Ολυμπιακος ιδανική 12αδα
Συντονιστής: Captains
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Σάβ Οκτ 11, 2025 10:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
therebounder

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω το ειδα ρεαλιστικα και δεν εβαλα παικτη του Παο μεσα. Δεν μιλησαμε για ιδανικη ομαδα αλλα αντι αυτων που πηραμε τι θα μπορουσαμε να εχουμε. Εγω ετσι το πηρα τουλαχιστον.
Γιατι αλλιως βαζω και εγω ντριμ τιμ ευρωλιγκας
1. Καμπατσο, Σλουκας, Γουοκαπ
2. Ναν, Ντορσει
3. Φουρνιε, Ντιαλο
4. Βεζενκοφ, Μητογλου
5. Μιλουτινοφ, Λεσορ, Παπαγιαννης
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραία ιδέα, δεν θα πάρω κι εγώ παίκτες του Παναθηναϊκού λοιπόν και θα κρατήσω Μπαρτζώκα:
Γουόκαπ-Babb
Ντόρσεϊ-C.Edwards
Παπανικολάου-Hayes Davis
Σάσα-Leday
Κώστας-Theis-Milutinov
Λάρι-Maledon
Κράτησα την 6άδα Ελλήνων μας, (σκέφτηκα Παπαγιάννη αντί Κώστα αλλά βαριέμαι μετά την ...γκρίνια όλη την χρονιά)
Στην θέση του Χολ ο Τάις κάνοντας το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Ευρωλίγκα.
Αντικατέστησα με βαριά καρδιά τον Πίτερς αφού δεν τον εκμεταλευόμαστε με τον Λεντέι.
Έκλεψα λίγο βάζοντας τον Χάγιες που έφυγε για ΝΒΑ αλλά θα μπορούσαμε να τον είχαμε προλάβει και είναι η ...καψούρα μου όλα αυτά τα χρόνια οπότε.
Πρόσθεσα δύναμη πυρός στο 2 με τον Έντουαρντς, έβαλα έναν καλό αμυντικό και καλό σουτέρ τον Μπαμπ,
και τον Maledon, ως τρίτο χειριστή (τρίτο λέμε τώρα) και σκόρερ.
Στην άμυνα με Μπάμπ αντί Ντιλικινά, Χέιζ αντί για Γουόρντ και Λεντέι αντί για Πίτερς είμαστε αν όχι αναβαθμισμένοι στα ίδια,
Ήθελα ακόμα κάποιον που να μπορεί να παίζει 2 και 3 αλλά θα ξεπερνούσα την 12άδα
Γουόκαπ-Babb
Ντόρσεϊ-C.Edwards
Παπανικολάου-Hayes Davis
Σάσα-Leday
Κώστας-Theis-Milutinov
Λάρι-Maledon
Κράτησα την 6άδα Ελλήνων μας, (σκέφτηκα Παπαγιάννη αντί Κώστα αλλά βαριέμαι μετά την ...γκρίνια όλη την χρονιά)
Στην θέση του Χολ ο Τάις κάνοντας το καλύτερο δίδυμο ψηλών στην Ευρωλίγκα.
Αντικατέστησα με βαριά καρδιά τον Πίτερς αφού δεν τον εκμεταλευόμαστε με τον Λεντέι.
Έκλεψα λίγο βάζοντας τον Χάγιες που έφυγε για ΝΒΑ αλλά θα μπορούσαμε να τον είχαμε προλάβει και είναι η ...καψούρα μου όλα αυτά τα χρόνια οπότε.
Πρόσθεσα δύναμη πυρός στο 2 με τον Έντουαρντς, έβαλα έναν καλό αμυντικό και καλό σουτέρ τον Μπαμπ,
και τον Maledon, ως τρίτο χειριστή (τρίτο λέμε τώρα) και σκόρερ.
Στην άμυνα με Μπάμπ αντί Ντιλικινά, Χέιζ αντί για Γουόρντ και Λεντέι αντί για Πίτερς είμαστε αν όχι αναβαθμισμένοι στα ίδια,
Ήθελα ακόμα κάποιον που να μπορεί να παίζει 2 και 3 αλλά θα ξεπερνούσα την 12άδα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο