Πώς ακριβώς θα φτάσει ο Ντιλικινα τα νούμερα του Γκος;; Τον έχεις δει να παίζει;; Είναι τραγικός…Στην κακή πέρυσι Παρτιζαν ουσιαστικά δεν έκανε τίποτα και θέλανε να τον σουτάρουνε, δεν μιλάμε καν ότι τραυματίζεται με το καλημέρα…..τα λέω αυτά για να κρατάμε μικρό καλάθι….εγω το ξαναλέω αν ο Έβανς δεν επιστρέψει και να πετάει φωτιές θα χρειαστούμε παικτη στον Ασσο. Ο Λι και ο Ντιλικινα είναι μόνο για την θέση του 5ου guard.Dimmitz έγραψε: ↑Παρ Οκτ 03, 2025 10:06 amΗ συνταγή πλέον είναι όντως γνωστή, το βλέπουν πλέον και οι τυφλοί, σίγουρα το βλέπει και ο κόουτς. Οπως είπα και πριν, σε δύο μήνες θα ξέρουμε. Δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο. Προφανώς και ο Ντιλικινά δεν θα λύσει το πρόβλημα αυτό, αλλά σίγουρα μπορεί να φτάσει κοντά στα νούμερα του Γκος.Sokos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 03, 2025 9:58 am
Δεν περίμενα να πει κάτι άλλο. Έχω συνηθίσει να ακούω μπούρδες από τον Μπαρτζώκα και όλο το τιμ του. Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί τις πιστεύουν. Πες, πες, πες, δεν ξέρω μήπως τις πιστεύει κι ο ίδιος.
Αυτή η εμμονή με το πλάνο μου δείχνει έναν άνθρωπο που είτε θεωρεί το πλάνο του αλάνθαστο και πως αν εκτελεστεί σωστά (λες και οι παίκτες κάποια στιγμή λένε "χέστον αυτόν, ας κάνουμε ό,τι μας έρθει") δεν υπάρχει αντιμετώπιση, είτε λέει ψέματα και καταλαβαίνει ότι δεν είναι λύση στα πάντα. Το δεύτερο είναι το καλό σενάριο, καθώς το πρώτο σημαίνει ότι δεν έχει απόλυτη επαφή με την πραγματικότητα.
Η συνταγή πλέον είναι γνωστή. Την έδειξε ο Ιτούδης στην Fener, την έδειξε o Saras στην Fener, την έδειξε ο Σπανούλης στο final 4, την έδειξε και χτες ο Scariolo. Όποια ομάδα έχει τα εργαλεία να το κάνει μας καταστρέφει το παιχνίδι και δεν υπάρχει εναλλακτική. Αν ο Β πιστεύει ότι σε όλες τις παραπάνω φορές απλά "δεν εκτελέσαμε το πλάνο" και δεν αναρωτιέται το γιατί, τότε δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα και θα ψάχνουμε τις απαντήσεις σε αστρολόγους και χαρτορίχτρες.
Ο Ntilikina δεν πρόκειται να το αλλάξει αυτό, ακόμα κι αν καταφέρει να μείνει υγιής όλη τη χρονιά (απίθανο).
Το ότι παίζει την σεζόν στη ζαριά του Evans περισσότερο τον εκθέτει. Μιλάμε για έναν παίκτη που δεν έχει καν αποδείξει τι μπορεί να κάνει στο τοπ επίπεδο, ακόμα και υγιής. Τον υπογράφουμε παρά τον τραυματισμό του (καλώς κατ' εμέ, περισσότερο για λόγους ηθικής) και παρόλο που χει βουίξει ο τόπος για Φεβρουάριο-Μάρτιο, έχουμε φτάσει 7-8 μήνες αργότερα χωρίς να τον έχουμε δει σε επίσημο παιχνίδι. Και το καλοκαίρι που μας πέρασε επιλέξαμε να στηρίξουμε αυτή την επιλογή, δίνοντας του και φουλ συμβόλαιο (1,8 αν δεν κάνω λάθος?).
Τώρα αν σε δύο μήνες δεν υπάρχει κανένας παίκτης στην αγορά και ο Έβανς δεν μπορεί είναι βέβαιο ότι θα έχουμε μια repetition της περσινής σεζόν και ο Μπι θα χαιρετήσει στο τέλος της σεζόν και όλοι ευχαριστημένοι.
Πάντως για μένα εχτές χάσαμε κυρίως γιατί οι 2 σταρ μας Σασα και Φουρνιε τουβλαρανε σε σημείο αηδίας.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο