Ευρωλίγκα, 4η αγωνιστική: Olympiacos Piraeus - Anadolu Efes (14/10, 21:15)

Συντονιστής: Captains

Leo_98

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Οκτ 14, 2025 11:24 pm

Μύριζε ήττα το ματς από νωρίς. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχαμε 6/7 τρίποντα και πάλι ήμασταν πίσω στο σκορ. Κακή άμυνα ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Πίτερς και Γουόρντ πολύ καλοί, αλλά με Σάσα, Μίλου και Ντόρσεϊ επιεικώς μέτριους ήταν δύσκολο να κερδίσουμε.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τρί Οκτ 14, 2025 11:26 pm

karamelitsa έγραψε:
Τρί Οκτ 14, 2025 11:13 pm
O Nτόρσει στο μεταξύ έβαλε τα πρώτα 4 σουτ που δοκίμασε και μετά έχασε σερί τα επόμενα 8 σουτ....
οι παιχτες που ειναι μονοθεσιτες δηλαδη μονο σουτερ ετσι κανουν
τους κρατας οσο τα βαζουν οταν αρχισουν να τα χανουν τρωνε παγκο
το μελλον ειναι στα κομπο τα κλασσικα 2αρια που ξεραμε εχουν ξεπεραστει ειναι μονο για συγκεκριμενες χρησεις

Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Οκτ 14, 2025 11:27 pm

Rivers15 έγραψε:
Τρί Οκτ 14, 2025 11:22 pm
Αυτο που ειδαμε σημερα απο τον Ντορσει (το να ειναι ευστοχος/αστοχος ενα μερος του παιχνιδιου κ αστοχος/ευστοχος ενα αλλο διαστημα) το εχουμε δει παμπολλες φορες απο τον Φουρνιε αλλα ο ενας ειναι αξιοπιστος επιθετικος πολος ενω δεν ειναι ο αλλος; Μια χαρα επιθετικος πολος ειναι ο Ντορσει. Η ομαδα χρειαζεται απλα εναν πολυ ποιοτικο ασσο κ εναν ψηλο πιο αξιοπιστο του Χολ και θα ειναι μια χαρα. Για το αν θα τους βρει Νοεμβρη μηνα, πολυ αμφιβαλω.
Γι΄ εσένα μπορεί να σου κάνει. Εμένα πάλι όχι. Εγώ θέλω στην ομάδα μου ακόμη ένα αξιόπιστο και ποιητικό σκόρερ. Ο Ντόρσεϊ δεν είναι αυτός. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και το ξέρουμε από την πρώτη του θητεία. Ο Φουρνιέ είναι παίκτης κλάσης γι' αυτό και έκανε τόσα χρόνια καριέρα στο NBA.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τρί Οκτ 14, 2025 11:28 pm

Ο Ντόρσει είναι εξαιρετικός στο να μπαίνει στο ματς και να δίνει instant score εκεί που κολλάει η ομάδα. Ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν πρόκειται να γίνει ο ηγέτης που τραβάει συνεχόμενα το σκορ από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορεί να το κάνει μια φορά αλλά όχι με συνέπεια.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Οκτ 14, 2025 11:31 pm

Λοιπόν, πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα.
Επειγόντως επιστροφή κουματζε :D

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Τρί Οκτ 14, 2025 11:32 pm

karamelitsa έγραψε:
Τρί Οκτ 14, 2025 11:16 pm
j-kidd13 έγραψε:
Τρί Οκτ 14, 2025 11:14 pm

Δεν ηταν σουτ προσευχη, ηταν με τον κατα 20 ποντους κοντυτερο Λαρκιν, ο οποιος υπο τον φοβο να του σφυριξουν βολες για 3 απλα δεν επαιξε αμυνα, σηκωσε μονο τα χερια,μια χαρα σουτ εκανε ο Βεζενκοφ,υπο αριστες προυποθεσεις.
Και κλασικά σε μάτς που κρίνεται στα τελευταία λεπτά, ο Σάσα το έχασε το σουτ, με το που σηκώθηκε για το σουτ ήμουν σίγουρος ότι θα το χάσει.
Παιζει σερι δευτερα ημιχρονα οποτε λιγα θα ειναι τα ματς που τα γουνινγκ σοτς θα μπουν . Ακομα και αποψε που ο πιτερς ηταν αχαστος επαιξε κοντα 30 λεπτα μετα τα λεπτα με τον παναθηναικο και ακολουθει ματς με την αθλητικη μακαμπι .

Αν κατι μου χτυπαει ασχημα στο ματι ειναι οτι η εφες εβαλε με τα τεσσαρια της 32 ποντους και ο σασα τελειωσε παλι το ματς με 0 φαουλ . Δεν βαζω καθολου τα σουτ που μπηκαν επανω του στις αλλαγες .

Τα σουτ θα μπουν , θα χαθουν .Οκ .

Ilias7

Honorary
Reactions:

Τρί Οκτ 14, 2025 11:33 pm

Ήδη από τις 4 πρώτες αγωνιστικές φαίνεται ότι τα πράγματα θα είναι αρκετά διαφορετικά φέτος. Θα γίνουν αρκετές ήττες εκτός προγράμματος για αρκετές ομάδες και θα δούμε και μερικά απίθανα σκορ όπως το σημερινό της Φενέρ.

Στα του ματς αν σκεφτεί κανείς πως πριν 48 ώρες έπαιξαν ντέρμπι με τον ΠΑΟ δεν θα έλεγε κανείς πως είναι παράλογη η ήττα ειδικά από την Εφες που έχει ποιοτικό ρόστερ.

Ας μην είμαστε αυστηροί με τον Ντόρσεϊ σήμερα μιας και προχθές έπαιξε 37 λεπτά και σήμερα άλλα 23. Το θέμα είναι πως οι παίχτες που σκοράρουν αυτή τη στιγμή είναι λίγοι οπότε αυξάνετε και η αμυντική πίεση πάνω του. Ήταν άστοχος πέρα από την αρχή αλλά τουλάχιστον 2-3 φορές κατέληξε η μπάλα σε αυτόν περνοντας σκοτωμένες επιλογές. Θα έρθουν και μέτρια και κακά παιχνίδια αλλά και πολύ καλά. Η μέχρι τώρα παρουσία του κρίνετε άκρος θετική αν σκεφτεί κανείς και τα δημιουργικά θέματα που έχει η ομάδα.

Το γεγονός πως Ντιλίκινα και Λι σε 40 λεπτά μαζί και οι δύο είχαν μόνο 3 ασιστ είναι ένα πρόβλημα από μόνο του. Ο τρόπος που παίζουν κάνουν χειρότερους και τους συμπαίκτες τους.

Ο Γουόρντ πάλι θετικό πρόσημο. Αποτελεί τη καλύτερη μεταγραφή αυτή τη στιγμή.

Το ότι έχουμε Μιλουτίνοφ στην ομάδα για να κλείνει τα παιχνίδια ο μέτριος ο Χολ είναι ιδιαίτερα περίεργο.

Ο coach γενικά μερικές φορές κάνει ανεξήγητα πράγματα. Σχεδόν πάντα χάνει όλα τα challenge που πέρνει ανεξάρτητα από το σημερινό παιχνίδι. Επίσης στο τέλος πέρνει ταιμ πριν τις βολές του Λάρκιν και πέρνει πάλι ταιμ μετά τις βολές με την επαναφορά να τη κάνει απο τη βασική γραμμή χάνοντας 3 δεύτερα μέχρι να περάσει στην επίθεση. Οι βοηθοί του πραγματικά του λένε κάτι στο πάγκο την ώρα του αγώνα;

Όπως και να έχει μια ήττα ήταν και η σεζόν έχει απίστευτα μεγάλο δρόμο αλλά ήδη κάποια πράγματα ξενίζουν όπως η παραμονή του Λι.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Οκτ 14, 2025 11:34 pm

Αν το δούμε ρεαλιστικά με τόσες απουσίες ε δεν γινόταν να πάρουμε όλα τα ματς, ερχόμαστε και από Ντέρμπι με τον Παναθηναικό μόλις 2 μέρες πριν και φαίνόταν κουρασμένοι Σάσα, Μίλου και Ντόρσευ...

Νωρίς είναι ακόμα απλά κάποια πράγματα χτυπάνε και φαίνονται από χιλιόμετρα.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Οκτ 14, 2025 11:36 pm

Βίντεο από επιστροφή Έβανς

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Τρί Οκτ 14, 2025 11:38 pm

Δύσκολο ματς εξ αρχής σε μια δύσκολη γενικά περίοδο με πολλές απουσίες και συνεχόμενα παιχνίδια. Παρόλαυτα και εμείς αλλά και όλες οι ομάδες πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για αρκετά τέτοια διαστήματα μέσα στη σεζόν. Εδώ η Φενέρ έφαγε 25 πόντους μέσα στην έδρα της από τη Ντουμπάι.

Για άλλο ένα παιχνίδι θα ξεκινήσω από τον Γουόρντ. Πολύ μπάσκετ αυτό το παιδί. All-around με όλη τη σημασία της έννοιας, 7 ασίστ για 1 λάθος σε ρόλο χειριστή για άλλο ένα παιχνίδι. Two way παιχνίδι, τρομερός αθλητής, έξυπνος παίκτης. Μεγάλη καψούρα ο τύπος.

Βεζένκοφ κακό παιχνίδι, θα συμβεί κι αυτό. Ντόρσεϊ ξεκίνησε ονειρικά αλλά έσβησε το διακόπτη απότομα και δεν ξαναγύρισε. Δικαιούται κι αυτός μια κακή εμφάνιση. Το πρόβλημα σήμερα ήταν πως πέραν του Γουόρντ και του Πίτερς δεν υπήρχε άλλως παίκτης να τραβήξει κουπί στην επίθεση.

Η απουσία του Φουρνιέ είναι λογικό να είναι αισθητή, η απουσία του Γουόκαπ επίσης. Ωστόσο νομίζω πως για άλλο ένα παιχνίδι δείχνουμε έλλειψη ποιότητας στο 1 και στο 5. Το κενό είναι ξεκάθαρο για έναν παίκτη που θα ακουμπάει στο 1 και στο 2. Έχει ειπωθεί άπειρες φορές το ξέρω, αλλά το κενό είναι εκεί δε γίνεται να μη το αναφέρεις. Σήμερα φάνηκε επίσης ότι ο Μίλου πέρα από μια πιθανή απουσία του, θα χρειαστεί και ανάσες σε μια τόσο μεγάλη σεζόν. Η ανάγκη για έναν ψηλό που μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς για πολλά λεπτά είναι επίσης εμφανής. Κι ο, συμπαθής σήμερα, Χολ δε γεμίζει το μάτι δυστυχώς. Πόσο μάλλον όταν πίσω του υπάρχει ο Κώστας.

Η σεζόν έχει πολύ δρόμο. Η ύπαρξη των Ντόρσεϊ και Γουόρντ σε ρόλους που κανείς δεν περίμενε ότι θα μπορούσαν να αναλάβουν, είναι ενθαρρυντική. Πρέπει όμως να επιστρέψουν οι τραυματίες, πρέπει να προστεθεί ποιότητα στους χειριστές και πρέπει να λυθεί το θέμα στο 5.

Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

coach blue έγραψε:
Τρί Οκτ 14, 2025 11:32 pm
karamelitsa έγραψε:
Τρί Οκτ 14, 2025 11:16 pm

Και κλασικά σε μάτς που κρίνεται στα τελευταία λεπτά, ο Σάσα το έχασε το σουτ, με το που σηκώθηκε για το σουτ ήμουν σίγουρος ότι θα το χάσει.
Παιζει σερι δευτερα ημιχρονα οποτε λιγα θα ειναι τα ματς που τα γουνινγκ σοτς θα μπουν . Ακομα και αποψε που ο πιτερς ηταν αχαστος επαιξε κοντα 30 λεπτα μετα τα λεπτα με τον παναθηναικο και ακολουθει ματς με την αθλητικη μακαμπι .

Αν κατι μου χτυπαει ασχημα στο ματι ειναι οτι η εφες εβαλε με τα τεσσαρια της 32 ποντους και ο σασα τελειωσε παλι το ματς με 0 φαουλ . Δεν βαζω καθολου τα σουτ που μπηκαν επανω του στις αλλαγες .

Τα σουτ θα μπουν , θα χαθουν .Οκ .
Κοίτα ο Σάσα άμυνα δεν παίζει και ούτε θα παίξει ποτέ, από την επίθεση περιμένεις από αυτόν, σήμερα δεν ήταν καλός μπροστά, άμυνα 0 και έδεσε το γλυκό...το καταλαβαίνω ότι είναι κουρασμένος άλλα γιατί να παίξει τόσα λεπτά? Ας έπαιζε παραπάνω ο Πίτερς που ήταν θετικός...

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Σημασία έχει να πάρετε το ματς με την Μακάμπι μεθαύριο για να μην χάνεται η επαφή με την κορυφή. Οι γκέλες είναι συχνό φαινόμενο πλέον στη λίγκα από όλες τις ομάδες. Καμία ήττα δεν είναι καταδικαστική.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Οκτ 14, 2025 11:40 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Τρί Οκτ 14, 2025 11:27 pm
Rivers15 έγραψε:
Τρί Οκτ 14, 2025 11:22 pm
Αυτο που ειδαμε σημερα απο τον Ντορσει (το να ειναι ευστοχος/αστοχος ενα μερος του παιχνιδιου κ αστοχος/ευστοχος ενα αλλο διαστημα) το εχουμε δει παμπολλες φορες απο τον Φουρνιε αλλα ο ενας ειναι αξιοπιστος επιθετικος πολος ενω δεν ειναι ο αλλος; Μια χαρα επιθετικος πολος ειναι ο Ντορσει. Η ομαδα χρειαζεται απλα εναν πολυ ποιοτικο ασσο κ εναν ψηλο πιο αξιοπιστο του Χολ και θα ειναι μια χαρα. Για το αν θα τους βρει Νοεμβρη μηνα, πολυ αμφιβαλω.
Γι΄ εσένα μπορεί να σου κάνει. Εμένα πάλι όχι. Εγώ θέλω στην ομάδα μου ακόμη ένα αξιόπιστο και ποιητικό σκόρερ. Ο Ντόρσεϊ δεν είναι αυτός. Έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του και το ξέρουμε από την πρώτη του θητεία. Ο Φουρνιέ είναι παίκτης κλάσης γι' αυτό και έκανε τόσα χρόνια καριέρα στο NBA.
Ναι ΟΚ δεν ξερω τι εκανε ο Φουρνιε πριν 5 χρονια στο NBA. Αυτο που σχολιασα ειναι οτι ουτε ο Φουρνιε (ο οποιος χαρακτηριστικε επιθετικος πολος) ηταν αξιοπιστος σουτερ καθ ολη την περασμενη χρονια και παιχνιδι οπως το σημερινο του Ντορσει το εκανε πολλες φορες και ο Φουρνιε περυσι. Μπορουσε να χασει μεχρι κ απανωτα layup ξερω γω και να βαλει 2-3 απανωτα τριποντα καποια στιγμη. Εκτος αν εγω εβλεπα αλλον Φουρνιε κ δεν το καταλαβα.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Οκτ 14, 2025 11:41 pm

kein έγραψε:
Σημασία έχει να πάρετε το ματς με την Μακάμπι μεθαύριο για να μην χάνεται η επαφή με την κορυφή. Οι γκέλες είναι συχνό φαινόμενο πλέον στη λίγκα από όλες τις ομάδες. Καμία ήττα δεν είναι καταδικαστική.
Οσο παιζουμε με Ντιλικινα και Λη στον ασσο ολα τα παιχνιδια θα ειναι ντερμπι κ θα εξαρτωμαστε απο τις ορεξεις του Σασα, του Φουρνιε και του Ταιλερ.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Τρί Οκτ 14, 2025 11:42 pm

tokalytero3d έγραψε:
Τρί Οκτ 14, 2025 10:55 pm
shaq7 έγραψε:
Τρί Οκτ 14, 2025 10:46 pm
τωρα παιζουμε με λι νιλικινα μαζι?και τον πιτερς 3ρι???περιεργο σχημα.
Υπομονή σε 2 βδομαδουλες θα γυρίσει ο Έβανς :D
Oι επόμενες 2 εβδομάδες είναι οι κρίσιμες!

Κάπου το είχα ξανακούσει αυτο ε??? :P

Πολλά λάθη και νομίζω η πλειοψηφία αυτών άκοπα... Στο 2 ημίχρονο κόπηκε και το σκορ.
Το καλό είναι ότι ο Σάσα έβγαλε 19 στο σύστημα αξιολόγησης.

Πολυ άσχημο σαν εικόνα οτι απο όλους τους παίκτες της ομάδας ο Ντίλι-Ντίλι το καντήλι πήρε τα περισσότερα τρίποντα μετά απο Ντόρσεϊ και Πίτερς.

Ο Πίτερς δεν ξέρω τι πρέπει να κάνει σε κάποιο παιχνίδι για να φάει λεπτά απο τον Σάσα...
Ο Γουόρντ συνεχίζει να είναι ο καλύτερος μας παίκτης και στις 2 πλευρές του παρκέ.

Αλλά οκ, είναι νωρίς, είμαστε κουρασμένοι κτλ κτλ.
Βέβαια θα έλεγε κανένας περίεργος ότι το ίδιο ισχύει για όλες τις ομάδες...

Μεγάλη η σεζόν γαρ...
Αυτή την εμμονή - επιμονή με αυτού του είδους διαμοιρασμού χρόνου δεν την έχω καταλάβει 4, πάμε στα 5, χρόνια τώρα.
Σχεδόν όλο το 1ο δεκάλεπτο μέσα, 2ο δεκάλεπτο θεατής, 3ο και 4ο δεκάλεπτο σχεδόν χωρίς ανάσα.
Δεν μπορεί να μην υπάρχει άλλος τρόπος να ξεκουράζεται ο κάθε παίκτης χωρίς να πρέπει να κάτσει 10 λεπτά + 15 λεπτά της ανάπαυλας του ημιχρόνου σερί.

Έχουμε την δικαιολογία των απουσιών... ΑΛΛΑ, τόσο για τον Έβανς όσο και τον Γουόκαπ ξέραμε οτι θα έχουμε θέματα... για αυτό το λόγο υποτίθεται κοντεύουμε να φτιάξουμε ποδοσφαιρικό ρόστερ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”