Round 14 Panathinaikos - Real Madrid
Συντονιστής: Captains
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
Oι κανονισμοί του forum
Οδηγίες για ένα καλό post
https://dragon.mochahosted.com/basketfo ... index.html
- Nemesakos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ πολλά μπράβο θέλω να πώ για το σημερινό δεύτερο ημίχρονο...αυτό θέλω να βλέπω. Μια ομάδα να μάχεται μια ομάδα να παλεύει μέχρι τέλους ακόμα κ αν το αποτέλεσμα δεν είναι αυτό που θέλουμε. Παπαγιάννης μεγάλο κέρδος για φέτος. Μακάρι να συνεχισει έτσι και μακάρι κ μεις να χτίσουμε πάνω του..
Για την διαιτησία παρακαλώ ας μην αναφερθούμε.. είναι και εναντία στους κανόνες του φόρουμ. Ξέρω μπορούμε να πούμε πολλά άλλα ας κλείσουμε για λίγο το pc η το κινητό κ ας μπούμε όσοι θέλουμε να γράψουμε αύριο..
Για την διαιτησία παρακαλώ ας μην αναφερθούμε.. είναι και εναντία στους κανόνες του φόρουμ. Ξέρω μπορούμε να πούμε πολλά άλλα ας κλείσουμε για λίγο το pc η το κινητό κ ας μπούμε όσοι θέλουμε να γράψουμε αύριο..
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Zάμπια, Ζιμπάμπουε, Μποτσουάνα
https://www.travelstories.gr/community ... %9F.71109/
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Τρομερη εμφάνιση απτην ομαδα. Ηταν πολυ κριμα που η τελευταία επίθεση της τελευταίας περιόδου χαθηκε ετσι, κακος σχεδιασμός εκεί. Πολυ ενδιαφερουσα αυτη η καπως αμυνα ζώνης που προφανως δεν θα μπορούσε να παιχτεί σε ολο το ματς.. Πιστεύω πάντως πως αξίζαμε τη νίκη. Κακη στιγμή κι ο τραυματισμός του Μακ! Ξερω οτι δεν πρέπει να λέμε για διαιτησίες αλλα το χεσανε σημερα! Ειδικά αυτο το επιθετικό του Νεντο και το αντιαθλητικο που δεν σφυρίχτηκε για γέλια.
Μεμονωμένα καλος Μπεντιλ στην κανονική περίοδο. Τρομεροί Παπαγιαννης και Νέντοβιτς. Ο Παπαπετρου εβαλε τα τρίποντα.
Μεμονωμένα καλος Μπεντιλ στην κανονική περίοδο. Τρομεροί Παπαγιαννης και Νέντοβιτς. Ο Παπαπετρου εβαλε τα τρίποντα.
- yorgos

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
H Real θα έχει μεγάλο πρόβλημα, σε τέτοιο επίπεδο χωρίς άσο δεν πας πουθενά. Εμείς καταρρεύσαμε στο σημείο που αποβλήθηκε ο Σαντ Ροος, από κει και πέρα κάθε φορά που δε σούταραν απέξω ήταν καλάθι διότι δεν πιεζόταν αρκετά ο Αλμπάλδε ή όποιος έκανε το δημιουργό και δημιουργούσε ανισορροπίες. Αλλά με αυτό το Λαπροβιτόλα να έχει εικόνα παλαίμαχου και το Γιουλ να είναι ένα περιφερόμενο δράμα πρώην παίκτη δεν ξέρω πώς θα προχωρήσει. Τεράστιο πρόβλημα και το ότι δεν υπάρχει ψηλός πίσω από τον Ταβάρες, ο Γκαρούμπα δεν κάνει (όχι ακόμη τουλάχιστον) γι αυτό το επίπεδο και παίζει ο Ταβάρες 30λεπτα και δεν έχουν Α1 εκεί, η ACB είναι εξουθενωτική με καλές ομάδες, ψηλά κορμιά, συνεχείς πτήσεις. Μου φαίνεται αδιανόητο να μην πάνε για άσο και δεύτερο πεντάρι, με τόσες καλές περιπτώσεις ακόμη και σε μεσαίες ομάδες της ίδιας της ACB.
καταλαβαίνω και συμφωνώ ΑΠΟΛΥΤΑ με την απαγόρευση συζήτησης στο φόρουμ για τη διαιτησία, απλά σε τόσο οριακούς αγώνες που κρίνονται σε δύο παρατάσεις και με διαιτητικά σφάλματα κοινώς (νομίζω) αποδεκτά το να μη την αναφέρεις είναι σαν να σχολιάζεις άλλον αγώνα από αυτόν που έγινε.
σήμερα ο Παναθηναϊκός έπαιξε ακριβώς το μπάσκετ που "διαφήμιζε" το καλοκαίρι : μαχητικότητα και το 100% αυτού που μπορεί. βοήθησε φυσικά και η απίστευτη αστοχία της Ρεάλ σε ελεύθερα σουτ, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός άξιζε να διεκδικήσει τη νίκη επί ίσοις όροις.
σήμερα ο Παναθηναϊκός έπαιξε ακριβώς το μπάσκετ που "διαφήμιζε" το καλοκαίρι : μαχητικότητα και το 100% αυτού που μπορεί. βοήθησε φυσικά και η απίστευτη αστοχία της Ρεάλ σε ελεύθερα σουτ, αλλά σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός άξιζε να διεκδικήσει τη νίκη επί ίσοις όροις.
Πολύ καλή εμφάνιση κ.ο.κ. αλλά δεν μπορώ θα το πω:
Μου κανει αλγεινη (νομίζω είναι η σωστή λέξη) εντύπωση η και σήμερα μελισταλαχτη προσέγγιση του κ. Βοβορα στους άρχοντες του αγώνα ενόσω τον αντιμετωπίζουν με κάθε άλλο παρά σεβασμό.
Κάποιος να του εξηγήσει άμεσα πως παίζεται το παιχνίδι στο κορυφαίο επίπεδο προπονητικής. Ακόμη και σε τέτοια ζητήματα σκακιέρα είναι.
Γνώμη μου.
Μου κανει αλγεινη (νομίζω είναι η σωστή λέξη) εντύπωση η και σήμερα μελισταλαχτη προσέγγιση του κ. Βοβορα στους άρχοντες του αγώνα ενόσω τον αντιμετωπίζουν με κάθε άλλο παρά σεβασμό.
Κάποιος να του εξηγήσει άμεσα πως παίζεται το παιχνίδι στο κορυφαίο επίπεδο προπονητικής. Ακόμη και σε τέτοια ζητήματα σκακιέρα είναι.
Γνώμη μου.
Συγχαρητήρια στην ομάδα, γύρισε το μάτς, το είχε στα δικά της χέρια (κατοχή), δεν κατάφερε να βάλει τον μισό πόντο για να κερδίσει. Η αστοχία της Ρεάλ ήταν και σε ένα μεγάλο βαθμό απόρροια της καλής αμυντικής λειτουργίας, ο Βόβορας τα έκανε τα λάθη του (ειδικά εκεί στην 3η περίοδο που έβαλε το Νέντοβιτς να παίξει με αλλαγές πάνω στον Ταβάρες, αντί του Μακ....χάσαμε 4 επιθέσεις μέχρι να το καταλάβει).
Σεβόμενος απόλυτα το φόρουμ, δεν γράφω κάτι γιατί η οποιαδήποτε κουβέντα θα πάει στη διαιτησία. Το μόνο που θα ήθελα να αναφέρω, αν η Euroleague θέλει να έιναι/γίνει μεγάλη διοργάνωση θα πρέπει οι ίδιοι οι μέτοχοι/ιδιοκτήτες των ομάδων που φαίνεται να ευνοούνται, να θέσουν τα όρια.
Σεβόμενος απόλυτα το φόρουμ, δεν γράφω κάτι γιατί η οποιαδήποτε κουβέντα θα πάει στη διαιτησία. Το μόνο που θα ήθελα να αναφέρω, αν η Euroleague θέλει να έιναι/γίνει μεγάλη διοργάνωση θα πρέπει οι ίδιοι οι μέτοχοι/ιδιοκτήτες των ομάδων που φαίνεται να ευνοούνται, να θέσουν τα όρια.
- No Center-No Party

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: 3D-Larry-Kukoc
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο στην ομάδα, δικαιούταν να κερδίσει αλλά είχαμε τα γνωστά κλασικά εικονογραφημένα και κάποια λάθη συγκέντρωσης σε κρίσιμες επιθέσεις.
Διακριθέντες ήταν ο Παπαγιάννης που πλέον είναι σταθερά πολύ καλός,ο Νεντοβιτς με την σερβική αλητεία του είναι κ@υλ@,
ο Παπαπέτρου χθες πήρε πιο λογικά σουτ και βοήθησε πολύ (στην άμυνα είναι πάντα καλός),
ευχάριστη έκπληξη ο Μπεντιλ, μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Μπράβο και στον Βοβοριτς, κάνει ότι μπορεί νομίζω στο κοουτσαρισμα.Το παράπονο που έχω από αυτόν είναι τα χαμόγελα απ'την αρχή ως το τέλος με τους διαιτητές.Οταν σε αδικούν επανειλειμμενα πρέπει να αντιδράσεις και ας μην βγει τίποτα...
εσύ τουλάχιστον έκανες ότι μπορούσες για να αλλάξεις την κατάσταση.Ο Ζοτς χθες θα είχε αποβληθεί.
Διακριθέντες ήταν ο Παπαγιάννης που πλέον είναι σταθερά πολύ καλός,ο Νεντοβιτς με την σερβική αλητεία του είναι κ@υλ@,
ο Παπαπέτρου χθες πήρε πιο λογικά σουτ και βοήθησε πολύ (στην άμυνα είναι πάντα καλός),
ευχάριστη έκπληξη ο Μπεντιλ, μακάρι να συνεχίσει έτσι.
Μπράβο και στον Βοβοριτς, κάνει ότι μπορεί νομίζω στο κοουτσαρισμα.Το παράπονο που έχω από αυτόν είναι τα χαμόγελα απ'την αρχή ως το τέλος με τους διαιτητές.Οταν σε αδικούν επανειλειμμενα πρέπει να αντιδράσεις και ας μην βγει τίποτα...
εσύ τουλάχιστον έκανες ότι μπορούσες για να αλλάξεις την κατάσταση.Ο Ζοτς χθες θα είχε αποβληθεί.
Εγώ καλά σου τα'λεγα και τ'ακουγες παράλογα!
- Gino_Bill

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, SG
- Αγαπημένος παίκτης: Manu G, Saras, 3D, VC
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο στην ομάδα. Αν κέρδιζαν χτες θα ήταν άθλος, ειδικά έτσι όπως πήγε το ματς. Συγκεκριμένοι παίκτες "μεγαλώνουν", άλλοι φαίνεται να ωριμάζουν, έχουμε βέβαια και μερικές παραφωνίες αλλά αναμενόμενο. Κάπως έτσι μάλλον θα πάει η χρονιά φέτος, την μία θα φτάνουμε στο ένα ριμπάουντ να κερδίσουμε την Ρεάλ, και την άλλη θα χάνουμε με 20 από ομάδες θεωρητικά της λίγκας μας. Χαλάλι, αν είναι να φτιαχτεί μια μαγιά παικτών να χτίσουμε πάνω, αν και το θεωρώ δύσκολο.
- ssoulliss

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η Real είναι η τρίτη ομάδα φέτος που δείχνει να υποτιμά τον Παναθηναϊκό εντός παρκέ. Οι άλλες δύο ήταν οι Barcelona και η Armani. Και δεν νομίζω πως σε αυτό έχουν ευθύνη οι προπονητές των ομάδων όσο έχουν αρκετοί παίκτες που παίζουν.
Χθες συγκεκριμμένα η γλώσσα του σώματος αρκετών παικτών της Real έδειχνε χαλαρότητα, στυλ "έλα μωρέ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε" με αποκορύφωμα το φάουλ του Rudy στο 66-66 ο οποίος είχε τέτοια θολούρα από τα τρία συνεχόμενα άστοχα τρίποντα, το ένα ήταν air-ball, που πίστευε πως η μπάλα θα πήγαινε απ'εξώ και όχι βολές. Εντωμεταξύ ο Laso χτυπιόταν και οι παίκτες του, όχι όλοι, έδειχναν να είναι αλλού. Και να 'ταν μόνο αυτό, καλά λέει πιο πάνω ο yorgos με άσο τον εξαιρετικό εχθές Abalde δεν προχωράς και πολύ μακρυά.
Πολύ τζόγος στην άμυνα από τον Βόβορα. Με τη ζώνη που επέλεξε συμφωνώ του βγήκε αλλά μέτρησα 22 ή περίπου ελεύθερα τρίποντα, τέσσερα από αυτά εύστοχα. Σε ένα σχετικά λογικό σενάριο ευστοχίας της Real το παιχνίδι θα ήταν 8-10 πόντους από την κανονική διάρκεια. Στην επίθεση πάντως λίγα πράγματα βλέπουμε, ειδικά όσο προχωράει το παιχνίδι, τόσο πάει σε πιο ατομικές προσπάθειες ή σε συνδυασμούς με τον Παπαγιάννη στην καλύτερη. Ο Παπαγιάννης και μπράβο του είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Παναθηναϊκού, όλοι οι υπόλοιποι είναι ή του ύψους ή του βάθους μέχρι στιγμής.
* Ο Nedovic συνεχίζει να έχει το χειρότερο DRAT από όσους πατάνε παρκέ για 10' και άνω. Εχθές είχε 108,8 πόντους ανα κατοχή την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε 96 στο ομαδικό.
Χθες συγκεκριμμένα η γλώσσα του σώματος αρκετών παικτών της Real έδειχνε χαλαρότητα, στυλ "έλα μωρέ εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε" με αποκορύφωμα το φάουλ του Rudy στο 66-66 ο οποίος είχε τέτοια θολούρα από τα τρία συνεχόμενα άστοχα τρίποντα, το ένα ήταν air-ball, που πίστευε πως η μπάλα θα πήγαινε απ'εξώ και όχι βολές. Εντωμεταξύ ο Laso χτυπιόταν και οι παίκτες του, όχι όλοι, έδειχναν να είναι αλλού. Και να 'ταν μόνο αυτό, καλά λέει πιο πάνω ο yorgos με άσο τον εξαιρετικό εχθές Abalde δεν προχωράς και πολύ μακρυά.
Πολύ τζόγος στην άμυνα από τον Βόβορα. Με τη ζώνη που επέλεξε συμφωνώ του βγήκε αλλά μέτρησα 22 ή περίπου ελεύθερα τρίποντα, τέσσερα από αυτά εύστοχα. Σε ένα σχετικά λογικό σενάριο ευστοχίας της Real το παιχνίδι θα ήταν 8-10 πόντους από την κανονική διάρκεια. Στην επίθεση πάντως λίγα πράγματα βλέπουμε, ειδικά όσο προχωράει το παιχνίδι, τόσο πάει σε πιο ατομικές προσπάθειες ή σε συνδυασμούς με τον Παπαγιάννη στην καλύτερη. Ο Παπαγιάννης και μπράβο του είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Παναθηναϊκού, όλοι οι υπόλοιποι είναι ή του ύψους ή του βάθους μέχρι στιγμής.
* Ο Nedovic συνεχίζει να έχει το χειρότερο DRAT από όσους πατάνε παρκέ για 10' και άνω. Εχθές είχε 108,8 πόντους ανα κατοχή την ώρα που ο Παναθηναϊκός είχε 96 στο ομαδικό.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
με απολυτο σεβασμο στους κανονες του φορουμ και με τον κινδυνο να χρεωθωο πρωτο φαουλ το μονο που εχω να πω οτι αν και ολυμπιακος βλεποντας τα στραβα κι αναποδα των διαιτητων εκνευριστηκα ... κριμα για την τεραστια ευκαιρια που χαθηκε χτες να φαει τη σφαλιαριτσα ο αντιπαθητικος ρουντι "το ηλεκτισμενο τσουλουφι" φερναντες. Ελπιζω εμεις να τα καταφερουμε μεθαυριο αν και ζορικο το κοβω .
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- manj13

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εγραψα χθες για να μην παω στα 5 φαουλ μονομιας....Αν πλεον ο οργανισμος που λεγεται Ευρωλιγκα συνεχιζει να ''φοβαται'' τον ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ Παναθηναικο του Φοστερ ....του απο τραυματισμο Νεντοβιτς.....του Μποχωριδη ....του Μπεντιλ....του Ογκαστ....του Παπαγιαννη και ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ Παναθηναικο δυο πρωην ΜΠΑΣΚΕΤΜΠΟΛΙΣΤΩΝ και ενος καλου διαχειριστη....ε ελπιδα για γιατρεια πια δεν φαινεται....Η ανακοινωση ΠΛΕΟΝ οχι του ''αναιδη ,εμπρηστικου ,παραλογου και με σπασμενα φρενα ΔΓ'' αλλα δυο ''Euroleague legends'' ειμαι παρα πολυ περιεργος με τι λογια θα απαντηθει....Kριμα για μια πολυ μεγαλη προσπαθεια που κατεβαλλε ενα πολυ υποδεεστερο ροστερ απεναντι σε ενα φαβορι του φ4....Κατι τετοιοι αγωνες απογοητευουν πολλους παικτες....ελπιζω να το αφησουν πισω τους οι παικτες του Παναθηναικου και να πανε μπροστα.....
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο