ΝΒΑ Basketforum.gr Fantasy 2025-2026 - WFN-
Συντονιστής: Captains
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

Basketforum Fantasy Champion 2025-26

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ είμαι σε φάση που κάνω αιτήσεις για δουλειές και πάω για research visits σε διάφορα labs οπότε δεν έχει να κάνει τόσο με ΣΚ ή όχι αλλά με το πότε έχω να παρουσιάσωSteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 1:59 pmAς γράψουν και τη γνώμη τους γραπτώς για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Κυριακές θα βόλευε βραδακι για μένα.

- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
To καλύτερο σύστημα είναι το offline draft με 8 ώρες διαθεσιμο χρόνο για κάθε πικ και το draft τελειώνει το πολύ σε μια εβδομάδα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 2:13 pmΕγώ είμαι σε φάση που κάνω αιτήσεις για δουλειές και πάω για research visits σε διάφορα labs οπότε δεν έχει να κάνει τόσο με ΣΚ ή όχι αλλά με το πότε έχω να παρουσιάσωSteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 1:59 pmAς γράψουν και τη γνώμη τους γραπτώς για να έχουμε ξεκάθαρη εικόνα. Κυριακές θα βόλευε βραδακι για μένα.![]()
Αλλά αυτό το βρίσκω μόνο στο fantrax ( μια άλλη εφαρμογή για fantasy , λίγο πιο δυσλειτουργική αλλά με περισσότερα features) . ΕSPN δεν ξέρω περισσότερα για την πλατφόρμα τους. Έχουμε μείνει στο EPSN γιατί είναι πιο εύχρηστα τα line ups, οι ρυθμίσεις κ.α. Ο Kojito ίσως μας πει κάτι παραπανω.
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions

- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι, έτσι το κάνουμε με κάτι άλλα παιδιά στο fantrax. Αλλά δεν υπάρχει θέμα, στην τελική κάνω και queue πριν αρχίσουμε αν δω ότι πρέπει να δουλέψω.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 2:17 pmTo καλύτερο σύστημα είναι το offline draft με 8 ώρες διαθεσιμο χρόνο για κάθε πικ και το draft τελειώνει το πολύ σε μια εβδομάδα.

- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Το ESPN υποστηρίζει κι αυτό offline draft, αλλά είναι πιο δυσλειτουργικό αφού ουσιαστικά επιλέγουμε εμείς παίκτες με την σειρά και το χρονικό όριο που συμφωνούμε μεταξύ μας και μετά τα περνάμε χειροκίνητα στην πλατφόρμα. Οπότε θα είναι πιο δύσκολο αφού θα πρέπει κάθε φορά που κάποιο μέλος κάνει επιλογή, να ενημερώνει έναν league manager για να την περνάει στην πλατφόρμα.
Από fantrax δεν έχω εμπειρία, αλλά θα μπορούσαμε το έχουμε σαν επιλογή αν βολεύει όλους.
Από fantrax δεν έχω εμπειρία, αλλά θα μπορούσαμε το έχουμε σαν επιλογή αν βολεύει όλους.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο