Φίλτατε έχω στηρίξει τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα όσο δεν πάει. Για την ακρίβεια ακόμα το κάνω πέρα από τις όποιες αμφιβολίες.manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 5:01 pmΈχει κάτι καλό αυτή η ομάδα τελικά ? Και επικοινωνικά τι ήθελες να κάνουν ? Να μάθουμε να μην προτρέχουμε και να φιλτράρουμε ότι διαβάζουμε και μετά ας αλλάξουν το επικοινωνιακό οι Αγγελόπουλοι.georbap έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 4:41 pmΕίπαμε πως πέραν των οποίων μεταγραφικών εξελίξεων, η ομάδα έχει ΣΟΒΑΡΌΤΑΤΟ θέμα στο εποικινωνιακό σκέλος και η φετινή σεζόν δεν αποτέλεσε έκπληξη.
Κάθε χρόνο στήνεται πανηγύρι γύρω από τα μεταγραφικά και όχι μόνο θέματα του Ολυμπιακού , ενώ από την ομάδα φαίνεται πως δεν έχουν μετρήσει σωστά την σημασία αυτού του τομέα.
Θα μου πεις , τι να κάνουν;
Να λειτουργούν με γνώμονα τα θέλω του κόσμου;
Δυστυχώς όμως όταν μιλάμε για ομάδες σε αυτό το επίπεδο και με την πίεση που υπάρχει στον Ολυμπιακό, πρέπει όλα να λαμβάνονται υπόψιν και όχι να συνεχίζουν σαν να μην ξέρουν τι γίνεται γύρω τους.
Κακός ρωτάς λοιπόν εμένα αν έχει κάτι καλό η ομάδα.
Αφού όμως μπήκες στον κόπο, θα σου πω ότι έχει χίλια καλά και ο Μπαρτζώκας είναι από τα σπουδαιότερα κεφάλαια στην ιστορία του Συλλόγου.
Παρόλα αυτά επιμένω ότι στο επικοινωνιακό σκέλος το επίπεδο είναι τουλάχιστον ερασιτεχνικό.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο