Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Το έχω αφήσει στην άκρη το θέμα Ευρωλίγκα πλέον. Αδύνατον να χτυπήσουμε ακόμη και φ4 με αυτούς που έχουν μαζευτεί. Αλλά επειδή θα πρέπει να περάσει η ώρα μου δημιουργικά, θα επιδωθώ σε μαντεψιές. Ας παίζαμε μπάσκετ της προκοπής, τι να ασχοληθώ σοβαρά;prime7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 5:51 pmΝαι να πάρουμε και άλλον από Ζαλγκίρις,μας έχει πάει καλά αυτό γενικά. Μέτριος είναι. Όχι να πάρουμε απλα για να πάρουμε.
Εντωμεταξύ οι δημοσιογράφοι επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός ψάχνει ακόμα παίκτη,δεν ξέρεις τι να πιστέψεις πλέον. Δεν βγαίνει τίποτα από όσα λένε.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Οτι περιμεναν να δουν κατασταση Εβανς (ΟΚ δεν συμφωνω.Κακως στηριχτηκαν πανω του)
Οτι ηθελαν 1 γκαρντ εργατη στυλ Μπαμπ .Εκει πηραν Νιλικινα
Οτι αναλογα με την κατασταση Εβανς ειχαν αποφασισει να πανε στους κομμενους του Νβα εκτος αν εσκαγε κατι δυνατο στυλ Μιτσιτς Τζεϊμς.
Οτι κρατησαν Λι για ασφαλεια αν δεν εβρισκαν κατι αλλο.(και εκει δεν συμφωνω)
Οτι δεν ηξεραν πως θα παιξει φετος ο Ντορσι.
Οτι πηραν για καβαντζα Χολ και οτι αναλογα με την αποδοση της φροντ λαϊν μας θα κοιτουσαν και εκει τους κομμενους ΝΒΑ.
Νταξει γκρινιαζουμε πολυ αλλά τα παραπανω δεν ειναι τοσο παραλογα τελικα.
Απλα ειναι ρισκαδορικα.
ΟΚ χρειαζεται και αυτο.
Ολα αυτα βεβαια με την προυποθεση οτι θα παρουμε 2 παικτες της προκοπης και οχι τιμιους εργατες παλι απλα για να γεμισουν θεσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος berry την Παρ Οκτ 24, 2025 6:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
να το γραψω κι εγω το σεναριο συνομωσιολογιας μου? αντε να το γραψω ... απο τη στιγμη που Μπαρτζωκας και Μιακο τα σπασανε για τα ματια του Πετρουσεφ μην περιμενετε να δουμε μεταγραφη στον ολυμπιακο που να κανει πραγματικα τη διαφορα , εκτος κια ν τον υπαογραφουμε στο μουλωχτο . Ασε που καθε παικτης που θα θελει να ανεβασει το κασε του θα εμπλεκεται με δημοσιευματα με τον Ολυμπιακο. Αυτο που εχει αναγκη η ομαδα ειναι ενας εκπροσωπος τυπου με @@ να βγαινει και να τα λεει στα ισια , να τους πηγαινει Γ2μιvntas σαν ραπτομηχανη σε οποια μαλακια ακουγεται στα σοσιαλ μυδια ...Δεν γινεται να λογοδοτει ο κοουτς σε οτι παπατζα ακουγεται απο διαφορους τυχαρπαστους , τι να πρωτοκανει , τον κοουτς ,τον ψυχολογο για τα παιδακια που εκαναν βαβα , τον σκαουτερ , τον ρικρουτερ ,τον εκπροσωπο τυπου και το μαικ λαμαρ το μαγο -ταχυδακτυλουργο με το μαγικο μπαστουνι (μακρυα απ τον λωκο μας)?
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Σε πλειστηριασμο μπηκαμε δυστυχως σε λαθος καταστασεις. Δωσαμε μισο εκατομμυριο για Καραγιαννιδη γιατι ο Παο εδωσε 400 χιλιαρικα. Δωσαμε τεραστιο buyout για Λι αλλα και τεραστιο κλειστο συμβολαιο στον Λι ενω ο περσινος βασικος γκαρντ μας ο Γκος επαιρνε λιγοτερα περυσι γιατι τρεχαμε τελευταια στιγμη αρα ενδωσαμε. Δεν διαφωνω στο δεν θες εσυ εμεις δεν θελουμε 10. Δεν διαφωνω στο να δινουμε deadline, δεν διαφωνω στο να μην εγγυομαστε χρονο συμμετοχης, δεν διαφωνω στο να μην παιζουμε παιχνιδια μανατζαρεικα. Οταν πληρωνουμε αυτο που μας ζητανε και τελικα ζητανε παραπανω ας πανε στην ευχη του θεου.modernam έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 4:41 pmΟι αρχές νομίζω ότι ακόμα ισχύουν, γιατρέ μου.Christofis έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 1:03 pm
Οι αρχες μπορει να ειναι σωστες στη θεωρια. Δεν με ενδιαφερει να πει η ομαδα το ροστερ εκλεισε, δεν με ενδιαφερει να πει η ομαδα δεν μπαινω σε πλειστηριασμους, δεν με ενδιαφερει η ομαδα να πει αυτο ειναι το μπατζετ, δεν με ενδιαφερει η ομαδα να πει δεν ασχολουμε με παικτες με συμβολαιο.
Η ομαδα ομως λεει ειναι στην αγορα, μπαινει σε πλειστηριασμους και προσπαθει να κλεψει παικτες που εχουν συμφωνησει με αλλη ομαδα, λεει ο ιδιος ο προπονητης οτι οι προεδροι δεν του εχουν πει ποτε οχι αρα δεν υπαρχει περιορισμος στπ μπατζετ και μια χαρα πληρωνει υπεραξιες σε buyout. Αρα οι βασικες αρχες εχουν αλλαξει. Σε παιχνιδια μανατζερ καλο ειναι οντως να μην μπαινουμε. Ομως δεν ειμαστε μαγαζι γωνια οπως νομιζουμε οπως και καμια ομαδα στην ευρωλιγκα. Πρεπει ειτε να χρυσοπληρωσεις ειτε να εισαι καλος διαπραγματευτης. Ε στο δευτερο χωλαινουμε τι να κανουμε και ειναι κριμα για τον συλλογο
- εννοείται θα ρωτήσουμε την αγορά και θα μιλάμε με μανατζερ ... αλλά δεν θυμάμαι να έχουμε μπει σε κανένα πληστηριασμό τα τελευταία χρόνια - για εμένα ορθά.
- τα byout είναι μέρος μιας υπολογισμένης υπεραξίας βάση της σταδιακής άυξησης του μπατζετ και της λογικής ότι θέλουμε παίκτη που μας θέλει και εκείνος
- διαπραγματευτές δεν ξέρω αν είμαστε καλοί, αλλά τα χρυσοπληρώματα είνα ο σίγουρος τρόπος για να καταστρέψεις την υγιή ομάδα που έχουμε και που με 10 τραυματίες ... πάλι θα παίζουμε ανταγωνιστικό μπάσκετ.
και εγώ επαγγελματίας είμαι αλλά ποτέ δεν θα έκανα ξερά παζάρια για τις υπηρεσίες μου.
υπάρχουν επαγγελματίες τύπου παπανικολάου και φουρνιε ... και υπάρχουν και άλλοι ...
Σε αυτο που διαφωνω ειναι στο γεγονος οτι επειδη θεωρουν στην ομαδα οτι ειναι μαγαζι γωνια οτι αυτος που εχουν απεναντι τους θα το βλεπει σαν ευκαρια ζωης. Ο Φουρνιε ηταν απο εφηβος Ολυμπιακος,ο Παπ ανδρωθηκε στην ομαδα, εδω Ολοκληρος Πριντεζης οταν καθυστερουσαν τις πληρωμες εγινε αυτο που εγινε με το ηχητικο. Ακομη και ο Σπανουλης οταν εφυγε απο Παο πηρε το μεγαλυτερο συμβολαιο. Ο σορτς και καθε Σορτς θα εχει ονειρο να παει σε ομαδα τυπου Παο Οσφπ, Ρεαλ γιατι ξεκινησε απο τον πατο. Ο μπατλερ και ο καθε μπατλερ δεν μας ηξερε απο χθες. Οταν δεν δινεις πολυ μεγαλυτερο συμβολαιο απο τους ανταγωνιστες σου πρεπει τον παικτη να τον κανεις να νιωσει οτι θα ειναι σημαντικος, οτι θα του απογειωσεις την καριερα οχι γραφοντας νουμερα αλλα πρωταγωνιστοντας. Εδω χωλαινουμε φιλτατε. Δεν ειμαστε καλοι διαπραγματευτες γιατι δεν πουλαμε σωστα οτι ειμαστε πρωτο μαγαζι γωνια. Μια χαρα καλοπληρωτες ειμαστε τα τελευταια χρονια απο τους καλυτερους δεν ειναι αυτο το προβλημα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Christofis την Παρ Οκτ 24, 2025 6:17 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο φρανσισκο δεν καταλαβαινω γιατι εχει τοσο hype..ειναι πολυ ασταθης..ενα ματς θα το παρει μονος του ενα θα το χασει μονος του..μαλλον αυτοι που τρελαινονται τον εχουν δει μονο σε καλα ματς..Ο γκος ειναι πιο πανω στο ροτεισον εχω την εντυπωση για να καταλαβετε..Για τωρα θα ταν καλη περιπτωση μιας και δεν υπαρχει κανενας..αλλα πολλες προσδοκιες θα χουν μερικοι.
Ρε συ μπερυ τι δικλειδα ο χολ για κομμενους απο το νβα αργοτερα..2εκ δωσαμε..και θα δωσουμε αλλα τοσα τωρα να παει 3ος σεντερ ο χολ?απλα ο μπαρτζωκας δεν θελει ΝΒΑερς..συνεχεια το λεει αλλα και το δειχνουν και οι πραξεις του.
Τον λι δεν τον κρατησαμε για ασφαλεια..απλα πιστευαμε οτι μπορει να παιξει ασσος για καποιο λογο..θα μπορουσε να εχει παρει κρις τζοουνς πχ στην θεση του,υπηρχαν αρκετοι για την θεση του λι..
Η ολη φαση με τον εβανς εξαρχης ηταν ηλιθια..αν θες να τον στηριξεις δεν του φορτωνεις ολη την χρονια πανω του..Φερνεις τον βασικο σου και μετα με το πασο του ας γυριζε και τα χριστουγεννα ο εβανς..
Πεταχτηκαν τοσα λεφτα που μια χαρα ειχες φερει τον μισιτς και θα σουν φαβορι για ευρωλιγκα..κατι που δεν θεωρω πως το θελει ο μπαρτζωκας..δεν αντεχει την πιεση του φαβορι.
Ρε συ μπερυ τι δικλειδα ο χολ για κομμενους απο το νβα αργοτερα..2εκ δωσαμε..και θα δωσουμε αλλα τοσα τωρα να παει 3ος σεντερ ο χολ?απλα ο μπαρτζωκας δεν θελει ΝΒΑερς..συνεχεια το λεει αλλα και το δειχνουν και οι πραξεις του.
Τον λι δεν τον κρατησαμε για ασφαλεια..απλα πιστευαμε οτι μπορει να παιξει ασσος για καποιο λογο..θα μπορουσε να εχει παρει κρις τζοουνς πχ στην θεση του,υπηρχαν αρκετοι για την θεση του λι..
Η ολη φαση με τον εβανς εξαρχης ηταν ηλιθια..αν θες να τον στηριξεις δεν του φορτωνεις ολη την χρονια πανω του..Φερνεις τον βασικο σου και μετα με το πασο του ας γυριζε και τα χριστουγεννα ο εβανς..
Πεταχτηκαν τοσα λεφτα που μια χαρα ειχες φερει τον μισιτς και θα σουν φαβορι για ευρωλιγκα..κατι που δεν θεωρω πως το θελει ο μπαρτζωκας..δεν αντεχει την πιεση του φαβορι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Παρ Οκτ 24, 2025 6:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- yawn.brigade

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ξέρεις τι είναι παράλογο; να παίρνεις μέτριους παίκτες για ασφάλεια, να γεμίζεις το ρόστερ σε βαθμό που πλέον θα χρειάζονται σκαμπό στα αποδυτήρια για να χωράνε και όταν βγαίνουν στην αγορά οι καλοί να μη τους παίρνεις.berry έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 5:56 pmΟτι περιμεναν να δουν κατασταση Εβανς (ΟΚ δεν συμφωνω.Κακως στηριχτηκαν πανω του)
Οτι ηθελαν 1 γκαρντ εργατη στυλ Μπαμπ .Εκει πηραν Νιλικινα
Οτι αναλογα με την κατασταση Εβανς ειχαν αποφασισει να πανε στους κομμενους του Νβα εκτος αν εσκαγε κατι δυνατο στυλ Μιτσιτς Τζεϊμς.
Οτι κρατησαν Λι για ασφαλεια αν δεν εβρισκαν κατι αλλο.(και εκει δεν συμφωνω)
Οτι δεν ηξεραν πως θα παιξει φετος ο Ντορσι.
Οτι πηραν για καβαντζα Χολ και οτι αναλογα με την αποδοση της φροντ λαϊν μας θα κοιτουσαν και εκει τους κομμενους ΝΒΑ.
Νταξει γκρινιαζουμε πολυ αλλά τα παραπανω δεν ειναι τοσο παραλογα τελικα.
Απλα ειναι ρισκαδορικα.
ΟΚ χρειαζεται και αυτο.
Ολα αυτα βεβαια οτι θα παρουμε 2 παικτες της προκοπης και οχι τιμιους εργατες παλι απλα για να γεμισουν θεσεις.
το δέχομαι το "αφού δε βρίσκω κάτι καλό θα περιμένω τα κοψίματα του ΝΒΑ". όχι απλά το δέχομαι, το καλοκαίρι το στήριζα κιόλας.
αλλά αν θες να λες ότι κάνεις κάποιου είδους σχεδιασμό πρέπει να έχεις απαντήσεις στα ερωτήματα που αναπόφευκτα θα τεθούν από τους υποψήφιους παίκτες.
είναι δεδομένο ότι κάποιος νεαρός παίκτης που θα κοπεί από το ΝΒΑ θα θέλει να έρθει Ευρώπη με πρωταρχικό στόχο το να γράψει νούμερα ώστε να επιστρέψει. αν του πεις "έχουμε πάει σε τέσσερα φάιναλ 4 και πάμε να το σηκώσουμε στο ΟΑΚΑ" θα σου απαντήσει "στα παπάρια μου"
άλλο δεδομένο είναι ότι κάποιος παλιός, παιγμένος μπορεί να έχει ως κίνητρο τα χρήματα ή ακόμα και τον τουρισμό, όπως ο Πιτίνο που οι άλλοι καίγονταν και αυτός μόνο reviews εστιατορίων δεν έκανε.
εμείς μέχρι τώρα δείχνουμε να μη μπορούμε να προσφέρουμε ένα πακέτο που να καλύπτει το τι χρειάζεται η ομάδα και το τι χρειάζονται οι παίκτες, αν αλλάξει αυτό εδώ θα είμαι να παραδεχτώ τη λάθος εκτίμηση μου εννοείται αλλά δε το κόβω να συμβαίνει γιατί πλέον δεν υπάρχουν και παίκτες.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγω λεω να περιμενουμε να κλεισει το ροστερ τελικα
Και εγω στους αμφισβητιες γκρινιαρηδες ανηκω ,αλλά τελευταια προσπαθω να δω και την αλλη οπτικη.
Αν παιρναμε Χεϊζ και Ατσιουα πχ και διωχναμε Λι , θα ημουν ευχαριστημενος δεν το συζητω .
Αν παρουμε αλλον εναν Λι και εναν μετριο ψηλο ξερω γω(ή κανεναν) τοτε ναι όλα αυτα που ειπα παραπανω καταρρεουν ξεκαθαρα.
Τεσπα συντομα θα ξερουμε
Και εγω στους αμφισβητιες γκρινιαρηδες ανηκω ,αλλά τελευταια προσπαθω να δω και την αλλη οπτικη.
Αν παιρναμε Χεϊζ και Ατσιουα πχ και διωχναμε Λι , θα ημουν ευχαριστημενος δεν το συζητω .
Αν παρουμε αλλον εναν Λι και εναν μετριο ψηλο ξερω γω(ή κανεναν) τοτε ναι όλα αυτα που ειπα παραπανω καταρρεουν ξεκαθαρα.
Τεσπα συντομα θα ξερουμε

-
gkotsis

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι 24/10 και δεν υπάρχουν παίκτες σακ. Όσοι ενθουσιάζομαστε σε ένα υποθετικό σενάριο για Φρανσίσκο είναι μάλλον γιατί έχουμε συμβιβαστεί με την πραγματικότητα, αλλά και το ότι δεν χρειάζεται κάποιον σούπερσταρ η ομάδα, δεν χωράει κιόλας έτσι όπως τα κατάφεραν. Έναν καλό παίχτη χρειάζόμαστε που να έχει σκόρ και δημιουργία και να μπορεί να σουτάρει αξιοπρεπώς ώστε να μην τον υποτιμούν οι αντίπαλες άμυνες. Αν έχεις κάποιον καλύτερο υπόψιν σου πεσ' το.shaq7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 24, 2025 6:19 pmο φρανσισκο δεν καταλαβαινω γιατι εχει τοσο hype..ειναι πολυ ασταθης..ενα ματς θα το παρει μονος του ενα θα το χασει μονος του..μαλλον αυτοι που τρελαινονται τον εχουν δει μονο σε καλα ματς..Ο γκος ειναι πιο πανω στο ροτεισον εχω την εντυπωση για να καταλαβετε..Για τωρα θα ταν καλη περιπτωση μιας και δεν υπαρχει κανενας..αλλα πολλες προσδοκιες θα χουν μερικοι.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο