Day 9 - FC Barcelona vs Olympiacos
Συντονιστής: Captains
- BasketZilla
- Reactions: 96
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένος παίκτης: Mark Eaton
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Mc(Kiss)ic και ο Χασαν ο Μαρτιν είναι πολύ-πολύ ωραία παικτάκια.
Το ανάποδο ισχύει για τον Χαρισον. Μην παίρνετε παίκτες από το παλιοΚεντάκι του απατεώνα του Καλιπάρι ΡΕΕΕΕ !
Ωραίο μπασκετάκι σήμερις. Σε τέτοιο βαθμό που μου είναι (σχεδόν) αδιάφορο το αποτέλεσμα.
Κουτσά-Στραβά θα το χάσουμε πάντως εκτός αν βρέξει πάλι τρίποντα στο Βου ημίχρονο.
Το ανάποδο ισχύει για τον Χαρισον. Μην παίρνετε παίκτες από το παλιοΚεντάκι του απατεώνα του Καλιπάρι ΡΕΕΕΕ !
Ωραίο μπασκετάκι σήμερις. Σε τέτοιο βαθμό που μου είναι (σχεδόν) αδιάφορο το αποτέλεσμα.
Κουτσά-Στραβά θα το χάσουμε πάντως εκτός αν βρέξει πάλι τρίποντα στο Βου ημίχρονο.
0
Sometimes I feel like a Slim Charles in a world full of Cheeses
- kojito
- Reactions: 2543
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
51 πόντους στο ημίχρονο εκτός έδρας κόντρα στην Barcelona. Not bad. Περίμενα η αλήθεια ότι αυτή θα ήταν η επιθετική μας συγκομιδή μετά από 30-35 λεπτά αγώνα
Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πραγματικά εκτός από Έλις και Χάρισον δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άλλος που να είναι αρνητικός μέχρι τώρα. Δεν νομίζω να τελειώσουμε με ποσοστό κοντά στο 60% από το τρίποντο που έχουμε τώρα, αλλά όσο βρίσκουμε ευκαιρίες να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να εκμεταλλευτούμε τις αργές επιστροφές της Μπαρτσελόνα ή γυρνάμε την μπάλα με υπομονή, θα μένουμε στην διεκδίκηση της νίκης.
Λίγο καλύτερη άμυνα σε Kuric και Higgins χρειάζεται μόνο.

Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο και πραγματικά εκτός από Έλις και Χάρισον δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος άλλος που να είναι αρνητικός μέχρι τώρα. Δεν νομίζω να τελειώσουμε με ποσοστό κοντά στο 60% από το τρίποντο που έχουμε τώρα, αλλά όσο βρίσκουμε ευκαιρίες να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό και να εκμεταλλευτούμε τις αργές επιστροφές της Μπαρτσελόνα ή γυρνάμε την μπάλα με υπομονή, θα μένουμε στην διεκδίκηση της νίκης.
Λίγο καλύτερη άμυνα σε Kuric και Higgins χρειάζεται μόνο.
0
0
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- kojito
- Προειδοποιήσεις:
0
Αναμενόμενο ότι η Μπαρτσελόνα θα έβγαζε αντίδραση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πρέπει ο Μπαρτζώκας να βγάλει σύντομα τον Χάρισον, αφού είναι σαν να παίζουμε με 4 παίκτες. Έχει αργήσει να αντιδράσει πολύ σε αυτό το δεκάλεπτο.
Μου αρέσει πάντως το γεγονός ότι ενώ η Μπαρτσελόνα παίζει πίεση στα 3/4 ή σε ολόκληρο το γήπεδο για μεγάλο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να έχουμε κάνει μόνο 1 ή 2 λάθη.
Κατάλαβε κανείς τι σφυρίχτηκε στον Σλούκα σε εκείνη την φάση με τον Davies;
Μου αρέσει πάντως το γεγονός ότι ενώ η Μπαρτσελόνα παίζει πίεση στα 3/4 ή σε ολόκληρο το γήπεδο για μεγάλο διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο, πρέπει να έχουμε κάνει μόνο 1 ή 2 λάθη.
0
- kojito
- Προειδοποιήσεις:
0
Μεγάλη νίκη μετά τα τελευταία κακά αποτελέσματα. Και κυρίως πολύ καλή εμφάνιση, η καλύτερη μας για φέτος μάλλον. Ελπίζω να μας δώσει ώθηση και να πετύχουμε τουλάχιστον 2 νίκες στα επόμενα 3 παιχνίδια ώστε να δώσουμε συνέχεια. Πήγαμε όλοι ευχάριστο κουβά σήμερα μάλλον.
Επιτέλους καλή εμφάνιση από τον Σλούκα. Οκ, ναι μεν ήταν άστοχος αλλά έβγαλε πόσα καλάθια πάρε-βάλε ειδικά στον Μάρτιν, ενώ φάνηκε να μην είναι και άτολμος σε αντίθεση με το προηγούμενο ματς.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο ομολογώ ότι ανέβηκε και ο Harrison. Επιθετικά μπορεί να μην φάνηκε ιδιαίτερα, αλλά αμυντικά έκανε εξαιρετική δουλειά. Οι δύο φάσεις ειδικά που κλέβει από Abrines και Davies ήταν αυτές που κλείδωσαν το ματς θα έλεγα.
Για Μάρτιν και ΜακΚίσικ τα έχουμε πει. Ρισπέκτ ξανά.
Βολές από επιθετικό φάουλ πως έγινε;
Επιτέλους καλή εμφάνιση από τον Σλούκα. Οκ, ναι μεν ήταν άστοχος αλλά έβγαλε πόσα καλάθια πάρε-βάλε ειδικά στον Μάρτιν, ενώ φάνηκε να μην είναι και άτολμος σε αντίθεση με το προηγούμενο ματς.
Στο τελευταίο πεντάλεπτο ομολογώ ότι ανέβηκε και ο Harrison. Επιθετικά μπορεί να μην φάνηκε ιδιαίτερα, αλλά αμυντικά έκανε εξαιρετική δουλειά. Οι δύο φάσεις ειδικά που κλέβει από Abrines και Davies ήταν αυτές που κλείδωσαν το ματς θα έλεγα.
Για Μάρτιν και ΜακΚίσικ τα έχουμε πει. Ρισπέκτ ξανά.

Βολές από επιθετικό φάουλ πως έγινε;

0
- mixalisgate7
- Reactions: 1641
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τεράστια ανέλπιστη νίκη, δεν το περίμενα. Έχοντας παρατηρήσει πως σχεδόν όλες ομάδες όταν επιστρέφουν στη δράση μετά από Covid-19 ρολάρουν ξανά μετά από τρία ματς, εμείς θα το κάναμε με τον Αστέρα. Επιτέλους έπαιξε καλά ο Σλούκας και ας δεν του πήγαιναν σήμερα τα τρίποντα. Το κλείδι στο τέλος ήταν οι τρεις σερί άμυνες που έβγαλε ο Χάρισον.
0
- yorgos
- Reactions: 4237
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας
tinyurl.com/2axatenv
tinyurl.com/2axatenv
-
- Reactions: 947
- Προειδοποιήσεις:
1
παιζει να μην το καταλαβε κι αυτος που το σφυριξεkojito έγραψε: ↑Τρί Δεκ 08, 2020 9:40 pmΑναμενόμενο ότι η Μπαρτσελόνα θα έβγαζε αντίδραση στο τελευταίο δεκάλεπτο. Πρέπει ο Μπαρτζώκας να βγάλει σύντομα τον Χάρισον, αφού είναι σαν να παίζουμε με 4 παίκτες. Έχει αργήσει να αντιδράσει πολύ σε αυτό το δεκάλεπτο.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kojito την Τρί Δεκ 08, 2020 10:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Όχι κριτική σε διαιτησία
Λόγος: Όχι κριτική σε διαιτησία
-
- Προειδοποιήσεις:
1
- Conan1982
- Reactions: 3329
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τι ωραία βραδιά, τι ωραία να πέφτεις τόσο έξω σε κάτι τέτοια ματς.
Στα αρνητικά να πω την παρουσία του Έλλις, που δεν είναι ότι παίζει άσχημα, είναι ότι μετά από τόσα ματς συνεχίζει να κάνει τόσο εύκολα λάθη και φάουλ και πάλι καλά που ο Ζαν Σάρλ ήταν παραπάνω από θετικός. Αρνητική ήταν και η παρουσία του Σπανούλη που στο διάστημα που ήταν μέσα πρέπει να φάγαμε αναλογικά τους περισσότερους πόντους.
Ο Μαρτίν όχι μόνο συνεχίζει να είναι πολύ καλός κοντά στο καλάθι αλλά είδα ότι πλέον μοιράζει και πολύ ωραία την μπάλα.
Έλειψε και ένα κλασικό dunk of the night από τον Μακκίσικ όπως μας έχει συνηθίσει.
Ο Χάρισσον εντάξει, συνεχίζει να μην μου εμπνέει σιγουριά αλλά ήταν μετά από μεγάλη αποχή, έβγαλε και τις τρομερές άμυνες τελικά το πρόσημο ήταν θετικό και γι' αυτόν.
Στα αρνητικά να πω την παρουσία του Έλλις, που δεν είναι ότι παίζει άσχημα, είναι ότι μετά από τόσα ματς συνεχίζει να κάνει τόσο εύκολα λάθη και φάουλ και πάλι καλά που ο Ζαν Σάρλ ήταν παραπάνω από θετικός. Αρνητική ήταν και η παρουσία του Σπανούλη που στο διάστημα που ήταν μέσα πρέπει να φάγαμε αναλογικά τους περισσότερους πόντους.
Ο Μαρτίν όχι μόνο συνεχίζει να είναι πολύ καλός κοντά στο καλάθι αλλά είδα ότι πλέον μοιράζει και πολύ ωραία την μπάλα.
Έλειψε και ένα κλασικό dunk of the night από τον Μακκίσικ όπως μας έχει συνηθίσει.
Ο Χάρισσον εντάξει, συνεχίζει να μην μου εμπνέει σιγουριά αλλά ήταν μετά από μεγάλη αποχή, έβγαλε και τις τρομερές άμυνες τελικά το πρόσημο ήταν θετικό και γι' αυτόν.
0
-
- Προειδοποιήσεις:
1