Γενικά για την Α1
Συντονιστής: Captains
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe Bryant-Kawhi Leonard
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Lavertis Robinson

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άμα δεν κάνω λάθος, ενα έξτρα πεντάλεπτο χρειάστηκε να παίξει, δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τέτοια εμφάνιση/έλλειψη ενέργειας λόγω του μεσοβδόμαδου ματς(ειδικά χωρίς ταξίδι).Lavertis Robinson έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 04, 2025 9:22 pm2 παρατασεις επαιξε ο Πανιωνιος μεσα στη βδομαδα, αλλα το Περιστερι βγαζει τρομερη ενεργεια!
Favorite players: Kobe Bean Bryant
-
Lavertis Robinson

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εχεις δικιο, μια παραταση ηταν.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 04, 2025 9:35 pmΆμα δεν κάνω λάθος, ενα έξτρα πεντάλεπτο χρειάστηκε να παίξει, δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τέτοια εμφάνιση/έλλειψη ενέργειας λόγω του μεσοβδόμαδου ματς(ειδικά χωρίς ταξίδι).Lavertis Robinson έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 04, 2025 9:22 pm2 παρατασεις επαιξε ο Πανιωνιος μεσα στη βδομαδα, αλλα το Περιστερι βγαζει τρομερη ενεργεια!
Αν παιζει ετσι το Περιστερι φετος, προσωπικα δεν θα με νοιαζουν τα αποτελεσματα. Μου αρεσε πολυ αυτο που ειδα
- PeristeriBCfan

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ 100%. Άμα παίζουν με τόση ενέργεια κι διεκδικούν κάθε ματς, νομίζω όλοι μας θα είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Κι γενικά με το νεανικό κορμό που έχει η ομάδα,κάπως έτσι λογικά αναμένεται να παίζει. Έβγαζε υγεία η όλη ομάδα, μακάρι να συνεχίσει ετσιLavertis Robinson έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 04, 2025 10:39 pmΕχεις δικιο, μια παραταση ηταν.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 04, 2025 9:35 pm
Άμα δεν κάνω λάθος, ενα έξτρα πεντάλεπτο χρειάστηκε να παίξει, δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τέτοια εμφάνιση/έλλειψη ενέργειας λόγω του μεσοβδόμαδου ματς(ειδικά χωρίς ταξίδι).
Αν παιζει ετσι το Περιστερι φετος, προσωπικα δεν θα με νοιαζουν τα αποτελεσματα. Μου αρεσε πολυ αυτο που ειδα
Favorite players: Kobe Bean Bryant
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Τον Λαβερτις τον θυμαμαιLavertis Robinson έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 04, 2025 10:39 pmΕχεις δικιο, μια παραταση ηταν.PeristeriBCfan έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 04, 2025 9:35 pm
Άμα δεν κάνω λάθος, ενα έξτρα πεντάλεπτο χρειάστηκε να παίξει, δεν νομίζω ότι δικαιολογείται τέτοια εμφάνιση/έλλειψη ενέργειας λόγω του μεσοβδόμαδου ματς(ειδικά χωρίς ταξίδι).
Όπως και τον Πριστ πχ
Είχατε και ενα 2αρι ρε συ καλό και έχω κολλήσει τωρα
Νταϊάλ;

-
Lavertis Robinson

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Πολύ σπουδαία νίκη για το Περιστέρι χθες, δείχνοντας μαχητικότητα και παίζοντας πολύ καλή άμυνα. Αν και είναι πολύ νωρίς, πιστεύω ότι ο Ξανθόπουλος έχει όλα τα φόντα για να γίνει ένας (ακόμα) αξιόλογος Έλληνας προπονητής. Όσο για τον Πανιώνιο, νομίζω ότι είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος με δηλωμένο ρόστερ 12 παικτών. Αυτό σημαίνει ότι λογικά θα δυσκολευτεί να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις έχοντας 2 παιχνίδια την εβδομάδα (EuroCup και πρωτάθλημα), κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να είχαν αποκτηθεί ακόμα 1-2 παίκτες για μεγαλύτερο "βάθος".
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχουμε εδώ τον φίλο μας τον Iraklisiraklis αλλά είναι σε αδράνεια. Ελπίζουμε να είναι καλά και να έχουμε σύντομα νέα του για την πορεία του Ηρακλή.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οκ 20 πόντους 6 ασσίστ 4 κλεψίματα είχε στην πρεμιέρα στο Eurocup, λογικό να βγει MVP. Το θέμα είναι ότι ζήτημα να κάνει άλλα 1-2 τέτοια παιχνίδια όλη τη χρονιά.BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Οκτ 12, 2025 1:40 pmΒλέποντας το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Πανιώνιο, απορώ πώς α) ο Λούντζης βγήκε MVP της πρεμιέρας στο EuroCup, β) παίρνει 200.000 ευρώ το χρόνο, γ) έπαιξε στον Ολυμπιακό. Ένας παίκτης κάτω του μετρίου που με τον ζόρι θέλουν κάποιοι να τον κάνουν "ηγέτη", πέρυσι στον Προμηθέα και φέτος στον Πανιώνιο.
Για το β και το γ, η απάντηση είναι ότι δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες παίκτες έστω στο επίπεδο του Λούντζη.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο