Euroleague 1η Αγωνιστική : Panathinaikos Aktor vs Bayern (30/9, 21:15)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Οκτ 02, 2025 11:49 pm

Stelios97 έγραψε:
Πέμ Οκτ 02, 2025 11:42 pm
Αφηστε μας να δουμε μπασκετ τι θα γινει ρε παιδια μαυτο το πραγμα?
Τι έγινε Στέλιο, τι έπαθες τώρα;

Εικόνα
Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Πέμ Οκτ 02, 2025 11:53 pm

Αν εβλεπες μπασκετ θα καταλαβες!τεσπα αστο γιατι θελω να συνεχισω να γραφω

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Πέμ Οκτ 02, 2025 11:57 pm

Stelios97 έγραψε:
Πέμ Οκτ 02, 2025 11:53 pm
Αν εβλεπες μπασκετ θα καταλαβες!τεσπα αστο γιατι θελω να συνεχισω να γραφω
Έγραψες ένα σχόλιο εδώ χωρίς κανένα απολύτως context για κάτι που έγινε στο ματς του Ολυμπιακού αν καταλαβαίνω καλά; :lol:

Εικόνα
Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Οκτ 03, 2025 12:07 am

Αστο φιλε οκ απλα θελουμε να καθισουμε να δουμε μπασκετ αλλα βλεπουμε τα ιδια κ τα ιδια !θα το πω βαλε το βεζενκοφ σε μας η το γουοκαπ η σε οποιαδηποτε αλλη ομαδα κ θα δεις διαφορα!καλο βραδυ!!

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Παρ Οκτ 03, 2025 11:01 am

Καλημέρα παιδιά, σας παρακαλώ μην συνεχίσετε την διαφωνία δημόσια. Δεν νομίζω στην πραγματικότητα να έχετε να χωρίσετε και τόσα. Αν έχετε παράπονα από κάποιον μοντ μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί του.

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Οκτ 03, 2025 11:59 am

τουλουμπα έγραψε:
Πέμ Οκτ 02, 2025 8:41 pm
Stelios97 έγραψε:
Τετ Οκτ 01, 2025 11:05 pm
Τουρκος δεν ειναι?ειναι μεγαλο το ονομα του γιαυτο τον αναφερω ετσι εσενα τι σε πειραζει?δε καταλαβα δηλ!θα σε ρωτησω κ πως θα μιλησω?καλα δε θα πεθαινω κιολας κουβεντα να γινεται!αν σε ενοχλει μην μου απαντας η μη το βλεπεις αυτο που γραφω!απλα πραγματα!εγω βλεπω αυτο το προβλημα στην ομαδα κ θα το λεω συνεχεια!δινεις τοσα λεφτα κ δεν γινεται να εχεις γιουρτσεβεν!ο αταμαν γιατι δεν εβαζε αυτο το παιχταρα ουτε λεπτο στο ευρωμπασκετ κ μας το φορτωσε?
αν ο λεσορ ειχε επιστρεψει κανονικα περυσι θα τον ειχαμε διωξει το καλοκαιρι
τον κρατησαμε γιατι ο λεσορ ειναι αβεβαιος
αποτι λενε αν επιστρεψει και μπορει να παιζει τον δεκεμβριο θα τον αφησουμε ελευθερο τον ιανουριο τον ομερ

η λογικη του αταμαν ηταν γιατι να ψαχνω εναν παιχτη για 3 μηνες γιατι να μην κρατησω αυτον που εχω ηδη και ξερω τι μπορει να κανει
αυτο που ειναι περιεργο ειναι πως δεχτηκε κατι τετοιο ο ιδιος ο παιχτης
Και ο Γιουρτσεβέν κερδίζει.

Πέρα από το ότι θα παίρνει το συμβόλαιο του έστω για 3 μήνες που σχεδόν σίγουρα δεν θα έβρισκε αντίστοιχο, μέχρι να επιστρέψει ο Λεσόρ θα έχει σχεδόν εγγυημένα τουλάχιστον 15 λεπτά στα οποία θα γράφει νούμερα(ποτέ δεν ήταν αυτό το πρόβλημα του) που ίσως του δώσουν ένα καλό συμβόλαιο μετά όταν τον Γενάρη κάποια ομάδα λόγω τραυματισμού ή αποτυχημένης μεταγγραφής θα είναι απεγνωσμένη για ψηλό.

Συν την πιθανότητα να μην πιάσει ο Χόλμς ή να αργήσει να επιστρέψει σε καλή κατάσταση ο Λεσόρ οπότε να βγάλει όλη τη χρονιά εδώ.

Στην τελική μάλλον δεν είχε και καμιά ιδιαίτερα καλή πρόταση. Και στην Φενέρ για τριτοδεύτερος θα πήγαινε. Αν του έδινε καμιά Εφές 2εκ το χρόνο όπως έδωσαν στον Παπαγιάννη τρέχοντας θα πήγαινε.

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Παρ Οκτ 03, 2025 12:34 pm

Lapro13 έγραψε:
Πέμ Οκτ 02, 2025 9:33 pm
Καλή σεζόν να έχουμε μάγκες!

Δυστηχως, έχω κουράζεται αφάνταστα με τον Μητογλου, καλητερα να μην ανανεώσουμε το συμβόλαιο και να πάμε με Χουαντσο και Σάμο από πίσω. Είναι κρίμα να χαραμίζεται ο Σάμο και να βλέπεις τον αντί ο μέσα.
Ακόμα και ο Σάμο να είναι το 2ο τεσσαρι μας, ο Μητογλου δεν είναι κακό να ανανεώσει.
Είναι καλός για 5ος ψηλός, και αν φύγει ο Γιουρτσεβεν με το που είναι έτοιμος ο Λεσσορ, το ότι παίζει δύο θέσεις τον κάνει χρήσιμο.

Δεν μπορείς να μείνεις με 3ο σέντερ Κουζελογλου και κανέναν για 3ο τεσσαρι.
Οπότε Έλληνας, διπλοθεσιτης με καλή εμπειρία στην Ευρωλίγκα πιστεύω τον κρατάς.

Καλή μας σεζόν!

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 03, 2025 4:39 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 11:01 am
Καλημέρα παιδιά, σας παρακαλώ μην συνεχίσετε την διαφωνία δημόσια. Δεν νομίζω στην πραγματικότητα να έχετε να χωρίσετε και τόσα. Αν έχετε παράπονα από κάποιον μοντ μπορείτε πάντα να επικοινωνήσετε μαζί του.
Πολυ ωραια. Συμφωνω στο οτι δεν εχουμε κατι να χωρισουμε, μιας και εγω οπως και πολλοι αλλοι συμφορουμιτες γραφουν εδω τη γνωμη τους για το καλο της ομαδας. Ας το εχουμε γνωμονα αυτο ολοι και να μην προσβαλλουμε. Και να μην προκαλουμε. Προτεινω την αρση των τιμωριων για χαριν της ειρηνης!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”