Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Σεπ 25, 2025 2:42 pm

Ολοι εσεις που ειχατε κατεβασει αρχεγονες καταρες για τον Κουματζε, να φανταστω δεν προκειται να ανακαλεσετε η να κανετε περισσοτερη υπομονη στο μελλον, ετσι?

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Σεπ 25, 2025 2:49 pm

Ο Τόμας εν τω μεταξύ είχε κάνει χρονιά με σχεδόν 30 πόντους μ.ο. Απίστευτο πως ένα τέτοιος παίκτης έπαθε τέτοια καθίζηση. Θυμάται κανείς γιατί? Είχε κάποιον τραυματισμό ή για άλλους λόγους έγινε βετεράνος τόσο μικρός?

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 5

BillyPao έγραψε:
Πέμ Σεπ 25, 2025 2:40 pm
montechristo έγραψε:
Πέμ Σεπ 25, 2025 2:39 pm

Πολύ σωστά !!!
Ενώ ο μόλις ένα χρόνο μικρότερος Σλούκας είναι ο ορισμός του ηγέτη !!!
:shot: :shot: :shot:
Που κολλάει ο Σλούκας, μόνο εσύ ξέρεις...
Είπα κι εγώ τη γνώμη μου, ότι είναι σχεδόν συνομήλικος με τον Σλούκα που για τα μάτια του σφάζονταν παλικάρια!!!
Να μην την πω;

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Πέμ Σεπ 25, 2025 2:53 pm

montechristo έγραψε:
BillyPao έγραψε:
Πέμ Σεπ 25, 2025 2:40 pm

Που κολλάει ο Σλούκας, μόνο εσύ ξέρεις...
Είπα κι εγώ τη γνώμη μου, ότι είναι σχεδόν συνομήλικος με τον Σλούκα που για τα μάτια του σφάζονταν παλικάρια!!!
Να μην την πω;
Μα οι περισσότεροι δεν προβληματίστηκαν με την ηλικία του Τόμας, αλλά με τα προβλήματα τραυματισμών κλπ. και γενικότερα την πτωτική πορεία της καριέρας του.

Άβαταρ μέλους
mikebramosfan

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Sarunas Jasikevicius

montechristo έγραψε:

Να μην την πω;
Ο Σλούκας είναι ενεργός μπασκετμπολίστας όμως. Ο Τόμας ούτε για μονό με τον Ματ Κιατίπη δεν ειναι

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Πέμ Σεπ 25, 2025 2:54 pm

BillyPao έγραψε:
montechristo έγραψε:

Να μην την πω;
Μα οι περισσότεροι δεν προβληματίστηκαν με την ηλικία του Τόμας, αλλά με τα προβλήματα τραυματισμών κλπ. και γενικότερα την πτωτική πορεία της καριέρας του.
Εγώ απάντησα σε κάποιον που είπε πως είναι χειρότερος από τον Ντιλίκινα.
Δεν το είδες αυτό;

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
BillyPao

champion
Reactions:

Πέμ Σεπ 25, 2025 2:58 pm

montechristo έγραψε:
Πέμ Σεπ 25, 2025 2:54 pm
BillyPao έγραψε:

Εγώ απάντησα σε κάποιον που είπε πως είναι χειρότερος από τον Ντιλίκινα.
Δεν το είδες αυτό;
Το είδα, αλλά μάλλον όποιος το έγραψε αυτό το έκανε με κριτήριο την τωρινή αγωνιστική κατάσταση του παίκτη. Ο υγιής Τόμας προφανώς και είναι καλύτερος από τον Ντιλικινά.

Άβαταρ μέλους
nikolakias

senior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Tim Duncan, Steve Nash
Αγαπημένη ομάδα: San Antonio

Πέμ Σεπ 25, 2025 3:00 pm

golitog7 έγραψε:
Ο Τόμας εν τω μεταξύ είχε κάνει χρονιά με σχεδόν 30 πόντους μ.ο. Απίστευτο πως ένα τέτοιος παίκτης έπαθε τέτοια καθίζηση. Θυμάται κανείς γιατί? Είχε κάποιον τραυματισμό ή για άλλους λόγους έγινε βετεράνος τόσο μικρός?
Είχε μια ανωμαλία γενετική στο μηριαίο οστό αν θυμάμαι καλά, μια προεξοχή που του έφθειρε σε σημαντικό βαθμό (λόγω τριβής) τον χόνδρο του ισχίου. Ο τύπος επέμενε χρόνια ότι θα μπορούσε να αποκατασταθεί συντηρητικά όλο αυτό, ενώ οι Σέλτικς ήθελαν να τον στείλουν χειρουργείο, συνέχισε να επιμένει και τον αντάλλαξαν. Μετά από 3-4 χρόνια και δυο επεμβάσεις (μία για να του αφαιρέσουν την προεξοχή + άλλη μία για να του βάλουν νέο τεχνητό χόνδρο) παραδέχτηκε ότι έπρεπε να είχε ακούσει τους Σέλτικς. Προφανώς, με όλη αυτή την ολιγωρία (αλλά λόγω άλλων παραγόντων μέσα σε αυτούς και η ηλικία) δεν κατάφερε να επανέλθει ποτέ. Πέρσι έπαιξε στους Σανς (υποθέτω ελάχιστα) οπότε ίσως ο Nashidis να έχει να μας πει κάτι παραπάνω.

ΥΓ: προφανώς καταλαβαίνουμε ότι τυχόν συγκρίσεις με Σλούκα είναι ατυχείς.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 25, 2025 3:05 pm

ο υγιης τομας ειναι καλυτερος απο ναν και φουρνιε μαζι..(καλα νταξει οχι στα 36 του) αλλα εχει να υπαρξει υγιης καμια 10ετια..εντωμεταξυ δεν νομιζω να εχω δει κανεναν να θελει να εχει ηγετη τον σλουκα τωρα στα γεραματα..ο παο εχει 2-3 γκαρντ μπροστα του..παντως για να λεμε την αληθεια οπως εχει αν ο εβανς δεν γινει καλα θα καναμε δουλεια και με τον σλουκα στα 36,δεν ειναι οτι εχουμε και καποιον καλυτερο.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Πέμ Σεπ 25, 2025 3:09 pm

mikebramosfan έγραψε:
montechristo έγραψε:

Να μην την πω;
Ο Σλούκας είναι ενεργός μπασκετμπολίστας όμως. Ο Τόμας ούτε για μονό με τον Ματ Κιατίπη δεν ειναι
Μετά από τους Χόρνετς, στις 6 Μαρτίου 2024 πήγε στη G League στους Σολτ Λέικ Σίτυ Σταρς, όπου είχε 32.5 πόντους και 5.3 πόντους μέσον όρο ανά παιχνίδι στα 4 παιχνίδια που έπαιξε μέσα σε 15 μέρες (αν έπαιζε ο Σλούκας στην ίδια ομάδα στα ίδια παιχνίδια, πόσους πόντους και ασίστ λες ότι θα έγραφε;)

Στις 20 Μαρτίου 2024 έκανε συμβόλαια με τους Σανς μέχρι το τέλος της σεζόν.

Στις 28 Ιανουαρίου 2025 ξαναγύρισε στους Σολτ Λέικ Σίτυ και στην πρώτη του εμφάνιση έγραψε 40 πόντους (αλήθεια, πόσους θα έγραφε ο Σλούκας στο ίδιο παιχνίδι;)

Αυτά τα είδα στη Wikipedia:

Salt Lake City Stars (2024)
On March 6, 2024, Thomas joined the Salt Lake City Stars. In his debut for the Stars, Thomas recorded 32 points and four assists on 7–for–23 shooting from the field. He averaged 32.5 points and 5.3 assists per game across 4 games.

Return to the Suns (2024)
On March 20, 2024, Thomas signed a 10-day contract with the Phoenix Suns. Later that day, he played in his first NBA game in nearly two years against the Philadelphia 76ers, logging one assist in two minutes played. On March 30, Thomas signed a second 10-day contract with the Suns. He signed with the Suns for the remainder of the season on April 9.

Return to Salt Lake City (2025–present)
On January 28, 2025, Thomas rejoined the Salt Lake City Stars, scoring 40 points in his first appearance back with the team.

Άβαταρ μέλους
mikebramosfan

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Sarunas Jasikevicius

Πέμ Σεπ 25, 2025 3:20 pm

montechristo έγραψε:
Πέμ Σεπ 25, 2025 3:09 pm
(αν έπαιζε ο Σλούκας στην ίδια ομάδα στα ίδια παιχνίδια, πόσους πόντους και ασίστ λες ότι θα έγραφε;)
Υποθετικό το ερώτημα σου, αλλά πιθανολογώ δε θα έπεφτε κάτω από 17-18π με 10ασ μ.ο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα ακούσει νέα του τελευταία και πίστευα ότι το είχε κόψει. Με έψησες τώρα για ένα last dance στα χέρια του Μπαρτζώκα, τι λες;

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Σεπ 25, 2025 3:30 pm

Ο κοουτς περιμενει να δει τον Φορμπς στον Αρη. Σου λεει τι να ψαχνω δεξια και αριστερα. Τον εχω τον τριποντερ μεσα στα ποδια μου. Να δω οτι ειναι καλο παιδι και σε καλη κατασταση, να αποκτησει και λιγο ευρωπιακη εμπερια και θα τον παρω Δεκεμβριο

Υ.Γ. Πλακα κανω μην πεσετε να με φατε

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Πέμ Σεπ 25, 2025 4:04 pm

η μονακο με τα 1000 γκαρντ θελει τον ντιλικινα συμφωνα με τον μελαγιες..ωραια ας τον παρει και να μας δωσει ενα απο τα γκαρντ της.

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Σεπ 25, 2025 4:05 pm

Christofis έγραψε:
Πέμ Σεπ 25, 2025 3:30 pm
Ο κοουτς περιμενει να δει τον Φορμπς στον Αρη. Σου λεει τι να ψαχνω δεξια και αριστερα. Τον εχω τον τριποντερ μεσα στα ποδια μου. Να δω οτι ειναι καλο παιδι και σε καλη κατασταση, να αποκτησει και λιγο ευρωπιακη εμπερια και θα τον παρω Δεκεμβριο

Υ.Γ. Πλακα κανω μην πεσετε να με φατε
Εξαιρετικό παιδί. Να είχα 5-6 κόρες να του δώσω.

https://www.nba.com/news/ex-nba-guard-b ... s-arrested

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Πέμ Σεπ 25, 2025 4:06 pm

shaq7 έγραψε:
Πέμ Σεπ 25, 2025 4:04 pm

η μονακο με τα 1000 γκαρντ θελει τον ντιλικινα συμφωνα με τον μελαγιες..ωραια ας τον παρει και να μας δωσει ενα απο τα γκαρντ της.
Το κλασικό "ενδιαφέρονται και άλλοι, άρα δεν είναι κακός για εμάς";

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”