Super Cup Ελλάδας

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:22 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Σεπ 27, 2025 10:13 pm
Για τον Ολυμπιακό το ανησυχητικό πέρα από όσα έχουν συζητηθεί πολύ είναι η αντίδραση του όταν μια αθλητική ομάδα τον πιέζει.

Θα αντιμετωπίσει πολύ πιο αθλητικές και ποιοτικές ομάδες από τον Προμηθέα, πρέπει να βρει τρόπο να μην πίνει θάλασσα.

Η ενέργεια δεν είναι δικαιολογία. Έκαναν περίπατο και ροτέισον με την Καρδίτσα ενω οι βασικοί του Προμηθέα έπαιξαν πάνω από 30 λεπτά χτες.
GK_23 έγραψε:
Σάβ Σεπ 27, 2025 9:51 pm
20(!) λάθη έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός. Και πέρα από τον Lee, που δεν ξέρει που πατάει και που βρίσκεται, δύσκολα πέρασε και ο Walkup απέναντι στα πιτσιρίκια του Προμηθέα.
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές αλλά μόλις μπουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς και κουμπώσουν και παίχτες όπως ο Ward, θεωρώ πως αυτό θα βελτιωθεί θεαματικά.

Τα 20 λάθη προφανώς δεν δικαιολογούνται, αλλά πιστεύω ότι κατά βάθος δεν περίμεναν τέτοια πίεση από τον Προμηθέα (αξίζει όλα τα εύσημα) και τον υποτίμησαν. Χρήσιμο μάθημα για τη συνέχεια αυτό.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Σάβ Σεπ 27, 2025 10:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:24 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Σεπ 27, 2025 9:44 pm

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορεί να λειτουργήσει το σχήμα που είδαμε με Λι, Παπ, Ward, Πίτερς, Χολ. Σήμερα που δεν καταφέραμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό στο σετ κουτουλούσαν και έπαιζε iso ο Παπ :roofl:

Αν δεν πάει ένας εκ των Ντόρσει/Φουρνιε στην second unit δεν νομίζω να δούμε άσπρη μέρα.
Χθες έγραψα ακριβώς αυτό και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι θα πιέζουμε και θα βγάζουμε αιφνιδιασμούς. Όταν ρώτησα αν θα μπορούμε να το κάνουμε στο τοπ επίπεδο νομίζω δεν πήρα καν απάντηση.

Σήμερα έδειξε ότι μπορεί να μας σταματήσει ακόμα κι ο Προμηθέας. Στη Ευρωλίγκα με την παραπάνω πεντάδα θα κλάψουνε μανούλες παιδιά. Ούτε γι αστείο δεν θα μπορεί να λειτουργήσει.

Επίσης, ο καλύτερος ball handler μας ο Walkup ζορίστηκε πολύ σήμερα. Φανταστείτε τι πίεση θα δεχτεί στην Ευρωλίγκα. Θα ναι δύσκολη χρονιά η φετινή.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:25 pm

Να πω εδώ και για τον Παναθηναϊκό ότι τελικά δεν κατάλαβα γιατί δεν συμμετείχε στο super cup ειδικά αφού ακυρώθηκε η τελευταία αγωνιστική του τουρνουά και τελείωσαν 21/9.

21/9 έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι στην Αυστραλία και έπρεπε να είναι 25/9 Ρόδο για να παίξει το πρώτο 26/9.

Άνετα προλάβαιναν να πάνε και να κάνουν και 2-3 προπονήσεις.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:31 pm

Sokos έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μπορεί να λειτουργήσει το σχήμα που είδαμε με Λι, Παπ, Ward, Πίτερς, Χολ. Σήμερα που δεν καταφέραμε να τρέξουμε στον αιφνιδιασμό στο σετ κουτουλούσαν και έπαιζε iso ο Παπ :roofl:

Αν δεν πάει ένας εκ των Ντόρσει/Φουρνιε στην second unit δεν νομίζω να δούμε άσπρη μέρα.
Χθες έγραψα ακριβώς αυτό και η απάντηση που έλαβα ήταν ότι θα πιέζουμε και θα βγάζουμε αιφνιδιασμούς. Όταν ρώτησα αν θα μπορούμε να το κάνουμε στο τοπ επίπεδο νομίζω δεν πήρα καν απάντηση.

Σήμερα έδειξε ότι μπορεί να μας σταματήσει ακόμα κι ο Προμηθέας. Στη Ευρωλίγκα με την παραπάνω πεντάδα θα κλάψουνε μανούλες παιδιά. Ούτε γι αστείο δεν θα μπορεί να λειτουργήσει.

Επίσης, ο καλύτερος ball handler μας ο Walkup ζορίστηκε πολύ σήμερα. Φανταστείτε τι πίεση θα δεχτεί στην Ευρωλίγκα. Θα ναι δύσκολη χρονιά η φετινή.
Εγώ σου απάντησα και σου είπα ότι θα μπορεί και στην Ευρωλίγκα. Προφανώς, σήμερα αναθεωρώ. ΟΚ, και να κλέψεις μερικές μπάλες και να βγάλεις αιφνιδιασμούς, στο σετ τι θα γίνει; Θα βλέπουμε τον Παπ να παίζει iso λες και είναι ο Ναν; :roofl:

Το θέμα του χειριστή θα λυθεί με τον Γάλλο. Στο κατέβασμα της μπάλας εννοώ. Το 2023-2024 κατέβαζε την μπάλα ο Πίτερς. Δεν νομίζω ότι θα είναι πρόβλημα αυτό. Αλλού είναι το πρόβλημα..

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:34 pm

Sokos έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

με τον λι δεν γινεται γιατι δεν μπορει ο ανθρωπος..με τον γουοκαπ γινεται να παιζουμε ετσι αλλα θα πρεπει η ομαδα να παιζει στα κοκκινα αθλητικα και οχι οπως σημερα..Στην ρεγκιουλαρ δηλαδη θεωρω μπορει να δουλεψει υπο προυποθεσεις..Τωρα στα κρισιμα αν δεν εχεις τον εβανς ετσι και αλλιως τον εχεις πιει οποτε δεν εχει σημασια.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:38 pm

Καλά πάντως βλέπω και την Ρεάλ τώρα, η οποία δεν βλέπεται..παίζει να είναι και χειρότερη από πέρυσι έτσι όπως παίζει. Αυτός ο Φελίζ έχει γίνει ο δικός τους Ουόκαπ. Δεν σκοράρει ούτε με αίτηση.

Ο Μαλεντόν δεν ήταν τραυματίας και θα έχανε 1-2 μήνες; Σήμερα παίζει πάντως…

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:42 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Σεπ 27, 2025 10:38 pm
Καλά πάντως βλέπω και την Ρεάλ τώρα, η οποία δεν βλέπεται..παίζει να είναι και χειρότερη από πέρυσι έτσι όπως παίζει. Αυτός ο Φελίζ έχει γίνει ο δικός τους Ουόκαπ. Δεν σκοράρει ούτε με αίτηση.

Ο Μαλεντόν δεν ήταν τραυματίας και θα έχανε 1-2 μήνες; Σήμερα παίζει πάντως…
Μετριότατη η Ρεάλ, συμφωνώ. Εντωμεταξύ, η Φενέρμπαχτσε έχασε από την Τόφας στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BillyPao την Σάβ Σεπ 27, 2025 10:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:45 pm

Sokos έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Ποιος δεν περιμενει πως με μονο κλασικο PG τον Γουοκαπ θα δεχομαστε υψηλη πιεση στα γκαρντ με οτι αυτο συνεπαγεται;

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:47 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Σεπ 27, 2025 10:25 pm
Να πω εδώ και για τον Παναθηναϊκό ότι τελικά δεν κατάλαβα γιατί δεν συμμετείχε στο super cup ειδικά αφού ακυρώθηκε η τελευταία αγωνιστική του τουρνουά και τελείωσαν 21/9.

21/9 έπαιξε το τελευταίο παιχνίδι στην Αυστραλία και έπρεπε να είναι 25/9 Ρόδο για να παίξει το πρώτο 26/9.

Άνετα προλάβαιναν να πάνε και να κάνουν και 2-3 προπονήσεις.
Αυτή είναι αλήθεια, προλάβαιναν. Προφάνως και δυστυχώς το όλο θέμα έγινε για σκοπούς ίντριγκας για να υπάρχει ψωμάκι για οπαδική χολή εκατέρωθεν, πχ η ΕΟΚ δε σέβεται το μέγεθος του ΠΑΟ να του κάνει το χατήρι να πάει με το πρόγραμμα του(?!), ντροπή κτλ, και αντίστοιχα η κόκκινη απάντηση ότι να, φοβάστε ακόμη και στο super cup να κατεβείτε.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:50 pm

Rivers15 έγραψε:
Σάβ Σεπ 27, 2025 10:45 pm
Sokos έγραψε:

Ποιος δεν περιμενει πως με μονο κλασικο PG τον Γουοκαπ θα δεχομαστε υψηλη πιεση στα γκαρντ με οτι αυτο συνεπαγεται;
Αναπόφευκτο είναι. Απλώς στη θεωρία αυτό δεν θα υφίσταται, γιατί θα έχουμε Έβανς και Νιλικίνα για εκεί, με οοολα τα ναι μεν αλλά και τους αστερίσκους που έχουμε γράψει ήδη οι περισσότεροι.

Πάντως και για αυτό το λόγο, εγώ περιμένω ήττες στις πρώτες αγωνιστικές της EL.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:53 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 27, 2025 10:34 pm
Sokos έγραψε:

με τον λι δεν γινεται γιατι δεν μπορει ο ανθρωπος..με τον γουοκαπ γινεται να παιζουμε ετσι αλλα θα πρεπει η ομαδα να παιζει στα κοκκινα αθλητικα και οχι οπως σημερα..Στην ρεγκιουλαρ δηλαδη θεωρω μπορει να δουλεψει υπο προυποθεσεις..Τωρα στα κρισιμα αν δεν εχεις τον εβανς ετσι και αλλιως τον εχεις πιει οποτε δεν εχει σημασια.
Εβανς για την ωρα δεν υπαρχει καν.
Οταν μπει ποτε σε κανονικους ρυθμους βλεπουμε.
Απορω τι εχει στο μυαλο του ο coach για τον τροπο που θα διαχειριστει την πιεση απο αντιπαλα γκαρντ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:54 pm

αν το δουμε αντικειμενικα παντως..με την ενεργεια που παιζαμε σημερα και τον μισιτς να ειχαμε στον ασσο παλι ετσι θα μας κλεβαν την μπαλα..με τον γουοκαπ μονο ασσο παιζουμε χρονια δεν ηταν πρωτη φορα..

απο την αλλη το μπασκετ αυτο που θελει ο μπαρτζωκας ειναι ευκολα αντιμετωπισιμο και δεν νομιζω οτι ο νιλικινα ειναι η λυση..οποτε πετυχουμε καποιον να μας παιξει ετσι σκληρα και με πιεση δεν θα περναμε ευκολα το κεντρο.Συνηθως ομως στην ρεγκιουλαρ ειναι πιο χαλαρες οι ομαδες.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Σάβ Σεπ 27, 2025 10:59 pm

shaq7 έγραψε:
αν το δουμε αντικειμενικα παντως..με την ενεργεια που παιζαν σημερα και τον μισιτς να ειχαμε στον ασσο παλι ετσι θα μας κλεβαν την μπαλα..με τον γουοκαπ μονο ασσο παιζουμε χρονια δεν ηταν πρωτη φορα..

απο την αλλη το μπασκετ αυτο που θελει ο μπαρτζωκας ειναι ευκολα αντιμετωπισιμο και δεν νομιζω οτι ο νιλικινα ειναι η λυση..οποτε πετυχουμε καποιον να μας παιξει ετσι σκληρα και με πιεση δεν θα περναμε ευκολα το κεντρο.Συνηθως ομως στην ρεγκιουλαρ ειναι πιο χαλαρες οι ομαδες.
Εμεις ομως δεν παμε ποτε χαλαρα . Παιζουμε παντα σαν να εξαρταται η ζωη μας το να κερδισουμε ολα τα ματς .

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Σεπ 27, 2025 11:01 pm

coach blue έγραψε:
Σάβ Σεπ 27, 2025 10:59 pm
shaq7 έγραψε:
Εμεις ομως δεν παμε ποτε χαλαρα . Παιζουμε παντα σαν να εξαρταται η ζωη μας το να κερδισουμε ολα τα ματς .
γιαυτο βγαινουμε πρωτοι και μετα που παιζουν και οι αλλοι ετσι νομιζουμε οτι απλα καναμε ενα κακο ημιχρονο.....

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Σεπ 27, 2025 11:09 pm

Καλά μην περιμένετε η Ρεάλ να είναι θεαματικά καλύτερη από πέρυσι, σίγουρα φέτος θα κυνηγήσει 4αδα αλλά δεν θα ναι καθόλου εύκολο.
Ολυμπιακός παο Μονακό και Φενέρ Εφές είναι πιο μπροστά νομίζω.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενικά Θέματα Α1”