Στο 4-5 χωραει ενας..να δουμε αν θα ειναι για μπροστα απο χολ η πισω..εκει παιζει να ρθει παικτης..υπαρχει απο ρομπινσον αψου μεχρι ΄΄ευρωπαιους΄΄ το τερας της ρεαλ τον μπρουνο.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δινω 0 πιθανοτητες να ρθει και αλλος κοντος εκτος και δεν ξερουμε καποιον σοβαρο τραυματισμο..πχ ο φουρνιε να χει θεμα η ο γουοκαπ..Αμα εμεις οι μεταγραφολαγνοι λεμε δεν χωραει ο μπαρτζωκας θα βγαλει σπυρια..
Στο 4-5 χωραει ενας..να δουμε αν θα ειναι για μπροστα απο χολ η πισω..εκει παιζει να ρθει παικτης..υπαρχει απο ρομπινσον αψου μεχρι ΄΄ευρωπαιους΄΄ το τερας της ρεαλ τον μπρουνο.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε δεν τον εβαλα γιατι δεν πιστευω οτι χωραει. Εγω δεν θα επαιρνα αλλο Φοργουορντ εκτος και αν ειχε την ευκαιρια να παρω τον Χορντ που ειναι 3-4 απλα γιατι ειναι δυναμια. Δεν ειπα οτι πιστευω οτι χρειαζεται . Ειπα οτι κοιταμε και για εκει και οτι απλα μεταφερω μια πληροφορια. Επειδη βγηκε η μια πληροφορια δεν σημαινεινοτι η αλλη δεν θα ειναι παπαντζα. Απλα επειδη φαινεται να βγαινει την μεταφερω.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:03 amναι εκει δεν εχεις βαλει και αλλη μεταγραφη..να ρθει παικτης και αλλος στο 2-3 δεν χωραει εκτος και ντορσει γουορντ παιζουν κανα 10λ.Christofis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:00 am
Μπατλερ, Γουκαπ, Νιλικινια
Ντορσει, Μακκισικ/Λι
Φουρνιε, Γουορντ
Σασα, Πιτερς
Μιλου, Χολ, Tweener ή Κωτσος
Ο εβανς αν μεινει θα μεινει μονο για το what if καθως θα πληρωθει anyway. O Λι θα φυγει αν αποκτηθει και αλλος ή ουτως ή αλλως. Λαρεντζακης και ο νετζηπογλου μονο για Α1 και προπονησεις οπως και ο Κωτσος
Αυτο θα ειναι ουσιαστικα το ροστερ. Ο παπ καταλαβαινω αυτο που λετε αλλα ακομη και τωρα παιζει ελαχιστα καθως σερνεται.
Εγω αν με ρωτας με Μπατλερ θα επαιρνα τον Μπασει και θα χοροπηδους απο τη χαρα μου
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν αντιλέγω έχω γράψει ήδη πως θεωρητικά είναι αναβάθμιση με ο,τι υπάρχειRivers15 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:08 amΕδω δεν εχουμε καν leading guard τοσο καιρο, ας ερθει κι ας εχει και 2-3 αρνητικα. Χαλαλι. Οποιοσδηποτε Αμερικανος δεν εχει και κανα αρνητικο κ ειναι τελειος θα εμενε στο NBA δεν θα ερχοταν Ευρωπη.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:02 amΕπειδή έχει τύχει να δω πολύ Baylor τη χρονιά που το σήκωσαν (Butler ήταν mop του f4) να πω ένα μείον.Κανει πολλά λάθη για leading pg.Ειχε σχεδόν 3 ανά ματς στη τελευταία τ χρονια(ήταν το μεγάλο του μείον στα reports μαζί με την έλλειψη αθλητικοτητας για γκαρντ ΝΒΑ)
Από εκεί και πέρα τον έχω δει σε ΠΑΡΑ πολλά ματς σε εποχή που έβλεπα πολύ ΝCAA ,έχω ίδια άποψη.Γραφονται κάποιες υπερβολες(οπως πχ για άνοιγμα χεριών,ΔΕΝ εχει μεγάλο wingspan) αλλά είναι καλός παίκτης, κοντρολαρισμενος που ταιριάζει νομίζω κ στον Μπι.Εχω κι άλλη μια αμφιβολία για το πως θα προσαρμοστεί στις εδώ αμυνες διότι δεν είναι ιδιαίτερα aggressive παίκτης. Είναι όμως οξυδερκης και με καλό iq
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Παρακολουθωντας τον μετα στο ΝΒΑ δεν εκανε τοσα πολλα λαθη οποτε μαλλον το βελτιωσε καπωςbig_lebowski έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:02 amΕπειδή έχει τύχει να δω πολύ Baylor τη χρονιά που το σήκωσαν (Butler ήταν mop του f4) να πω ένα μείον.Κανει πολλά λάθη για leading pg.Ειχε σχεδόν 3 ανά ματς στη τελευταία τ χρονια(ήταν το μεγάλο του μείον στα reports μαζί με την έλλειψη αθλητικοτητας για γκαρντ ΝΒΑ)
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει αυτό αν και στο ΝΒΑ όσο τον είχα δει το είχε φτιάξει αρκετά. Φυσικά άλλη ένταση οι άμυνες στη regular season του NBA κι άλλες στο March Madness. Αλλά οι 7,6 fga, 3,7 ασίστ για 1,3 λάθη σε 17,4 λεπτά, είναι αξιοπρεπής αναλογία σε δείγμα 60 παιχνιδιών της περσινής σεζόν.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:02 amΕπειδή έχει τύχει να δω πολύ Baylor τη χρονιά που το σήκωσαν (Butler ήταν mop του f4) να πω ένα μείον.Κανει πολλά λάθη για leading pg.Ειχε σχεδόν 3 ανά ματς στη τελευταία τ χρονια(ήταν το μεγάλο του μείον στα reports μαζί με την έλλειψη αθλητικοτητας για γκαρντ ΝΒΑ)
- tokalytero3d

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
2
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αν φυγει ο Λη και ο Εβανς δεν προκειται να μπει στην ομαδα ουτε σε 2-3 μηνες (ή τελος παντων αν πηραν την αποφαση να μην τον υπολογιζουν) δεν θα εκπλαγω να γινει κι αλλη μια μεταγραφη.shaq7 έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:12 amΔινω 0 πιθανοτητες να ρθει και αλλος κοντος εκτος και δεν ξερουμε καποιον σοβαρο τραυματισμο..πχ ο φουρνιε να χει θεμα η ο γουοκαπ..Αμα εμεις οι μεταγραφολαγνοι λεμε δεν χωραει ο μπαρτζωκας θα βγαλει σπυρια..
Ο Ντιλικινα χανει 10+ αγωνες καθε χρονο ιστορικα, ο Γουοκαπ δεν ξερω αν μπορει να βαραει σερι 25λεπτα και η χρονια ειναι πολυ μεγαλη μπορει να φτασει τους 80-90 αγωνες αν πας μεχρι τελους.
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν αναφερεσε στο σχολιο το δικο μου για τα υψη , για το άνοιγμα χεριων αυτο πηγαινε κυριως για τους υπολοιπους. Αλλα ναι θα συμφωνησω οτι ο Μπατλερ δεν εχει το μεγεθος των υπολοιπων γκαρντ της ομαδας, αλομηνκαι του Λι που ειναι κοντυτερος αλλα με μεγακυτερο ανοιγμα χεριωνbig_lebowski έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:14 amΔεν αντιλέγω έχω γράψει ήδη πως θεωρητικά είναι αναβάθμιση με ο,τι υπάρχει
Από εκεί και πέρα τον έχω δει σε ΠΑΡΑ πολλά ματς σε εποχή που έβλεπα πολύ ΝCAA ,έχω ίδια άποψη.Γραφονται κάποιες υπερβολες(οπως πχ για άνοιγμα χεριών,ΔΕΝ εχει μεγάλο wingspan) αλλά είναι καλός παίκτης, κοντρολαρισμενος που ταιριάζει νομίζω κ στον Μπι.
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βέβαια αν το καλοσκεφτείς και ο Ντόρσεϊ σαν μεταγραφή έξτρα γκαρντ είναι. Πέρυσι όλη τη χρονιά ήταν παροπλισμένος πλην τελικών GBL και φέτος προορίζεται για πρωταγωνιστικό ρόλο, πολύ κόντα σε λεπτά με Φουρνιέ.Christofis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:04 amΚοιτα απο το καλοκαιρι ολες οι φημες μιλουσαν για 2 γκαρντ. Περυσι ειχαμε Γουοκαπ, Γκος, Βιλντοζα, Μητρου Λονγκ, Ντορσει, Φουρνιε, Μακκισικ, στο 1-2.
Εφυγε ο Βιλντοζα, ο Γκος και Μητρου Λονγκ και πηραμε μονο Νιλικινια. Ε εφοσον δεν βγηκαν Λι και εβανς παμε για 2 γκαρντ. Δεν το πιστευω προσωπικα απλα μετεφερα μια πληροφορια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Τετ Οκτ 22, 2025 12:21 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν εχει παιξει πολυ στο nba για να εχουμε ασφαλες δειγμα,ουτε πολλά ματς ούτε αρκετο χρονο.Το per 36 του ειναι 3 λαθη,οχι δραματικο ουτε και καλοChristofis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:15 amΠαρακολουθωντας τον μετα στο ΝΒΑ δεν εκανε τοσα πολλα λαθη οποτε μαλλον το βελτιωσε καπωςbig_lebowski έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:02 amΕπειδή έχει τύχει να δω πολύ Baylor τη χρονιά που το σήκωσαν (Butler ήταν mop του f4) να πω ένα μείον.Κανει πολλά λάθη για leading pg.Ειχε σχεδόν 3 ανά ματς στη τελευταία τ χρονια(ήταν το μεγάλο του μείον στα reports μαζί με την έλλειψη αθλητικοτητας για γκαρντ ΝΒΑ)
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο μπατλερ ειναι και μικρος..παιρνει βελτιωση στο παιχνιδι του..ο μακρης στο σπορτ24 που φαινεται να ξερει πολυ μπασκετ λεει οτι ειναι πολυ καλος δημιουργος και στο πικ εν ρολ..οποτε οποια αμφιβολια ειχα στο μυαλο μου εφυγε..Να ρθει πρωτα δηλαδη και τα αλλα τα βρισκουμε..
Εγω και ετσι να κλεισουν με μπατλερ οι μεταγραφες ειμαι κομπλε..οκ και ενας ψηλος θα χρειαστει καποια στιγμη αλλα οκ δεν θα πεθανουμε κιολας..τους βασικους τους εχουμε.
Εγω και ετσι να κλεισουν με μπατλερ οι μεταγραφες ειμαι κομπλε..οκ και ενας ψηλος θα χρειαστει καποια στιγμη αλλα οκ δεν θα πεθανουμε κιολας..τους βασικους τους εχουμε.
- SteveNashidis

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας
- Προειδοποιήσεις:
0
Ξεκάθαρα βραβείο ψύχραιμο σχόλιο 2025!SteveNashidis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:26 amΠάλι από Phoenix Suns ψωνίσαμε;
![]()
Εεε... λάθος. Πάμε στον καλό Butler![]()
![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο