Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μπορει κ απλα να μην τους εκατσε κανεις απο οσους ηθελαν το καλοκαιρι, για τον εναν ή τον αλλο λογο.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 9:34 amΠάντως ότι κοιτάμε να φέρουμε και άλλο Guard δείχνει και πόσο λάθος έχει γίνει όλος ο σχεδιασμός φέτος, στηριχτήκαμε στον Εβανς που δεν ξέρουμε αν θα ξαναπαίξει μπάσκετ, στον Λι που από πέρσυ φαινόταν ότι δεν ταιριάζει στην ομάδα. Πήγαμε και πήραμε ακόμα έναν Guard τον Ντιλικίνα που και οι πέτρες ξέρανε ότι είναι μέτριος, με κακό σουτ από μακριά και 0 δημιουργία, και φτάνουμε πάλι στο 0 να κοιτάμε πάλι Guard γιατί αυτοί που έχουμε δεν μας κάνουν....μακάρι να έρθει ο Μπάτλερ, άλλα να με συμπαθάτε δεν είναι σοβαρός προγραμματισμός ομάδας αυτά που κάνουμε...
Υ.Γ. Δεν τον ξέρω τον Μπάτλερ άλλα από τα στατιστικά του στο Nba, φαίνεται απλά ένας τίμιος ρολίστας και τίποτα παραπάνω, μακάρι να έρθει φυσικά και όπως και να έχει δύσκολα θα είναι χειρότερος από Λι, Ντιλικίνα κλπ.
Βεβαια να δουμε αν οντως εκλεισε/θα κλεισει κι ο Μπατλερ. Μεχρι να ανακοινωθει δεν ειναι τιποτα βεβαιο.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είμαστε τυχεροί γιατί ουσιαστικά ανταγωνιζόμαστε την Παρτιζάν, Παρί και Ερυθρό. Η Παρτίζαν λένε ότι αποσύρθηκε. Εάν καταφέρουμε να χάσουμε τον παίκτη από αυτές τις ομάδες ας παραιτηθούν καλύτερα όλοι αύριο και μαζί και οι πρόεδροι.
Λέτε ότι ο σχεδιασμός το καλοκαίρι ήταν τραγικός, θα προτιμούσατε να είχαμε κλείσει Μπαμπ, Φρανσίσκο ή Φόρεστ;
Η λογική να δώσεις μια ευκαιρία στον Έβανς στην αρχή της χρονιάς και στον Λι που ήταν ήδη στο ρόστερ και καλώς ή κακώς είχες δώσει 500κ but out, και να περιμένεις τους παίκτες που βγαίνουν τώρα στην αγορά εμένα δεν μου φαίνεται παράλογη.
Παράλογη ήταν η μεταγραφή του Ντιλικινά ως κίνηση πανικού μετά τον τραυματισμό του Θωμά, αλλά ο καλοκαιρινός σχεδιασμός αν τελικά πάρουμε τον Μπάτλερ ή άλλον παίκτη θα είναι μια χαρά.
Όλο το καλοκαίρι φωνάζαμε μερικοί μαζί με μένα να δούμε την τελική εικόνα της ομάδας και μετά τα κοψίματα για να κρίνουμε.
Αν τώρα πάρουμε Μπάτλερ και φέρουμε και Ψηλό τι θα λέτε;
Λέτε ότι ο σχεδιασμός το καλοκαίρι ήταν τραγικός, θα προτιμούσατε να είχαμε κλείσει Μπαμπ, Φρανσίσκο ή Φόρεστ;
Η λογική να δώσεις μια ευκαιρία στον Έβανς στην αρχή της χρονιάς και στον Λι που ήταν ήδη στο ρόστερ και καλώς ή κακώς είχες δώσει 500κ but out, και να περιμένεις τους παίκτες που βγαίνουν τώρα στην αγορά εμένα δεν μου φαίνεται παράλογη.
Παράλογη ήταν η μεταγραφή του Ντιλικινά ως κίνηση πανικού μετά τον τραυματισμό του Θωμά, αλλά ο καλοκαιρινός σχεδιασμός αν τελικά πάρουμε τον Μπάτλερ ή άλλον παίκτη θα είναι μια χαρά.
Όλο το καλοκαίρι φωνάζαμε μερικοί μαζί με μένα να δούμε την τελική εικόνα της ομάδας και μετά τα κοψίματα για να κρίνουμε.
-
Erether

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ο κακος σχεδιασμός έγκειται στο ότι έμεινε ο Λι. Ήταν ηλίου φαεινοτερον ότι δεν είναι για πολλα πολλά. Δηλαδή θα έπρεπε σίγουρα να ξεκινήσουμε τη σεζον , όπως είμαστε τώρα. Με Γουοκαπ και Γκος ή εφόσον χάθηκε ο Γκος, με Γουοκαπ και κάποιον σαν τον Ντιλικινα. Σε αυτό δε διαφωνεί κανείς, πιστεύω.karamelitsa έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 9:34 amΠάντως ότι κοιτάμε να φέρουμε και άλλο Guard δείχνει και πόσο λάθος έχει γίνει όλος ο σχεδιασμός φέτος, στηριχτήκαμε στον Εβανς που δεν ξέρουμε αν θα ξαναπαίξει μπάσκετ, στον Λι που από πέρσυ φαινόταν ότι δεν ταιριάζει στην ομάδα. Πήγαμε και πήραμε ακόμα έναν Guard τον Ντιλικίνα που και οι πέτρες ξέρανε ότι είναι μέτριος, με κακό σουτ από μακριά και 0 δημιουργία, και φτάνουμε πάλι στο 0 να κοιτάμε πάλι Guard γιατί αυτοί που έχουμε δεν μας κάνουν....μακάρι να έρθει ο Μπάτλερ, άλλα να με συμπαθάτε δεν είναι σοβαρός προγραμματισμός ομάδας αυτά που κάνουμε...
Υ.Γ. Δεν τον ξέρω τον Μπάτλερ άλλα από τα στατιστικά του στο Nba, φαίνεται απλά ένας τίμιος ρολίστας και τίποτα παραπάνω, μακάρι να έρθει φυσικά και όπως και να έχει δύσκολα θα είναι χειρότερος από Λι, Ντιλικίνα κλπ.
Από κει και πέρα δεν μου φαίνεται παράλογο το γεγονός ότι δεν πήραν παίκτη απλά για να πάρουν το καλοκαίρι και ότι έδωσαν μια ευκαιρία στον Έβανς. Εντός πολλών εισαγωγικων και ενστάσεων, αλλά παράλογο δεν το λες.
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Οτι δηλαδη 100 ατομα που ειναι σε space του twitter αποτελουν την κοινη γνωμη και την πλειοψηφια του Ολυμπιακου. Ο ορισμος του echo chamber ειναι και κανενας λογικος ανθρωπος δεν το παιρνει στα σοβαρα. Ατομα που στο ημιχρονο του αγωνα εχουν απολυσει τους παντες. Το ξερω γιατι ειμαι στο twitter και βλεπω τα hastag του Ολυμπιακου
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
O Ntilikina χρειάζεται για να προσφέρει αμυντική ασφάλεια σε περίπτωση τραυματισμού Walkup. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι για δεύτερος. Συμφωνώ και προτιμώ Butler από όλους όσους ακούστηκαν το καλοκαίρι πέρα από Micic (αλλά το κασέ του ήταν απλησίαστο) και ίσως Francisco (λόγω διαπιστευτηρίων στην Ευρωλίγκα).Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:04 pmΕίμαστε τυχεροί γιατί ουσιαστικά ανταγωνιζόμαστε την Παρτιζάν, Παρί και Ερυθρό. Η Παρτίζαν λένε ότι αποσύρθηκε. Εάν καταφέρουμε να χάσουμε τον παίκτη από αυτές τις ομάδες ας παραιτηθούν καλύτερα όλοι αύριο και μαζί και οι πρόεδροι.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
κι εγώ ήμουν φαν του "να περιμένουμε να δούμε" αλλά κακά τα ψέματα, το να περιμένεις τα κοψίματα του ΝΒΑ δε το λες και καλό σχεδιασμό. δεν είναι καν σχεδιασμός βασικά, δε μπορείς να στηρίζεσαι στην πιθανότητα ότι κάποιος παίκτης που σου κάνει θα κοπεί και θα θέλει να έρθει Ευρώπη.
αν τώρα έρθουν και γκαρντ και ψηλός εμένα θα μου δείξει ότι και η ομάδα βλέπει τα θέματα που βλέπουμε όλοι μας και δεν είμαστε τρελοί. και θα της πω και μπράβο που έχει τη διάθεση να τα διορθώσει και ότι δηλώσεις τύπου "έχουμε τεράστιο επιθετικό ταλέντο, το θέμα μας είναι η άμυνα" και "είμαι ενθουσιασμένος με το ρόστερ" γίνονταν για λόγους διαχείρισης.
τέλος πάντων, δεν είναι το τι θα λέμε το θέμα μας αλλά το να ενισχυθεί η ομάδα και αυτό ελπίζω ότι θα συμβεί είτε με τον Μπάτλερ είτε με κάποιον άλλο.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
https://www.sport24.gr/basket/olimpiako ... amerikano/
έντιτ : το σάιτ της αλήθειας λέει ότι πάει Ερυθρό, οπότε και δε θα έρθει σε εμάς και θα μας μείνει ο Λι
έντιτ : το σάιτ της αλήθειας λέει ότι πάει Ερυθρό, οπότε και δε θα έρθει σε εμάς και θα μας μείνει ο Λι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yawn.brigade την Τετ Οκτ 22, 2025 12:21 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο