Τον Έβανς τον έβαλα σε παρένθεση ακριβώς για αυτό το λόγο. Θεωρητικά πάντως αν δεν υπάρξει σαν παίκτης θα αντικατασταθεί, οπότε είσαι μείον έναν παίκτη όπως και να χει. Και να μην ήσουν, οι απουσίες Γουόκαπ Φουρνιέ είναι αρκετές. Σαν να παίζει ο Παναθηναϊκός χωρίς Γκραντ Ναν 4 παιχνίδια σε μια βδομάδα και να περιμένεις να έχει κανονική απόδοση.Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 17, 2025 1:54 amΑυτό το χωρίς Έβανς έχει τελειώσει σαν επιχείρημα πιστεύωStam Tziant έγραψε: ↑Παρ Οκτ 17, 2025 12:50 am
Χωρίς Γουόκαπ Φουρνιέ (και Έβανς ή όποιου τέλος πάντων κληθεί να τον αντικαταστήσει) σε μια 4αδα παιχνιδιών υψηλής έντασης μέσα σε μια βδομάδα, θα ήταν παράλογο να μην είναι ανησυχητική η έναρξη της σεζόν.
Δεν είχαμε ποτέ αυτόν τον αθλητή. Μόνο ως ενεργό συμβόλαιο υπάρχει
Δεν θέλω να προβώ σε κακούς σχολιασμούς ( σ.σ. για Μακάμπι) αλλά με τη Μακάμπι τέτοια εμφάνιση δεν περίμενα να δω
Σιγά την ομάδα που μας είχε 12 π. στο 36' για να λέμε και μπράβο για τη νίκη
Άποψη μου . Κατανοώ το πρόγραμμα κατανοώ κάποιους τραυματισμούς που θα συμβούν αλλά κάπου ώπα . Το χωρίς Εβανς δεν το κατανοώ ούτε το Λι Ντιλικινα και θα κριθεί και για αυτά αυστηρά ο κοουτς ( χωρίς ακρότητες από εμένα)
Όσον αφορά τη Μακάμπι καλή ομάδα μπορεί να μην είναι, αλλά έχει ταλαντούχους παίκτες που στη μέρα τους θα κάνουν κηδείες (Νταουτιν, Γουοκερ κτλ). Όταν ο Ντάουτιν ζεσταίνεται με 6/6 τρίποντα, τα περισσότερα εκ των οποίων κρεμασμένα, δε θα έχεις εύκολο βράδυ. Εκτός αν έχεις την ενέργεια να τον παίξεις σούπερ φυζικαλ να τον βγάλεις εκτός παιχνιδιού.
Συμφωνώ για Νιλικίνα, Λι και ελπίζω ότι είναι μια προσωρινή λύση ανάγκης στον τραυματισμό του Γουόκαπ. Ελπίζω επίσης ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξει κάποια κίνηση για έναν κανονικό άσσο που θα πάρει τη θέση του Λι και θα μπορεί να προσφέρει ως 1-2η επιλογή. Ιδανικά να έχει χαρακτηριστικά που να του επιτρέπουν να παίξει και με τον Γουόκαπ. Ο Νιλικίνα κάνει μόνο για τρίτος.

Ρε παιδιά δεν βλέπετε τι γίνεται ; Παίζει κανείς άμυνα αυτό το καιρό ; Ίσως οποία ομάδα δεν έχει επιβαρυμένους παίχτες. Το Ευρωμπάσκετ και η αύξηση των αγώνων και διαβολοεβδομαδων έχει αλλάξει την ρεγκιουλαρ και τον τρόπο που την διαχειρίζονται πλέον οι ομάδες.
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο