Euroleague 1η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Bayern (30/9, 21:15)
Συντονιστής: Captains
-
Stelios97

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Nunn
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Τουρκος δεν ειναι?ειναι μεγαλο το ονομα του γιαυτο τον αναφερω ετσι εσενα τι σε πειραζει?δε καταλαβα δηλ!θα σε ρωτησω κ πως θα μιλησω?καλα δε θα πεθαινω κιολας κουβεντα να γινεται!αν σε ενοχλει μην μου απαντας η μη το βλεπεις αυτο που γραφω!απλα πραγματα!εγω βλεπω αυτο το προβλημα στην ομαδα κ θα το λεω συνεχεια!δινεις τοσα λεφτα κ δεν γινεται να εχεις γιουρτσεβεν!ο αταμαν γιατι δεν εβαζε αυτο το παιχταρα ουτε λεπτο στο ευρωμπασκετ κ μας το φορτωσε?
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οντως που να γραψεις την λεξη Γιουρτσεβεν(ή απλά ένα Ομέρ),το Τουρκος ειναι απειρως πιο συντομο κατα την πληκτρολογηση!Stelios97 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 01, 2025 11:05 pmΤουρκος δεν ειναι?ειναι μεγαλο το ονομα του γιαυτο τον αναφερω ετσι εσενα τι σε πειραζει?δε καταλαβα δηλ!θα σε ρωτησω κ πως θα μιλησω?καλα δε θα πεθαινω κιολας κουβεντα να γινεται!αν σε ενοχλει μην μου απαντας η μη το βλεπεις αυτο που γραφω!απλα πραγματα!εγω βλεπω αυτο το προβλημα στην ομαδα κ θα το λεω συνεχεια!δινεις τοσα λεφτα κ δεν γινεται να εχεις γιουρτσεβεν!ο αταμαν γιατι δεν εβαζε αυτο το παιχταρα ουτε λεπτο στο ευρωμπασκετ κ μας το φορτωσε?
Μα ειναι πασιφανές αγαπητε,ο Αταμαν ειναι μπασκετικος πράκτορας της Εφες, τον εστειλαν για να διαλυσει την ομαδα,εξ ου και εφερε τον Ομερ,για να χαντακωσει τις προσπαθειες για διακριση!Στην εθνικη Τουρκιας τον παιρνει παραπλανητικα, για να μην μπορει κανεις να του πει γιατι τον εφερε στον Παναθηναικο!Θα πει οριστε και στην εθνικη τον καλω!
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρα, έχεις απόλυτο δίκιο, υπάρχει το "ignore" ως επιλογή στο φόρουμ. Εφόσον δεν έχει τίποτα άλλο να κάνεις από το να επαναλαμβάνεσαι, θα το πατήσω το κουμπί, δεν θα χάσω τίποτα το καινούργιο. Καλή συνεχεία.Stelios97 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 01, 2025 11:05 pmΤουρκος δεν ειναι?ειναι μεγαλο το ονομα του γιαυτο τον αναφερω ετσι εσενα τι σε πειραζει?δε καταλαβα δηλ!θα σε ρωτησω κ πως θα μιλησω?καλα δε θα πεθαινω κιολας κουβεντα να γινεται!αν σε ενοχλει μην μου απαντας η μη το βλεπεις αυτο που γραφω!απλα πραγματα!εγω βλεπω αυτο το προβλημα στην ομαδα κ θα το λεω συνεχεια!δινεις τοσα λεφτα κ δεν γινεται να εχεις γιουρτσεβεν!ο αταμαν γιατι δεν εβαζε αυτο το παιχταρα ουτε λεπτο στο ευρωμπασκετ κ μας το φορτωσε?
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Airman

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: N.Calathes &J.Hernangómez
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos BC
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλημέρες σε όλους μετά απο καιρό, καλούς μήνες, φθινόπωρα και τα συναφή με υγεία.
Σας διαβάζω συχνά αλλά ελέω υποχρεώσεων έχω κάμποσο καιρό να γράψω.
με αφορμή λοιπόν την έναρξη της λίγκας και του παιχνιδιού της ομάδας μου που είδα, θα πω κάτι που μου προξενεί μεγάλο ενδιαφέρον για την φετινή προσπάθεια της ομάδας, καθότι δείχνει ο κόουτς να πηγαίνει κόντρα στην τάση, κόντρα σε αυτό που δομείται.... και εξηγώ....
Καλώς ή κακώς η Ευρώπη πάντα έπεται, πάντα ακολουθεί. Δεν μπορούν οι ομάδες μας να διαμορφώσουν το next thing του μπάσκετ. Το πως θα παιχτεί το άθλημα τα επόμενα χρόνια, το ποια τάση θα επικρατήσει το διαμορφώνει ξεκάθαρα το ΝΒΑ. Αν δούμε την Εφές του Αταμάν, θα δούμε μία ομάδα που έπαιξε καταπληκτικά σε όρους pace & space κοπιάροντας επί της ουσίας την τάση που δομούσαν οι GSW στην αντίπερα. Αυτό που έκανε πέρυσι η Φενέρ πχ δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Το ζητούμενο στο μπάσκετ του σήμερα, αυτό που δομείται δηλαδή είναι μία συνθήκη που προστάζει αθλητικότητα και μακριά κορμιά στα γκαρντ και two-way χαρακτήρας σε κάθε θέση, παρουσιάζοντας ένα σύνολο που μπορούσε να σκοράρει ικανοποιητικά, αλλά παράλληλα σε κάθε του θέση να έχει στο παρκέ καλούς αμυντικούς. Αν δείτε στο ΝΒΑ δεν υφίστανται πλέον γκαρντ του 1.85 και αυτό που περιγράφω παραπάνω το υπηρέτησε πολύ καλά και πέρυσι η oklahoma. Ενώ λοιπόν η Φενέρ με μία πρώτη ανάγνωση πέρυσι, δεν έφερε επουδενί αυτό που θα ονομάζαμε ποιοτικότερο ρόστερ, είχε όλα τα στοιχεία που περιγράφω και επικρατούν στο μπάσκετ του σήμερα, δηλαδή γκαρντ με μέγεθος, δυνατότητα αλλαγών στην άμυνα από όλους, καλά playmaking φίλτρα από όλους και κυρίως αμυντικούς από καλούς μέχρι ελίτ παντού ! Αν λοιπόν και λίγοι την υπολόγιζαν, επί της ουσίας μετά την RS , κυριάρχησε εμφατικά παντού.. Αν δείτε την προσπάθεια της φετινής Εφές, θα δείτε ότι πάνω κάτω έχει κινηθεί στο ίδιο ακριβώς μοτίβο. Μπομπουά, Ντοζιέρ, Μπαμπ, Κορντινιέ στα γκαρντ και Τζόουνς (Κάι) να το κλείνει στο 5. Σε παρόμοιο πλαίσιο κινήθηκε και η φενέρ φέτος (στα γκαρντ Baldwin, Hall, Horton-Tucker, Brandon Boston), καθώς και με μεταγραφές όπως ο Jantunen.
Υπηρέτησαν την παραπάνω συνθήκη οι αιώνιοι; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα αρνητική. Ο ΟΣΦΠ θα παρατάξει ένα ναι μεν two way σύνολο, όπου όμως κάθε του κομμάτι έχει μία ακραία έφεση σε κάτι, δηλαδή στο ρόστερ θα έχουμε ή πολύ καλούς αμυντικούς παίχτες ή παίχτες με γνήσιο επιθετικό ταλέντο που όμως δεν είναι καλοί αμυντικοί. Στην ομάδα μου η συνθήκη είναι ακόμα πιο περίεργη καθότι κατεβαινουμε φέτος με ένα σύνολο που φέρει ελάχιστα καλά αμυντικά φίλτρα, μετρημένους ελίτ αμυντικούς (Χουάντσο, Γκραντ, Λεσόρ και τέλος αφού ο ΠΚ δεν δύναται να σταθεί για λεπτά στο παρκέ ). Αντιθέτως κατεβάζουμε κοντά γκαρντ, χωρίς αμυντικά skills και παίχτες γενικά με απύθμενο επιθετικό δηλητήριο από κάθε θέση. Χαρακτηριστικό αυτού που λέω είναι ότι μέχρι και ο θεωρητικά 3ος μας σέντερ εξυπηρετεί αυτη τη συνθήκη, μπορώντας να είναι πολύ παραγωγικός επιθετικά (σε 15 λεπτά να έχει πχ 15 πόντους και 7-8 ριμπάουντ, κάτι που πιθανότατα ουδείς 3ος σέντερ της λίγκας μπορεί να κάνει), χωρίς όμως να μπορεί να αλλάξει το ρου της ιστορίας ενός παιχνιδιού φέροντας αμυντική ενέργεια. Η ομάδα φέτος παρατάσσει παίχτες που μπορούν να βρίσκουν πόντους απέναντι σε οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε έδρα. Αρκεί όμως ;
Στη δική μου αποκωδικοποίηση, ο Παναθηναϊκός παρατάσσει ένα τρομακτικά επιθετικό ρόστερ σε επίπεδα Ευρώπης πάντα απέναντι στην τάση που δείχνει να παίρνει το άθλημα.
Σας διαβάζω συχνά αλλά ελέω υποχρεώσεων έχω κάμποσο καιρό να γράψω.
με αφορμή λοιπόν την έναρξη της λίγκας και του παιχνιδιού της ομάδας μου που είδα, θα πω κάτι που μου προξενεί μεγάλο ενδιαφέρον για την φετινή προσπάθεια της ομάδας, καθότι δείχνει ο κόουτς να πηγαίνει κόντρα στην τάση, κόντρα σε αυτό που δομείται.... και εξηγώ....
Καλώς ή κακώς η Ευρώπη πάντα έπεται, πάντα ακολουθεί. Δεν μπορούν οι ομάδες μας να διαμορφώσουν το next thing του μπάσκετ. Το πως θα παιχτεί το άθλημα τα επόμενα χρόνια, το ποια τάση θα επικρατήσει το διαμορφώνει ξεκάθαρα το ΝΒΑ. Αν δούμε την Εφές του Αταμάν, θα δούμε μία ομάδα που έπαιξε καταπληκτικά σε όρους pace & space κοπιάροντας επί της ουσίας την τάση που δομούσαν οι GSW στην αντίπερα. Αυτό που έκανε πέρυσι η Φενέρ πχ δεν ήταν καθόλου τυχαίο. Το ζητούμενο στο μπάσκετ του σήμερα, αυτό που δομείται δηλαδή είναι μία συνθήκη που προστάζει αθλητικότητα και μακριά κορμιά στα γκαρντ και two-way χαρακτήρας σε κάθε θέση, παρουσιάζοντας ένα σύνολο που μπορούσε να σκοράρει ικανοποιητικά, αλλά παράλληλα σε κάθε του θέση να έχει στο παρκέ καλούς αμυντικούς. Αν δείτε στο ΝΒΑ δεν υφίστανται πλέον γκαρντ του 1.85 και αυτό που περιγράφω παραπάνω το υπηρέτησε πολύ καλά και πέρυσι η oklahoma. Ενώ λοιπόν η Φενέρ με μία πρώτη ανάγνωση πέρυσι, δεν έφερε επουδενί αυτό που θα ονομάζαμε ποιοτικότερο ρόστερ, είχε όλα τα στοιχεία που περιγράφω και επικρατούν στο μπάσκετ του σήμερα, δηλαδή γκαρντ με μέγεθος, δυνατότητα αλλαγών στην άμυνα από όλους, καλά playmaking φίλτρα από όλους και κυρίως αμυντικούς από καλούς μέχρι ελίτ παντού ! Αν λοιπόν και λίγοι την υπολόγιζαν, επί της ουσίας μετά την RS , κυριάρχησε εμφατικά παντού.. Αν δείτε την προσπάθεια της φετινής Εφές, θα δείτε ότι πάνω κάτω έχει κινηθεί στο ίδιο ακριβώς μοτίβο. Μπομπουά, Ντοζιέρ, Μπαμπ, Κορντινιέ στα γκαρντ και Τζόουνς (Κάι) να το κλείνει στο 5. Σε παρόμοιο πλαίσιο κινήθηκε και η φενέρ φέτος (στα γκαρντ Baldwin, Hall, Horton-Tucker, Brandon Boston), καθώς και με μεταγραφές όπως ο Jantunen.
Υπηρέτησαν την παραπάνω συνθήκη οι αιώνιοι; Η απάντηση είναι ξεκάθαρα αρνητική. Ο ΟΣΦΠ θα παρατάξει ένα ναι μεν two way σύνολο, όπου όμως κάθε του κομμάτι έχει μία ακραία έφεση σε κάτι, δηλαδή στο ρόστερ θα έχουμε ή πολύ καλούς αμυντικούς παίχτες ή παίχτες με γνήσιο επιθετικό ταλέντο που όμως δεν είναι καλοί αμυντικοί. Στην ομάδα μου η συνθήκη είναι ακόμα πιο περίεργη καθότι κατεβαινουμε φέτος με ένα σύνολο που φέρει ελάχιστα καλά αμυντικά φίλτρα, μετρημένους ελίτ αμυντικούς (Χουάντσο, Γκραντ, Λεσόρ και τέλος αφού ο ΠΚ δεν δύναται να σταθεί για λεπτά στο παρκέ ). Αντιθέτως κατεβάζουμε κοντά γκαρντ, χωρίς αμυντικά skills και παίχτες γενικά με απύθμενο επιθετικό δηλητήριο από κάθε θέση. Χαρακτηριστικό αυτού που λέω είναι ότι μέχρι και ο θεωρητικά 3ος μας σέντερ εξυπηρετεί αυτη τη συνθήκη, μπορώντας να είναι πολύ παραγωγικός επιθετικά (σε 15 λεπτά να έχει πχ 15 πόντους και 7-8 ριμπάουντ, κάτι που πιθανότατα ουδείς 3ος σέντερ της λίγκας μπορεί να κάνει), χωρίς όμως να μπορεί να αλλάξει το ρου της ιστορίας ενός παιχνιδιού φέροντας αμυντική ενέργεια. Η ομάδα φέτος παρατάσσει παίχτες που μπορούν να βρίσκουν πόντους απέναντι σε οποιονδήποτε, σε οποιαδήποτε έδρα. Αρκεί όμως ;
Στη δική μου αποκωδικοποίηση, ο Παναθηναϊκός παρατάσσει ένα τρομακτικά επιθετικό ρόστερ σε επίπεδα Ευρώπης πάντα απέναντι στην τάση που δείχνει να παίρνει το άθλημα.
Eδω μεσα επιτρεπεται να λες τον Γκριγκονις και τον Βαλαντσιουνας Λιθουανο, τον Λεσορ τον Χολμς τον Σορτς τον Ναν τον Γκραντ Αμερικανους, τον Χουανσο Ισπανο.Stelios97 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 01, 2025 11:05 pmΤουρκος δεν ειναι?ειναι μεγαλο το ονομα του γιαυτο τον αναφερω ετσι εσενα τι σε πειραζει?δε καταλαβα δηλ!θα σε ρωτησω κ πως θα μιλησω?καλα δε θα πεθαινω κιολας κουβεντα να γινεται!αν σε ενοχλει μην μου απαντας η μη το βλεπεις αυτο που γραφω!απλα πραγματα!εγω βλεπω αυτο το προβλημα στην ομαδα κ θα το λεω συνεχεια!δινεις τοσα λεφτα κ δεν γινεται να εχεις γιουρτσεβεν!ο αταμαν γιατι δεν εβαζε αυτο το παιχταρα ουτε λεπτο στο ευρωμπασκετ κ μας το φορτωσε?
Οχι ομως τον Γιουρτσεβεν Τουρκο.
Το ακουσαμε κι αυτο.
Τσαμπα χαλιεσαι, αστο φιλαρακι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Πέμ Οκτ 02, 2025 6:11 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Γκαμπριέλ είχε τενοντίτιδα και στα δυο γόνατα (τυγχάνει να έχω στο ένα και ξέρω τι σπαστικό είναι και ποσό σε ταλαιπωρεί στην κίνηση). Δεν ειβαι ότι ήταν μην λειτουργικός ο παίχτης. Απλά το τιμ (αυτό βγήκε κρος τα έξω αυτό σχολιάζουμε , τα αλλά είναι αι εικασίες) γνωρίζοντας ότι η τενοντίτιδα δεν είναι κάτι που έχει στάνταρ σε θεραπεία, αποφάσισε ότι δεν ήθελε εκτός από τον τραυματία Ματίας, να έχει ένα ακόμα άτομο που μπορεί να υποτροπιάσει χωρίς κάποια ένδειξη. Γιατί έτσι ειναι η τενοντίτιδα δυστυχώς.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 02, 2025 6:37 pmΤο συζητήσαμε και το καλοκαίρι αυτό. Είναι στη σφαίρα της φαντασίας να υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια μεταξύ ομάδων; Ή εντυπώσεις που δεν φαίνονται κλινικά ή με απεικόνιση αλλά τις έζησε το ιατρικό τιμ μέσα στη χρονιά; Όλα αυτά είναι εντελώς παράλογα;
Για μένα καλά έκαναν, παρότι μου ήταν συμπαθής. Για κάποιον άλλον ήταν λάθος, ρίσκα είναι αυτά. Το μόνο μου δεν είναι διαπραγματεύσιμο είναι πως εκεί στο τιμ κάτι περισσότερο θα ξέρουν από εμάς που διαβάζουμε δεξιά και αριστερά ειδήσεις αμφιβόλου αξιοπιστίας
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αν ο λεσορ ειχε επιστρεψει κανονικα περυσι θα τον ειχαμε διωξει το καλοκαιριStelios97 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 01, 2025 11:05 pmΤουρκος δεν ειναι?ειναι μεγαλο το ονομα του γιαυτο τον αναφερω ετσι εσενα τι σε πειραζει?δε καταλαβα δηλ!θα σε ρωτησω κ πως θα μιλησω?καλα δε θα πεθαινω κιολας κουβεντα να γινεται!αν σε ενοχλει μην μου απαντας η μη το βλεπεις αυτο που γραφω!απλα πραγματα!εγω βλεπω αυτο το προβλημα στην ομαδα κ θα το λεω συνεχεια!δινεις τοσα λεφτα κ δεν γινεται να εχεις γιουρτσεβεν!ο αταμαν γιατι δεν εβαζε αυτο το παιχταρα ουτε λεπτο στο ευρωμπασκετ κ μας το φορτωσε?
τον κρατησαμε γιατι ο λεσορ ειναι αβεβαιος
αποτι λενε αν επιστρεψει και μπορει να παιζει τον δεκεμβριο θα τον αφησουμε ελευθερο τον ιανουριο τον ομερ
η λογικη του αταμαν ηταν γιατι να ψαχνω εναν παιχτη για 3 μηνες γιατι να μην κρατησω αυτον που εχω ηδη και ξερω τι μπορει να κανει
αυτο που ειναι περιεργο ειναι πως δεχτηκε κατι τετοιο ο ιδιος ο παιχτης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Πέμ Οκτ 02, 2025 8:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο γκεμπριελ ειχε θεμα στα γονατα το ξεραμε απο πριν το φ4 αυτο ειναι δεδομενοnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 02, 2025 6:37 pmΤο συζητήσαμε και το καλοκαίρι αυτό. Είναι στη σφαίρα της φαντασίας να υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια μεταξύ ομάδων; Ή εντυπώσεις που δεν φαίνονται κλινικά ή με απεικόνιση αλλά τις έζησε το ιατρικό τιμ μέσα στη χρονιά; Όλα αυτά είναι εντελώς παράλογα;
τωρα το ποσο σοβαρο ειναι κανεις δεν μπορει να ξερει παρα μονο οσοι τον εξετασαν
συμβαινει τα ιατρικα τιμ ομαδων να εχουν διαφορετικες αποψεις για καποιον τραυματισμο
μπορει αυτο που κανει λαθος ομως να ειναι του παο και οχι της μπαγερν
οπως και να εχει δεν νομιζω οτι ο γκεμπριελ θα δεχοταν να ειχε τον ρολο του τριτου σεντερ στην ομαδα οποτε τζαμπα το συζηταμε για να τον κρατουσαμε
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που γράφεις. Ερωτήματα για να σκεφτεί ο qspock ήταν που εδώ και αρκετούς μήνες πιστεύει ότι οι γιατροί του παναθηναικού είναι κομπογιαννίτες και για να το θεμελιώσει δίνει ένα ψεύτικο δίλημμα: αντιπαρατάσσει τους γιατρούς της Μπάγερν που τον δέχθηκαν => είναι αυτοί κομπογιαννίτες. Κάποιος δεν έκανε τη δουλειά του δηλαδή θεωρεί και μας καλεί να πούμε ποιος.τουλουμπα έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 02, 2025 8:47 pmο γκεμπριελ ειχε θεμα στα γονατα το ξεραμε απο πριν το φ4 αυτο ειναι δεδομενοnikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 02, 2025 6:37 pm
Το συζητήσαμε και το καλοκαίρι αυτό. Είναι στη σφαίρα της φαντασίας να υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια μεταξύ ομάδων; Ή εντυπώσεις που δεν φαίνονται κλινικά ή με απεικόνιση αλλά τις έζησε το ιατρικό τιμ μέσα στη χρονιά; Όλα αυτά είναι εντελώς παράλογα;
τωρα το ποσο σοβαρο ειναι κανεις δεν μπορει να ξερει παρα μονο οσοι τον εξετασαν
συμβαινει τα ιατρικα τιμ ομαδων να εχουν διαφορετικες αποψεις για καποιον τραυματισμο
μπορει αυτο που κανει λαθος ομως να ειναι του παο και οχι της μπαγερν
οπως και να εχει δεν νομιζω οτι ο γκεμπριελ θα δεχοταν να ειχε τον ρολο του τριτου σεντερ στην ομαδα οποτε τζαμπα το συζηταμε για να τον κρατουσαμε

-
Lapro13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλή σεζόν να έχουμε μάγκες!
Κάποιες πολύ θετικές εκπλήξεις απ το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, κάποιες επιβεβαιώσεις, κάποια ερωτηματικά:
Θετικά:
Ρογκαβοπουλος. Φοβερός παίχτης, ωραίες τοποθετήσεις, ξέρει μπάσκετ και διψάει να καθιερωθεί. φέτος στο 3 έχουμε απίστευτη ποιότητα με Οσμαν και Γκριγκονις. Ο Ναν έκανε το πιο ορθολογικό παιχνίδι του, χάρμα ιδεσθαι. Ο Γκραντ οποίος και να ρθει, θα βαράει 25 λεπτά μίνιμουμ.
Επιβεβαιώσεις:
Δυστηχως, έχω κουράζεται αφάνταστα με τον Μητογλου, καλητερα να μην ανανεώσουμε το συμβόλαιο και να πάμε με Χουαντσο και Σάμο από πίσω. Είναι κρίμα να χαραμίζεται ο Σάμο και να βλέπεις τον αντί ο μέσα.
Ερωτηματικά:
Ο Σορτς θα στρώσει, αλλά δεν ξέρουμε πότε. Μεγαλο μείον η έλλειψη προετοιμασίας, είμαστε ασύνδετοι και θέλει χρόνο να δούμε πως θα δέσει το μείγμα. Ο Τούρκος σεντερ θα φύγει όταν γυρίσει ο Λεσορ, άλλη μια φορά ότι έβαζε, έτρωγε. Μην κοιτάμε μόνο τους πόντους που έβαλε!
Κάποιες πολύ θετικές εκπλήξεις απ το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ, κάποιες επιβεβαιώσεις, κάποια ερωτηματικά:
Θετικά:
Ρογκαβοπουλος. Φοβερός παίχτης, ωραίες τοποθετήσεις, ξέρει μπάσκετ και διψάει να καθιερωθεί. φέτος στο 3 έχουμε απίστευτη ποιότητα με Οσμαν και Γκριγκονις. Ο Ναν έκανε το πιο ορθολογικό παιχνίδι του, χάρμα ιδεσθαι. Ο Γκραντ οποίος και να ρθει, θα βαράει 25 λεπτά μίνιμουμ.
Επιβεβαιώσεις:
Δυστηχως, έχω κουράζεται αφάνταστα με τον Μητογλου, καλητερα να μην ανανεώσουμε το συμβόλαιο και να πάμε με Χουαντσο και Σάμο από πίσω. Είναι κρίμα να χαραμίζεται ο Σάμο και να βλέπεις τον αντί ο μέσα.
Ερωτηματικά:
Ο Σορτς θα στρώσει, αλλά δεν ξέρουμε πότε. Μεγαλο μείον η έλλειψη προετοιμασίας, είμαστε ασύνδετοι και θέλει χρόνο να δούμε πως θα δέσει το μείγμα. Ο Τούρκος σεντερ θα φύγει όταν γυρίσει ο Λεσορ, άλλη μια φορά ότι έβαζε, έτρωγε. Μην κοιτάμε μόνο τους πόντους που έβαλε!
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Γιουρτσεβέν ήταν μια χαρά, σε κάθε περίπτωση δεν ήταν αρνητικός. Από τη στιγμή που παίζει στην ομάδα μας, εγώ θα τον στηρίξω.Lapro13 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 02, 2025 9:33 pmΚαλή σεζόν να έχουμε μάγκες!
Θετικά:
Επιβεβαιώσεις:
Ερωτηματικά:
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ο μητογλου ειναι ο αγαπημενος του δγ σιγα μην δεν τον ανανεωσειLapro13 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 02, 2025 9:33 pmΚαλή σεζόν να έχουμε μάγκες!
Θετικά:
Επιβεβαιώσεις:
Ερωτηματικά:
αν ηταν αποκλειστικα στο χερι του αταμαν μπορει να και χαιρετουσε τωρα θα πουνε τα γνωστα χρειαζομαστε διαβατηρια κτλ κτλ και θα μεινει
με την ανοδο του σαμο ειναι πολυ πιθανο να εχει και λιγοτερο χρονο απο περυσι

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο