Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Eιναι καλός ο καρδιοπαθης; Βάζει τριπντακια;
*Θα ξεπεράσουμε και μπάτζετ ΠΑΟ τώρα.
Νταξει περίπου 4 εκατομμύρια έχουν παει/πεταχτεί
Σε Φαλ/Έβανς-Λι. + 1 εκ για συνταξιμα Μακκισικ Λάρυ.
Άλλοι 2 παιχταραδες του χρόνου + στεγανοποίηση σεφ.
Επίσης φτάνουμε περίπου τα 24εκ μπάτζετ. Υπολείπονται περίπου 16 για να προσελκύσουμε Γιαννοκουμπο για συνταξιμα
*Θα ξεπεράσουμε και μπάτζετ ΠΑΟ τώρα.
Νταξει περίπου 4 εκατομμύρια έχουν παει/πεταχτεί
Σε Φαλ/Έβανς-Λι. + 1 εκ για συνταξιμα Μακκισικ Λάρυ.
Άλλοι 2 παιχταραδες του χρόνου + στεγανοποίηση σεφ.
Επίσης φτάνουμε περίπου τα 24εκ μπάτζετ. Υπολείπονται περίπου 16 για να προσελκύσουμε Γιαννοκουμπο για συνταξιμα
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλα μην τρελαθουμε κιολας. Ο ντινγουιντι ριναι ο 666 του Μπερι. Ο μπατλερ ειναι παικταρα και πρωτο ραφι αλλα Ντινγουιντι ειναι αλλη κλαση. Παντως ο Μπατλερ ταιριαζει περισσοτερα στα κουτακια Μπαρτζωκα.
Εγω και με τους δυο ικανοποιημενος ειμαι και χοροππδαω απο τη χαρα μου αλλα για Ντινγουιντι ακυρωνω τα ραντεβου και παω και αεροδρομιο
Εγω και με τους δυο ικανοποιημενος ειμαι και χοροππδαω απο τη χαρα μου αλλα για Ντινγουιντι ακυρωνω τα ραντεβου και παω και αεροδρομιο
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως ότι κοιτάμε να φέρουμε και άλλο Guard δείχνει και πόσο λάθος έχει γίνει όλος ο σχεδιασμός φέτος, στηριχτήκαμε στον Εβανς που δεν ξέρουμε αν θα ξαναπαίξει μπάσκετ, στον Λι που από πέρσυ φαινόταν ότι δεν ταιριάζει στην ομάδα. Πήγαμε και πήραμε ακόμα έναν Guard τον Ντιλικίνα που και οι πέτρες ξέρανε ότι είναι μέτριος, με κακό σουτ από μακριά και 0 δημιουργία, και φτάνουμε πάλι στο 0 να κοιτάμε πάλι Guard γιατί αυτοί που έχουμε δεν μας κάνουν....μακάρι να έρθει ο Μπάτλερ, άλλα να με συμπαθάτε δεν είναι σοβαρός προγραμματισμός ομάδας αυτά που κάνουμε...
Υ.Γ. Δεν τον ξέρω τον Μπάτλερ άλλα από τα στατιστικά του στο Nba, φαίνεται απλά ένας τίμιος ρολίστας και τίποτα παραπάνω, μακάρι να έρθει φυσικά και όπως και να έχει δύσκολα θα είναι χειρότερος από Λι, Ντιλικίνα κλπ.
Υ.Γ. Δεν τον ξέρω τον Μπάτλερ άλλα από τα στατιστικά του στο Nba, φαίνεται απλά ένας τίμιος ρολίστας και τίποτα παραπάνω, μακάρι να έρθει φυσικά και όπως και να έχει δύσκολα θα είναι χειρότερος από Λι, Ντιλικίνα κλπ.
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Και οι άλλες μισές ότι έκλεισε ή κλείνει άμεσα ο Μίστις!!fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 9:44 amνταξ οι μισες γραφανε οτι σε 15 μερες γυριζει ο εβανς![]()
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Kαι οι άλλες μισές πως υπογραφει ο Μισιτςfotis vlachopoulos έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 9:44 amνταξ οι μισες γραφανε οτι σε 15 μερες γυριζει ο εβανς![]()
Υγ :μόλις είδα πως ξαναγραφτηκε
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τουλάχιστον ας χαρούμε για το γεγονός ότι χαμπαριάσανε στην ομάδα αυτό που λέμε όλοι οι λιγότερο σχετικοί εδώ στο forum, πως δεν γίνεται να βασίσεις τα πάντα στην περίπτωση Εβανς και θα κάνουμε επιτέλους κίνηση για παίχτη-ες. Από εκεί και πέρα υπομονή, δεν είναι καλοκαίρι για να τραβήξει πολύ το πράγμα, άμεσα θα γίνει ό,τι είναι να γίνει.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο