Ολυμπιακός - Επικαιρότητα
Συντονιστής: Captains
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δεν είναι κακές οι νέες φανέλες σας, η μαύρη θυμίζει την 3η εμφάνιση που είχαμε εμείς πέρυσι. Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι τιμές είναι "τσιμπημένες", το ίδιο φαντάζομαι ότι ισχύει και για τις φανέλες της ομάδας μου. Δηλαδή αν ένας πατέρας με 2 παιδιά θέλει να αγοράσει από μια φανέλα σε κάθε παιδί, θα χρειαστεί να δώσει 180 ευρώ, και αυτό μας φαίνεται πλέον ΟΚ; Ναι, χρειάζονται έσοδα οι ομάδες κλπ., αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω τέτοιες τιμές. Αλλιώς να αποδεχτούμε ότι το γήπεδο και τα συναφή (φανέλες κλπ.) είναι πλέον πολυτέλεια και απευθύνονται μόνο σε αυτούς που μπορούν να τα σκάνε χοντρά. Μιλάω προφανώς για όσους πηγαίνουν γήπεδο σε τακτική βάση, όχι για όσους πηγαίνουν περιστασιακά.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν έχεις παιδιά και πάρεις μια φανέλα για σένα άντε λες τα δίνεις τα 90 ευρώ και την έχεις για χρόνια. Δεν θα παίρνεις κάθε χρόνο την καινούρια.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 23, 2025 4:29 pmΔεν είναι κακές οι νέες φανέλες σας, η μαύρη θυμίζει την 3η εμφάνιση που είχαμε εμείς πέρυσι. Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι τιμές είναι "τσιμπημένες", το ίδιο φαντάζομαι ότι ισχύει και για τις φανέλες της ομάδας μου. Δηλαδή αν ένας πατέρας με 2 παιδιά θέλει να αγοράσει από μια φανέλα σε κάθε παιδί, θα χρειαστεί να δώσει 180 ευρώ, και αυτό μας φαίνεται πλέον ΟΚ; Ναι, χρειάζονται έσοδα οι ομάδες κλπ., αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω τέτοιες τιμές. Αλλιώς να αποδεχτούμε ότι το γήπεδο και τα συναφή (φανέλες κλπ.) είναι πλέον πολυτέλεια και απευθύνονται μόνο σε αυτούς που μπορούν να τα σκάνε χοντρά. Μιλάω προφανώς για όσους πηγαίνουν γήπεδο σε τακτική βάση, όχι για όσους πηγαίνουν περιστασιακά.
Αν όμως εχεις παιδιά που ζητάνε κάθε χρόνο την νέα φανέλα καταφεύγεις σε λύση φανέλας μαϊμού γιατί δεν γίνεται να δίνεις κάθε χρόνο 90αρια
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι, αν κρατήσεις τη φανέλα για χρόνια θα τα δώσεις τα 90 ευρώ και να έχεις παιδιά που θέλουν κάθε χρόνο καινούρια φανέλα μπορείς να βολευτείς και με τη "μαϊμού". Τώρα αν έχεις κακομαθημένα παιδιά, που θέλουν κάθε χρόνο την αυθεντική και όχι "μαϊμού", εκεί τι κάνεις;RedEmperor έγραψε: ↑Τρί Σεπ 23, 2025 4:33 pmΑν δεν έχεις παιδιά και πάρεις μια φανέλα για σένα άντε λες τα δίνεις τα 90 ευρώ και την έχεις για χρόνια. Δεν θα παίρνεις κάθε χρόνο την καινούρια.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 23, 2025 4:29 pmΔεν είναι κακές οι νέες φανέλες σας, η μαύρη θυμίζει την 3η εμφάνιση που είχαμε εμείς πέρυσι. Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι τιμές είναι "τσιμπημένες", το ίδιο φαντάζομαι ότι ισχύει και για τις φανέλες της ομάδας μου. Δηλαδή αν ένας πατέρας με 2 παιδιά θέλει να αγοράσει από μια φανέλα σε κάθε παιδί, θα χρειαστεί να δώσει 180 ευρώ, και αυτό μας φαίνεται πλέον ΟΚ; Ναι, χρειάζονται έσοδα οι ομάδες κλπ., αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω τέτοιες τιμές. Αλλιώς να αποδεχτούμε ότι το γήπεδο και τα συναφή (φανέλες κλπ.) είναι πλέον πολυτέλεια και απευθύνονται μόνο σε αυτούς που μπορούν να τα σκάνε χοντρά. Μιλάω προφανώς για όσους πηγαίνουν γήπεδο σε τακτική βάση, όχι για όσους πηγαίνουν περιστασιακά.
Αν όμως εσείς παιδιά που ζητάνε κάθε χρόνο την νέα φανέλα καταφεύγεις σε λύση φανέλας μαϊμού γιατί δεν γίνεται να δίνεις κάθε χρόνο 90αρια
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Έλα μου ντε, και πόσο μάλλον στην Ελλάδα.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Σεπ 23, 2025 4:42 pmΓενικά το πρόβλημα είναι πως αυτός ο άτιμος ο "πληθωρισμός" ακριβαίνει τα πάντα εκτός από την εργασία![]()
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα, το έγραψα και στο δικό μου ποστ.steph.larry έγραψε: ↑Τρί Σεπ 23, 2025 4:49 pmΚαλά σωστό ό,τι λέτε για πληθωρισμό και τιμές, αλλά το "πάω γήπεδο" έχει δυστυχώς γίνει πολυτέλεια για την πλειοψηφία του κόσμου εδώ και αρκετά χρόνια.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ήρθε η ώρα να συμφωνήσουμε και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας εναντίον του καπιταλισμούBillyPao έγραψε: ↑Τρί Σεπ 23, 2025 4:29 pmΔεν είναι κακές οι νέες φανέλες σας, η μαύρη θυμίζει την 3η εμφάνιση που είχαμε εμείς πέρυσι. Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι τιμές είναι "τσιμπημένες", το ίδιο φαντάζομαι ότι ισχύει και για τις φανέλες της ομάδας μου. Δηλαδή αν ένας πατέρας με 2 παιδιά θέλει να αγοράσει από μια φανέλα σε κάθε παιδί, θα χρειαστεί να δώσει 180 ευρώ, και αυτό μας φαίνεται πλέον ΟΚ; Ναι, χρειάζονται έσοδα οι ομάδες κλπ., αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω τέτοιες τιμές. Αλλιώς να αποδεχτούμε ότι το γήπεδο και τα συναφή (φανέλες κλπ.) είναι πλέον πολυτέλεια και απευθύνονται μόνο σε αυτούς που μπορούν να τα σκάνε χοντρά. Μιλάω προφανώς για όσους πηγαίνουν γήπεδο σε τακτική βάση, όχι για όσους πηγαίνουν περιστασιακά.
Έχεις δίκιο
Και μιλάμε για αισχρό ύφασμα . Όπως γράφουμε κάθε χρόνο, μου είχαν κάνει δώρο επετειακή έκδοση Σπανούλη και είναι αστεία η ποιότητα
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
NikBot

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικό είναι, δεν έχει γίνει κάποιο έργο απ' όσο ξέρω ως προς την στεγανοποίηση.
Επίσης στο ίδιο άρθρο λέει ότι δεν μας έχει παραχωρηθεί ακόμα επίσημα οπότε τυπικά είναι ακόμα ενοικιαστής ο Ολυμπιακος.
Επιπλέον προβλέπω (αυτό καθαρά προσωπική εκτιμηση) ότι εργασίες που θα εκτελέσει η πολιτεία (για να το φέρει σε κατάσταση συγκρίσιμη με το ΟΑΚΑ) θα καθυστερούν λόγω θεμάτων με συμβάσεις, αναθέσεις κλπ.
Επίσης στο ίδιο άρθρο λέει ότι δεν μας έχει παραχωρηθεί ακόμα επίσημα οπότε τυπικά είναι ακόμα ενοικιαστής ο Ολυμπιακος.
Επιπλέον προβλέπω (αυτό καθαρά προσωπική εκτιμηση) ότι εργασίες που θα εκτελέσει η πολιτεία (για να το φέρει σε κατάσταση συγκρίσιμη με το ΟΑΚΑ) θα καθυστερούν λόγω θεμάτων με συμβάσεις, αναθέσεις κλπ.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
την στεγανοποιηση το κρατος δεν την εχει αναλαβει?κατι τετοιο θυμαμαι..οποτε αν το φτιαξουν το καλοκαιρι τυχεροι θα μαστε..τωρα δεν νομιζω οτι μπορουν ενω παιζουμε κιολας.
εγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν παιρνουν ενα πλαστικο καλυμα να το βαζουν σε ολο το παρκε οταν βρεχει και πανε με ναιλον και καρεκλες και κουβαδες..μηπως ειναι πιεση προς την κυβερνηση..
εγω δεν εχω καταλαβει γιατι δεν παιρνουν ενα πλαστικο καλυμα να το βαζουν σε ολο το παρκε οταν βρεχει και πανε με ναιλον και καρεκλες και κουβαδες..μηπως ειναι πιεση προς την κυβερνηση..
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο