Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Οκτ 04, 2025 12:00 am

shaq7 έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 11:55 pm
prime7 έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 11:49 pm

Τι εξελίξεις δλδ; Θα τον αφήσουν να φύγει ?
ε οτι οι 15 μερες ισως γινουν 100..καλα να τον αφησουν δεν παιζει τωρα παει πρεπει να τον πληρωσουν 1.7
Μπορεί να υπάρχει κάποιος όρος στο συμβόλαιο του σχετικά με την υγεία του η μέχρι τον Οκτώβριο π.χ. τι θα δείξει Δεν πιστεύω ότι τον ανανεώσαμε με 1.7 . Σίγουρα κάποια χρήματα θα πάρει

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Οκτ 04, 2025 12:09 am

tarp7 έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 11:57 pm
Είτε μείνει είτε φύγει ο Έβανς χρειαζόμαστε άσο για πρώτο.

Εικόνα
tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Οκτ 04, 2025 12:16 am

berry έγραψε:
Σάβ Οκτ 04, 2025 12:09 am
tarp7 έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 11:57 pm
Είτε μείνει είτε φύγει ο Έβανς χρειαζόμαστε άσο για πρώτο.
Άμα είναι τόσο καλός όσο στα highlights :D και δεν τραυματίζεται μας κάνει. :drunk:

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Οκτ 04, 2025 8:55 am

prime7 έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 11:49 pm
Heisenberg έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 11:32 pm
ψαχνουμε για παικτη λεει ο δικος μου. υπαρχουν καποιες εξελιξεις με Εβανς.

Με τον Μπαρτζωκα δεν πιστευω τιποτα βεβαια.
θελαμε τυπου Ναν και σου εφερε Μπραζντεικις, θελαμε Μιροτιτς και σου εφερε Σικμα, Θελαμε ψηλο απο ΝΒΑ βαρβατο υποτιθεται και σου εφερε Χολ.
θελαμε Μιτσιτς και σου εφερε ντιλικινα.
Τι εξελίξεις δλδ; Θα τον αφήσουν να φύγει ?
Με την κατασταση της υγειας του.

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Σάβ Οκτ 04, 2025 9:00 am

Ωχ ωχ ωχ. Μα τι γίνεται ρε παιδιά; Θα τρελαθουμε τελείως. Τα ίδια με Λεσορ απέναντι. Δηλαδή πειραχτηκε κάποιος σύνδεσμος σοβαρά ή ξαφνικα πήραν απόφαση ότι ο παίκτης θα τραυματίζεται κάθε 3 και λίγο; Αν δεν παίξει ο Έβανς, θα μιλάμε για το απόλυτο φιασκο. Άφησαν Γκος και Βιλντοζα και πάνε τώρα σε αλχημειες

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Οκτ 04, 2025 11:10 am

Φιάσκο δεν είναι γιατί τα κοψίματα είναι προ των πυλών. Αν τα κοψίματα ήταν πίσω μας, τότε ναι θα μιλάγαμε για φιάσκο.

Μαλακάι Φλιν έλα στην ομάδα, έχεις και Ευρωπαϊκή εμπειρία.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Σάβ Οκτ 04, 2025 11:26 am

Αν έχει τόσο θέμα ο Έβανς ας δωθεί δανεικός ακόμα και σε Ελληνική ομάδα να πάρει χρόνο να παίξει εκεί να βρει τον εαυτό του. Δεν γίνεται στον Ολυμπιακό να περιμένουν να βοηθήσει τους επόμενους μήνες ....

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe

Σάβ Οκτ 04, 2025 1:13 pm

Heisenberg έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 11:32 pm
ψαχνουμε για παικτη λεει ο δικος μου. υπαρχουν καποιες εξελιξεις με Εβανς.

Με τον Μπαρτζωκα δεν πιστευω τιποτα βεβαια.
θελαμε τυπου Ναν και σου εφερε Μπραζντεικις, θελαμε Μιροτιτς και σου εφερε Σικμα, Θελαμε ψηλο απο ΝΒΑ βαρβατο υποτιθεται και σου εφερε Χολ.
θελαμε Μιτσιτς και σου εφερε ντιλικινα.
Αν οντως ο Εβανς δεν αποθεραπευεται οπως πρεπει δεν ξερω γιατι να μην παει σε σκορερ απο τα κοψιματα. Τους defensive stopper τους πηρε (ντιλικινα, σλι, γοθοκαπ υιγης), δεν εχει νοημα αν παμε για παικτη να μην παμε σε σκορερ.

tarp7

champion
Reactions:

Σάβ Οκτ 04, 2025 1:25 pm

prime7 έγραψε:
Σάβ Οκτ 04, 2025 11:26 am
Αν έχει τόσο θέμα ο Έβανς ας δωθεί δανεικός ακόμα και σε Ελληνική ομάδα να πάρει χρόνο να παίξει εκεί να βρει τον εαυτό του. Δεν γίνεται στον Ολυμπιακό να περιμένουν να βοηθήσει τους επόμενους μήνες ....
Και ποιός θα τον πάρει; Κορόιδο είναι;

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Οκτ 04, 2025 1:27 pm

Dimmitz έγραψε:
Φιάσκο δεν είναι γιατί τα κοψίματα είναι προ των πυλών. Αν τα κοψίματα ήταν πίσω μας, τότε ναι θα μιλάγαμε για φιάσκο.

Μαλακάι Φλιν έλα στην ομάδα, έχεις και Ευρωπαϊκή εμπειρία.
ναι ! να παιζει αμυνα σκληρη σαν πετρα και να νον βαφτισει ο Βαγγελης της καρδιας μας
φλιν-στοουν ...

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Σάβ Οκτ 04, 2025 1:57 pm

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
tsoureki

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Qyntel Woods

Σάβ Οκτ 04, 2025 2:19 pm

Dimmitz έγραψε:

Φιάσκο μπορεί να μην είναι αλλά αν όντως υπάρχουν νέα(παίζεται ακόμη) και είναι και του τύπου θέλει κάνα μήνα ακόμη/τελικά κάναμε λάθος(που αυτό το σενάριο και αν είναι ακόμη βέβαιο) τότε θέλω να δω πως θα βαφτίσουν από την διοίκηση όλο το άχυρο που μας ταιζούν ενάμησι χρόνο τώρα.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν παίζει τίποτα(πολυ μπαρούφα έχουμε ακούσει φέτος) και θα τον δούμε να παίζει επίσημα μέσα στον Οκτώμβη αλλά έχει τρομάξει το μάτι μου...

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Οκτ 04, 2025 2:47 pm

Επίσημα μέσα στον Οκτώβρη;;;Ακόμα δεν έχει ξεκινήσει προπονήσεις..Η καλή περίπτωση θα ναι ναι παίξει α1 τον Νοέμβρη αλλά αν ισχύει ότι δεν τον δήλωσαν και αυτό χλωμό φαίνεται

Εγώ δεν το κόβω ότι θα πάρουμε παίκτη μιας και παίκτη στυλ φλιν δεν θέλει ο μπαρτζωκας το χει πει τόσες φορές .. με γουοκαπ νιλικινα θα πάμε και τον λι οταν τραυματίζονται..θα το ρίξουν ότι θα γυρίσει ο Έβανς και δεν χωράει

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Σάβ Οκτ 04, 2025 3:04 pm

Όταν πριν λίγο καιρό αναφέρθηκα στο σοβαρό ζήτημα της ομάδας στο επικοινωνιακό κομμάτι , κάτι σαν την περίπτωση Έβανς είχα στο μυαλό μου.

Αν και από τον Ολυμπιακό δεν ειπώθηκε τίποτα ξεκάθαρο (ως συνήθως) , από τα μέσα διέρρευσε ότι η αναμονή για επιστροφή του Έβανς θα είναι περίπου 20 ημέρες.
Αναμενόμενο λοιπόν μετά την αρχική επιλογή των ξένων για την Α1 να ξεκινήσει τώρα όλος αυτός ο χαμός και τα παντός είδους σενάρια να πάνε και να έρχονται.
Θα μου πεις, θα αλλάξει κάτι αν σήμερα βγουν και πουν στον κόσμο της ομάδας ότι τελικά ο Έβανς μας τελείωσε ή από αύριο είναι διαθέσιμος κανονικά;
Προφανώς όχι.

Το θέμα είναι ότι καλώς κάνεις και ζητάς την στήριξη του κόσμου και ακόμα πιο καλώς όταν ο κόσμος ανταποκρίνεται.
Δεν θα έπρεπε όμως μια έρμη φορά να μάθει και αυτός ο κόσμος τι πραγματικά γίνεται , παρά να ψάχνεται Οκτώβριο μήνα με γνωστούς των γνωστών για να μάθει αν και πότε θα επιστρέψει ο Έβανς και ο κάθε Έβανς;
Είναι δηλαδή κρατικό μυστικό ή απλά το αφήνουν στην φαντασία μας για να έχει λίγο σασπένς;

Για να το κλείσω εδώ λοιπόν.
Δεν θεωρώ επικοινωνιακή ήττα ή κάζο ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το , να βγεις και να πεις ότι στηρίξαμε τον παίκτη γιατί τον πιστεύουμε πολύ αλλά δεν μας έκατσε.
Ακόμα και αν πουν ότι θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε παρά το γεγονός ότι δεν πήγε όπως περιμέναμε , επίσης το ακούω.
Δεν ξέρω , ίσως να είμαι παράλογος , όμως προσωπικά κουράστηκα από όλη αυτή την παραφιλολογία που επικρατεί.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Οκτ 04, 2025 3:19 pm

georbap έγραψε:
Σάβ Οκτ 04, 2025 3:04 pm
Όταν πριν λίγο καιρό αναφέρθηκα στο σοβαρό ζήτημα της ομάδας στο επικοινωνιακό κομμάτι , κάτι σαν την περίπτωση Έβανς είχα στο μυαλό μου.

Αν και από τον Ολυμπιακό δεν ειπώθηκε τίποτα ξεκάθαρο (ως συνήθως) , από τα μέσα διέρρευσε ότι η αναμονή για επιστροφή του Έβανς θα είναι περίπου 20 ημέρες.
Αναμενόμενο λοιπόν μετά την αρχική επιλογή των ξένων για την Α1 να ξεκινήσει τώρα όλος αυτός ο χαμός και τα παντός είδους σενάρια να πάνε και να έρχονται.
Θα μου πεις, θα αλλάξει κάτι αν σήμερα βγουν και πουν στον κόσμο της ομάδας ότι τελικά ο Έβανς μας τελείωσε ή από αύριο είναι διαθέσιμος κανονικά;
Προφανώς όχι.

Το θέμα είναι ότι καλώς κάνεις και ζητάς την στήριξη του κόσμου και ακόμα πιο καλώς όταν ο κόσμος ανταποκρίνεται.
Δεν θα έπρεπε όμως μια έρμη φορά να μάθει και αυτός ο κόσμος τι πραγματικά γίνεται , παρά να ψάχνεται Οκτώβριο μήνα με γνωστούς των γνωστών για να μάθει αν και πότε θα επιστρέψει ο Έβανς και ο κάθε Έβανς;
Είναι δηλαδή κρατικό μυστικό ή απλά το αφήνουν στην φαντασία μας για να έχει λίγο σασπένς;

Για να το κλείσω εδώ λοιπόν.
Δεν θεωρώ επικοινωνιακή ήττα ή κάζο ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το , να βγεις και να πεις ότι στηρίξαμε τον παίκτη γιατί τον πιστεύουμε πολύ αλλά δεν μας έκατσε.
Ακόμα και αν πουν ότι θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε παρά το γεγονός ότι δεν πήγε όπως περιμέναμε , επίσης το ακούω.
Δεν ξέρω , ίσως να είμαι παράλογος , όμως προσωπικά κουράστηκα από όλη αυτή την παραφιλολογία που επικρατεί.
Πολύ ώριμη και ωραία η τοποθέτηση σου. Εντωμεταξύ θα ήταν πιο λογικό αυτό γιατί τώρα επικρατεί πανικός στους φίλους της ομάδας για την περίπτωση του και απογοήτευση. Υπάρχει και φόβος ότι θα έχουμε μια επανάληψη των περσινών που Έβανς περιμέναμε, Έβανς δεν είδαμε.

Πάντως πιστεύω ότι ο παίκτης δεν έχει κάτι σοβαρό και θα επιστρέψει τέλη Οκτώβρη όπως ήταν η αρχική εκτίμηση.

Από εκεί και πέρα, φίλε shaq αν δεν ήθελε τέτοιον παίκτη όπως ο Φλιν τότε τι κυνηγούσαμε τον Τζέιμς δύο καλοκαίρια; Ο Φλιν μια μικρογραφία του Τζέιμς είναι.

Συνεχίσω και πιστεύω ότι ο Μπαρτζώκας θα φέρει Τζόουνς-Γκαρσία αν τελικά κοπεί. Και φτηνό συμβόλαιο θα έχει και δεν είναι ο παίκτης με το status που θα θέλει 20 λεπτά minimum με το που πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”