Το "μαζί σου σε αυτό" δεν το καταλαβαίνω. Δεν είπα εγώ πως θα κράζω τον Σπανούλη. Ότε και αν γίνει προπονητής στην ομάδα, θα έχει την απόλυτη στήριξή μου, όπως την έχει ο Μπαρτζώκας και όπως την είχε ο Σφαιρόπουλος.coach blue έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 1:28 pmΠρωτος απο ολους εγω .Μαζι σου σε αυτο .montechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 12:49 pmΌταν έρθει ο Σπανούλης, οι ίδιοι που βρίζουν τον Μπαρτζώκα θα βρίζουν και τον Σπανούλη, μετά την περίοδο χάριτος.
Από το "Ωσαννά" στο "Άρον, άρον σταύρωσον Αυτόν"... ένα τσιγάρο δρόμος !
Μετα τα 4 χρονια περιθωριο που θα εχει να πετυχει κατι καλυτερο , την πεμπτη χρονια θα τα ακουσει για τα καλα .
Γιώργος Μπαρτζώκας
Συντονιστής: Captains
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το πρόβλημα με τον κόουτς είναι ότι πλέον δεν το πιστεύουμε (αν αφουγκράζομαι καλά την πλειοψηφία των φίλων).
Έστω ότι πάμε πάλι φ4. Ποιος πιστεύει ότι θα φύγουμε εμείς με την κούπα? Κανείς. Κάτι θα συμβεί και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο τέλος θα φύγουμε πάλι με άδεια χέρια. Μου θυμίζει λίγο τη φάση του ποδοσφαιρικού Οσφπ πριν καμιά 20αριά χρόνια που δεν μπορούσε να πάρει διπλό στην Ευρώπη. Έφτανε πολλές φορές κοντά, αλλά στο τέλος ένιωθες το βάρος των προηγούμενων αποτυχιών να μας πλακώνουν και να στραβώνει στο τέλος. Ήξερες ρε παιδί μου ότι δε θα φύγεις με το αποτέλεσμα που θέλεις, απλώς περίμενες να δεις πως θα γίνει αυτήτ τη φορά.
Έστω ότι πάμε πάλι φ4. Ποιος πιστεύει ότι θα φύγουμε εμείς με την κούπα? Κανείς. Κάτι θα συμβεί και με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο τέλος θα φύγουμε πάλι με άδεια χέρια. Μου θυμίζει λίγο τη φάση του ποδοσφαιρικού Οσφπ πριν καμιά 20αριά χρόνια που δεν μπορούσε να πάρει διπλό στην Ευρώπη. Έφτανε πολλές φορές κοντά, αλλά στο τέλος ένιωθες το βάρος των προηγούμενων αποτυχιών να μας πλακώνουν και να στραβώνει στο τέλος. Ήξερες ρε παιδί μου ότι δε θα φύγεις με το αποτέλεσμα που θέλεις, απλώς περίμενες να δεις πως θα γίνει αυτήτ τη φορά.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Η περίοδος χάριτος για το Μπαρτζώκα ήταν 5 χρόνια δεν ήταν και μικρή και μέχρι πέρσυ δεν του ασκούνταν καν κριτική ακόμη και όταν πήραμε σικμα και μπρασδεικις .montechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 12:49 pmΌταν έρθει ο Σπανούλης, οι ίδιοι που βρίζουν τον Μπαρτζώκα θα βρίζουν και τον Σπανούλη, μετά την περίοδο χάριτος.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Με διαδοχικές πρωτιές στη ρέγκιουλαρ και 4 συνεχόμενες παρουσίες στο Φ4.tarp7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 3:15 pmΗ περίοδος χάριτος για το Μπαρτζώκα ήταν 5 χρόνια δεν ήταν και μικρή και μέχρι πέρσυ δεν του ασκούνταν καν κριτική ακόμη και όταν πήραμε σικμα και μπρασδεικις .montechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 12:49 pmΌταν έρθει ο Σπανούλης, οι ίδιοι που βρίζουν τον Μπαρτζώκα θα βρίζουν και τον Σπανούλη, μετά την περίοδο χάριτος.
Εδώ θα είσαι όταν θα παλεύουμε για να μπούμε στη 10άδα.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κι όταν μας διώξουν από τη διοργάνωση και υποβιβαστούμε στο eurocup. Μη σου πω πως όταν φύγει ο Μπαρτζώκας θα παλεύει η ομάδα να διατηρηθεί στην Α1.montechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 3:19 pmΜε διαδοχικές πρωτιές στη ρέγκιουλαρ και 4 συνεχόμενες παρουσίες στο Φ4.
Πριν τον Μπαρτζώκα είχαμε Κεμζούρα και Μπλατ, κάνε αυτή τη σύγκριση.Sokos έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 3:26 pmΚι όταν μας διώξουν από τη διοργάνωση και υποβιβαστούμε στο eurocup. Μη σου πω πως όταν φύγει ο Μπαρτζώκας θα παλεύει η ομάδα να διατηρηθεί στην Α1.montechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 3:19 pm
Με διαδοχικές πρωτιές στη ρέγκιουλαρ και 4 συνεχόμενες παρουσίες στο Φ4.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και παίκτες απλήρωτους. Δεν πήγαινε και τόσο άσχημα η ομάδα μέχρι να σκάσει αυτή η ιστορία. Πέρα από το ότι ο Blatt είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν ξέρω κατά πόσο τον επηρέαζε από ένα σημείο και μετά. Ο Kemzura νομίζω έμεινε για κάποιες αγωνιστικές μεταξύ Blatt και Μπαρτζώκα. Δεν ξεκίνησε χρονιά από την αρχή.
Ας μην πηγαίνουμε στις υπερβολές. Ούτε ο Μπαρτζώκας είναι αμελητέα ποσότητα, ούτε θα εξαφανιστεί η ομάδα από τον χάρτη όταν σταματήσει.
Την υπερβολή εσύ την ανέφερες και μάλιστα με δόση πλάκας/ειρωνείας. Κανένα τέλος δεν θα έρθει αν φύγει ο Μπαρτζώκας, απλά υπάρχουν αρκετοί στο φόρουμ που πιστεύουμε ότι δύσκολα θα βρεθεί προπονητής ικανότερος του Μπαρτζώκα και προπονητής που να μπορεί να αντέξει την πίεση των οπαδών και όχι της φανέλας του Ολυμπιακού. Επίσης το μπάσκετ επί εποχής Μπλάτ ήταν στα μάτια τα δικά μου αδιάφορο και ελαφρώς παρωχημένο, τα αποδυτήρια ήταν δυο χρονιές διαλυμένα και οι φίλαθλοι δεν γέμιζαν το ΣΕΦ (πάντα συγκριτικά με την εποχή Μπαρτζώκα). Το επιχείρημα που αναφέρετε με τις πληρωμές και το μπάτζετ έχει βάση, αλλά μην ξεχνάτε ό,τι την εποχή εκείνη δυο τρεις ομάδες είχαν τεράστια μπάτζετ σε αντίθεση με τις ομάδες τελευταία χρόνια.Sokos έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 3:47 pmΚαι παίκτες απλήρωτους. Δεν πήγαινε και τόσο άσχημα η ομάδα μέχρι να σκάσει αυτή η ιστορία. Πέρα από το ότι ο Blatt είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν ξέρω κατά πόσο τον επηρέαζε από ένα σημείο και μετά. Ο Kemzura νομίζω έμεινε για κάποιες αγωνιστικές μεταξύ Blatt και Μπαρτζώκα. Δεν ξεκίνησε χρονιά από την αρχή.
Ας μην πηγαίνουμε στις υπερβολές. Ούτε ο Μπαρτζώκας είναι αμελητέα ποσότητα, ούτε θα εξαφανιστεί η ομάδα από τον χάρτη όταν σταματήσει.
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το post μου ήταν απάντηση στον Montechristo που έχει τέτοια λατρεία στον Μπαρτζώκα ώστε να πιστεύει ότι με οποιονδήποτε άλλο δεν θα μπαίνουμε ούτε δεκάδα.manhac έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 4:19 pmΤην υπερβολή εσύ την ανέφερες και μάλιστα με δόση πλάκας/ειρωνείας. Κανένα τέλος δεν θα έρθει αν φύγει ο Μπαρτζώκας, απλά υπάρχουν αρκετοί στο φόρουμ που πιστεύουμε ότι δύσκολα θα βρεθεί προπονητής ικανότερος του Μπαρτζώκα και προπονητής που να μπορεί να αντέξει την πίεση των οπαδών και όχι της φανέλας του Ολυμπιακού. Επίσης το μπάσκετ επί εποχής Μπλάτ ήταν στα μάτια τα δικά μου αδιάφορο και ελαφρώς παρωχημένο, τα αποδυτήρια ήταν δυο χρονιές διαλυμένα και οι φίλαθλοι δεν γέμιζαν το ΣΕΦ (πάντα συγκριτικά με την εποχή Μπαρτζώκα). Το επιχείρημα που αναφέρετε με τις πληρωμές και το μπάτζετ έχει βάση, αλλά μην ξεχνάτε ό,τι την εποχή εκείνη δυο τρεις ομάδες είχαν τεράστια μπάτζετ σε αντίθεση με τις ομάδες τελευταία χρόνια.Sokos έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 3:47 pm
Και παίκτες απλήρωτους. Δεν πήγαινε και τόσο άσχημα η ομάδα μέχρι να σκάσει αυτή η ιστορία. Πέρα από το ότι ο Blatt είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας που δεν ξέρω κατά πόσο τον επηρέαζε από ένα σημείο και μετά. Ο Kemzura νομίζω έμεινε για κάποιες αγωνιστικές μεταξύ Blatt και Μπαρτζώκα. Δεν ξεκίνησε χρονιά από την αρχή.
Την πίεση σε μεγάλο βαθμό την προκαλεί ο ίδιος στον εαυτό του, όντας οπαδός πριν από προπονητής. Αυτό κατά την γνώμη μου τον θολώνει και πάρα πολλές φορές του έχει κοστίσει.
Το αν το μπάσκετ του ενός ή του άλλου είναι ομορφότερο είναι υποκειμενικό τελείως.
Τα αποδυτήρια πως να μην είναι διαλυμένα με απλήρωτους παίκτες? Όντως το συζητάμε αυτό? Μπουρλώτο κανονικό λέει η λογική ότι θα ταν (μέσα δεν βρεθήκαμε να ξέρουμε). Φαντάζεσαι να πηγαίνεις στην δουλειά σου και να στε εσύ και οι συνάδελφοί σου απλήρωτοι? Πιστεύεις το κλίμα θα ναι καλό στο γραφείο?
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Οι Αγγελόπουλοι έδιωξαν τον Γκέρσον μετά από ενάμιση χρόνο όταν τα είχε σαν τον βράχον οπού αφήνει κάθε ακάθαρτο νερό εις τα πόδια του να χύνει ευκολόσβηστον αφρό, όλα κυριολεκτικά με άθλιο ατομικό μπάσκετ, συνεχόμενες ήττες, κατεστραμμένο ρόστερ σε σχέση με αυτό που είχε αρχίσει να χτίζει μεθοδικά ο Καζλάουσκας δυόμιση χρόνια πριν, με απόλυτη ανοργανωσιά, με προπονήσεις του κώλου και νύχτες ζώου με πίτσες, τον μπιγκ Σόφο να είναι ένα βήμα από το να χρειάζεται γερανό για να βγει από το ΣΕΦ και να πάει σε ειδικό κέντρο στην Ελβετία και ούτω καθεξής.
Ο Γιαννάκης δεν συνέχισε μετά από δυόμιση σεζόν και δέκα καράβια χρήμα πεταμένα, με όλα τα σημαντικά ματς τίτλων χαμένα από τον Παναθηναϊκό (εξαίρεση ένα κύπελλο το '10), με πανάκριβα ρόστερ που είχαν εκατό τρύπες σε όλες τις θέσεις,
Ο Μπλατ αποχώρησε από μόνος του λόγω της αρρώστιας και όταν είδε ότι αυτό άρχισε να επηρεάζει εμφανώς αρνητικά την όποια δουλειά του στην ομάδα.
Από άποψη οργάνωσης, προοπτικής, κατάκτησης τίτλων, νικών και αθλητικού θεάματος τα πεπραγμένα της εποχής Μπαρτζώκα είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, και αν σε αυτές η συγκεκριμένη διοίκηση απαιτούσε να γίνει κάτι εξαιρετικό για να προχωρήσει στην ακραία λύση της των αποδεσμεύσεων, όλα συντείνουν στην πρόβλεψη ότι ο κόουτς Μπι θα μείνει -εφόσον το θέλει ο ίδιος- για πολύ καιρό ακόμα στην ομάδα. Η διοίκηση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν πρόκειται ποτέ να θέσει θέμα αποχώρησης και ειδικά για τους ασήμαντους λόγους που ακούγονται δεξιά και αριστερά.
Ο κύκλος του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό θα κλείσει μάλλον για ηλικιακούς/συνταξιοδοτικούς λόγους (κάποια στιγμή ο άνθρωπος θα πρέπει να πάρει σύνταξη), παρά γιατί θα έχει δημιουργήσει με τη δουλειά του συνθήκες τέτοιες που θα οδηγήσουν την ομάδα σε συνεχόμενες αποτυχίες ή σε σοβαρή αδυναμία εκπλήρωσης στόχων (όπως τους έχει ορίσει το κλαμπ και όχι ο μίτσουλας κι ο φίτσουλας στο X) , τη διοίκηση με αρνητική διάθεση απέναντί του και την πλειονότητα του κόσμου να τον θεωρεί βασικό υπεύθυνο για όλα. Έτσι όπως λειτουργεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάτω από τη διοίκηση των αφών μια τέτοια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάληξη μοιάζει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η περίπτωση να κουραστεί ο ίδιος ο Μπαρτζώκας από την πίεση και τον πόλεμο στα ΜΜΕ ή τα σόσιαλ και να αποχωρήσει είναι πάντα πιθανή, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την ένταση συμπαράστασης που μπορεί να δείξει η διοίκηση. Αν αυτή είναι θερμή και ανεπηρέαστη από τις σειρήνες εκτός ομάδας, τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τους όψιμους λάτρεις του διδύμου Μπλατ-Κεμζούρα που φαίνεται να μάγεψε (τελικά) τις ερυθρόλευκες μάζες το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2019 και Ιανουαρίου 2020.
Ο Γιαννάκης δεν συνέχισε μετά από δυόμιση σεζόν και δέκα καράβια χρήμα πεταμένα, με όλα τα σημαντικά ματς τίτλων χαμένα από τον Παναθηναϊκό (εξαίρεση ένα κύπελλο το '10), με πανάκριβα ρόστερ που είχαν εκατό τρύπες σε όλες τις θέσεις,
Ο Μπλατ αποχώρησε από μόνος του λόγω της αρρώστιας και όταν είδε ότι αυτό άρχισε να επηρεάζει εμφανώς αρνητικά την όποια δουλειά του στην ομάδα.
Από άποψη οργάνωσης, προοπτικής, κατάκτησης τίτλων, νικών και αθλητικού θεάματος τα πεπραγμένα της εποχής Μπαρτζώκα είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με όλες τις παραπάνω περιπτώσεις, και αν σε αυτές η συγκεκριμένη διοίκηση απαιτούσε να γίνει κάτι εξαιρετικό για να προχωρήσει στην ακραία λύση της των αποδεσμεύσεων, όλα συντείνουν στην πρόβλεψη ότι ο κόουτς Μπι θα μείνει -εφόσον το θέλει ο ίδιος- για πολύ καιρό ακόμα στην ομάδα. Η διοίκηση εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν πρόκειται ποτέ να θέσει θέμα αποχώρησης και ειδικά για τους ασήμαντους λόγους που ακούγονται δεξιά και αριστερά.
Ο κύκλος του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό θα κλείσει μάλλον για ηλικιακούς/συνταξιοδοτικούς λόγους (κάποια στιγμή ο άνθρωπος θα πρέπει να πάρει σύνταξη), παρά γιατί θα έχει δημιουργήσει με τη δουλειά του συνθήκες τέτοιες που θα οδηγήσουν την ομάδα σε συνεχόμενες αποτυχίες ή σε σοβαρή αδυναμία εκπλήρωσης στόχων (όπως τους έχει ορίσει το κλαμπ και όχι ο μίτσουλας κι ο φίτσουλας στο X) , τη διοίκηση με αρνητική διάθεση απέναντί του και την πλειονότητα του κόσμου να τον θεωρεί βασικό υπεύθυνο για όλα. Έτσι όπως λειτουργεί η ΚΑΕ Ολυμπιακός κάτω από τη διοίκηση των αφών μια τέτοια εξαιρετικά δυσάρεστη κατάληξη μοιάζει σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η περίπτωση να κουραστεί ο ίδιος ο Μπαρτζώκας από την πίεση και τον πόλεμο στα ΜΜΕ ή τα σόσιαλ και να αποχωρήσει είναι πάντα πιθανή, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την ένταση συμπαράστασης που μπορεί να δείξει η διοίκηση. Αν αυτή είναι θερμή και ανεπηρέαστη από τις σειρήνες εκτός ομάδας, τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα για τους όψιμους λάτρεις του διδύμου Μπλατ-Κεμζούρα που φαίνεται να μάγεψε (τελικά) τις ερυθρόλευκες μάζες το διάστημα μεταξύ Σεπτεμβρίου 2019 και Ιανουαρίου 2020.
Πίεση στον εαυτό του βάζει ο Μπαρτζώκας, στους υπόλοιπους οι οπαδοί.Sokos έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 4:41 pmΤο post μου ήταν απάντηση στον Montechristo που έχει τέτοια λατρεία στον Μπαρτζώκα ώστε να πιστεύει ότι με οποιονδήποτε άλλο δεν θα μπαίνουμε ούτε δεκάδα.manhac έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 4:19 pm
Την υπερβολή εσύ την ανέφερες και μάλιστα με δόση πλάκας/ειρωνείας. Κανένα τέλος δεν θα έρθει αν φύγει ο Μπαρτζώκας, απλά υπάρχουν αρκετοί στο φόρουμ που πιστεύουμε ότι δύσκολα θα βρεθεί προπονητής ικανότερος του Μπαρτζώκα και προπονητής που να μπορεί να αντέξει την πίεση των οπαδών και όχι της φανέλας του Ολυμπιακού. Επίσης το μπάσκετ επί εποχής Μπλάτ ήταν στα μάτια τα δικά μου αδιάφορο και ελαφρώς παρωχημένο, τα αποδυτήρια ήταν δυο χρονιές διαλυμένα και οι φίλαθλοι δεν γέμιζαν το ΣΕΦ (πάντα συγκριτικά με την εποχή Μπαρτζώκα). Το επιχείρημα που αναφέρετε με τις πληρωμές και το μπάτζετ έχει βάση, αλλά μην ξεχνάτε ό,τι την εποχή εκείνη δυο τρεις ομάδες είχαν τεράστια μπάτζετ σε αντίθεση με τις ομάδες τελευταία χρόνια.
Την πίεση σε μεγάλο βαθμό την προκαλεί ο ίδιος στον εαυτό του, όντας οπαδός πριν από προπονητής. Αυτό κατά την γνώμη μου τον θολώνει και πάρα πολλές φορές του έχει κοστίσει.
Το αν το μπάσκετ του ενός ή του άλλου είναι ομορφότερο είναι υποκειμενικό τελείως.
Τα αποδυτήρια πως να μην είναι διαλυμένα με απλήρωτους παίκτες? Όντως το συζητάμε αυτό? Μπουρλώτο κανονικό λέει η λογική ότι θα ταν (μέσα δεν βρεθήκαμε να ξέρουμε). Φαντάζεσαι να πηγαίνεις στην δουλειά σου και να στε εσύ και οι συνάδελφοί σου απλήρωτοι? Πιστεύεις το κλίμα θα ναι καλό στο γραφείο?
Σαφώς το τι μπάσκετ αρέσει στον καθένα είναι υποκειμενικό, για αυτό έγραψα στα δικά μου μάτια, σε άλλους μπορεί το μπάσκετ ομάδων Μπαρτζώκα να είναι ανυπόφορο.
Η βασική αιτία που είχαν χαθεί τα αποδυτήρια πιστεύω δεν ήταν ότι οι παίχτες ήταν απλήρωτοι. Για τη χρονιά του Μπλατ (2018 -2019,, τερματίσαμε 9οι) δεν θυμάμαι να είχε ακουστεί κάτι. Τη σεζόν 2019 - 2020 ο Μπλατ έφυγε Οκτώβρη και ανέλαβε ο Κεμζούρα και ακολούθως ο Μπαρτζώκας, νομίζω Φλεβάρη. Ακόμα και εκείνη τη χρονιά η ομάδα έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ όταν ήρθε ο Μπαρτζώκας με ρόστερ που δεν ήταν καν δικό του, είχαμε φτάσει και σε σημείο να διεκδικούμε είσοδο οχτάδα αν θυμάμαι καλά. Ευθύνη και μάλιστα μεγάλοι είχαν τότε και οι Αφοι. Ο Μπαρτζώκας πάντως για το καλό των αποδυτηρίων δεν ανανέωσε τον Σλούκα. Δεν προσπαθώ να σε πείσω για κάτι, αλλά ούτε εγώ είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την μετά Μπαρτζώκα εποχή πιο πολύ γιατί έχω εικόνα των οπαδών του Ολυμπιακού και επειδή δεν θεωρώ ότι υπάρχουν πολλοί προπονητές ισάξιοι του κόουτς που να μπορούν να τους αντέξουν (Ο Αταμάν θα μπορούσε γιατί είναι αυτής της ιδιοσυγκρασίας αλλά πήγε απέναντι). Σου παραθέτω και τις δηλώσεις του Πολ που έπαιζε εκείνη την εποχή στον Ολυμπιακό.
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... i-basketa/
https://www.sport24.gr/basket/branton-p ... xenothike/
https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... o5M0Y72YUc
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manhac την Πέμ Σεπ 25, 2025 5:50 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο