Ευρωλίγκα, 2η αγωνιστική: Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός (2/10/2025, 21:45)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 03, 2025 9:45 pm

Εγώ ειμαι που έφτιαξα το πολ για αντικατάσταση Μπαρτζω το καλοκαίρι

Οφείλω να ομολογήσω όμως οτι κανει προσπάθεια να αλλάξει κάποια πράγματα

Ειναι εμφανές οτι παμε να παίξουμε πιο γρήγορα πχ
Ή ξερω γω οτι δεν παίζει τόσο ροτεϊσον by the book ή excel όπως λένε πολλοί.

Αυτό που όμως δεν ειμαι σίγουρος ειναι αν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να το κανει.
Εγώ μεγαλύτερη ευθύνη του ρίχνω στο recruiting και όχι στο κοουτσαρισμα και ας εχει κάποιες εμμονές (πχ Βεζε 30λ νο ματερ γουατ)

Εικόνα
Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Παρ Οκτ 03, 2025 10:45 pm

Το recruiting του από τότε που έφυγε ο Σλούκας είναι για ερασιτεχνικό σωματείο.

Βέβαια και ο Άταμαν δεν φαίνεται να πηγαίνει πολύ πίσω, μετά το φιάσκο με τον Μπράουν πήρε τον Shorts που φαίνεται να μην κολλάει, αλλά και ο Χολμς μέτρια πράγματα δείχνει (βέβαια είναι πολύ νωρίς).

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Σάβ Οκτ 04, 2025 10:11 am

BillyPao έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 6:10 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 6:06 pm

ρε μπιλλυ οταν ενα παικταρα που μπορει να βαλει 30 στην καθισια του ,παιζεισ αμυνα και σου βαζει 17,5 μπορεις να πεις οτι τον "αχρηστευεις" .
Κοίτα Φώτη, το "αχρηστεύεις" νομίζω ότι είναι υπερβολικό, το "περιορίζεις" θεωρώ ότι θα ταίριαζε καλύτερα.
πιστεψε με μπηκα σημερα το πρωι να σου γραψω αυτο ακριβως . δηλαδη οτι το "περιοριζεις" θα ταιριαζε καλυτερα αλλα το "αχρηστευεις " προφανως γραφτηκε για να δωσει εμφαση.

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Οκτ 04, 2025 10:58 am

Dimmitz έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 10:45 pm
Το recruiting του από τότε που έφυγε ο Σλούκας είναι για ερασιτεχνικό σωματείο.

Βέβαια και ο Άταμαν δεν φαίνεται να πηγαίνει πολύ πίσω, μετά το φιάσκο με τον Μπράουν πήρε τον Shorts που φαίνεται να μην κολλάει, αλλά και ο Χολμς μέτρια πράγματα δείχνει (βέβαια είναι πολύ νωρίς).
O κοουτς έχει πέσει θύμα της ανασφάλειας του. Ψειριζει τόσο πολύ τους μεταγραφικούς στόχους που τελικά καταλήγει χωρίς επιλογές.
Συν ότι δεν προσαρμόζεται πλέον στους παίκτες που έχει. Εκτός αν είναι κάνας σούπερ σταρ τυπου Φουρνιε.

Άβαταρ μέλους
papp7

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: A.I

Σάβ Οκτ 04, 2025 7:41 pm

pan24 έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 3:10 pm
big_lebowski έγραψε:
Παρ Οκτ 03, 2025 11:02 am
Ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στο 1 κ (για μένα ακόμα μεγαλύτερο) στο 5 αυτή τη στιγμή.
Οπότε όταν βρεθεί ομάδα με μέγεθος και χέρια στις θεσεις φόργουορντ-ψηλων να του κόψει τη motion και να τον...'δειρει" μπασκετικα τον μπλοκάρει

Δε νομίζω πως υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτή εικόνα σε 1 κ 5 δραματικά,είναι θέμα προπονητή κ επιλογών από την αγορά (διαβάζω για Γκαρσία, τέτοιος τύπου παίκτης αν έρθει πιο πιθανό είναι να γίνει Λι έτσι όπως θα χρησιμοποιηθεί πάρα να δείξει κάτι αλλο)

Ίσως με την ένταξη Νιλικινα κ Έβανς θα βελτιωθεί κάπως εκεί.Επισης απορία ..όταν λέτε αν θα επανέλθει ο Έβανς 100% εννοείτε να είναι ο Έβανς της Ζαλγκιρις?Αν ναι αυτό είναι μαλλον απίθανο να συμβεί μετά από 2η ρηξη τένοντα και ένα 80% σας αρκεί νομιζω
Στο 5 το θέμα δεν είναι την άμυνα που ο Χολ δεν είναι Φαλ μέσα στη ρακέτα αλλά από την άλλη είναι πιο γρήγορος στα πόδια. Την δημιουργία του Φαλ είναι που δεν έχει και δεν πρόκειται να την αποκτήσει οπότε η motion γίνεται λιγότερο αποτελεσματική αλλά δε νομίζω κιόλας ότι υπήρχε/υπάρχει στην αγορά κάποιος διαθέσιμος ψηλός με την πάσα του Φαλ.

Σε αυτό με το ξύλο να προσθέσω άλλη μια παράμετρο, το 4, που το είχαμε συζητήσει και πέρσι.
Με Βεζένκοφ-Πίτερς έχει δυο ελίτ 4αρια αλλά είναι πολύ ίδιοι παίκτες.
Δεν υπάρχει ένα 4αρι που να μπορεί να μπει να φάει και να ρίξει ξύλο στη ρακέτα όταν ο αντίπαλος πάει το παιχνίδι εκεί.
Ακριβως για αυτο ηθελε αθλητικο 4-5αρι. Να βρεις εναν Φαλ να σου κανει τη δημιουργια απο τη ρακετα ειναι δυσκολο, να βρεις 4/5αρι να παιζει με hands off ή να ψευτοδημιουργει απο το high post ειναι ευκολοτερο και μεταξυ μας ισως και καλυτερο γιατι και η ρακετα θα ηταν αδεια και καλυτερο spacing θα υπηρχε και θα επαιζε πιο γρηγορα.

Μέχρι φέτος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”