νομίζω ο περισσότερος κόσμος έτσι σκέφτεται και γι' αυτό υπάρχει τόση γκρίνια φέτος.tsoureki έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 2:37 pmΠροσωπικά εγώ αν δώ ( που είμαι σιγουρος ότι δεν θα το δω ποτέ) ότι η ομάδα κάνει συνετές κινήσεις και γενικά ότι καλύτερο μπορεί και δεν προσπαθεί καλύψει τις λαλακίες που συχνά πυκνά κάνει θα καταπιώ καλύτερα την ήττα.coach blue έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 1:25 pm
Εχω και χειροτερο σεναριο .
Ας πουμε οτι παιρνουμε ντινγουιντι η καποιον παρομοιο , παμε φαιναλ φορ και τρωμε παλι ενα ψολιογκο με τον ιδιο ακριβως τροπο .
Μετα τι ;
Άλλο να βλέπεις τον άλλο να προσπάθει και άλλο να τον βλέπεις να κάνει το μαύρο άσπρο και να ρίχνει στα άστρα και σε κακιές μέρες.
πέρυσι ελάχιστοι νομίζω είχαν παράπονο από το ρόστερ κατά τη διάρκεια της χρονιάς και πώς να έχουν όταν φέραμε Φουρνιέ, Βεζένκοφ, Ντόρσεϊ κτλ το καλοκαίρι. ακόμη και ο Λι που ήρθε λόγω Γουόκαπ ήταν μάλλον η καλύτερη επιλογή εκείνη την εποχή άσχετα αν δε βγήκε. ο Μενσά ήταν το μοναδικό παρατράγουδο.
η γκρίνια πέρυσι ήταν αγωνιστική κατά βάση με κυριότερο το ότι στα κρίσιμα κατεβαίνουμε χεσμένοι και μέσα στο άγχος. επιβεβαιώθηκε στο φάιναλ 4, δεν επιβεβαιώθηκε στο πρωτάθλημα από τον δεύτερο τελικό και μετά.
φέτος υπάρχει ξεκάθαρο πισωγύρισμα από το ξεκίνημα. ο Γκος και ο Βιλντόζα έγιναν Νιλικίνα και υποθετικός Έβανς, ο Φαλ και ο Ράιτ Χολ και Κωστακούμπο ενώ μόνο ο Γουόρντ αποτελεί αναβάθμιση χωρίς να αντικαθιστά κάποιον, γιατί κρατήσαμε και τον ΜακΚίσικ.
δεν είναι τρελός ο κόσμος που δεν είναι ευχαριστημένος που πάμε να πάρουμε την Ευρωλίγκα στην Αθήνα με Γουόκαπ, Νιλικίνα και Λι στο άσσο και Μίλου, Χολ και Κωστακούμπο στο 5 έχοντας από τα μεγαλύτερα μπάτζετ της διοργάνωσης, κάτι έχει πάει λάθος ξεκάθαρα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο