Ευρωλίγκα, 2η αγωνιστική: Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός (2/10/2025, 21:45)

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 5

Πέμ Οκτ 02, 2025 10:39 pm

assistant έγραψε:
Πέμ Οκτ 02, 2025 10:37 pm
μ ανησυχει αρκετα που δεν εχει μπει ο Ουοκαπ εδω και πολυ ωρα.........
Έχει δύο φάουλ.

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Οκτ 02, 2025 10:40 pm

λογικα τον ξεκουραζει τον γουοκαπ αφου κερδιζουμε και ετσι..επαιξε και 27λ προχτες..και τον ντορσει εξω τον εχει.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Καταπληκτική εμφάνιση η ομάδα σήμερα :wave: δεν έχω να πω κάτι άλλο

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Πέμ Οκτ 02, 2025 10:41 pm

μακαρι.....

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 02, 2025 10:42 pm

Και ο Κωστακούμπο πολύ καλός όσο έπαιξε!

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Πέμ Οκτ 02, 2025 10:43 pm

Αδύνατο σημείο μέχρι τώρα οι ψηλοί. Και οι τρεις μαζί έχουν PIR ...-1 !!!

"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
tarp7

champion
Reactions:

Πέμ Οκτ 02, 2025 10:45 pm

montechristo έγραψε:
Πέμ Οκτ 02, 2025 10:43 pm
Αδύνατο σημείο μέχρι τώρα οι ψηλοί. Και οι τρεις μαζί έχουν PIR ...-1 !!!
Μιλου και κωστας καλοι είναι αλλα με το ρυθμό που έχει το παιχνίδι δεν είναι εύκολο να φανούν περισσοτερο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

tarp7 έγραψε:
και εγω βλεπω οτι κερδιζουμε μια καλη ρεαλ στην εδρα της παροτι εχουμε απουσιες..το οτι η ρεαλ ειναι κακη σημερα δεν ξερω πως το βλεπουν καποιοι ενω σουταρει και με 50%..οκ στην αμυνα εχουν καποια κενα οπως και εμεις..για την εποχη ειναι ματσαρα.

tarp7

champion
Reactions:

Πέμ Οκτ 02, 2025 10:49 pm

shaq7 έγραψε:
tarp7 έγραψε:
και εγω βλεπω οτι κερδιζουμε μια καλη ρεαλ στην εδρα της παροτι εχουμε απουσιες..το οτι η ρεαλ ειναι κακη σημερα δεν ξερω πως το βλεπουν καποιοι ενω σουταρει και με 50%..οκ στην αμυνα εχουν καποια κενα οπως και εμεις..για την εποχη ειναι ματσαρα.
Και η Ρεάλ παίζει καλά μη τρελαθούμε. Και οι 2 ομάδες στην επιθεση είναι 🔥 :shot:

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Στο δεύτερο ημίχρονο πρέπει να κατέβουμε χωρίς κανένα άγχος και κανένα "πρέπει".
Αν κερδίσουμε, έχουμε φτιάξει μαξιλάρι ασφαλείας.
Αν χάσουμε, δεν χάθηκε τίποτα.
Αν παίξουμε ελεύθερα, αλλά συγκεντρωμένα, φεύγουμε με τη νίκη.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

shaq7 έγραψε:
tarp7 έγραψε:
Δεν είναι ότι είναι κακή σήμερα η Ρεάλ. Είναι ότι απλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα. Όπως ήταν και πέρυσι. Για να χάσει πρέπει να κάνει αρκετά κακό παιχνίδι.

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 02, 2025 10:51 pm

nikolas_asteri έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Δεν είναι ότι είναι κακή σήμερα η Ρεάλ. Είναι ότι απλά ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα. Όπως ήταν και πέρυσι. Για να χάσει πρέπει να κάνει αρκετά κακό παιχνίδι.
Νικόλα, σου έγραψα στο άλλο τόπικ για τα της Euroleague TV, δε ξέρω αν το είδες. :)

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Λυπαμαι να βλεπω τον Lee να περιφερει το κουφαρι του στο παρκε, με νεκρο βλεμα και καμια χαρα για το παιχνιδι.

Θα ζησουμε και θα πεθανουμε με την κακη επιλογη για εναν παικτη ξεκαθαρα αταιριαστο στα θελω του παρτσωκ και με την επιμονη να λογιζουν τον Evans ως σημαντικο κομματι του puzzle οταν δεν εχουμε ιδεα ποτε και ΑΝ θα γυρισει σε καλη κατασταση...
και πες αυτο για να το καταλαβεις θελει ενα διμηνο στο νερο... ενα διμηνο στο οποιο θα πρεπει να μην εχει αλλα setbacks με μικροτραυματισμους κτλ γιατι τοτε μακραινει το διαστημα κ αλλο.
Οποτε ξαφνικα θα βγουμε στην αγορα για βασικο/ημιβασικο χειριστη καπου στο Γεναρη και μετα θα τον βριζουμε γιατι ειναι Τ' άκουσες αρετούσα μου Τα θλιβερά μαντάτα Ο κύρησ σου μ' εξόρισε Εισ την ξενιτιά στη στράτα και δεν καταλαβαινει αμεσα τα πλανα του παρτσωκ.

Καποιος ελεγε (δεν θυμαμαι ποιος, σορι φιλε) οτι θες να τον πιστεψεις και να τον περιμενεις? Καλως. Αλλα αστον ως τριτο να εχει και οσο χρονο θελει και να κερδισει με το σπαθι του τη θεση του οταν ερθει η ωρα.

Anyways, ο Milu στην ιδεα του Tavares και μονο χανει τα αυγα και τα πασχαλια, του παει το σκατο στην καλτσα.

Τον Sasha κλασικα τον εχουν πιασμενο απο το λαιμο και ευτυχως ο Dorsey δεν ηξερε τι εβαζε.

Άβαταρ μέλους
montechristo

nba
Reactions:

Πέμ Οκτ 02, 2025 10:52 pm

shaq7 έγραψε:
tarp7 έγραψε:
Προφανώς και η Ρεάλ δεν είναι κακή ομάδα, όπως θέλουν να μας πείσουν ορισμένοι.
Απλώς, στο ξεκίνημα του αγώνα έφαγε μαζεμένες καρπαζιές από τον Ντόρσεϋ και χάζεψε λιγάκι. Αν συνέχιζε έτσι, θα ήταν εύκολα για μας τα πράγματα.
Όμως, διορθώθηκε γρήγορα και το παιχνίδι απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον.
Παίζουμε ωραία σήμερα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 02, 2025 10:59 pm

reignman έγραψε:
Λυπαμαι να βλεπω τον Lee να περιφερει το κουφαρι του στο παρκε, με νεκρο βλεμα και καμια χαρα για το παιχνιδι.

Θα ζησουμε και θα πεθανουμε με την κακη επιλογη για εναν παικτη ξεκαθαρα αταιριαστο στα θελω του παρτσωκ και με την επιμονη να λογιζουν τον Evans ως σημαντικο κομματι του puzzle οταν δεν εχουμε ιδεα ποτε και ΑΝ θα γυρισει σε καλη κατασταση...
και πες αυτο για να το καταλαβεις θελει ενα διμηνο στο νερο... ενα διμηνο στο οποιο θα πρεπει να μην εχει αλλα setbacks με μικροτραυματισμους κτλ γιατι τοτε μακραινει το διαστημα κ αλλο.
Οποτε ξαφνικα θα βγουμε στην αγορα για βασικο/ημιβασικο χειριστη καπου στο Γεναρη και μετα θα τον βριζουμε γιατι ειναι Τ' άκουσες αρετούσα μου Τα θλιβερά μαντάτα Ο κύρησ σου μ' εξόρισε Εισ την ξενιτιά στη στράτα και δεν καταλαβαινει αμεσα τα πλανα του παρτσωκ.

Καποιος ελεγε (δεν θυμαμαι ποιος, σορι φιλε) οτι θες να τον πιστεψεις και να τον περιμενεις? Καλως. Αλλα αστον ως τριτο να εχει και οσο χρονο θελει και να κερδισει με το σπαθι του τη θεση του οταν ερθει η ωρα.

Anyways, ο Milu στην ιδεα του Tavares και μονο χανει τα αυγα και τα πασχαλια, του παει το σκατο στην καλτσα.

Τον Sasha κλασικα τον εχουν πιασμενο απο το λαιμο και ευτυχως ο Dorsey δεν ηξερε τι εβαζε.
Άκυρο το ποστ σου και πολύ κακό timing την στιγμή που η ομάδα κάνει εμφανισάρα. Άλλωστε είναι και το τελευταίο παιχνίδι του Λι στον άσο, εφεξής θα βλέπουμε τον Ντιλικινά.

Ο Μιλου πέρυσι στην Μαδρίτη είχε κάνει πλάκα στην Ταβάρες.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”