Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ημουν φανατικος Μπαρτζωκιστης. τον βαρεθηκα και με κουρασε.
με κουρασε η μιζερια του και η μιζερια και η καταντια στο επικοινωνιακο κομματι.
Παιδες κοιτωντας την free agent λιστα τερμα τα αξιολογα pg. 2 ηταν και δεν τους πηραμε.
ουτε κομπο εχει στο επιπεδο Μπατλερ και Ντιγουιντι. παπαλα.
θα παρουμε τον φουφουτο και θα τον βαπτισει ο Μπαρτζωκας παικταρα και αυτο που μας ελειπε.
ενω το βλεπει και το γυαλινο ματι του Μακαριτη Ανεστη Βλαχου οτι μας λειπει pg με σκορ και προσωπικοτητα.
με κουρασε η μιζερια του και η μιζερια και η καταντια στο επικοινωνιακο κομματι.
Παιδες κοιτωντας την free agent λιστα τερμα τα αξιολογα pg. 2 ηταν και δεν τους πηραμε.
ουτε κομπο εχει στο επιπεδο Μπατλερ και Ντιγουιντι. παπαλα.
θα παρουμε τον φουφουτο και θα τον βαπτισει ο Μπαρτζωκας παικταρα και αυτο που μας ελειπε.
ενω το βλεπει και το γυαλινο ματι του Μακαριτη Ανεστη Βλαχου οτι μας λειπει pg με σκορ και προσωπικοτητα.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
σε αλλα νεα ο γκος τραυματιστηκε στο ματς με την μπαρτσα..ειχε αργησει..καλα τι παικτη να παρουμε τωρα μονο κατσαπλιαδες εχουν μεινει..ακομα και να κοπει κανας καλος θα παει παρτιζαν.
οι 2 καλοι χαθηκαν διαδοχικα σε 2 μερες απο τα μεγαθηρια ερυθρο και μπαγιερν..δεν εχει νοημα να κανουμε μεταγραφη πια.
οι 2 καλοι χαθηκαν διαδοχικα σε 2 μερες απο τα μεγαθηρια ερυθρο και μπαγιερν..δεν εχει νοημα να κανουμε μεταγραφη πια.
-
Lapro13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Το λάθος του Μπαρζωκα δεν είναι ότι δεν πήρε Μπάτλερ η’ Σπενσερ. Είναι ότι κράτησε τον Λι, και ότι πήρε Ντιλικινα. Έτσι όπως είναι τώρα, δεν χωράει άλλος παίχτης όσο καλός και να είναι. Εκτός αν αποδεσμεύσει κάποιον.
Παντως, κακός σχεδιασμός συμφωνώ. Ο Μπαρτζωκας θα κριθεί αυστηρά το καλοκαίρι, είναι κρίμα για παιχταράδες όπως ο Σασα.να μην έχουν 1 Ευρωλίγκα. Γενικά, δεν γουστάρει παίχτες από ΝΒΑ, για μένα πιστεύει ότι ο Ουοκαπ είναι ο αγαπημένος του pg, καί με αυτο θα πορευτει μέχρι τέλους
Ο Μισιτς αργά η’ γρήγορα θα έβρισκε την φόρμα του, δεν ξέχασε το μπάσκετ στην Αμερική.
Παντως, κακός σχεδιασμός συμφωνώ. Ο Μπαρτζωκας θα κριθεί αυστηρά το καλοκαίρι, είναι κρίμα για παιχταράδες όπως ο Σασα.να μην έχουν 1 Ευρωλίγκα. Γενικά, δεν γουστάρει παίχτες από ΝΒΑ, για μένα πιστεύει ότι ο Ουοκαπ είναι ο αγαπημένος του pg, καί με αυτο θα πορευτει μέχρι τέλους
Ο Μισιτς αργά η’ γρήγορα θα έβρισκε την φόρμα του, δεν ξέχασε το μπάσκετ στην Αμερική.
Διαβάζω όσα σωστά γράφετε παραπάνω, αλλά στεναχωριέμαι με τον τρόπο που τα γράφετε. Βλέπω τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ από το 1976, έχω δει Γιατζόγλου και Καστρινάκη, έχω φτύσει αίμα στο Παπαστράτειο, έχω δει Πάσπαλιε και Ιωαννίδη, και Μπέρι και Ρίβερς και Ντούντα και όλη τη συνέχεια.
Ολυμπιακοί δεν γίναμε (εγώ τουλάχιστον) για τις κούπες. Για άλλα πράγματα γίναμε. Οι νίκες και οι κούπες ήρθαν μετά. Το θέμα είναι, όταν αυτές φεύγουν ή δεν έρχονται, να μη φεύγουμε κι εμείς.
Αυτά και να με συγχωρείτε, αλλά πιστεύω πως τα δίκαια παράπονα για την ομάδα μας πρέπει να τα εκφράζουμε με άλλο τρόπο. Ναι, ο Μπαρτζώκας έχει κάνει χοντρά λάθη σε κάποια πράγματα, αλλά είναι κι αυτός που ανάστησε τον Ολυμπιακό μετά το ηχητικό και ό,τι ακολούθησε. Να κριθεί αυστηρά για τα λάθη και τις εμμονές του, αλλά να βλέπουμε και την πραγματικότητα.
Για το σήμερα, η ομάδα είναι πολύ καλή σε όλες τις θέσεις, με μόνο μελανό σημείο για την ώρα τον άσσο. Νομίζω πως η ομάδα προσπαθεί να το λύσει κι αυτό, αλλά δεν εξαρτώνται όλα από το τι θέλουμε εμείς. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στο παιχνίδι και πολλές παράμετροι. Δεν είναι όλα απλά.
Ψυχραιμία...
Ολυμπιακοί δεν γίναμε (εγώ τουλάχιστον) για τις κούπες. Για άλλα πράγματα γίναμε. Οι νίκες και οι κούπες ήρθαν μετά. Το θέμα είναι, όταν αυτές φεύγουν ή δεν έρχονται, να μη φεύγουμε κι εμείς.
Αυτά και να με συγχωρείτε, αλλά πιστεύω πως τα δίκαια παράπονα για την ομάδα μας πρέπει να τα εκφράζουμε με άλλο τρόπο. Ναι, ο Μπαρτζώκας έχει κάνει χοντρά λάθη σε κάποια πράγματα, αλλά είναι κι αυτός που ανάστησε τον Ολυμπιακό μετά το ηχητικό και ό,τι ακολούθησε. Να κριθεί αυστηρά για τα λάθη και τις εμμονές του, αλλά να βλέπουμε και την πραγματικότητα.
Για το σήμερα, η ομάδα είναι πολύ καλή σε όλες τις θέσεις, με μόνο μελανό σημείο για την ώρα τον άσσο. Νομίζω πως η ομάδα προσπαθεί να το λύσει κι αυτό, αλλά δεν εξαρτώνται όλα από το τι θέλουμε εμείς. Υπάρχουν κι άλλοι παίκτες στο παιχνίδι και πολλές παράμετροι. Δεν είναι όλα απλά.
Ψυχραιμία...
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
φιλε, δεν το ειπα για τις κουπες. οι κουπες ειναι θεμα συγκυριων και πολλων παραμετρων.Nagel έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 11:55 pmΔιαβάζω όσα σωστά γράφετε παραπάνω, αλλά στεναχωριέμαι με τον τρόπο που τα γράφετε. Βλέπω τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ από το 1976, έχω δει Γιατζόγλου και Καστρινάκη, έχω φτύσει αίμα στο Παπαστράτειο, έχω δει Πάσπαλιε και Ιωαννίδη, και Μπέρι και Ρίβερς και Ντούντα και όλη τη συνέχεια.
Ψυχραιμία...
Δεν μου αρεσει αυτη η μιζερια που βγαζει η ομαδα και ο κοουτς. μου βγαζει μια φουκαριαση. και επικοινωνιακα μας γλεντανε ολοι. και κανουν σαν να μην τους νοιαζει.
ο προγραμματισμος δε για τα μπαζα. αλλα νταλα...
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πωπω... λυπηρό να τον βλέπεις να "σηκώνεται" 2εκ απο το παρκέ για να σουτάρει. Σχεδόν στατικός είναι...shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 8:17 pmδεν θελουμε παικτη κυριοι.. τεσσερα τεσσερα τα βαζει το θηριο στο κλουβι
https://www.instagram.com/stories/betar ... 417642865/
Φίλε μου, μ' αυτό που έγραψα δεν είχα εσένα κατά νου. Εσύ καλά τα λες και γενικά συμφωνούμε.Heisenberg έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 12:01 amφιλε, δεν το ειπα για τις κουπες. οι κουπες ειναι θεμα συγκυριων και πολλων παραμετρων.Nagel έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 11:55 pmΔιαβάζω όσα σωστά γράφετε παραπάνω, αλλά στεναχωριέμαι με τον τρόπο που τα γράφετε. Βλέπω τον Ολυμπιακό στο μπάσκετ από το 1976, έχω δει Γιατζόγλου και Καστρινάκη, έχω φτύσει αίμα στο Παπαστράτειο, έχω δει Πάσπαλιε και Ιωαννίδη, και Μπέρι και Ρίβερς και Ντούντα και όλη τη συνέχεια.
Ψυχραιμία...
Δεν μου αρεσει αυτη η μιζερια που βγαζει η ομαδα και ο κοουτς. μου βγαζει μια φουκαριαση. και επικοινωνιακα μας γλεντανε ολοι. και κανουν σαν να μην τους νοιαζει.
ο προγραμματισμος δε για τα μπαζα. αλλα νταλα...
Δηλαδή, μόνος του σε προπόνηση τρίποντου, πώς θα έπρεπε να σουτάρει; Τι είναι, βλαμμένος να χοροπηδάει μόνος του. Όλοι οι παίκτες σε ανάλογη προπόνηση έτσι σουτάρουνε.Knoxville έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 12:10 amΠωπω... λυπηρό να τον βλέπεις να "σηκώνεται" 2εκ απο το παρκέ για να σουτάρει. Σχεδόν στατικός είναι...shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 8:17 pmδεν θελουμε παικτη κυριοι.. τεσσερα τεσσερα τα βαζει το θηριο στο κλουβι
https://www.instagram.com/stories/betar ... 417642865/
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Προπόνηση ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ για ποιό λόγο κάνει κάποιος? Απο την απάντηση σου φαίνεται πως δεν καταλαβαίνεις.
Μα όλο το κομμάτι που βλέπουμε είναι σε χαλαρό ρυθμό. Και το τρέξιμο, υποτίθεται, για να βγει στο φτερό, είναι χαλαρό. Αυτό του είπε ο γυμναστής ή ο βοηθός να κάνει, αυτό κάνει. Αν προπονείται για να σουτάρει υπό πίεση, θα ήταν αλλιώς. Μια ατομική προπόνηση δεν αρχίζει και τελειώνει με τον ίδιο ρυθμό.
Αλλά, τι θέλεις να αποδείξεις; Ότι δεν έχει άλμα; Ότι φοβάται να πηδήσει; Εγώ δεν θα βγάλω συμπέρασμα για την κατάσταση ενός παίκτη από ένα βιντεάκι 10 δευτερολέπτων.
Τα θεωρητικά κενά της ομάδας ειναι δυο.Η δημιουργία κ το σκορ απο προσωπική ενέργεια στον ασσο κ η αμυνα στο 4.Το ρόστερ αριθμητικά ειναι μεγάλο όποτε δεν μπορώ να μπω στη συζήτηση ΑΝ τραυματιστεί ο Μιλου κλπ.Το θέμα ειναι η διαχείριση για να μη υπάρχει υπερφόρτωση .Ιδιαιτερα για Μιλου παρότι ο Χολ δεν έχει προσφέρει ακόμα πολλά μέσο χρόνο σε 5 ματς έχει 20 λεπτά .Δεν το λες κακό .ΚΑΜΙΑ ομάδα δεν μπορει να υπολογίσει τι θα κάνει ΑΝ χάσει Πράιμ παικτη δεν μπορεις να έχεις ανάλογο άλλο πραιμ συνήθως .Εξαλλου ο Μιλου παίζει καλα οταν υπολογίζεται σαν τέτοιος τουλαχιςτον έτσι έχει δείξει.
Σορυ κιόλας για να κρίνω σοβαρά την ομάδα και τις ελλείψεις πρέπει να τη δω στο παρκέ πλήρη.Οι 4 βασικοί στα Γκαρντ δεν έχουν παίξει ΕΝΑ παιχνιδ μαζί.Και δε βοηθάει που ο Μακισικ που βολικά ξεχναμε έκανε εμφανίσεις mvp στους τελικούς περσυ έλειψε κ αυτός, Απο τη στιγμή που γυρνάνε ολοι κ εχεις ενα νέο παικτη που ήρθε πριν λίγο εγώ θα περιμένω .Απο την άλλη υπάρχει και το θετικό οτι κάλυψες επιτέλους το κενό στο 3 και με τον καλύτερο τροπο κ έγιναν κινήσεις να καλυφθεί το έλλειμα αθλητικοτητας που περναει λίγο ….αβαβα αλλα ήταν σοβαρή πληγή και αιτία αποτυχίας ίσως (βεβαια δεν ειναι τόσο ….τρεντυ όσο η έλλειψη ΠΑΝΤΑ ενός ακόμα παικταρα ).
Μπορει να χάσουμε όλα τα παιχνίδια να γίνουν λαϊκά δικαστήρια να φύγουν ολοι κλπ δεν ξερω.Αλλα θα περιμένω πρώτα και απλά θέλω να μείνει η ομάδα υγιής σε μεγάλο βαθμό.Θελουμε δε θελουμε εικόνα θα έχουμε στα δέκα δεκαπέντε παιχνίδια ασχέτως ελλείψεων η μη.
Κ επειδή αναφέρθηκε μιζέρια κλπ ΟΛΑ ειναι στο παρκέ .Η εικόνα της ομάδα κ τα αποτελέσματα μετράνε κ οχι οι ατομικές αποψεις.
ΥΓ.Θεωρω τον Ουοκαπ πολύ υποτιμημένο σε σχέση με όσα έχει προσφέρει .Οτι χρειάζεται βοήθεια σίγουρα κ η ΣΥΝΟΛΙΚΗ παρουσία Νιλικινα η κάποιας προσθήκης θα κρίνει πράγματα .
ΥΓ 2.οσο …ψυχοφθόρο ήταν αυτο που έγινε μεταγραφικά τις τελευταίες μέρες και μη….τιμητικο για το αποτέλεσμα σημασία έχουν αυτοί που φοράνε τη φανέλα ήδη .
Σορυ κιόλας για να κρίνω σοβαρά την ομάδα και τις ελλείψεις πρέπει να τη δω στο παρκέ πλήρη.Οι 4 βασικοί στα Γκαρντ δεν έχουν παίξει ΕΝΑ παιχνιδ μαζί.Και δε βοηθάει που ο Μακισικ που βολικά ξεχναμε έκανε εμφανίσεις mvp στους τελικούς περσυ έλειψε κ αυτός, Απο τη στιγμή που γυρνάνε ολοι κ εχεις ενα νέο παικτη που ήρθε πριν λίγο εγώ θα περιμένω .Απο την άλλη υπάρχει και το θετικό οτι κάλυψες επιτέλους το κενό στο 3 και με τον καλύτερο τροπο κ έγιναν κινήσεις να καλυφθεί το έλλειμα αθλητικοτητας που περναει λίγο ….αβαβα αλλα ήταν σοβαρή πληγή και αιτία αποτυχίας ίσως (βεβαια δεν ειναι τόσο ….τρεντυ όσο η έλλειψη ΠΑΝΤΑ ενός ακόμα παικταρα ).
Μπορει να χάσουμε όλα τα παιχνίδια να γίνουν λαϊκά δικαστήρια να φύγουν ολοι κλπ δεν ξερω.Αλλα θα περιμένω πρώτα και απλά θέλω να μείνει η ομάδα υγιής σε μεγάλο βαθμό.Θελουμε δε θελουμε εικόνα θα έχουμε στα δέκα δεκαπέντε παιχνίδια ασχέτως ελλείψεων η μη.
Κ επειδή αναφέρθηκε μιζέρια κλπ ΟΛΑ ειναι στο παρκέ .Η εικόνα της ομάδα κ τα αποτελέσματα μετράνε κ οχι οι ατομικές αποψεις.
ΥΓ.Θεωρω τον Ουοκαπ πολύ υποτιμημένο σε σχέση με όσα έχει προσφέρει .Οτι χρειάζεται βοήθεια σίγουρα κ η ΣΥΝΟΛΙΚΗ παρουσία Νιλικινα η κάποιας προσθήκης θα κρίνει πράγματα .
ΥΓ 2.οσο …ψυχοφθόρο ήταν αυτο που έγινε μεταγραφικά τις τελευταίες μέρες και μη….τιμητικο για το αποτέλεσμα σημασία έχουν αυτοί που φοράνε τη φανέλα ήδη .

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο