Βέβαια αυτά τα υποθέτουμε .Του πήρε ενα μήνα του Ναν με Ο πόντους σε κάποιο παιχνιδι η σε 6λεπτη συμμετοχή στο άλλο μέχρι το πέμπτο παιχνιδι Ευρωλίγκας με Παρτιζαν εκτος που συμμετείχε και έγινε σημαντικός (παρότι έχασε η ομάδα).4 παιχνίδια Ευρωλίγκας τουριστική σεζόν προσαρμογής έκανε στην ουσία .τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 4:37 pmο ναν την πρωτη χρονια δεν πηρε ιδιαιτερα λεφτα
1.5 εκατ ειναι αστεια λεφτα για το επιπεδο του ναν ηταν να σαν να κλεψαμε εκκλησια
ο γκαι ηταν για να φυγει ετσι και αλλιως αλλα ο ναν ηρθει κυριως γιατι του εγγυηθηκε η ομαδα οτι θα στηθει ολη πανω του οτι θα παιζει 30 λεπτα βρεξει χιονισει και οχι οταν μαθει το ευρωπαικο μπασκετ αλλα απτην πρωτη μερα
του το πουλησαν ομορφα τον εψησε και ο ταβεριαρης που ειναι μανουλα σε κατι τετοια και ηρθε
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το καλοκαίρι που νομίζαμε ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μεγάλη ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες θα λέγαμε ΟΧΙ στα ονόματα που αναφέρειςDimmitz έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:04 pm
Λέτε ότι ο σχεδιασμός το καλοκαίρι ήταν τραγικός, θα προτιμούσατε να είχαμε κλείσει Μπαμπ, Φρανσίσκο ή Φόρεστ;
Η λογική να δώσεις μια ευκαιρία στον Έβανς στην αρχή της χρονιάς και στον Λι που ήταν ήδη στο ρόστερ και καλώς ή κακώς είχες δώσει 500κ but out, και να περιμένεις τους παίκτες που βγαίνουν τώρα στην αγορά εμένα δεν μου φαίνεται παράλογη.
Παράλογη ήταν η μεταγραφή του Ντιλικινά ως κίνηση πανικού μετά τον τραυματισμό του Θωμά, αλλά ο καλοκαιρινός σχεδιασμός αν τελικά πάρουμε τον Μπάτλερ ή άλλον παίκτη θα είναι μια χαρά.
Όλο το καλοκαίρι φωνάζαμε μερικοί μαζί με μένα να δούμε την τελική εικόνα της ομάδας και μετά τα κοψίματα για να κρίνουμε.
Αν τώρα πάρουμε Μπάτλερ και φέρουμε και Ψηλό τι θα λέτε;
Τον Οκτώβριο βέβαια λέμε μακάρι να είχαμε έστω έναν Μπαμπ ή Φόρεστ
Έργο κάποιον αυτό
Από την άλλη έχουμε το εξής παράδοξο αυτή τη δεδομένη στιγμή
Θέλω να πιστεύω ότι ναι μεν όντως δεν είμαστε ομαδουλα και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ δεν θα κάτσουμε να μας λένε οι κάθε Μπατλερ τέτοιες μλκς όταν σου δείχνουν ότι θέλουν να γυρίσουν ΝΒΑ με την πρώτη ευκαιρία
Από την άλλη λογικό ο κάθε παίκτης να βλέπει Λι Ντιλικινα και άλλα ,7 γκαρντ να κόβει λάσπη , ειδικά σε ομάδα Μπαρτζώκα που προτεραιότητα έχει ο παλιός
Έτσι πάει, ο καθένας την πάρτη του
Για αυτό λέγαμε κλείστε τους βασικούς το καλοκαίρι. 22 Οκτωβρίου πως θα πείσεις τον κάθε Μπάτλερ;;
Και οι δύο πλευρές δίκιο έχουν
Αν είναι έξυπνοι να πάνε σε θείο Σπένσερ Ντινγουιντι
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Φουρνιέ;todorris έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 4:25 pmΣλούκας,Γκραντ,Βιλντόζα,Γκάι κ δεν φοβήθηκε για το χρόνο τουStam Tziant έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 2:17 pm
Γιατί και που πάνε βρίσκουν χρόνο; Αυτά βλέπουν οι ατζέντηδες και τους λένε αν θες χρόνο πήγαινε Ερυθρό. Ο Σορτς πιστεύεις θα παίξει πάνω από 20 λεπτά μέσο όρο αν είναι όλοι υγιείς; Ο Λορέντζο έπαιξε πάνω από 10-15; Ο Nαν όταν πήγε βρήκε τον Kyle Guy και τον Vildoza. Ε ντάξει σαν να πηγαίνεις στο σημερινό Ερυθρό ήταν.
Γουόκαπ,Ντιλικινά,Λι,Ντόρσει κ τρόμαξε ο καλός ο παίκτης
δώσε στον αμερικάνο τα ντόλαρς που ζητάει κ θα δεις πως έρχεται,θα του δίνουν λίγα παραπάνω οι άλλοι
Ενταξει οταν διαβάζω οτι κάποιος παίκτης δε θέλει να έρθει γιατι η ομάδα έχει ήδη τρεις χειριστές νομίζω οτι ζω σε παράλληλο σύμπαν .Τουλαχιστον να μας τους πει κ εμάς γιατι δεν τους βλέπουμε .Ειμαι ο …χ μπάτλερ .Ω ρε μαλακ@ που να πάω Ολυμπιακό .Θα εχω Ουοκαπ Νιλικινα να περάσω δύσκολα πράγματα .Ασε που υπάρχει και Λι!
ΔΕΝ φτάνουν τα χάπια …ελεος !
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτα περα οτι ειχαν βγει την πρωτη χρονια δεν τα λενε τωρα δηλαδηΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 4:48 pmΒέβαια αυτά τα υποθέτουμε .Του πήρε ενα μήνα του Ναν με Ο πόντους σε κάποιο παιχνιδι η σε 6λεπτη συμμετοχή στο άλλο μέχρι το πέμπτο παιχνιδι Ευρωλίγκας με Παρτιζαν εκτος που συμμετείχε και έγινε σημαντικός (παρότι έχασε η ομάδα).4 παιχνίδια Ευρωλίγκας τουριστική σεζόν προσαρμογής έκανε στην ουσία .τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 4:37 pm
ο ναν την πρωτη χρονια δεν πηρε ιδιαιτερα λεφτα
1.5 εκατ ειναι αστεια λεφτα για το επιπεδο του ναν ηταν να σαν να κλεψαμε εκκλησια
ο γκαι ηταν για να φυγει ετσι και αλλιως αλλα ο ναν ηρθει κυριως γιατι του εγγυηθηκε η ομαδα οτι θα στηθει ολη πανω του οτι θα παιζει 30 λεπτα βρεξει χιονισει και οχι οταν μαθει το ευρωπαικο μπασκετ αλλα απτην πρωτη μερα
του το πουλησαν ομορφα τον εψησε και ο ταβεριαρης που ειναι μανουλα σε κατι τετοια και ηρθε
εχουν αποδειχτει και στην πραξη
τωρα καποιος μπορει να πιστευει οτι ειπαν στον ναν ελα να κανεις τα ρεπα του σλουκα και του βιλντοζα και ειπε ενταξει ρε παιδια ερχομαι
ο καθενας μπορει υποθεσει τι θελει
Δίκιο σε όλα έχεις .Ποιος άσσος τόσο καλός ήταν στην αγορά μέχρι πριν ενα μήνα (εκτος Μισιτς )Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 4:52 pmΤο καλοκαίρι που νομίζαμε ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μεγάλη ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες θα λέγαμε ΟΧΙ στα ονόματα που αναφέρειςDimmitz έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 12:04 pm
Λέτε ότι ο σχεδιασμός το καλοκαίρι ήταν τραγικός, θα προτιμούσατε να είχαμε κλείσει Μπαμπ, Φρανσίσκο ή Φόρεστ;
Η λογική να δώσεις μια ευκαιρία στον Έβανς στην αρχή της χρονιάς και στον Λι που ήταν ήδη στο ρόστερ και καλώς ή κακώς είχες δώσει 500κ but out, και να περιμένεις τους παίκτες που βγαίνουν τώρα στην αγορά εμένα δεν μου φαίνεται παράλογη.
Παράλογη ήταν η μεταγραφή του Ντιλικινά ως κίνηση πανικού μετά τον τραυματισμό του Θωμά, αλλά ο καλοκαιρινός σχεδιασμός αν τελικά πάρουμε τον Μπάτλερ ή άλλον παίκτη θα είναι μια χαρά.
Όλο το καλοκαίρι φωνάζαμε μερικοί μαζί με μένα να δούμε την τελική εικόνα της ομάδας και μετά τα κοψίματα για να κρίνουμε.
Αν τώρα πάρουμε Μπάτλερ και φέρουμε και Ψηλό τι θα λέτε;
Έργο κάποιον αυτό
Θέλω να πιστεύω ότι ναι μεν όντως δεν είμαστε ομαδουλα και ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ δεν θα κάτσουμε να μας λένε οι κάθε Μπατλερ τέτοιες μλκς όταν σου δείχνουν ότι θέλουν να γυρίσουν ΝΒΑ με την πρώτη ευκαιρία
Από την άλλη λογικό ο κάθε παίκτης να βλέπει Λι Ντιλικινα και άλλα ,7 γκαρντ να κόβει λάσπη , ειδικά σε ομάδα Μπαρτζώκα που προτεραιότητα έχει ο παλιός
Για αυτό λέγαμε κλείστε τους βασικούς το καλοκαίρι. 22 Οκτωβρίου πως θα πείσεις τον κάθε Μπάτλερ;;
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
παντως αν ισχυουν τα δημοσιευματα οτι θελει 2 ο μπαλτερ και και 2 ο ντιντγουιντι(καλα εμενα αυτος δυσκολο μου φαινεται να ρθει ευρωπη εκτος και θελει να το κοψει) πας και φερνεις τον δευτερο..Ο ενας ειναι μια χαρα παικτης ο αλλος πυρηνικη βομβα που παιρνει και ενα φ4 ''μονος'' του
και παει ο ενας ερυθρο ο αλλος παρτιζαν και εμεις πηδιομαστε απο τα παραθυρα.
και παει ο ενας ερυθρο ο αλλος παρτιζαν και εμεις πηδιομαστε απο τα παραθυρα.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
καταρχην τον γουοκαπ δεν μπορει να τον περασει ειναι δεδομενο οτι θα του κοβει χρονο αφου ειναι ο αγαπημενος αυτα τα ξερουν οι μανατζερ και του τα λενεΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 4:55 pmΕνταξει οταν διαβάζω οτι κάποιος παίκτης δε θέλει να έρθει γιατι η ομάδα έχει ήδη τρεις χειριστές νομίζω οτι ζω σε παράλληλο σύμπαν .Τουλαχιστον να μας τους πει κ εμάς γιατι δεν τους βλέπουμε .Ειμαι ο …χ μπάτλερ .Ω ρε μαλακ@ που να πάω Ολυμπιακό .Θα εχω Ουοκαπ Νιλικινα να περάσω δύσκολα πράγματα .Ασε που υπάρχει και Λι!
γενικα δεν ξερουν τους παιχτες βλεπουν οτι εχεις 9
δεν μπορουν να καταλαβουν αυτο που λες εσυ ολοι οι καλοι χωρανε αφου πληρωνονται τι τους νοιαζει αν δεν παιζουν
οι κομμενοι το βασικο που θελουν ειναι να γραφουν νουμερα τους νοιαζει πρωτα ο εαυτος τους και μετα αν παρει κουπα η ομαδα
αυτο σημαινει εγγυημενο χρονο συμμετοχης βασικο ρολο και πολλες προσπαθειες
αυτο δεν σημαινει οτι δεν βρειτε παιχτη παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα το βλεπουν διαφορετικα και θα εχουν λογους να μην τους νοιαζουν τα παραπανω και να ερθουν
το μοναστηρι ναναι καλα
Εγώ δεν μπορώ να πιστέψω οτι ο Μπαρτζωκας είπε σε παικτη αυτού του επιπέδου έλα να κανεις ρεπα Ουοκαπ κλπ.Ο οποιοσδήποτε Μπαρτζωκας .Οταν έχει δώσει 37 λεπτά στον Ντορσι θα πει σε παικτη που θέλει να δελεάσει οτι είσαι καβάντζα κλπ.Δηλαδη είπε στο Φουρνιε οτι προηγούνται ο Ντορσι κ ο Σακ?Καν δε λέγονται αυτά.Γενικοτητες κλπ οτι θέλω ενα καλό παικτη να κάνει αυτά και βλέπω σε εσένα αυτο κ αυτο.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 4:55 pmαυτα περα οτι ειχαν βγει την πρωτη χρονια δεν τα λενε τωρα δηλαδηΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 4:48 pm
Βέβαια αυτά τα υποθέτουμε .Του πήρε ενα μήνα του Ναν με Ο πόντους σε κάποιο παιχνιδι η σε 6λεπτη συμμετοχή στο άλλο μέχρι το πέμπτο παιχνιδι Ευρωλίγκας με Παρτιζαν εκτος που συμμετείχε και έγινε σημαντικός (παρότι έχασε η ομάδα).4 παιχνίδια Ευρωλίγκας τουριστική σεζόν προσαρμογής έκανε στην ουσία .
τωρα καποιος μπορει να πιστευει οτι ειπαν στον ναν ελα να κανεις τα ρεπα του σλουκα και του βιλντοζα και ειπε ενταξει ρε παιδια ερχομαι
ο καθενας μπορει υποθεσει τι θελει![]()
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
με τα λεφτα του εβανς του λι του μακισκ του ντιλικινα παιρνατε τον μισιτς και δεν θα επρεπε να ασχολειστε με τον καθε περιεργο που λεει ο μακρι και το κοντο του απτο νβαΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 4:57 pmΔίκιο σε όλα έχεις .Ποιος άσσος τόσο καλός ήταν στην αγορά μέχρι πριν ενα μήνα (εκτος Μισιτς )Coach Periklis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 4:52 pm
Το καλοκαίρι που νομίζαμε ότι ο Ολυμπιακός αποτελεί μεγάλη ομάδα με στόχους και φιλοδοξίες θα λέγαμε ΟΧΙ στα ονόματα που αναφέρεις
Έργο κάποιον αυτό
που παντα καποιος τετοιος θα ειναι στοιχημα με πολλες πιθανοτητες να βγει παλτο
ενω με τον μισιτς ξερεις τι παιρνεις ξερεις οτι θα σου παιξει αν οχι για Mvp αλλα οτι τουλαχιστον θα εχει θετικη προσφορα στην ομαδα
Λογικά αυτά .Επισης μην ξεχναμε το ρόλο των μάνατζερ.Ειδικα οι παίκτες που έρχονται απο …απέναντι σιγά μην ξέρουν ,οι περισσότεροι ,καν οτι υπάρχουν αυτές οι ομάδες κ οι παίκτες .τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 5:03 pmκαταρχην τον γουοκαπ δεν μπορει να τον περασει ειναι δεδομενο οτι θα του κοβει χρονο αφου ειναι ο αγαπημενος αυτα τα ξερουν οι μανατζερ και του τα λενεΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 4:55 pmΕνταξει οταν διαβάζω οτι κάποιος παίκτης δε θέλει να έρθει γιατι η ομάδα έχει ήδη τρεις χειριστές νομίζω οτι ζω σε παράλληλο σύμπαν .Τουλαχιστον να μας τους πει κ εμάς γιατι δεν τους βλέπουμε .Ειμαι ο …χ μπάτλερ .Ω ρε μαλακ@ που να πάω Ολυμπιακό .Θα εχω Ουοκαπ Νιλικινα να περάσω δύσκολα πράγματα .Ασε που υπάρχει και Λι!
δεν μπορουν να καταλαβουν αυτο που λες εσυ ολοι οι καλοι χωρανε αφου πληρωνονται τι τους νοιαζει αν δεν παιζουν
οι κομμενοι το βασικο που θελουν ειναι να γραφουν νουμερα τους νοιαζει πρωτα ο εαυτος τους και μετα αν παρει κουπα η ομαδα
αυτο δεν σημαινει οτι δεν βρειτε παιχτη παντα θα υπαρχουν καποιοι που θα το βλεπουν διαφορετικα και θα εχουν λογους να μην τους νοιαζουν τα παραπανω και να ερθουν
το μοναστηρι ναναι καλα
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αρα γιατι δεν θελει να ερθει? ειδε βιντεακια του ερυθρου και εγινε φανατικλα και ειπε να παει να παρει εκει την ευρωλιγκα?Στηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 5:05 pmΕγώ δεν μπορώ να πιστέψω οτι ο Μπαρτζωκας είπε σε παικτη αυτού του επιπέδου έλα να κανεις ρεπα Ουοκαπ κλπ.Ο οποιοσδήποτε Μπαρτζωκας .Οταν έχει δώσει 37 λεπτά στον Ντορσι θα πει σε παικτη που θέλει να δελεάσει οτι είσαι καβάντζα κλπ.Δηλαδη είπε στο Φουρνιε οτι προηγούνται ο Ντορσι κ ο Σακ?Καν δε λέγονται αυτά.Γενικοτητες κλπ οτι θέλω ενα καλό παικτη να κάνει αυτά και βλέπω σε εσένα αυτο κ αυτο.τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 4:55 pm
αυτα περα οτι ειχαν βγει την πρωτη χρονια δεν τα λενε τωρα δηλαδη
ο καθενας μπορει υποθεσει τι θελει![]()
η του δινουν οι πειναλες του αστερα περισσοτερα
εσενα ποια ειναι η γνωμη σου γιατι τσιναει ο παιχτης
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
καλα βασικο αυτοΣτηβ Κερ έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 5:09 pmΛογικά αυτά .Επισης μην ξεχναμε το ρόλο των μάνατζερ.Ειδικα οι παίκτες που έρχονται απο …απέναντι σιγά μην ξέρουν ,οι περισσότεροι ,καν οτι υπάρχουν αυτές οι ομάδες κ οι παίκτες .τουλουμπα έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 5:03 pm
καταρχην τον γουοκαπ δεν μπορει να τον περασει ειναι δεδομενο οτι θα του κοβει χρονο αφου ειναι ο αγαπημενος αυτα τα ξερουν οι μανατζερ και του τα λενε
το μοναστηρι ναναι καλα
διαβασα οτι εχουν κοινο μανατζερ με τον ντορσει
ε δεν ειναι και οτι καλυτερο αυτο
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ωραία όλα, αλλά εμένα αυτό με τα λεπτά συμμετοχής μου φαίνεται παπάτζα. Δε λέω να έχεις έναν προπονητή να σου πουλήσει με μπλα-μπλα ότι θα είσαι κεντρικό γρανάζι της ομάδας και να χαϊδέψει τον μπασκετικό εγωισμό, αυτό είναι λογικό. Αλλά αυτό που υπονοούνε τώρα οι δημοσιογράφοι ότι σε εμάς ο Μπατλερ θα έχει max 20-25 λεπτά ενώ στον τσερβένα τον σβέζντα θα έχει 30 βρέξει-χιονίσει, ε sorry αλλά δε μου ακούγεται σοβαρή αιτία να κρίνει μια επιλογή.
Πιο πιθανό βρίσκω να κάναμε κανένα τρελό παζάρι με τους ορθοντοξ μπράδερς να τους φορτώσουμε τον Λι χωρίς να ζημιωθούμε πολύ παραπάνω στο οικονομικό, και να γύρισαν αυτοί και να είπαν ότι άμα είναι να ανεβάσω τόσο το κασέ γιατί να μην χτυπήσω με την μια έγω τον μεταγραφικό σου στόχο ρε τρέλε μου γαύρε μου. Μπίζνες είναι στην τελική.
Πιο πιθανό βρίσκω να κάναμε κανένα τρελό παζάρι με τους ορθοντοξ μπράδερς να τους φορτώσουμε τον Λι χωρίς να ζημιωθούμε πολύ παραπάνω στο οικονομικό, και να γύρισαν αυτοί και να είπαν ότι άμα είναι να ανεβάσω τόσο το κασέ γιατί να μην χτυπήσω με την μια έγω τον μεταγραφικό σου στόχο ρε τρέλε μου γαύρε μου. Μπίζνες είναι στην τελική.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο