Επιστροφή στην κανονικότητα σήμερα; Ελπίζω πως όχι αλλά πιστεύω πως ναι. Δεν είμαστε για πολλά. Βασικά όταν μπορούμε και καμουφλάρουμε μερικά από τα τεράστια κενά μας (κυρίως στον άσσο) ,παίξουμε σκληρά και είναι σε μέρα ο Νέντοβιτς θα την κάνουμε την κηδεία. Όταν κάτι από τα παραπάνω δεν θα συμβαίνει (που είναι και το λογικό και το σύνηθες) θα βλέπουμε τα σημερινά χάλια. Περιφερειακή άμυνα της πλάκας, δημιουργία με εκλάμψεις και οργάνωση μηδέν. Συν ότι στο μεγαλύτερο κομμάτι μας δέρνανε και εμείς γυρνάγαμε να τις φάμε και απ' την άλλη πλευρά.
Βόβορας σε κακή βραδιά. Κάτι περίεργα σκαλώματα. Έχει βρει ρυθμό ο ΣαντΡοος, τους έχουμε πλησιάσει και βάζουν Λέκα. Απ σου λέει ο Βόβορας, έχω σημειώσει πως όταν μπει ο Λέκα βάζω Μακ. Να η αλλαγή λοιπόν. Δε πα να του κόβει το ρυθμό του άλλου; Ούτε 2 φάσεις δηλαδή να δούμε πως θα πάει. Τίποτα. ΣαντΡοος έξω και στους 10 πάλι η διαφορά. Δε πα να κάνει καλό παιχνίδι η Μήτογλου; Θα πεθάνουμε με τον άχρωμο Ουάιτ ότι και να γίνει. Δε πα να τα βάζουν όλοι όλα από την περιφέρεια; Τον Καλαιτζάκη ούτε που θέλω να τον δοκιμάσω. Σιγά μην δώσει λιγότερα από το Φόστερ που βλέπουμε.
Νέντοβιτς τραγικότατος σήμερα. Τουρίστας στην άμυνα και επιθετικά ότι να 'ναι κατά βάση.
Ωραίος ο Μακ στο δεύτερο. Πλέι μέικερ δεν είναι αλλά είναι ότι πιο κοντινό έχουμε. Την πάλεψε ο Μπόχω, πουθενά ο Φόστερ που πλέον με ανησυχεί και τον πίστευα.
Καλό 3ο δεκάλεπτο ο ΣαντΡοος. Με πολλά τούβλα όμως.
Μετρίως μέτριος ο Παπαπέτρου. Τα κλασικά στεπ μπακ τρίποντα δεν κόβονται ούτε τα ηρωικά γιουρούσια.
Μπέντιλ τίποτα, Ουάιτ κατιτίς. Αλλά πολύ άχρωμος και άοσμος ρε παιδί μου. Ναι τακτικά ολόσωστος και σπάνια θα είναι ο αδύναμος κρίκος. Το θέμα είναι πως ακόμα πιο σπάνια είναι δυνατός κρίκος.
Μήτογλου παραήταν καλός για να παίξει και να ταιστεί στο δεύτερο. Έχει γίνει κάμποσες φορές φέτος καταντάω γραφικός οπότε τ' αφήνω.
Παπατζόν σπουδαίος. Έγω δεν το πιστεύω πόσο καλός έχει γίνει μπροστά και πίσω. Σε κάποιες στιγμής δεν έμπαινε κανείς κια τίποτα μέσα. Τον πουλάμε ΤΣΣΚΑ η Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι για να φτιάξουμε ομάδα του χρόνου!
Δεν είμαστε για πολλά. Ίσως αν πάμε στα μουλωχτά να κάνουμε καμιά ζημιά την άλλη εβδομάδα μιας και κανείς δεν θα το περιμένει. Εγώ σίγουρα όχι.