Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν υπάρχει παίκτης παπαγιαννης σε ομάδα που θέλει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο ειδικά με αυτά τα λεφτάmanos_89 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 14, 2025 10:46 pmΌχι, δεν θέλουμε ελικόπτερο. Είχαμε ελικόπτερο πέρυσι, τον Γκάμπριελ. Το πρόβλημα είναι η επιθετική δυσλειτουργία χωρίς σταθερή παρουσία στη ρακέτα. Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή ούτε έναν παίκτη που να παίζει στο ποστ. Αν δεν έχουμε τέτοιο παίκτη θα δούμε πολλές φορές να μας αντιμετωπίζουν όπως η Φενέρ πέρυσι. Δηλαδή βοήθειες και νταμπλ τημ στο Ναν και τον αντίπαλο προπονητή να λέει στην ουσία "το 5άρι σου δεν μπορεί να σκοράρει ούτε μόνο του".
Για τον Χολμς και τα παιδιά που λένε ότι θέλει προσαρμογή. Ναι, θέλει προσαρμογή, απλά δεν έχει και τα στοιχεία που θέλουμε. Δεν είναι αθλητικός (όπως τον θυμόμουν και πέρυσι δηλαδή) και δεν έχει παιχνίδι στο ποστ. Το ψωμί του το έβγαζε με το floater μετά από short roll το οποίο δεν μας είναι χρήσικο. Όταν προσαρμοστεί δεν θα είναι Γιουρτσεβέν στην άμυνα, όπως είναι τώρα αλλά και πάλι δεν θα βοηθήσει ουσιαστικά με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μακάρι να βελτιωθεί γιατί δεν βλέπω πως θα σπάσει το συμβόλαιο του αν δεν βελτιωθεί.
Για τον Παπαγιάννη. Είναι διαφορετικός παίκτης από Γιουρτσεβεν αλλά αυτή τη στιγμή θα μας ήταν πολύ πιο χρήσιμος. Και γω δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση λόγω της σοφτίλας που βγάζει, αλλά με αυτά που έχω δει από Γιουρτσέβεν μου φαίνεται όαση αυτή τη στιγμή για 3ος σέντερ
Πάρα πολλά για έναν παίκτη που ουσιαστικά μετρά μόνο μια καλή χρονιά στην καριέρα του και έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από αυτή
Αυτό που θέλουμε είναι έναν μπαμπούλα με καλή άμυνα να καθαρίζει πισω και να δίνει σκληραδα
Οχι άλλο βούτυρο
Δεν είπα να πάρουμε τον Παπαγιάννη για βασικό, ούτε καν για δεύτερο. Αντι του Γιούρτσεβεν είπα + ότι ανοίγει μια θέση έξτρα ξένου στην Α1. Δηλαδή να πάμε με Λεσσόρτ - Χολμς (ή άλλον) + Παπαγιάννη. Τώρα μερικοί δεν ξέρω τι φαντάζεστε. Να φέρουμε τον Βαλαντσιούνας για τρίτο;Dakotas έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 1:52 amΔεν υπάρχει παίκτης παπαγιαννης σε ομάδα που θέλει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο ειδικά με αυτά τα λεφτάmanos_89 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 14, 2025 10:46 pm
Όχι, δεν θέλουμε ελικόπτερο. Είχαμε ελικόπτερο πέρυσι, τον Γκάμπριελ. Το πρόβλημα είναι η επιθετική δυσλειτουργία χωρίς σταθερή παρουσία στη ρακέτα. Δεν έχουμε αυτή τη στιγμή ούτε έναν παίκτη που να παίζει στο ποστ. Αν δεν έχουμε τέτοιο παίκτη θα δούμε πολλές φορές να μας αντιμετωπίζουν όπως η Φενέρ πέρυσι. Δηλαδή βοήθειες και νταμπλ τημ στο Ναν και τον αντίπαλο προπονητή να λέει στην ουσία "το 5άρι σου δεν μπορεί να σκοράρει ούτε μόνο του".
Για τον Χολμς και τα παιδιά που λένε ότι θέλει προσαρμογή. Ναι, θέλει προσαρμογή, απλά δεν έχει και τα στοιχεία που θέλουμε. Δεν είναι αθλητικός (όπως τον θυμόμουν και πέρυσι δηλαδή) και δεν έχει παιχνίδι στο ποστ. Το ψωμί του το έβγαζε με το floater μετά από short roll το οποίο δεν μας είναι χρήσικο. Όταν προσαρμοστεί δεν θα είναι Γιουρτσεβέν στην άμυνα, όπως είναι τώρα αλλά και πάλι δεν θα βοηθήσει ουσιαστικά με αυτά τα χαρακτηριστικά. Μακάρι να βελτιωθεί γιατί δεν βλέπω πως θα σπάσει το συμβόλαιο του αν δεν βελτιωθεί.
Για τον Παπαγιάννη. Είναι διαφορετικός παίκτης από Γιουρτσεβεν αλλά αυτή τη στιγμή θα μας ήταν πολύ πιο χρήσιμος. Και γω δεν τον έχω σε καμία εκτίμηση λόγω της σοφτίλας που βγάζει, αλλά με αυτά που έχω δει από Γιουρτσέβεν μου φαίνεται όαση αυτή τη στιγμή για 3ος σέντερ
Πάρα πολλά για έναν παίκτη που ουσιαστικά μετρά μόνο μια καλή χρονιά στην καριέρα του και έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από αυτή
Αυτό που θέλουμε είναι έναν μπαμπούλα με καλή άμυνα να καθαρίζει πισω και να δίνει σκληραδα
Οχι άλλο βούτυρο
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο Παπαγιάννης δε θα ερχόταν για 3ος, οπότε δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση.manos_89 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 2:12 amΔεν είπα να πάρουμε τον Παπαγιάννη για βασικό, ούτε καν για δεύτερο. Αντι του Γιούρτσεβεν είπα + ότι ανοίγει μια θέση έξτρα ξένου στην Α1. Δηλαδή να πάμε με Λεσσόρτ - Χολμς (ή άλλον) + Παπαγιάννη. Τώρα μερικοί δεν ξέρω τι φαντάζεστε. Να φέρουμε τον Βαλαντσιούνας για τρίτο;Dakotas έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 1:52 am
Δεν υπάρχει παίκτης παπαγιαννης σε ομάδα που θέλει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο ειδικά με αυτά τα λεφτά
Οχι άλλο βούτυρο
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
μετα το ο γιουρτσεβεν ειναι πολυτελεια για τριτος παμε στο ο παπαγιαννης ειναι πολυτελεια για τριτος?manos_89 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 2:12 am
Δεν είπα να πάρουμε τον Παπαγιάννη για βασικό, ούτε καν για δεύτερο. Αντι του Γιούρτσεβεν είπα + ότι ανοίγει μια θέση έξτρα ξένου στην Α1. Δηλαδή να πάμε με Λεσσόρτ - Χολμς (ή άλλον) + Παπαγιάννη. Τώρα μερικοί δεν ξέρω τι φαντάζεστε. Να φέρουμε τον Βαλαντσιούνας για τρίτο;
δηλαδη ποσο δυσκολο να καταλαβει καποιος ποιος ειναι ο ρολος του τριτου σεντερ σε μια ομαδα?
ο τριτος σεντερ εχει μηδενικη συμμετοχη η το πολυ 2-3 λεπτα και αν τυχει
για τετοιο ρολο ειναι ο κουζελογλου
πολυτελεια για τριτος ειναι ο υγιης κωτσος
ο παπαγιαννης περα οτι ειναι χαμηλης ποιοτητας παιχτης ζεχνει και πεδουλακιλα εχει πανω του ολα τα κακα εκεινης της μαυρης εποχης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος τουλουμπα την Τετ Οκτ 15, 2025 1:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Οχιmanos_89 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 2:12 amΔεν είπα να πάρουμε τον Παπαγιάννη για βασικό, ούτε καν για δεύτερο. Αντι του Γιούρτσεβεν είπα + ότι ανοίγει μια θέση έξτρα ξένου στην Α1. Δηλαδή να πάμε με Λεσσόρτ - Χολμς (ή άλλον) + Παπαγιάννη. Τώρα μερικοί δεν ξέρω τι φαντάζεστε. Να φέρουμε τον Βαλαντσιούνας για τρίτο;Dakotas έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 1:52 am
Δεν υπάρχει παίκτης παπαγιαννης σε ομάδα που θέλει να είναι στο υψηλότερο επίπεδο ειδικά με αυτά τα λεφτά
Οχι άλλο βούτυρο
Απλά για τρίτος δεν είναι ο παπαγιαννης με τα λεφτά που παίρνει
Και έτσι όπως είναι το ρόστερ δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε
Χρειαζόμαστε ένα δυνατό και σκληρό παιδί να συμπληρώσει την γραμμή των ψηλών
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό είναι η δίκη μας επιθυμία (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) , που όμως μάλλον δεν είναι αυτό που θέλει ο κοουτς κατά τα φαινόμενα. Προτιμάει παίχτες με επιθετικά χαρίσματα παρά τερματοφύλακες. Μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτή είναι η πραγματικότητα.Dakotas έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 1:50 pmΟχιmanos_89 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 2:12 am
Δεν είπα να πάρουμε τον Παπαγιάννη για βασικό, ούτε καν για δεύτερο. Αντι του Γιούρτσεβεν είπα + ότι ανοίγει μια θέση έξτρα ξένου στην Α1. Δηλαδή να πάμε με Λεσσόρτ - Χολμς (ή άλλον) + Παπαγιάννη. Τώρα μερικοί δεν ξέρω τι φαντάζεστε. Να φέρουμε τον Βαλαντσιούνας για τρίτο;
Απλά για τρίτος δεν είναι ο παπαγιαννης με τα λεφτά που παίρνει
Και έτσι όπως είναι το ρόστερ δεν έχει τα χαρακτηριστικά που χρειαζόμαστε
Χρειαζόμαστε ένα δυνατό και σκληρό παιδί να συμπληρώσει την γραμμή των ψηλών
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
νομιζω αν πεις στον αταμαν διαλεξε γιουρτσεβεν η γκεμπριελ θα διαλεγε τον πρωτο
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό πιστεύω κι εγώ. Γιαυτο δίνω και πιθανότητες στην επιστροφή του μπιγκ πάππα. Ταιριάζει στο στιλ του. Άμυντικά είναι καλύτερος από τον Ομέρ (ψηλά και σε άμυνα σε ντραιβ) και έχει και σουτ σχετικά αξιόπιστο. Επίσης είναι Έλληνας και ανοίγει διευκολύνει πολύ στην επιλογή των κάνω σε κάθε αγώνα. Και για να είμαστε ειλικρινείς, στην παρούσα φάση ο παπα θα ήταν πιο χρήσιμος.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Dakotas

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ε ναι ο κομισάριος έχει φάκελο για τον καθένα σαν η Στάζιτουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Οκτ 15, 2025 1:56 pmκαποιοι ασχετοι μυρωδιαδες ελεγαν για ουτουρου καμπελεγκε αλλα ο καμισαριος και οι καθεστωτικοι ελεγαν οτι ο ενας ειναι παλιοπαιδο και δεν κανει και ο αλλος δεν ηθελε να ερθει μαζι με τον λεσορ
αλλα ο βαλα δεν θα ειχε κανενα θεμα να παιζει με τον λεσορ θα ειχε ο ουτουρου

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο