Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Είπα κι εγώ τη γνώμη μου, ότι είναι σχεδόν συνομήλικος με τον Σλούκα που για τα μάτια του σφάζονταν παλικάρια!!!BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 2:40 pmΠου κολλάει ο Σλούκας, μόνο εσύ ξέρεις...montechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 2:39 pm
Πολύ σωστά !!!
Ενώ ο μόλις ένα χρόνο μικρότερος Σλούκας είναι ο ορισμός του ηγέτη !!!
![]()
![]()
![]()
Να μην την πω;
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μα οι περισσότεροι δεν προβληματίστηκαν με την ηλικία του Τόμας, αλλά με τα προβλήματα τραυματισμών κλπ. και γενικότερα την πτωτική πορεία της καριέρας του.montechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 2:49 pmΕίπα κι εγώ τη γνώμη μου, ότι είναι σχεδόν συνομήλικος με τον Σλούκα που για τα μάτια του σφάζονταν παλικάρια!!!
Να μην την πω;
- mikebramosfan

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Sarunas Jasikevicius
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Σλούκας είναι ενεργός μπασκετμπολίστας όμως. Ο Τόμας ούτε για μονό με τον Ματ Κιατίπη δεν ειναιmontechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 2:49 pm
Είπα κι εγώ τη γνώμη μου, ότι είναι σχεδόν συνομήλικος με τον Σλούκα που για τα μάτια του σφάζονταν παλικάρια!!!
Να μην την πω;
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Εγώ απάντησα σε κάποιον που είπε πως είναι χειρότερος από τον Ντιλίκινα.BillyPao έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 2:53 pmΜα οι περισσότεροι δεν προβληματίστηκαν με την ηλικία του Τόμας, αλλά με τα προβλήματα τραυματισμών κλπ. και γενικότερα την πτωτική πορεία της καριέρας του.montechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 2:49 pm
Είπα κι εγώ τη γνώμη μου, ότι είναι σχεδόν συνομήλικος με τον Σλούκα που για τα μάτια του σφάζονταν παλικάρια!!!
Να μην την πω;
Δεν το είδες αυτό;
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Το είδα, αλλά μάλλον όποιος το έγραψε αυτό το έκανε με κριτήριο την τωρινή αγωνιστική κατάσταση του παίκτη. Ο υγιής Τόμας προφανώς και είναι καλύτερος από τον Ντιλικινά.montechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 2:54 pmΕγώ απάντησα σε κάποιον που είπε πως είναι χειρότερος από τον Ντιλίκινα.
Δεν το είδες αυτό;
- nikolakias

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: San Antonio
- Προειδοποιήσεις:
0
Είχε μια ανωμαλία γενετική στο μηριαίο οστό αν θυμάμαι καλά, μια προεξοχή που του έφθειρε σε σημαντικό βαθμό (λόγω τριβής) τον χόνδρο του ισχίου. Ο τύπος επέμενε χρόνια ότι θα μπορούσε να αποκατασταθεί συντηρητικά όλο αυτό, ενώ οι Σέλτικς ήθελαν να τον στείλουν χειρουργείο, συνέχισε να επιμένει και τον αντάλλαξαν. Μετά από 3-4 χρόνια και δυο επεμβάσεις (μία για να του αφαιρέσουν την προεξοχή + άλλη μία για να του βάλουν νέο τεχνητό χόνδρο) παραδέχτηκε ότι έπρεπε να είχε ακούσει τους Σέλτικς. Προφανώς, με όλη αυτή την ολιγωρία (αλλά λόγω άλλων παραγόντων μέσα σε αυτούς και η ηλικία) δεν κατάφερε να επανέλθει ποτέ. Πέρσι έπαιξε στους Σανς (υποθέτω ελάχιστα) οπότε ίσως ο Nashidis να έχει να μας πει κάτι παραπάνω.
ΥΓ: προφανώς καταλαβαίνουμε ότι τυχόν συγκρίσεις με Σλούκα είναι ατυχείς.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο υγιης τομας ειναι καλυτερος απο ναν και φουρνιε μαζι..(καλα νταξει οχι στα 36 του) αλλα εχει να υπαρξει υγιης καμια 10ετια..εντωμεταξυ δεν νομιζω να εχω δει κανεναν να θελει να εχει ηγετη τον σλουκα τωρα στα γεραματα..ο παο εχει 2-3 γκαρντ μπροστα του..παντως για να λεμε την αληθεια οπως εχει αν ο εβανς δεν γινει καλα θα καναμε δουλεια και με τον σλουκα στα 36,δεν ειναι οτι εχουμε και καποιον καλυτερο.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Μετά από τους Χόρνετς, στις 6 Μαρτίου 2024 πήγε στη G League στους Σολτ Λέικ Σίτυ Σταρς, όπου είχε 32.5 πόντους και 5.3 πόντους μέσον όρο ανά παιχνίδι στα 4 παιχνίδια που έπαιξε μέσα σε 15 μέρες (αν έπαιζε ο Σλούκας στην ίδια ομάδα στα ίδια παιχνίδια, πόσους πόντους και ασίστ λες ότι θα έγραφε;)mikebramosfan έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 2:53 pmΟ Σλούκας είναι ενεργός μπασκετμπολίστας όμως. Ο Τόμας ούτε για μονό με τον Ματ Κιατίπη δεν ειναιmontechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 2:49 pm
Να μην την πω;
Στις 20 Μαρτίου 2024 έκανε συμβόλαια με τους Σανς μέχρι το τέλος της σεζόν.
Στις 28 Ιανουαρίου 2025 ξαναγύρισε στους Σολτ Λέικ Σίτυ και στην πρώτη του εμφάνιση έγραψε 40 πόντους (αλήθεια, πόσους θα έγραφε ο Σλούκας στο ίδιο παιχνίδι;)
Αυτά τα είδα στη Wikipedia:
Salt Lake City Stars (2024)
On March 6, 2024, Thomas joined the Salt Lake City Stars. In his debut for the Stars, Thomas recorded 32 points and four assists on 7–for–23 shooting from the field. He averaged 32.5 points and 5.3 assists per game across 4 games.
Return to the Suns (2024)
On March 20, 2024, Thomas signed a 10-day contract with the Phoenix Suns. Later that day, he played in his first NBA game in nearly two years against the Philadelphia 76ers, logging one assist in two minutes played. On March 30, Thomas signed a second 10-day contract with the Suns. He signed with the Suns for the remainder of the season on April 9.
Return to Salt Lake City (2025–present)
On January 28, 2025, Thomas rejoined the Salt Lake City Stars, scoring 40 points in his first appearance back with the team.
- mikebramosfan

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Sarunas Jasikevicius
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Υποθετικό το ερώτημα σου, αλλά πιθανολογώ δε θα έπεφτε κάτω από 17-18π με 10ασ μ.ο.montechristo έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 3:09 pm(αν έπαιζε ο Σλούκας στην ίδια ομάδα στα ίδια παιχνίδια, πόσους πόντους και ασίστ λες ότι θα έγραφε;)
Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ακούσει νέα του τελευταία και πίστευα ότι το είχε κόψει. Με έψησες τώρα για ένα last dance στα χέρια του Μπαρτζώκα, τι λες;
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εξαιρετικό παιδί. Να είχα 5-6 κόρες να του δώσω.Christofis έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 25, 2025 3:30 pmΟ κοουτς περιμενει να δει τον Φορμπς στον Αρη. Σου λεει τι να ψαχνω δεξια και αριστερα. Τον εχω τον τριποντερ μεσα στα ποδια μου. Να δω οτι ειναι καλο παιδι και σε καλη κατασταση, να αποκτησει και λιγο ευρωπιακη εμπερια και θα τον παρω Δεκεμβριο
Υ.Γ. Πλακα κανω μην πεσετε να με φατε
https://www.nba.com/news/ex-nba-guard-b ... s-arrested
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο