Euroleague 3η Αγωνιστική: Baskonia vs Panathinaikos Aktor (10/10, 21:30)

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 10, 2025 10:01 am

fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Οκτ 10, 2025 9:35 am

αρα κι εμεις που νικησαμε τη μπασκονια δεν ειναι οτι σκοτωσαμε καμαι κατσαριδα στη γωνια γιατι υπηρξαν καποια σχολια του στυλ "ε καλα με τη μπασκονια παιξατε "
η μπασκονια θα τερματισει στις 3 τελευταιες θεσεις ειναι πολυ κακη ομαδα για ευρωλιγκα

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Οκτ 10, 2025 10:04 am

j-kidd13 έγραψε:
Παρ Οκτ 10, 2025 9:04 am
BillyPao έγραψε:
Παρ Οκτ 10, 2025 1:21 am

Καλά, αν βελτιωθεί ο Χολμς (που πιστεύω ότι θα βελτιωθεί) να δω τι θα λες...
Ναι αλλα αν δεν βελτιωθει ομως? :P
Τότε εγώ θα πρέπει να βρω τι θα πω... :D

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Παρ Οκτ 10, 2025 10:08 am

big_lebowski έγραψε:
Παρ Οκτ 10, 2025 9:25 am
Εχτές πάντως στο 3ο δεκάλεπτο που πήγαμε στο +17 μια χαρα ταίριαξε με Ναν που παίξανε μαζί

Τώρα αν τον εξαφάνισε επειδή έχασε 2 εύκολα pull up ( που τα εχασε) οκ...ρυθμό έτσι δε θα βρει
Δεν νομίζω να έχει αυτοκτονικές τάσεις ο Αταμάν, θα τις έχει ευκαιρίες ο Σορτς, πιο πολύ εγώ το βλέπω να τα βρουν στους ρόλους τους με τον Ναν και πως θα μοιράζονται την μπάλα, κάτι που είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο για να γίνει.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 10, 2025 10:17 am

Conan1982 έγραψε:
Παρ Οκτ 10, 2025 10:08 am
big_lebowski έγραψε:
Εχτές πάντως στο 3ο δεκάλεπτο που πήγαμε στο +17 μια χαρα ταίριαξε με Ναν που παίξανε μαζί

Τώρα αν τον εξαφάνισε επειδή έχασε 2 εύκολα pull up ( που τα εχασε) οκ...ρυθμό έτσι δε θα βρει
Δεν νομίζω να έχει αυτοκτονικές τάσεις ο Αταμάν, θα τις έχει ευκαιρίες ο Σορτς, πιο πολύ εγώ το βλέπω να τα βρουν στους ρόλους τους με τον Ναν και πως θα μοιράζονται την μπάλα, κάτι που είναι λογικό να χρειάζεται χρόνο για να γίνει.
Αν είναι σε καλή κατάσταση ο κοντός, θα την βρουν την άκρη. Θα κάνει αυτός την "βρώμικη" στα πρώτα 12" και αν δεν στήσει σε πρώτο χρόνο το πλέη, θα δίνει την μπάλα στα χέρια του κεντρί, να κάνει τα δικά του, που θα είναι και εμφανώς πιο φρέσκος αν δεν το κυνηγάνε 3 αλλά 2 σε κάθε επίθεση. Γενικά δεν έχω φόβο στα γκαρντ, χημεία θέλουν και θα έρθει γιατί είναι όλοι τους πολύ ποιοτικοί παίχτες. Μόνο τραυματισμούς φοβάμαι τίποτα άλλο.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 10, 2025 10:22 am

Ο σορτς θα προσαρμοστει και θα γινεται καλυτερος μερα με τη μερα. Απλα τελικα θεωρω οτι δεν θα φτασει το impact που ειχε στην Παρι(δεν ειναι απαραιτητο κιολας).

Ο χολμς ειναι αλλη ιστορια. Γιατι ειναι μεγαλος ηλικιακα για πρωτη φορα στην Ευρωλιγκα, φαινεται να εχει χασει την αθλητικοτητα του και ποτε το ατου του δεν ηταν το μπασκετικο iq. Πρεπει να παρει μπρος πιο νωρις δυστυχως.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:

Παρ Οκτ 10, 2025 10:34 am

Christofis έγραψε:
Ο σορτς θα προσαρμοστει και θα γινεται καλυτερος μερα με τη μερα. Απλα τελικα θεωρω οτι δεν θα φτασει το impact που ειχε στην Παρι(δεν ειναι απαραιτητο κιολας).

Ο χολμς ειναι αλλη ιστορια. Γιατι ειναι μεγαλος ηλικιακα για πρωτη φορα στην Ευρωλιγκα, φαινεται να εχει χασει την αθλητικοτητα του και ποτε το ατου του δεν ηταν το μπασκετικο iq. Πρεπει να παρει μπρος πιο νωρις δυστυχως.
Προφανώς δεν μπορεί να το φτάσει, στην Παρί ήταν ο Σόρτς, μετά ο Χίφι και μετά Γουορντ, Λο και λοιποί.
Εδώ έχει το προβάδισμα ο Ναν, ενώ ο Οσμάν φαίνεται να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Είναι και λίγο τρομακτικό να έχεις 3 παίκτες Σόρτς, Ναν, Οσμάν που στην μέρα τους μπορούν να σμπαραλιάσουν τις αντίπαλες άμυνες.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Οκτ 10, 2025 11:06 am

Παρε το λοβερν τουλαχιστον γιατι δε θα υπαρχει γυρισμος μετα!παλι καλα που βγηκαν οι ατομισιες του ναν αλλιως θα χαναμε απο την τραγικη μπασκονια χτες!οκ να δωσουμε χρονο στο χολμς αλλα βλεπεις δεν εχει σπιρταδα δε μπορει στην αμυνα ποσο να βελτιωθει δηλ?καλα για τον αλλον τα εχω πει...απο το να βγαινεις κ να κραζεις του παιχτες γιατι δε μας λες που ειναι τα συστηματα σου να γυρισει η μπαλα κλπ!αφου αυτο γινεται ο ναν κ οτι γινει!να μας πεις κιολας γιατι κρατησες γιουρτσεβεν ενω δεν τον εβαζες με τη τουρκια!!

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 10, 2025 12:37 pm

Conan1982 έγραψε:
Παρ Οκτ 10, 2025 10:34 am
Christofis έγραψε:

Προφανώς δεν μπορεί να το φτάσει, στην Παρί ήταν ο Σόρτς, μετά ο Χίφι και μετά Γουορντ, Λο και λοιποί.
Εδώ έχει το προβάδισμα ο Ναν, ενώ ο Οσμάν φαίνεται να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε πέρυσι. Είναι και λίγο τρομακτικό να έχεις 3 παίκτες Σόρτς, Ναν, Οσμάν που στην μέρα τους μπορούν να σμπαραλιάσουν τις αντίπαλες άμυνες.
Κοιτα εγω ελεγα ο Χουαντσο θα εξελιχθει σε μεγαλο παιχτη απλα οχι σε αυτον που περιμενουν οι παναθηναικοι δηλαδη το επιθετικο θπεροπλο. Οταν ολοι κραζαν τον Οσμαν εγω ελεγα οτι ειναι παικταρας. Το ιδιο πιστευω και για τον Σορτς απλα δεν ειναι κακο να μην εχει 20 ποντους και 10 ασσιστ. Ας εχει 10 ποντους και 13 ασσιστ.

Ο Χολμς για πρωτος οπως και ο Γιουρτσεβεν και ο Λορεντζο περσι πιστευω θα ειναι πολυ κακη μεταγραφη που αν γυρισει ο Λεσορ σε προ τραυματισμου επιπεδα(δυσκολο τουλαχιστον τους πρωτους μηνες) τοτε ομως ολα καλα.

Συνηθως στις μεταγραφες του Παο πεφτω μεσα εκτος απο τον Γκραντ που δεν τον περιμενα τοσο καλο.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Οκτ 10, 2025 12:57 pm

Christofis έγραψε:
εκτος απο τον Γκραντ που δεν τον περιμενα τοσο καλο.
Νομίζω ούτε ένας δεν περίμενε τέτοια προσφορά όταν ακούστηκε η μεταγραφή άγνωστου Αμερικάνου με τίμια νούμερα στην Α1, αποτυχημένο πέρασμα από Ευρωλίγκα, και μετά τίμια νούμερα σε Eurocup και τουρκικό πρωτάθλημα :)

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Οκτ 10, 2025 1:00 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Christofis έγραψε:
εκτος απο τον Γκραντ που δεν τον περιμενα τοσο καλο.
Νομίζω ούτε ένας δεν περίμενε τέτοια προσφορά όταν ακούστηκε η μεταγραφή άγνωστου Αμερικάνου με τίμια νούμερα στην Α1, αποτυχημένο πέρασμα από Ευρωλίγκα, και μετά τίμια νούμερα σε Eurocup και τουρκικό πρωτάθλημα :)
Καθολου αγνωστος δεν ηταν ο Γκραντ,με καμια 300αρια ματς στο nba. Τουλαχιστον στους μπασκετικους, γιατι οσοι ασχολουνται με το μπασκετ επειδη ειναι τμημα της ποδοσφαιρικης ομαδας τους, σιγουρα δεν θα τον ηξεραν.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Παρ Οκτ 10, 2025 1:02 pm

j-kidd13 έγραψε:
Καθολου αγνωστος δεν ηταν ο Γκραντ,με καμια 300αρια ματς στο nba. Τουλαχιστον στους μπασκετικους, γιατι οσοι ασχολουνται με το μπασκετ επειδη ειναι τμημα της ποδοσφαιρικης ομαδας τους, σιγουρα δεν θα τον ηξεραν.
Οκ μάλλον εγώ δεν είμαι μπασκετικός, δεν πρέπει να υπάρχει άλλη εξήγηση.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Παρ Οκτ 10, 2025 1:03 pm

Παίζαμε με μια κακή ομάδα, ήμασταν και εμείς κακοί αλλά και πάλι κερδίζαμε άνετα.
Μέχρι που σταματήσαμε να παίζουμε...Τουλάχιστον κερδίσαμε.

Ο Χόλμς αυτή τη στιγμή οριακά είναι unplayable λόγω των γρήγορων φάουλ που κάνει και γενικά επειδή είναι εκτός τόπου και χρόνου.
Πιστεύω ότι μόλις προσαρμοστεί θα βελτιωθεί και θα είναι καλύτερος του Γιουρτσεβέν αλλά δε νομίζω ότι μπορεί να φτάσει σε επίπεδο βασικού ψηλού ομάδας 4αδας.
Αθλητικά και από θέμα δύναμης φαίνεται αρκετά πεσμένος.

Οπότε έχει μεγαλή σημασία οχι μόνο πότε θα γυρίσει ο Λεσόρ αλλά κυρίως πότε θα βρεθεί σε κατάσταση που να θυμίζει τον γνωστό Λεσόρ.
big_lebowski έγραψε:

Ισχύει αυτό, ο Σόρτς είναι παίκτης που θέλει προσπάθειες. Θα χάσει μερικές θα κάνει και μερικές βλακείες αλλά θελει προσπάθειες για να έχει ρυθμό, όπως και ο Ναν.

Το ίδιο λάθος ήταν (πάλι) και με τον Ρογκαβόπουλο που έπαιξε 6 λεπτά στο πρώτο δεκάλεπτο και 3 λεπτά στο τέλος, δεν υπάρχει περίπτωση σουτέρ να βρει ποτέ ρυθμό έτσι.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Παρ Οκτ 10, 2025 1:20 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Οκτ 10, 2025 1:02 pm
j-kidd13 έγραψε:
Οκ μάλλον εγώ δεν είμαι μπασκετικός, δεν πρέπει να υπάρχει άλλη εξήγηση.
Δεν αναφερομουν σε εσενα,ηταν γενικο το σχολιο.

Christofis

allstar
Reactions:

Παρ Οκτ 10, 2025 2:57 pm

j-kidd13 έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Αγνωστος δεν ηταν σιγουρα ο γκραντ. Απλα ηυαν πολυ μετριος με την Αρμανι αλλα και στον προμηθεα που εκανε ενα μικρο περασμα δεν ειχε εντυπωσιασει. Απλα μαλλον φταιει η ομαδα(Μελι, Χολ προσφατα παραδειγματα) και οχι ο παικτης.

Stelios97

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Nunn
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Οκτ 10, 2025 3:00 pm

Γκρανταρος μεγαλος παιχτης!δεν το περιμενε κανεις κ μας βουλωσε το στομα!παρτε 1 σεντερ ρεε παρτυ θα κανει ο μιλουτινοφ δεν βλεπετε?ειστε σιγουροι οτι ο λεσορ θαναι ιδιος?τοσα λεφτα κ οι 3 σεντερ που εχουμε δεν κανουν το λεσορ!μπραβο σας!!!

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”