Mαζι σου φιλε μου σε ολα αυτα που λες αλλα απο το "δεν παιζω σταθερη αμυνα για 40 λεπτα σαν σκυλι του πολεμου" μεχρι το 'βαρειμαι να σηκωσω το χερι μου πανω στον προσωπικο μου αντιπαλο την ωρα που σουταρει " ειναι μεγαλος ο δρομος ... κι ακομα μεγαλυτερος απο το "κανω πατατα στην επιθεση , πεφτω κατω και μεχρι να σηκωθω και αν φτασω πισω εχουν κανει αστοχο οι αντιπαλοι κι εχει παρει επιθετικο ριμπαουντ ο παικτης ευθυνης μου " . Δεν ειναι τυχαιο το ειδαμε χτες .kein έγραψε: ↑Παρ Οκτ 17, 2025 1:04 pmΈχετε λυσσάξει με την άμυνα ! Πράσινοι και κόκκινοι ανεξαιρέτως!Ρε παιδιά δεν βλέπετε τι γίνεται ; Παίζει κανείς άμυνα αυτό το καιρό ; Ίσως οποία ομάδα δεν έχει επιβαρυμένους παίχτες. Το Ευρωμπάσκετ και η αύξηση των αγώνων και διαβολοεβδομαδων έχει αλλάξει την ρεγκιουλαρ και τον τρόπο που την διαχειρίζονται πλέον οι ομάδες.
Euroleague 2025-26, 5η Αγωνιστική, Maccabi Tel Aviv vs Olympiacos Piraeus
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εντάξει δεν διαφωνώ θα μπορούσε να υπάρχει κάποια διάθεση για άμυνα αλλά πιστεύω ότι είναι γενικευμένη η κατάσταση και πρέπει να συνηθίσουμε σιγά σιγά τα νέα δεδομένα της Ευρωλίγκα. Οι άμυνες θα σφίξουν από τα πλέι οφ ή στα τέλη της ρεγκιουλαρ που κρίνονται θέσειςfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 17, 2025 1:22 pmMαζι σου φιλε μου σε ολα αυτα που λες αλλα απο το "δεν παιζω σταθερη αμυνα για 40 λεπτα σαν σκυλι του πολεμου" μεχρι το 'βαρειμαι να σηκωσω το χερι μου πανω στον προσωπικο μου αντιπαλο την ωρα που σουταρει " ειναι μεγαλος ο δρομος ... κι ακομα μεγαλυτερος απο το "κανω πατατα στην επιθεση , πεφτω κατω και μεχρι να σηκωθω και αν φτασω πισω εχουν κανει αστοχο οι αντιπαλοι κι εχει παρει επιθετικο ριμπαουντ ο παικτης ευθυνης μου " . Δεν ειναι τυχαιο το ειδαμε χτες .kein έγραψε: ↑Παρ Οκτ 17, 2025 1:04 pmΈχετε λυσσάξει με την άμυνα ! Πράσινοι και κόκκινοι ανεξαιρέτως!Ρε παιδιά δεν βλέπετε τι γίνεται ; Παίζει κανείς άμυνα αυτό το καιρό ; Ίσως οποία ομάδα δεν έχει επιβαρυμένους παίχτες. Το Ευρωμπάσκετ και η αύξηση των αγώνων και διαβολοεβδομαδων έχει αλλάξει την ρεγκιουλαρ και τον τρόπο που την διαχειρίζονται πλέον οι ομάδες.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
- Sharp Shooter

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Η ομάδα ολοκλήρωσε 6 μέρες με πρόγραμμα κόλαση (4 ματς εναντίον πολύ καλών ομάδων) παίζοντας ουσιαστικά με απόντες τα 3/5 της βασικής 5αδας του αρχικού σχεδιασμού. Ο απολογισμός 3 νίκες και 1 ήττα είναι απόλυτα θετικός με όποιο τρόπο κι αν ήρθαν αυτές.
Είναι λίγο νωρίς να φέρουμε καταστροφολογία και λίγο άδικο για τους παίκτες αλλά και τον κοουτς. Προφανώς έχουν όλοι το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και έχουν φέρει φανερή έλλειψη ορισμένων δεξιοτήτων αλλά και μεγάλη εξάρτηση από ορισμένους παίκτες.
Αλλά, ξαναλέω, βρείτε μου οποιαδήποτε ομάδα που θα αντιμετώπιζε τέτοιες απουσίες χωρίς προβλήματα.
Ευκαιρία να ανασυνταχθούμε, να βάλουμε ομαλότερα τον Νιλικινα στο ροτέισον και να παρθεί, επιτέλους, μια απόφαση για τον Έβανς.
Είναι λίγο νωρίς να φέρουμε καταστροφολογία και λίγο άδικο για τους παίκτες αλλά και τον κοουτς. Προφανώς έχουν όλοι το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και έχουν φέρει φανερή έλλειψη ορισμένων δεξιοτήτων αλλά και μεγάλη εξάρτηση από ορισμένους παίκτες.
Αλλά, ξαναλέω, βρείτε μου οποιαδήποτε ομάδα που θα αντιμετώπιζε τέτοιες απουσίες χωρίς προβλήματα.
Ευκαιρία να ανασυνταχθούμε, να βάλουμε ομαλότερα τον Νιλικινα στο ροτέισον και να παρθεί, επιτέλους, μια απόφαση για τον Έβανς.
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Φίλε μου Kein, ξέρεις πόσο εκτιμώ τη γνώμη σου, αλλά εγώ ως θεατής θέλω να βλέπω κι άλλα στοιχεία σ' έναν αγώνα μπάσκετ, εκτός από έναν αγώνα επίδειξης. Θέλω να βλέπω τακτικά σχήματα και απαντήσεις. Θέλω να βλέπω πάθος από τους παίκτες και προσπάθεια. Θέλω να βλέπω τους προπονητές να σπάνε το κεφάλι τους να αξιοποιήσουν τα όπλα τους και να ακυρώσουν αυτά του αντιπάλου.
Δεν θέλω να βλέπω ένα αδιάφορο φιλικό, όπου η όποια επιθετική αρετή μιας ομάδας δεν θα έχει νόημα, αφού δεν θα βρίσκει αντίστοιχα δυνατή άμυνα.
Ο θεατής λατρεύει το θέαμα, αλλά υπάρχουν κι άλλα εξίσου σημαντικά στοιχεία, αλλιώς θα καταντήσει εντελώς βαρετό και χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Κι αυτό δεν το λατρεύει ο θεατής.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βασικά κόμη μου δεν πολύδιαφωνούμε. Κι εμένα μου αρέσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ με την τακτική και τις άμυνες του και τα όλα του. Ωστόσο για να είμαι ειλικρινής μου αρέσει και η ρεγκιουλαρ να είναι πιο θεαματική με επιθετικό μπάσκετ. Νομίζω εκεί θέλουν να το πάνε το έργο και μάλλον το πετυχαίνουν.montechristo έγραψε: ↑Παρ Οκτ 17, 2025 4:11 pmΦίλε μου Kein, ξέρεις πόσο εκτιμώ τη γνώμη σου, αλλά εγώ ως θεατής θέλω να βλέπω κι άλλα στοιχεία σ' έναν αγώνα μπάσκετ, εκτός από έναν αγώνα επίδειξης. Θέλω να βλέπω τακτικά σχήματα και απαντήσεις. Θέλω να βλέπω πάθος από τους παίκτες και προσπάθεια. Θέλω να βλέπω τους προπονητές να σπάνε το κεφάλι τους να αξιοποιήσουν τα όπλα τους και να ακυρώσουν αυτά του αντιπάλου.
Δεν θέλω να βλέπω ένα αδιάφορο φιλικό, όπου η όποια επιθετική αρετή μιας ομάδας δεν θα έχει νόημα, αφού δεν θα βρίσκει αντίστοιχα δυνατή άμυνα.
Ο θεατής λατρεύει το θέαμα, αλλά υπάρχουν κι άλλα εξίσου σημαντικά στοιχεία, αλλιώς θα καταντήσει εντελώς βαρετό και χωρίς κανένα ενδιαφέρον. Κι αυτό δεν το λατρεύει ο θεατής.
Στα πλέι οφ και μετά θα πέφτουν κορμιά και στη κανονική περίοδο θα έχουμε πιο χαλαρό θέαμα με κατοστάρες και όμορφο μπάσκετ. Έτσι θα είμαστε όλοι ευχαριστημένοι.
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχετε χρόνο μπροστά σας, όλες οι ομάδας παραπατάνε αυτό τον καιρό. Επίσης όταν ενσωματωθούν ενεργά οι φουρνιέ και ουοκαπ θα είσαστε ομάδα Φ4.kite26 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 17, 2025 4:29 pmΠω ρε φίλε, πήγα κοιμήθηκα και ξύπνησα το πρωί με τον Ολυμπιακό νικητή. Τι ωραία! Τώρα παιδιά ό,τι έγινε, έγινε με το ρόστερ. Θα πορευτούμε με όποιους έχουμε. Πάμε γερά για τη συνέχεια. Η ρέγκιουλαρ είναι ρέγκιουλαρ μην ξεχνάτε, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τα πλέι οφ.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Βαζεις και τον εβανς σαν βασικη απουσια???Γιατι γιαυτο γκρινιαζουμε(στην ουσια απλα λεμε το αυτονοητο) ολοι απο το καλοκαιρι..οτι πρεπει να εισαι τρελος να πας με τον εβανς βασικο και ρισκαρεις ολη την χρονια..Και τελικα ειδαμε ακριβως αυτο..Sharp Shooter έγραψε: ↑Παρ Οκτ 17, 2025 2:49 pmΗ ομάδα ολοκλήρωσε 6 μέρες με πρόγραμμα κόλαση (4 ματς εναντίον πολύ καλών ομάδων) παίζοντας ουσιαστικά με απόντες τα 3/5 της βασικής 5αδας του αρχικού σχεδιασμού. Ο απολογισμός 3 νίκες και 1 ήττα είναι απόλυτα θετικός με όποιο τρόπο κι αν ήρθαν αυτές.
Δεν ειναι καταστροφολογια να λεμε οτι η ομαδα θελει σοβαρο ασσο και δεν γινεται να παει μονο με των περιορισμενων δυνατοτητων γουοκαπ που κουβαλαει και τραυματισμο..Τον γουοκαπ τον εχουμε δει σε 4 φ4 δεν ειναι οτι ειναι καινουριος και δεν εχει δοκιμαστει..
Οποιος δεν βλεπει προβλημα στον ασσο και θεωρει οτι μπορουμε να παμε με γουοκαπ νιλικινα η θελει το κακο της ομαδας η ειναι τυφλος ξερω γω..Ο νιλικινα βαρια βαρια κανει για 3ος..
Επισης μονο σαν αστειο μπορω να παρω οτι θα στηριχτουμε ακομα και τωρα στον εβανς που οι ρεπορτερ λενε οτι φοβαται να μπει στις προπονησεις..εχει 2 χρονια σχεδον να παιξει..και στο ενα ματς που μπηκε σερνοταν πριν τραυματιστει...Οι πιθανοτητες ειναι 90-10 στο οτι δεν θα επανερθει..Και ο χειροτερος τζογαδορος τετοιο στοιχημα δεν θα το επαιρνε..
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό είναι αλήθεια και απαντάω και σε ένα χθεσινό σχόλιο του Μοντεκριστο αν το διαβάσειErether έγραψε: ↑Παρ Οκτ 17, 2025 9:03 amSecond unit αγνοείται. Και η πρώτη έχει τα θεματικά της στην άμυνα και το playmaking. Εγω δεν είδα πάντως έλλειψη προσπάθειας. Φάγαμε 5-6 τρίποντα με παίκτη κρεμασμένο πάνω στον σουτέρ και γύρω στους 10-15 πόντους στον αιφνιδιασμό μετά από λάθος. Η άμυνα μας ήταν τηρουμένων των αναλογιών καλή στο σετ παιχνίδι. Ξέρουμε ότι στο 4-5 η ομάδα δεν έχει την απαιτούμενη αθλητικοτητα και ο αντίπαλος είχε περίσσια χθες.Coach Periklis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 17, 2025 12:45 amΕγώ θα πω μόνο ότι με αυτή την εμφάνιση του Ολυμπιακού, η νίκη δεν είναι για πανηγυρισμούς ούτε για να λέμε για ψυχή και ψυχολογία κλπ
Πάρα πολύ ανησυχητική έναρξη σεζόν στην Ευρωλίγκα
Δεν τους κατηγορώ για αδιαφορία εννοείται προσπαθούσαν
Δεν είναι μόνο η άμυνα θέμα τώρα στην αρχή . Είναι ότι κάνουμε πάρα πολλές λάθος μεταβιβάσεις στην επίθεση και κατά συνέπεια πάρα πολλά turnovers
Και είναι θέμα κακών χειριστών στον άσσο . Θα διορθωθεί αλλά όχι και πάρα πολύ με Λι Ντιλικινα κατά την άποψη μου
Το ότι τα έβαζε ο άλλος με τους δικούς μας παίκτες κρεμασμένους πάνω του είναι κάτι που θα συμβεί πολλές φορές, σε αυτό θα επιμείνω. Υπάρχουν αρκετοί τέτοιοι παίκτες που θα πετύχεις in the zone . Θα έρθει μετά που και ο Σασα δεν θα βλέπει κανένα μπροστά του κοκ
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Κερδος ο Ολυμπιακος απο το χτεσινο παιχνιδι θα εχει μονον αν αυτο αντιμετωπιστει σαν ηττα...
Απαραδεκτη εμφανιση, η αμυνα μεσα στο καλαθι εχει τεραστια θεματα.
Αν ξαναδει κανεις το παιχνιδι, θα διαπιστωσει οτι ο Μιλουτινοφ χρειαζεται βοηθεια στην αμυνα και δεν ταιριαζει με Βεζενκοφ ή Πιτερς λογω ελλειψης αθλητικοτητας. Ο δε Ντοντα Χολ, δεν ταιριαζει με τα ελαφρια τεσσαρια γιατι και αυτος ειναι ελαφρυς κι ετσι δεν γεμιζει κανεις την ρακετα οταν ο Χολ κοβει. Παντα ερχεται αντιπαλος και παιρνει επιθετικο ριμπαουντ.
Ειναι τεραστιο το προβλημα χημειας στους ψηλους, ισως επισκιαζει ακομα και αυτο του πλει μεικερ...
Απαραδεκτη εμφανιση, η αμυνα μεσα στο καλαθι εχει τεραστια θεματα.
Αν ξαναδει κανεις το παιχνιδι, θα διαπιστωσει οτι ο Μιλουτινοφ χρειαζεται βοηθεια στην αμυνα και δεν ταιριαζει με Βεζενκοφ ή Πιτερς λογω ελλειψης αθλητικοτητας. Ο δε Ντοντα Χολ, δεν ταιριαζει με τα ελαφρια τεσσαρια γιατι και αυτος ειναι ελαφρυς κι ετσι δεν γεμιζει κανεις την ρακετα οταν ο Χολ κοβει. Παντα ερχεται αντιπαλος και παιρνει επιθετικο ριμπαουντ.
Ειναι τεραστιο το προβλημα χημειας στους ψηλους, ισως επισκιαζει ακομα και αυτο του πλει μεικερ...

Ρε παιδιά δεν βλέπετε τι γίνεται ; Παίζει κανείς άμυνα αυτό το καιρό ; Ίσως οποία ομάδα δεν έχει επιβαρυμένους παίχτες. Το Ευρωμπάσκετ και η αύξηση των αγώνων και διαβολοεβδομαδων έχει αλλάξει την ρεγκιουλαρ και τον τρόπο που την διαχειρίζονται πλέον οι ομάδες.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο