Ευρωλίγκα, 4η αγωνιστική: Olympiacos Piraeus - Anadolu Efes (14/10, 21:15)
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι είμαστε. Στις επιθέσεις στα τελευταία 4 δευτερόλεπτα είμαστε 20οι. Τελευταίοι και καταιδρωμένοι.SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 9:39 amΣτατιστικά για την crunch time έχουμε;;
Είμαστε οι χειρότεροι στην Ευρωλίγκα;;
Ποιος παίκτης μας έχει αυτά τα χαρακτηριστικά για να αποδώσει;
Η τεράστια παραφωνία της ομάδας. Έχει χτιστεί για να αποδίδει 35 λεπτά. Από εκεί και πέρα ούτε ο καλύτερος σκόρερ μας μπορεί να βάλει σουτ 1vs1 ούτε η υπόλοιπη ομάδα να δημιουργήσει. Μέχρι και στις αλλαγές του προπονητή προβληματίζομαι πλέον σε αυτήν την περίοδο για το ποιον θεωρεί καταλληλότερο για να πάρει το τελευταίο σουτ.
Ας προσέχαμε. Οι περισσότεροι τα λέγατε για αυτή την μεταγραφική περίοδο
Γιατί άραγε?
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μα θέλει προσπάθεια για να φέρεις τόσο κακούς παίκτες ώστε ο Γκος να φαίνεται μπροστά τους όαση.Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 9:48 amποιος θα το πίστευε Ιούνιο μήνα ότι τον Οκτώβρη θα λέγαμε " που είσαι ρε Γκος ; "
Το χειρότερο είναι ότι ούτε ο ίδιος ο Μπι εμπιστεύεται αυτούς που έχει φέρει. Και εξηγούμαι: Έχει φέρει για 2ο ψηλό τον Χολ που φανερά δεν εμπιστεύεται για 2ο. Αυτό φάνηκε από το γεγονός ότι ξεκίνησε την δεύτερη πεντάδα με Κωστακούμπο σε ματς Ευρωλίγκας με την Εφές! Στο τέλος τον άφησε αναγκαστικά μέσα γιατί ο Μίλου έχει κάψει φλάτζες. Το αποτέλεσμα θα είναι σε κανά μήνα από τώρα και πριν τα Χριστούγεννα να βγάλει ο Μίλου τραυματισμό ή τενοντίτιδα και να μείνει ένα μήνα έξω.
Δεύτερον, τον Λι φανερά δεν τον εμπιστεύται, παίζει από ανάγκη αυτή την στιγμή (όπως με Πετρούσεφ πέρυσι τέτοια εποχή), το έχει καταλάβει και ο ίδιος ο παίκτης ότι μόλις γυρίσουν όλοι θα εξαφανιστεί και έχει πέσει η ψυχολογία του στα τάρταρα. Με λίγα λόγια, τον έχει μετατρέψει σε δεύτερο Βιλτόζα...Άβουλο και άψυχο τελείως, χωρίς νεύρο.
Τρίτον, ούτε τον Ντιλικινά φαίνεται να εμπιστεύται. Αυτό φαίνεται από τις αντιδράσεις του στον πάγκο στις επιθετικές επιλογές του και από το γεγονός ότι έχει κάνει τον Ward playmaker γιατί απλά ο Ντιλικινά δεν μπορεί να οργανώσει, γιατί δεν είναι άσος!
Για τον Ντόρσει είστε άδικοι για όσα γράφεται εναντίον του.
Απο εκεί κσι πέρα πολύ αμφιβάλλω ότι ο Μπαρτζώκας θα γίνει κυνικός και θα τελειώσει Λι, Χολ, Έβανς και Ντιλικινά για να φέρει παίκτες στο 1 και στο 5, γιατί αυτό προυποθέτει παραδοχή ότι έχω κάνει λαλακίες το καλοκαίρι.
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Το μεγαλύτερο θέμα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια είναι ότι προσπαθεί να διορθώσει τις αδυναμίες του βασιζόμενος στην ποσότητα και όχι την ποιότητα.
Μου θυμίζει δηλαδή καντίνα που αν και έχει ωραίο όνομα στην πιάτσα, καλό πλάνο και ορισμένα καλά υλικά, αντί να βάλει μερικά εξίσου ποιοτικά και να απογειωθεί, λούζει αυτά που έχει με 3 σάλτσες και 50 ζαρζαβατικά.
Νιλικινα, Γουόκαπ, Λι, Νετζήπογλου, Μακίσικ, Λάρι, Ντόρσι, Φουρνιε, Παπ, Γουορντ, Έβανς
Αν δεν ξεχνάω κανέναν, 11!!! παίκτες για 3 θέσεις στην περιφέρεια. Και το φοβερό είναι πως ακόμα και έτσι παρατηρείται φανερή έλλειψη ορισμένων πολύ χρήσιμων δεξιοτήτων.
Στη φροντ λάιν υπάρχουν 6 παίκτες εκ των οποίων κανένας δεν μπορεί να παίξει και τις 2 θέσεις.
Τα παραπάνω δεν έγιναν τυχαία. Ήταν απλά αποτέλεσμα μιας αλληλουχίας μεταγραφικού σχεδιασμού ο οποίος φοβάμαι να το παραδεχτώ, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο πως βασίζεται σε δύο σταθερές:
1. «Είναι δικό μας παιδί, ας τα πάρει γιατί το αξίζει» (βλ Μιλου, Φαλ, Μακίσικ). Στην κατηγορία χωράνε υπό προϋποθέσεις και οι Γουόκαπ, Πίτερς.
2. «Αφού προέκυψε δεν γίνεται να το αφήσουμε» Είναι παικταρας και μπορεί να χρειαζόμαστε κάτι άλλο, όμως ψήνεται για την ομάδα και θα κάνουμε την υπέρβαση μόνο γι’ αυτόν (βλ Φουρνιε, Σάσα). Κακά τα ψέματα, πιστεύει κανείς πως πέρσι αν δεν είχαν προκύψει ο Φουρνιε κι ο Σάσα, θα δίναμε τα ίδια λεφτά σε κάποιους άλλους;
Κλείνοντας, φοβάμαι λοιπόν πως το μεταγραφικό πλάνο είναι λίγο συγκυριακό και δεν βασίζεται σε ψύχραιμη ανάλυση της αγοράς και των αναγκών της ομάδας.
Μου θυμίζει δηλαδή καντίνα που αν και έχει ωραίο όνομα στην πιάτσα, καλό πλάνο και ορισμένα καλά υλικά, αντί να βάλει μερικά εξίσου ποιοτικά και να απογειωθεί, λούζει αυτά που έχει με 3 σάλτσες και 50 ζαρζαβατικά.
Νιλικινα, Γουόκαπ, Λι, Νετζήπογλου, Μακίσικ, Λάρι, Ντόρσι, Φουρνιε, Παπ, Γουορντ, Έβανς
Αν δεν ξεχνάω κανέναν, 11!!! παίκτες για 3 θέσεις στην περιφέρεια. Και το φοβερό είναι πως ακόμα και έτσι παρατηρείται φανερή έλλειψη ορισμένων πολύ χρήσιμων δεξιοτήτων.
Στη φροντ λάιν υπάρχουν 6 παίκτες εκ των οποίων κανένας δεν μπορεί να παίξει και τις 2 θέσεις.
Τα παραπάνω δεν έγιναν τυχαία. Ήταν απλά αποτέλεσμα μιας αλληλουχίας μεταγραφικού σχεδιασμού ο οποίος φοβάμαι να το παραδεχτώ, αλλά πλέον είναι ξεκάθαρο πως βασίζεται σε δύο σταθερές:
1. «Είναι δικό μας παιδί, ας τα πάρει γιατί το αξίζει» (βλ Μιλου, Φαλ, Μακίσικ). Στην κατηγορία χωράνε υπό προϋποθέσεις και οι Γουόκαπ, Πίτερς.
2. «Αφού προέκυψε δεν γίνεται να το αφήσουμε» Είναι παικταρας και μπορεί να χρειαζόμαστε κάτι άλλο, όμως ψήνεται για την ομάδα και θα κάνουμε την υπέρβαση μόνο γι’ αυτόν (βλ Φουρνιε, Σάσα). Κακά τα ψέματα, πιστεύει κανείς πως πέρσι αν δεν είχαν προκύψει ο Φουρνιε κι ο Σάσα, θα δίναμε τα ίδια λεφτά σε κάποιους άλλους;
Κλείνοντας, φοβάμαι λοιπόν πως το μεταγραφικό πλάνο είναι λίγο συγκυριακό και δεν βασίζεται σε ψύχραιμη ανάλυση της αγοράς και των αναγκών της ομάδας.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οι παραφωνίες κάνουν μπαμ. Ακόμα και οι τυφλοί τις βλέπουν. Τώρα το αν θα παραδεχτούν στην ομάδα τα λάθη τους για να προχωρήσουν σε διορθωτικές κινήσεις, ή αν θα ξεκλέψει λίγο χρόνο ο Μπαρτζώκας να ασχοληθεί με το ρόστερ του μιας και φαίνεται ότι δεν υπάρχει άλλος για αυτό το ρόλο, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
-
Ilias7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Γράφετε αρκετοί καλύτερα να έμενε ο Γκος και ο Ραίτ από το να έχουμε Λι, Ντιλίκινα και Χολ. Το ερώτημα είναι τους παίχτες τους ρωτήσατε αν θέλουν να μείνουν; Ειδικά οι δύο συγκεκριμένοι κλείνοντας πολύ νωρίς με άλλη ομάδα με τρόπο τους έδειξαν ότι δεν επιθυμούσαν να μείνουν.
Το ότι κάποιοι παίχτες έχουν συμβόλαια και δε διαμαρτύρονται δημόσια δε σημαίνει πως συμφωνούν και με το τρόπο που χρησιμοποιούνται. Πιστεύει κανείς πως ο Πίτερς είναι ευχαριστημένος με το ρόλο που έχει; Παίξει δε παίξει καλά εκείνος είτε είναι ή δεν είναι καλός Ο Βεζένκοφ ξέρει πως ο χρόνος συμμετοχής του δε μεταβάλλεται ιδιαίτερα. Θα σας φανεί περίεργο να συμφωνήσει με άλλη ομάδα από το Μάϊο;
Ο coach σε κάποιες επιλογές του εμμονικός και με αυτό το τρόπο χάνει ορισμένους παίχτες. Ο Ντόρσεϊ αν δεν είχε κάνει καλούς τελικούς φέτος δε θα ήταν στην ομάδα.
Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και τίποτα δε κρίνετε από τόσο νωρίς αλλά ήδη φαίνονται λάθη στο καλοκαιρινό σχεδιασμό του ρόστερ και η προϊστορία δείχνει πως μέσα στη σεζόν δε τα διορθώνουμε..ίσως τα κάνουμε και λίγο χειρότερα.
Το ότι κάποιοι παίχτες έχουν συμβόλαια και δε διαμαρτύρονται δημόσια δε σημαίνει πως συμφωνούν και με το τρόπο που χρησιμοποιούνται. Πιστεύει κανείς πως ο Πίτερς είναι ευχαριστημένος με το ρόλο που έχει; Παίξει δε παίξει καλά εκείνος είτε είναι ή δεν είναι καλός Ο Βεζένκοφ ξέρει πως ο χρόνος συμμετοχής του δε μεταβάλλεται ιδιαίτερα. Θα σας φανεί περίεργο να συμφωνήσει με άλλη ομάδα από το Μάϊο;
Ο coach σε κάποιες επιλογές του εμμονικός και με αυτό το τρόπο χάνει ορισμένους παίχτες. Ο Ντόρσεϊ αν δεν είχε κάνει καλούς τελικούς φέτος δε θα ήταν στην ομάδα.
Η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και τίποτα δε κρίνετε από τόσο νωρίς αλλά ήδη φαίνονται λάθη στο καλοκαιρινό σχεδιασμό του ρόστερ και η προϊστορία δείχνει πως μέσα στη σεζόν δε τα διορθώνουμε..ίσως τα κάνουμε και λίγο χειρότερα.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με τον Πίτερς θα διαφωνήσω καθώς μάλλον εκείνος μας κάνει χάρη που έμεινε με τον τρόπο που τον χρησιμοποιούμε παρά εμείς σ' αυτόν. (Δεν ξέρω αν έχει γίνει αντιληπτό αλλά του έχω τρελή αδυναμία).Sharp Shooter έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 10:46 amΤο μεγαλύτερο θέμα του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια είναι ότι προσπαθεί να διορθώσει τις αδυναμίες του βασιζόμενος στην ποσότητα και όχι την ποιότητα.
Στα υπόλοιπα συμφωνώ. Το ότι υπήρχε ανάγκη στα γκαρντ ήταν εμφανές στην ομάδα, είναι αποδεδειγμένο ότι κινήθηκε και για Μίσιτς και για Μπαμπ, ποιος ξέρει και για ποιον άλλο που δεν ακούστηκε. Το γεγονός είναι ότι δεν ήταν και διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να υπογράψει κάποιον από τους δυο, σωστά πιθανότατα, Και το άλλο γεγονός είναι ότι πέρασε ένα ολόκληρο καλοκαίρι χωρίς να βρούμε κάποιον, και λόγο του τραυματισμού του Γουόκαπ αποκτήθηκε εσπευσμένα άλλος ένας "εργάτης" ο Ντιλικινά θυμίζοντας μου λίγο την περίοδο πριν δυο χρόνια που όλο το καλοκαίρι κυνηγούσαμε τον Ναν για να πάρουμε τελικά τον Μπραζντέικις και να μην χτυπήσουμε στο τέλος τον Ναν. (που εντάξει τον έπεισε δεν ξέρω ποιος να πάει στον Παναθηναϊκό αλλά αν ήθελαν οι Αγγελόπουλοι μπορούσαν πιστεύω να τον είχαν πάρει).
Για μένα τα πράγματα δεν είναι τραγικά, πολυκοσμία, ξεπολυκοσμία μπορούμε να δώσουμε τον Λι σε κάποιαν ομάδα, και να βρούμε έναν κανονικό άσσο με σουτ και δημιουργία έστω από τα κοψίματα του ΝΒΑ. Δεν θέλουμε κάτι άλλο, έναν που να κάνει δίδυμο με τον Γουόκαπ αντίστοιχο με το περυσινό Γουόκαπ-Γκος. Αδύνατον να μην την βλέπουν στην ομάδα αυτήν την ανάγκη.
Τώρα πως το βλέπουν οι Αγγελόπουλοι που έχουν πάρει Λι, Ντιλικινά ήδη είναι ένα θέμα.
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν έχει σημασία αν νοσταλγούμε τον Γκος, τον Βιλντόζα ούτε αν ήθελαν να φύγουν ή αν τους διώξαμε εμείς. Σημασία έχει κατά τη γνώμη μου ότι με 25 εκ μπάτζετ έχουμε για άσσους τους Γουόκαπ, Ντιλικίνα και Λι. Θέλω να σκεφτείτε και να μου πείτε ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας έχει χειρότερη front line. Εμένα δεν μου έρχονται πολλές να πω την αλήθεια και σίγουρα καμία από το πάνω ράφι που έχει βλέψεις για φ4. Μπαγερν, Ντουμπάι, Ασβελ, και Μακάμπι. Όλες οι υπόλοιπες θεωρώ ότι είναι καλύτερες έως πολύ καλύτερες από εμάς.
Τους βασικούς ανταγωνιστές (Ρεάλ, Παο, Φενέρ, Εφες, Μονακό, Χάποελ) δεν τους βλέπουμε καν.
Τους βασικούς ανταγωνιστές (Ρεάλ, Παο, Φενέρ, Εφες, Μονακό, Χάποελ) δεν τους βλέπουμε καν.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
οτι εχετε αυτους για ασσους ειναι ξεκαθαρα επιλογη του προπονητηgolitog7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 11:31 amΔεν έχει σημασία αν νοσταλγούμε τον Γκος, τον Βιλντόζα ούτε αν ήθελαν να φύγουν ή αν τους διώξαμε εμείς. Σημασία έχει κατά τη γνώμη μου ότι με 25 εκ μπάτζετ έχουμε για άσσους τους Γουόκαπ, Ντιλικίνα και Λι. Θέλω να σκεφτείτε και να μου πείτε ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας έχει χειρότερη front line. Εμένα δεν μου έρχονται πολλές να πω την αλήθεια και σίγουρα καμία από το πάνω ράφι που έχει βλέψεις για φ4. Μπαγερν, Ντουμπάι, Ασβελ, και Μακάμπι. Όλες οι υπόλοιπες θεωρώ ότι είναι καλύτερες έως πολύ καλύτερες από εμάς.
με αυτους θεωρει οτι εξυπηρετει το πλανο του
- Sokos

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Backcourt νομίζω εννοείς, όχι frontline. Για backcourt συμφωνώ ναι. Έχουμε 47 παίκτες και κανείς από αυτούς δεν μπορεί να δώσει αυτά που στην θεωρία μπορεί να προσφέρει ο Evans.golitog7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 11:31 amΔεν έχει σημασία αν νοσταλγούμε τον Γκος, τον Βιλντόζα ούτε αν ήθελαν να φύγουν ή αν τους διώξαμε εμείς. Σημασία έχει κατά τη γνώμη μου ότι με 25 εκ μπάτζετ έχουμε για άσσους τους Γουόκαπ, Ντιλικίνα και Λι. Θέλω να σκεφτείτε και να μου πείτε ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας έχει χειρότερη front line. Εμένα δεν μου έρχονται πολλές να πω την αλήθεια και σίγουρα καμία από το πάνω ράφι που έχει βλέψεις για φ4. Μπαγερν, Ντουμπάι, Ασβελ, και Μακάμπι. Όλες οι υπόλοιπες θεωρώ ότι είναι καλύτερες έως πολύ καλύτερες από εμάς.
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
[quote=Conan1982 post_id=261620
Με τον Πίτερς θα διαφωνήσω καθώς μάλλον εκείνος μας κάνει χάρη που έμεινε με τον τρόπο που τον χρησιμοποιούμε παρά εμείς σ' αυτόν. (Δεν ξέρω αν έχει γίνει αντιληπτό αλλά του έχω τρελή αδυναμία).
[/quote]
Κι εγώ του έχω τρομερή αδυναμία, όπως και σε όλους τους «χεράδες» όπως μαρτυράει και το όνομά μου.
Ομως, η πικρή αλήθεια είναι πως έχοντας ήδη τον σχετικά σοφτ Σάσα και με Μιλου βασικό πεντάρι, το ιδανικό θα ήταν το δεύτερο 4άρι σου να είναι tweener αθλητικός ώστε να ξεκουράζει για 10 λεπτά τον Σάσα στο 4 και αν θες να παίζει και μαζί του σε λίγο χαμηλότερα σχηματα. Αν πια έχει κι εμμονές με το spacing ο Μπαρτζωκας, ας έβρισκε 3&D τεσσάρι.
Με τον Πίτερς θα διαφωνήσω καθώς μάλλον εκείνος μας κάνει χάρη που έμεινε με τον τρόπο που τον χρησιμοποιούμε παρά εμείς σ' αυτόν. (Δεν ξέρω αν έχει γίνει αντιληπτό αλλά του έχω τρελή αδυναμία).
[/quote]
Κι εγώ του έχω τρομερή αδυναμία, όπως και σε όλους τους «χεράδες» όπως μαρτυράει και το όνομά μου.
Ομως, η πικρή αλήθεια είναι πως έχοντας ήδη τον σχετικά σοφτ Σάσα και με Μιλου βασικό πεντάρι, το ιδανικό θα ήταν το δεύτερο 4άρι σου να είναι tweener αθλητικός ώστε να ξεκουράζει για 10 λεπτά τον Σάσα στο 4 και αν θες να παίζει και μαζί του σε λίγο χαμηλότερα σχηματα. Αν πια έχει κι εμμονές με το spacing ο Μπαρτζωκας, ας έβρισκε 3&D τεσσάρι.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν ξέρω, μου φαίνεται λίγο αδιανόητο να αφήσεις έναν παίκτη σαν τον Πίτερς.
Από το 2018 που παίζει στην Ευρωλίγκα και στην Ευρωλίγκα, 8 σεζόν δηλαδή, μόνο μια φορά σούταρ με κάτω από 40% απ' το τρίποντο στην Μπασκόνια. Σε εμάς 2 χρονιές τώρα σουτάρει με 52% συν από τα τρίποντα! Και φέτος έχει ξεκινήσει με 55,6% μιλάμε όσο και καλές προϋποθέσεις να έχουν τα σουτ για τροματικό ποσοστό.
Από το 2018 που παίζει στην Ευρωλίγκα και στην Ευρωλίγκα, 8 σεζόν δηλαδή, μόνο μια φορά σούταρ με κάτω από 40% απ' το τρίποντο στην Μπασκόνια. Σε εμάς 2 χρονιές τώρα σουτάρει με 52% συν από τα τρίποντα! Και φέτος έχει ξεκινήσει με 55,6% μιλάμε όσο και καλές προϋποθέσεις να έχουν τα σουτ για τροματικό ποσοστό.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για Πίτερς κάποιοι ξεχνάνε πόση ασφάλεια προσφέρει σε περίπτωση τραυματισμού του Σάσα (βλέπε περσινό τελευταίο τελικό). Κάντε εικόνα να ήταν στη θέση του ένας Γουέινραϊτ (Χάποελ). Η πτώση στην επιθετική ποιότητα της ομάδας θα ήταν κατακόρυφη. Δεν ξέρω αν ο άνθρωπος θέλει να συνεχίσει να έχει αυτό το ρόλο και μετά το καλοκαίρι. Ξέρω σίγουρα ότι ο Μπαρτζώκας πρέπει σε μέρες όπως η χθεσινή να τον χρησιμοποιεί πολύ περισσότερο, ακόμα και να του δώσει ευκαιρίες και στο 5 ή στο 3 για κάποια λεπτά. Χθες μπήκε σχετικά νωρίς (3μιση λεπτά πριν το τέλος της 1ης περιόδου), έκανε εξαιρετική εμφάνιση επιθετικά με 3/3 τρίποντα (και ένα λάθος) και τον έβγαλε 5 λεπτά μετά επειδή έκανε 2ο φάουλ (αχρείαστο η αλήθεια είναι, για 3 βολές στον Σουάιντερ). Δε νομίζω ότι το να τον τραβήξεις στον πάγκο (βάζοντας τον κουρασμένο όπως λες Σάσα), είναι μια καλή κίνηση σε μια μέρα που έχει βρει γρήγορα ρυθμό στο σουτ. Κι ας ρισκάρεις το 3ο φάουλ, δε θα έρθει η καταστροφή.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο