Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Η μπορεις να παρεις εναν two way παικτη να θωρακισεις την περιφρεια, δινεις τον Λι και ο Ντιλκινα παει πιο πισω. Ετσι ιεραρχικα εχεις Γουοκαπ, μεταγραφη, Εβανς και δινεις στον Εβανς ολο τον χρονο και την ανεση να επανελθει σταδιακα. Δεν χρειαζεται να ξεχασουμε κανεναν, αν παρεις παικτη το κανεις σαν δικλειδα ασφαλειας για τον Εβανς οποτε πρεπει να εχει τα χαρακτηριστικα του Εβανς
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω να πάρετε γκαρντ αν ο Εβανς είναι οκ και περιμένουν απλώς να ενταχθεί με ασφάλεια. Για τον Μπαρτζώκα μιλάμε, έχει την δική του φιλοσοφία.Jeight έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 18, 2025 1:04 pmΗ μπορεις να παρεις εναν two way παικτη να θωρακισεις την περιφρεια, δινεις τον Λι και ο Ντιλκινα παει πιο πισω. Ετσι ιεραρχικα εχεις Γουοκαπ, μεταγραφη, Εβανς και δινεις στον Εβανς ολο τον χρονο και την ανεση να επανελθει σταδιακα. Δεν χρειαζεται να ξεχασουμε κανεναν, αν παρεις παικτη το κανεις σαν δικλειδα ασφαλειας για τον Εβανς οποτε πρεπει να εχει τα χαρακτηριστικα του Εβανς
Αν θες την γνώμη μου, τι θα έκανα στη θέση του, ναι θα έκανα αυτό που λες και θα έπαιρνα και τον Ατσιουα ... αλλά δεν είμαι !
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Εγω σου λεω οτι θα παρουμε γκαρντ και οτι ο Μπαρτζωκας δεν θα βαλει τοσο βαρος στον Εβανς ενω εχει παιξει ενα παιχνιδι μονο με την ομαδα. Την ανοιξη μπορει να μιλαμε διαφορετικα και ο Εβανς να πεταει φωτιες. Μεχρι τοτε θα πρεπει να εχεις παρει νικες ομως και με Λι Ντιλικινα 2-3 επιλογες αυτο δεν θα γινει.kein έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 18, 2025 1:09 pmΔεν νομίζω να πάρετε γκαρντ αν ο Εβανς είναι οκ και περιμένουν απλώς να ενταχθεί με ασφάλεια. Για τον Μπαρτζώκα μιλάμε, έχει την δική του φιλοσοφία.Jeight έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 18, 2025 1:04 pm
Η μπορεις να παρεις εναν two way παικτη να θωρακισεις την περιφρεια, δινεις τον Λι και ο Ντιλκινα παει πιο πισω. Ετσι ιεραρχικα εχεις Γουοκαπ, μεταγραφη, Εβανς και δινεις στον Εβανς ολο τον χρονο και την ανεση να επανελθει σταδιακα. Δεν χρειαζεται να ξεχασουμε κανεναν, αν παρεις παικτη το κανεις σαν δικλειδα ασφαλειας για τον Εβανς οποτε πρεπει να εχει τα χαρακτηριστικα του Εβανς
Αν θες την γνώμη μου, τι θα έκανα στη θέση του, ναι θα έκανα αυτό που λες και θα έπαιρνα και τον Ατσιουα ... αλλά δεν είμαι !
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν νομίζω ότι ήταν ποτέ αυτό το θέμα, το βέτο πέφτει από τον προπονητή και όχι από την διοίκηση. Άλλωστε, αυτοί οι παίκτες τέτοια εποχή έρχονται με 1-1.5 μύριο μέχρι το τέλος της σεζόν, κάπου τόσα είχε πάρει και ο Ναν την πρώτη σεζόν αν δεν κάνω λάθος.kein έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 18, 2025 12:55 pmΑνέκαθεν υπήρχαν ευκαιρίες στα κοψίματα του Οκτωβρίου (Ναν και Όσμαν είναι τα πιο πρόσφατα παραδείγματα που μου έρχονται). Το θέμα είναι να υπάρχει διάθεση να πέσει χρήμα.steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 18, 2025 12:46 pmΤουλάχιστον χαίρομαι που επιβεβαιωνόμαστε όσοι λέγαμε ότι θα προκύψουν επιλογές από τα κοψίματα. Μακάρι να το πάρει χαμπάρι και η ομάδα ότι δεν στέκει να παίξεις όλη τη χρονιά πάνω στον Έβανς (είναι άδικο και για τον παίχτη δηλαδή) και να φέρουμε κανονικό point guard επιτέλους με decent pull-up σουτ.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ευτυχώς ή δυστυχώς έτσι είναι οι νόμοι της ελεύθερης αγοράς. Ο ισχυρότερος παίρνει το φιλέτο. Money talks που λεν και στα χωριά.
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και τον Ατσούα να φέρεις μόνο πάλι ανεβαίνεις ένα σκαλί και γίνεσαι contender γιατί τώρα δεν είσαι. Θα τον φέρει όμως ή θα βλέπουμε να στηρίζει την επιλογή του (Χολ);kein έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 18, 2025 1:09 pmΔεν νομίζω να πάρετε γκαρντ αν ο Εβανς είναι οκ και περιμένουν απλώς να ενταχθεί με ασφάλεια. Για τον Μπαρτζώκα μιλάμε, έχει την δική του φιλοσοφία.Jeight έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 18, 2025 1:04 pm
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχω την εντύπωση ότι σε εσάς είναι κοινή απόφαση σε αυτά τα θέματα, δηλαδή ότι υπάρχει συμφωνία διοίκησης και προπονητή.
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ. Άλλωστε σας το λέω τελευταία ότι αν δεν πάρετε ψηλό τζογάρετε με υψηλό ρίσκο. Στα γκαρντ λίγο πολύ την βρίσκετε την άκρη μόλις επιστρέψουν Φουρνιέ και Ουόκαπ, γιατί είναι και ο Ντόρσευ φέτος σαν έξτρα μεταγραφή.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 18, 2025 1:16 pmΚαι τον Ατσούα να φέρεις μόνο πάλι ανεβαίνεις ένα σκαλί και γίνεσαι contender γιατί τώρα δεν είσαι. Θα τον φέρει όμως ή θα βλέπουμε να στηρίζει την επιλογή του (Χολ);kein έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 18, 2025 1:09 pm
Δεν νομίζω να πάρετε γκαρντ αν ο Εβανς είναι οκ και περιμένουν απλώς να ενταχθεί με ασφάλεια. Για τον Μπαρτζώκα μιλάμε, έχει την δική του φιλοσοφία.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
μα γι αυτο λεμε οτι πρεπει να κατεβασουμε πενταδες με 5 pick your poison που να εχουν και την πασα (την καλη και σωστη σε χρονο πασα ) αλλα και την υποδοχη της πασας (να μπορουν να κινηθουν δηλαδη και να ελευθερωθουν) στο ρεπερτοριο τους τουλαχιστον οι 2 -3 απο αυτος σε καθε πενταδα. Μολις βλεπει ο καθε παικτης οτι σφιγγουν τα γαλατα να μπορει να την μοιρασει σωστα οχι σαν να ξεφορτωνεται σακουλα με κακακιαSokos έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 18, 2025 11:13 amΠάντως ούτε η Real, ούτε η Efes χρειάστηκε να παίξει double team πάνω σε κάποιον για να μας βραχυκυκλώσει. Έναν αθλητικό παίκτη έβαλαν να κυνηγάει παντού τον Vezenkov. That simple.Christofis έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 18, 2025 9:49 am
Αυτο ακριβως.
Δηλαδη σε πενταδα
Χειζ/Γουοκαπ, Ντορσει, Φουρνιε, Σασα/Πιτερς, Μιλου/Χολ
Χειζ/Γουοκαπ, Φουρνιε/Ντορσει, Γουορντ, Σασα/Πιτερς, Μιλου/Χολ
Θα μπορουν να παιξουν πιστευεις ευκολα double team εναν παικτη; Το θεμα οτι δεν εχουμε καλους οργανωτες . Ακομη και ο Γουοκαπ ειναι καλος οργανωτης. Ο Νιλικινια ειναι μονο για νανακατεβαζει την μπαλα.
Γενικότερα όμως, δεν είναι μόνο το double team. Από το ποιος θα βγει να δώσει βοήθεια, ποιος θα περάσει under, ποιος θα έχει την πολυτέλεια να κλείσει στην ρακέτα κτλ κτλ. Όλα αυτά έχουν να κάνουν πάρα πολύ με το πόσο απειλητικός είναι κάποιος παίκτης από την περιφέρεια.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο