shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 28, 2025 3:33 pm
τον καλο εβανς αποκλειεται να τον δουμε πριν τα χριστουγεννα παντως..οποτε μεχρι τοτε τι γινεται?νομιζω η ο ντορσει η ο φουρνιε πρεπει να παιζουν και στην 2η 5δα.Δεν ειναι αναγκη να βγαινουν ολοι μαζι..
γουοκαπ ντορσει γουορντ σασα μιλου
ντιλικινα φουρνιε παπ πιτερς χολ
ξεκιναει 5λ ο φουρνιε βγαινει μπαινει ο γουορντ..μετα ξαναμπαινει με την 2η 5δα.
Δεν νομίζω να δούμε τις ίδιες πεντάδες του σούπερ καπ για παραπάνω από 2-3 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα. Το ίδιο είχε κάνει και πέρυσι ο Μπι, είχε ξεκινήσει με Φουρνιέ στο τρία την σεζόν και μετά το άλλαξε.
Θεωρώ πως ξεκίνησε έτσι για να δώσει και άλλη ψυχολογία στον Ντορσει και θα του δείξει ότι τον λογίζει ως βασικό γρανάζι της ομάδας. Με τον καιρό ο Ντόρσει θα πάει στην second unit και το σχήμα που είδαμε με Ντόρσει-Φουρνιε θα χρησιμοποιηθεί κυρίως σε ματς που θέλουμε σκορ στην 4η περίοδο, κάτι παρόμοιο με αυτό που είδαμε στους τελικούς της Α1 με ΠΑΟ.
Αναφορικά με τα σχήματα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα ταιριάξει τα γκάρντ: δεν έχει λογική να βάλει Ουόκαπ με Φουρνιε και Ντιλικινά με Ντόρσει. Ο Ντιλικινά έχει παίξει αρκετά με τον Φουρνιε στην εθνική Γαλλίας, θα είναι παράλογο να μην τους βάλει μαζί. Αυτό σημαίνει ότι ο Ουόκαπ θα πάει στην second unit;
Μάλλον όχι. Κάτι που παρατήρησα και δεν έχει αναφερθεί είναι ότι ξεκινάει τον Ουόκαπ βασικό, αλλά τον κάνει αλλαγή μετά από 5-6 λεπτά. Δεν κάνει αυτό που έκανε παλιά δλδ, που έπαιζαν 10 λεπτά σερί κάποιοι παίκτες. Το ίδιο πιστεύω θα κάνει και τώρα με Ντιλικινά, θα ξεκινάει 5 λεπτά ο Ουόκαπ και μετά θα παίζει 5 λεπτά ο Ντιλικινά να Φουρνιέ στο δύο και Ward/Παπ στο τρία
Second unit θα ξεκινάει ο Ουόκαπ-Ντόρσει-Παπ/Ward-Πιτερς Χολ. Μια χαρά μου φαίνεται εμένα.
Ο Έβανς θα πρέπει να έχει πατήσει παρκέ Ευρωλίγκας τουλάχιστον μέχρι την 6η αγωνιστική και να έχει παίξει και κανένα παιχνίδι Α1. Αν δεν τον έχουμε δει μέχρι τότε έστω για λίγο θα πρέπει να πάμε για παίκτη από τα κοψίματα. Δεν γίνεται διαφορετικά.
Αν δεν πάρουμε παίκτη εκείνη την περίοδο και ο Έβανς αργήσει να μπει μετά δεν θα έχει μείνει ούτε άνθρωπος να κουβαλάει τα νερά στην αγορά. Τεράστιο ρίσκο.