Euroleague 1η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Bayern (30/9, 21:15)

Συντονιστής: Captains

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 01, 2025 6:58 pm

Πρώτο παιχνίδι ήταν δεν χρειάζεται τόση γκρίνια, είναι δύσκολη χρονιά για όλες τις ομάδες φέτος

manos_89

a1greece
Reactions:

Τετ Οκτ 01, 2025 7:02 pm

modernam έγραψε:
Τετ Οκτ 01, 2025 6:49 pm
socrates13 έγραψε:
Τετ Οκτ 01, 2025 5:43 pm

O nan γενικα κανει προετοιμασια μονος του εκτος ομαδας με δικο του προπονητη οταν πηγαινει το καλοκαιρι στο αμερικα..Κατι κανουν πολυ καλυτερα εκει αποτι εδω

Φέτος θα είναι ο Σάσα mvp
Χτες σε ένα παιχνίδι που λέγαμε ότι ήταν μέτριος και άστοχος σε ελεύθερα σουτ , πάλι καθάρισε καλύτερα νούμερα από του τρομερού ναν.
Δεν θα είστε τυχεροί να είμαστε αδιάφοροι από το Φεβρουάριο και μετά και να παίζει χαλαρά... Ούτε να τον βγάζει ο κοουτς για να μην βάλει 50 πόντους ...
Χτες αν έμενε στο παρκέ στα λεπτά του ναν και να μην το έφτυνε η μπάλα σε 2-3 φάσεις ... Θα πετύχαινε 35+ πόντους ... Σε μια μέτρια βραδιά του ...

Btw η αμερικανική προετοιμασία του ναν δεν φάνηκε στο περυσινου Φ4 και στους ελληνικούς τελικούς.
Οκ, έχετε τον MVP που σε μέτρια βραδιά βάζει 20άρες, έχετε με διαφορά την καλύτερη ομάδα και θα το πάρετε περπατώντας φέτος γιατί δεν μπορεί κανείς να σταματήσει τους Φουρνιέ Βεζένκοφ Γουόκαπ και Παπανικολάου.

Στα της ομάδας τώρα, νομίζω ότι ο Ναν τελικά πρέπει να είναι ο επόμενος αρχηγός και όχι ο Ερνανγκόμεζ που υποστήριζα πέρυσι. Γενικά η γλώσσα του σώματός του δείχνει ότι πλέον είναι ο ηγέτης της ομάδας, δεν έχει στο μυαλό του ΝΒΑ ή άλλες ομάδες και γενικά βγάζει ότι ήδη είναι ο αρχηγός.

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 01, 2025 7:05 pm

modernam έγραψε:
socrates13 έγραψε:

O nan γενικα κανει προετοιμασια μονος του εκτος ομαδας με δικο του προπονητη οταν πηγαινει το καλοκαιρι στο αμερικα..Κατι κανουν πολυ καλυτερα εκει αποτι εδω

Χτες σε ένα παιχνίδι που λέγαμε ότι ήταν μέτριος και άστοχος σε ελεύθερα σουτ , πάλι καθάρισε καλύτερα νούμερα από του τρομερού ναν.
Δεν θα είστε τυχεροί να είμαστε αδιάφοροι από το Φεβρουάριο και μετά και να παίζει χαλαρά... Ούτε να τον βγάζει ο κοουτς για να μην βάλει 50 πόντους ...
Χτες αν έμενε στο παρκέ στα λεπτά του ναν και να μην το έφτυνε η μπάλα σε 2-3 φάσεις ... Θα πετύχαινε 35+ πόντους ... Σε μια μέτρια βραδιά του ...

Btw η αμερικανική προετοιμασία του ναν δεν φάνηκε στο περυσινου Φ4 και στους ελληνικούς τελικούς.
Τουλάχιστον άστοχο το ποστ σου...

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Οκτ 01, 2025 7:08 pm

Οχι φιλε κατι αλλο δε μπορει να αλλαξει κ οποιος καταλαβε καταλαβε χρονια τα ιδια κ τα ιδια!το γηπεδο ειναι ο καθρεφτης αν μπορει κ ειναι ο καλυτερος να βγει mvp ο σασα!ο ναν ειναι ο καλυτερος ομως που μονο οταν τον εκνευρισουν μπορεις καπως να τον σταματησεις!κ το ειδαμε κ περυσι!

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Οκτ 01, 2025 7:18 pm

modernam έγραψε:
socrates13 έγραψε:

Όταν λες ότι δεν θα είστε αδιάφοροι από το Φεβρουάριο και μετά φαντάζομαι εννοείς ότι πιστεύεις πως η ομάδα σου φέτος δεν θα είναι τόσο καλή και θα παλεψει μεχρι τελους για την συμμετοχή της στην τετράδα/οκταδα;
Ως εκτούτου θα χρειάζεται και τον Βεζενκοφ να παίζει κανονικά;

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Οκτ 01, 2025 7:32 pm

Stelios97 έγραψε:
Τετ Οκτ 01, 2025 1:49 pm
Για τον αταμαν λεω ρε φιλε η για τον τουρκο σεντερ που μας φορτωσε ενω δεν τον εβαζε ουτε λεπτο στο ευρωμπασκετ!
Έτσι όπως το διατυπώνεις το πρόβλημα σου είναι ότι είναι τούρκος ; Γιατί χθες μια χαρά ήταν ο Ομέρ. Τα έβαλε τα καλάθια του και γενικά σαν παρουσία ήταν θετικός. Ο χομ σ θέλει χρόνο για να προσαρμοστεί και γι αυτό έμεινε ο Ομέρ.
Σιγά σιγα θα το χωνέψεις και δεν θα σε πειράζει ότι είναι βασικό μέλος του ροτεσιον. Ευτυχώς ο αταμαν ξέρει τι κάνει και δεν διαβάζει το φόρουμ για να πάρει ιδέες :drunk:

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
modernam

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Οκτ 01, 2025 7:34 pm

j-kidd13 έγραψε:
Τετ Οκτ 01, 2025 7:18 pm
modernam έγραψε:

Όταν λες ότι δεν θα είστε αδιάφοροι από το Φεβρουάριο και μετά φαντάζομαι εννοείς ότι πιστεύεις πως η ομάδα σου φέτος δεν θα είναι τόσο καλή και θα παλεψει μεχρι τελους για την συμμετοχή της στην τετράδα/οκταδα;
Ως εκτούτου θα χρειάζεται και τον Βεζενκοφ να παίζει κανονικά;

Φέτος θα είμαστε ακόμα καλύτεροι από πέρυσι.
Απλά πιστεύω ότι φέτος δεν μπορεί να είναι τόσο κακές όλες οι υπόλοιπες ομάδες στη regular ώστε να έχουν κλειδώσει οι θέσεις από τον Φλεβάρη.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Τετ Οκτ 01, 2025 7:45 pm

Όλο αυτό με το MVP πάντως μάλλον κακό κάνει παρά καλό, ο Νάν πέρυσι φαίνεται να έχασε το μυαλό του μετά την ανάδειξη και νομίζω έβλαψε τελικά την ομάδα. Από την μεριά του Ολυμπιακού νομίζω ότι πέρα από τα advanced stats και την χρησιμότητα του εντός γηπέδου ένας λόγος που η ομάδα έπαιζε τόσο γι' αυτόν και ο ίδιος τόσο (σε βάρος του Πίτερς) ήταν για να τον βγάλουμε με το ζόρι MVP.
Για την ομάδα μου εγώ θα έλεγα καλύτερα να μην βγει MVP κανένας, (εκτός αν είναι να κάνει εμφανισάρες ο...Ντιλικινά :P ) και γενικά και για τις 2 ομάδες καλύτερα να επικεντρωθούν πως θα παίξουν καλύτερο ομαδικό μπάσκετ και να αφήσουν τις ατομικές διακρίσεις για άλλους.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 01, 2025 7:49 pm

Conan1982 έγραψε:
Όλο αυτό με το MVP πάντως μάλλον κακό κάνει παρά καλό, ο Νάν πέρυσι φαίνεται να έχασε το μυαλό του μετά την ανάδειξη και νομίζω έβλαψε τελικά την ομάδα. Από την μεριά του Ολυμπιακού νομίζω ότι πέρα από τα advanced stats και την χρησιμότητα του εντός γηπέδου ένας λόγος που η ομάδα έπαιζε τόσο γι' αυτόν και ο ίδιος τόσο (σε βάρος του Πίτερς) ήταν για να τον βγάλουμε με το ζόρι MVP.
Για την ομάδα μου εγώ θα έλεγα καλύτερα να μην βγει MVP κανένας, (εκτός αν είναι να κάνει εμφανισάρες ο...Ντιλικινά :P ) και γενικά και για τις 2 ομάδες καλύτερα να επικεντρωθούν πως θα παίξουν καλύτερο ομαδικό μπάσκετ και να αφήσουν τις ατομικές διακρίσεις για άλλους.
Το ένα δεν αποκλείει το άλλο. Πάντως το να έχουμε 27 ασίστ χθες αλλά σύμφωνα με κάποιους "να μην παίζουμε ομαδικά", δε βγάζει και πολύ νόημα.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Τετ Οκτ 01, 2025 8:05 pm

Κανενα θεμα δεν εχω με τις εθνικοτητες για να το λες ομως μηπως εχεις εσυ?το πας κ αλλου τωρα! !οτι ναναι πραγματικα!επειδη βαζει καλαθια φοβερος εεε !α καλα τι να πεις μετα κ τι να εξηγησεις αν η μπαλα ειναι τετραγωνη η στρογγυλη!!οποιος βαζει καλαθια ειναι για νβα!τετοιο σεντε σα το γιουρτσεβεν δεν εχει η ευρωλιγκα!εδω θαμαστε κ θα τα βλεπουμε ολα!

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Οκτ 01, 2025 8:10 pm

Ψυχραιμία

Ούτε ο Γιουρτσεβέν και ο κάθε Γιουρτσεβέν έγινε ξαφνικά διαγαλαξιακός παικταράς με ένα παιχνίδι με την Μπάγερν ούτε θα γίνουν όλοι άχρηστοι αν μεθαύριο φάμε 20 πόντους στο κεφάλι :)

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα

Τετ Οκτ 01, 2025 8:55 pm

Η... αμερικανική προετοιμασία δεν έχει να κάνει με την ευστοχία η αστοχία του παικτη (του Ναν εν προκειμένω) την άνοιξη, η το πως κλείνουν η όχι οι αμυνες απάνω του (και άλλοτε τον περιορίζουν όπως πέρσι κι άλλοτε όχι όπως πρόπερσι)
Έχει να κάνει με την off-season δουλειά που κάνουν (και το έχουν ως νοοτροπία) σε επιπεδο εκγύμνασης στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.Κι έχει αντίκτυπο στις φυσικές δυνάμεις του αθλητη...είναι ο λόγος που κάποιοι έχουν εικόνα αθλητη και κάποιοι άλλοι όχι και τόσο (για να το πω ευγενικα)

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Οκτ 01, 2025 9:34 pm

Stelios97 έγραψε:
Τετ Οκτ 01, 2025 8:05 pm
Κανενα θεμα δεν εχω με τις εθνικοτητες για να το λες ομως μηπως εχεις εσυ?το πας κ αλλου τωρα! !οτι ναναι πραγματικα!επειδη βαζει καλαθια φοβερος εεε !α καλα τι να πεις μετα κ τι να εξηγησεις αν η μπαλα ειναι τετραγωνη η στρογγυλη!!οποιος βαζει καλαθια ειναι για νβα!τετοιο σεντε σα το γιουρτσεβεν δεν εχει η ευρωλιγκα!εδω θαμαστε κ θα τα βλεπουμε ολα!
Καταρχάς μην βγάζεις σενάρια από το κεφάλι σου. Τούρκο τον ανεβάζεις Τούρκο τον κατεβάζεις γιαυτό στο είπα. Εγώ τον αποκαλώ με το όνομα του, η εθνικότητα δεν είναι αναφορική, απλά τα πράγματα. Πέρα από αυτό έχεις κουράσει να επαναλαμβάνεις την εμμονή σου με τον Ομέρ και τον Άταμαν. Κάποια στιγμή πρέπει να το αποδεχτείς και να πας παρακάτω. Καταντάει κουραστικό για το θρεντ και τα άτομα που συμμετέχουν. Έχουμε όλοι καταλάβει ότι δεν τους χωνεύεις, δεν προσφέρει κάτι στην συζήτηση αν ένα στα 2-3 μηνύματά σου επαναλαμβάνουν την ίδια εμμονή.
Θα ήταν ωραίο να συμμετέχεις με λίγο πιο θετική διάθεση καθότι μπάσκετ σχολιάζουμε, δεν υπάρχει λόγος να είσαι όλη την ώρα νευριασμένος και σκασμένος. Τα χόμπι είναι για να σε ευχαριστούν όχι να σε χαλάνε ...

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τετ Οκτ 01, 2025 9:44 pm

Conan1982 έγραψε:
Το Mvp όντως του γύρισε μπούμερανγκ αλλά όχι γιατί την είδε καπως. Το πρόβλημα του Ναν ήταν έτρωγε πολύ μπασκετικό ξύλο, που ειδικά από τα πλέι οφ και μετά έγινε ακόμα περισσότερο. Το γεγονός ότι είναι "σκέτο τσιμέντο" ο τύπος και δεν κουνιέται στα φάουλ, συν ότι δεν δείχνει να έχει διάθεση να "κερδίζει" φάουλ (όπως τα κερδίζουν "έξυπνα" οι Σλούκας, Βεζένκοφ κλπ) του δημιούργησε έντονο εκνευρισμό και έχασε την συγκέντρωση του. Είναι επαγγελματίας και πρέπει να βρει μια λύση, αλλά η αλήθεια να λέγεται, λίγοι θα έμεναν ανεπηρέαστοι από τόσο ξύλο. Εγώ τον καταλαβαίνω 100%, και στον Ολυμπιακό να έπαιζε τα ίδια θα έλεγα. Για κάθε παίχτη τέτοιου επιπέδου θα έπρεπε να υπάρχει αντιμετώπιση σεβασμού. Αλλιώς πως θα δούμε θέαμα...

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Τετ Οκτ 01, 2025 10:44 pm

kein έγραψε:
Τετ Οκτ 01, 2025 9:44 pm
Conan1982 έγραψε:
Το Mvp όντως του γύρισε μπούμερανγκ αλλά όχι γιατί την είδε καπως. Το πρόβλημα του Ναν ήταν έτρωγε πολύ μπασκετικό ξύλο, που ειδικά από τα πλέι οφ και μετά έγινε ακόμα περισσότερο. Το γεγονός ότι είναι "σκέτο τσιμέντο" ο τύπος και δεν κουνιέται στα φάουλ, συν ότι δεν δείχνει να έχει διάθεση να "κερδίζει" φάουλ (όπως τα κερδίζουν "έξυπνα" οι Σλούκας, Βεζένκοφ κλπ) του δημιούργησε έντονο εκνευρισμό και έχασε την συγκέντρωση του. Είναι επαγγελματίας και πρέπει να βρει μια λύση, αλλά η αλήθεια να λέγεται, λίγοι θα έμεναν ανεπηρέαστοι από τόσο ξύλο. Εγώ τον καταλαβαίνω 100%, και στον Ολυμπιακό να έπαιζε τα ίδια θα έλεγα. Για κάθε παίχτη τέτοιου επιπέδου θα έπρεπε να υπάρχει αντιμετώπιση σεβασμού. Αλλιώς πως θα δούμε θέαμα...
Αυτό είναι γενικότερο θέμα, το είδαμε και με τον Γιάννη στο Ευρωμπάσκετ.

Όταν ο άλλος τιναχτεί και πέσει ο διαιτητής ή θα του δώσει Τ ή θα δώσει φάουλ υπέρ του, δύσκολο να το αγνοήσει, και σε σταρ συνήθως θα είναι φάουλ υπέρ.

Όταν επειδή είναι νταμάρι τον βαράνε και δεν κουνιέται είναι πιο δύσκολο όταν δεν είναι οφθαλμοφανές πχ να του κατεβάσει τα χέρια στο σουτ γιατί ο διαιτητής δεν έχει δυναμόμετρο να κρίνει πόσο δυνατή είναι η επαφή.

Υπάρχει και η οπτική που έχουν συνήθως στο NBA όπου αν στραβοκοιτάξεις έναν σταρ είναι φάουλ αλλά και αυτό έχει αρνητικά.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”