Euroleague 1η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Bayern (30/9, 21:15)
Συντονιστής: Captains
- tokalytero3d

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
δηλαδη σχολιαζε την φαση της μπαγερν που εγινε 1 λεπτο πιο πισω? περιεργο τι να πω μπορει
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
εννοω αυτο που περιμεναμε απο θεμα εμφανισηςnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Σεπ 30, 2025 10:20 pmΔιαφωνώ γιατί δεν είναι ο γνωστός Ναν. Εμένα μου φάνηκε πολύ καλύτερος. Πολύ πιο ήρεμος, πολύ καλύτερος στο decision making, δεν βγάζεις σπυριά όταν τον βλέπεις να οργανώνει. Βέβαια δεν είναι και τίποτα σκυλιά οι άλλοι αλλά μου μοιάζει διαφορετικός (προς το καλύτερο).
και εγω πιο χαλαρο τον ειδα δεν κραταει πολυ την μπαλα και δεν την ταλαιπωρει για να βαλει καλαθη
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συμφωνώ, και να προσθέσω ότι πήρε μετρημένες και υπό καλές προϋποθέσεις προσπάθειες στο 1ο ημίχρονο.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Σεπ 30, 2025 10:20 pmΔιαφωνώ γιατί δεν είναι ο γνωστός Ναν. Εμένα μου φάνηκε πολύ καλύτερος. Πολύ πιο ήρεμος, πολύ καλύτερος στο decision making, δεν βγάζεις σπυριά όταν τον βλέπεις να οργανώνει. Βέβαια δεν είναι και τίποτα σκυλιά οι άλλοι αλλά μου μοιάζει διαφορετικός (προς το καλύτερο).
οχι, μπορει να ηταν λιγο ακυρο το ριπλευ, καμια φορα δειχνουν πλανα που φαινονται στον σκηνοθετη ως 'ενδιαφεροντα' ή 'αστεια' ή δενξερωγω τι ... αλλιως δεν βγαζει νοημα καθολου...
πραγματικα ο ναν φαινεται 100% .. ειναι επαγγελματιας, με την αμερικανικη εννοια του ορου, φαινεται πως δουλευει πολυ. τα οποια μειονεκτηματα του (για ευρωπη παντα) εχουν κυριως να κανουν με το μυαλο του, στα πλευ-οφφ περυσι πχ επρεπε να αποδεχτει πως ολοι προσαρμοζονται πανω του και να μοιρασει περισσοτερο. Αλλα σωματικα εχει εμφανιστει σουπερ, μακαρι να το χει βρει και πνευματικα λιγο παραπανω οταν σφιξουν τα γαλατα
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
εκτος απο αυτο και τα πανελ ειναι λιγοτερα σπαστικα..ουτε οι γραμμες τους φαινονται τοσο αλλα και σαν φωτεινοτητα το πετυχαν.tokalytero3d έγραψε: ↑Τρί Σεπ 30, 2025 10:28 pmΒάλανε template κανονικό παρκέ γι αυτό φαίνεται ωραίο σε σχέση με το περσινό αισχος.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο