίες; Στα 00ς υπήρχε σίγουρα το σήμα της Adidas στον Παναθηναικό (και τον Ολυμπιακό Nike).

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
iron80

junior
Reactions:

Τετ Σεπ 24, 2025 2:58 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Μήπως μπερδεύεις τις δεκαετίες; Στα 00ς υπήρχε σίγουρα το σήμα της Adidas στον Παναθηναικό.
Για ΝΒΑ λέει, Ευρώπη εννοείται πάντα υπήρχε το σήμα της εταιρείας...

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τετ Σεπ 24, 2025 2:59 pm

iron80 έγραψε:
Τετ Σεπ 24, 2025 2:58 pm
nikolas_asteri έγραψε:

Μήπως μπερδεύεις τις δεκαετίες; Στα 00ς υπήρχε σίγουρα το σήμα της Adidas στον Παναθηναικό.
Για ΝΒΑ λέει, Ευρώπη εννοείται πάντα υπήρχε το σήμα της εταιρείας...
Α οκ, μπέρδεψα τα συμφραζόμενα, ευχαριστώ.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Σεπ 24, 2025 3:00 pm

BillyPao έγραψε:
golitog7 έγραψε:
Ο χορηγός αναγκαστικά θα πιάνει χώρο, το όνομα της συγκεκριμένης στοιχηματικής τυγχάνει να είναι αρκετά μεγάλο. Και πάλι, το όνομα του χορηγού δεν είναι μεγαλύτερο σε σχέση με πέρυσι. Αυτό που θα μπορούσε να είχε γίνει, είναι να μικρύνει το όνομα της ομάδας ή να μην υπάρχει καν στο μπροστινό μέρος της φανέλας, από τη στιγμή που εκεί υπάρχει ήδη το σήμα της ομάδας. Γενικά πάντως εγώ βρίσκω όμορφη τη φετινή φανέλα, μόνο και μόνο που έφυγε το κόκκινο φαίνεται η διαφορά.
Πλάκα κάνεις, τεράστια διαφορά..

BillyPao

champion
Reactions:

Τετ Σεπ 24, 2025 3:02 pm

golitog7 έγραψε:
Τετ Σεπ 24, 2025 3:00 pm
BillyPao έγραψε:

Πλάκα κάνεις, τεράστια διαφορά..
Δεν ξέρω αν το λες ειρωνικά ή όχι, αλλά όντως στο μάτι έχει διαφορά. Όπως και να το κάνουμε, το κόκκινο είναι κάπως για φανέλα Παναθηναϊκού.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”