Euroleague 2025-26, 6η αγωνιστική, FC Bayern Munich vs Olympiacos Piraeus

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Οκτ 24, 2025 11:59 pm

karamelitsa έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 11:48 pm
reignman έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 11:42 pm
Ειναι αστειο πως μολις καποιος εφαγε 5 φαουλ και αποβολη εμφανιστηκε απο το πουθενα ενας αλλος να παιζει αμυνα σε οποια ποστ χαλανε την αισθητικη του...

ChatGPT τι εχεις να πεις για αυτο?
Και έλεγα που έχει πάει αυτή η ψυχή και δεν έχει εμφανιστεί ακόμα να μας κράξει...δεν το ήξερα ότι αποβλήθηκε...λες η νέα άφιξη να είναι μετενσάρκωση?? :roll:
Οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι συμπτωματικη.

Christofis

allstar
Reactions:

reignman έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 11:57 pm
nikolas_asteri έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 11:46 pm

Λες να την πάτησα έτσι;
Εδω την πατησαν οι adminιστρατορες, εσυ θα γλυτωνες? :ΡΡΡΡρρΡρ

Οκτωβρη μηνα παντως γινονται τα καλυτερα banακια.
Εγω δεν εχω παρει μυρωδια. Το πολυ fractional φταιει μαλλον :roll:

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 12:01 am

Christofis έγραψε:
reignman έγραψε:

Εγω δεν εχω παρει μυρωδια. Το πολυ fractional φταιει μαλλον :roll:
Διαβασα τις προαλλες για κατι κοκτειλακια... κανονιστε να μου γινεται ολοι τιποτα περιεργοι :roofl:

gkotsis

sophomore
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Σάβ Οκτ 25, 2025 12:01 am

Στα θετικα σήμερα και το ότι μοιράστηκε καλύτερα ο χρόνος ανάμεσα σε Σασα και Πιτερς. Μήπως βρεί ρυθμό και πάρει μπροστα κι ο αλέκος γιατι θα χρειαστεί κι αυτός καποια στιγμη. Να το πιστώσουμε κι αυτό στον κόουτς

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Οκτ 25, 2025 12:04 am

reignman έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Λες να την πάτησα έτσι;

Να δω που θα παραδώσω τα ιντερνετικά μου παράσημα. Θα με ρωτάει κάποιος ραντομ αστέρης «καλά πρώτη σου μέρα στο ίντερνετ είναι;» και δεν θα κρύβω τη ντροπή μου. Μου δίνω ελαφρυντικά πως δεν είχα πάρει χαμπάρι το φάουλ chillpill.gif chillpill.gif

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

nikolas_asteri έγραψε:
reignman έγραψε:

Να δω που θα παραδώσω τα ιντερνετικά μου παράσημα. Θα με ρωτάει κάποιος ραντομ αστέρης «καλά πρώτη σου μέρα στο ίντερνετ είναι;» και δεν θα κρύβω τη ντροπή μου. Μου δίνω ελαφρυντικά πως δεν είχα πάρει χαμπάρι το φάουλ chillpill.gif chillpill.gif
Σε αγαπαω οπως και να εχει, Νικολας Αστερι εισαι ΑΦΟΥ!!!

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 12:06 am

Η ομάδα βγάζει υγεία αφού έχει κιόλας πια.Ο Χολ κάνει ακριβώς αυτο που πρέπει να κάνει ένας ιδανικός δεύτερος .Αν και τώρα αρχίζει να προσαρμόζεται έχει διαφορετικά στοιχεία απο Μιλου κ κυρίως εξαιτίας του συντηρείται ο Μιλου παίζοντας λιγότερο απο 20 λεπτά.Ο Ουοκαπ ειναι σημαντικός για το μπαςκετ του Ολυμπιακού ,το πλειμεικιν στο πρώτο δεκάλεπτο ειναι μάστερ κλας,αλλα ακριβώς Γι αυτο πρέπει να προστατευτεί κ μόνο με Ντιλι δε γίνεται αυτο.Κατανοητο οτι ο κοουτς θέλει αθλητικά νταγλαρια σαν Ντιλι κ είμαι σίγουρος οτι θα βελτιωθεί αλλα χωρις άλλο χειριστή που καλό θα ειναι να έχει χμμμμμ καλό σουτ η εστω θα ειναι παιζουμενος θα ειναι δύσκολο .

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 12:07 am

reignman έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Λες να την πάτησα έτσι;

προσωπικά είμαι υπέρ του να κάνουν τα στραβά μάτια οι αντμίνς για λογαριασμούς που ναι μεν μπαναρίστηκαν αλλά αυτό έγινε με φάουλ σε βάθος χρόνου, δε μιλάω για προφανή τρολ.

έχουν και στον Παναθηναϊκό τον giorgos45 στην ίδια φάση :D

(και να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχω ρίξει αγώνα για να μη μπαναριστεί ο τουλούμπας :banana: )

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 12:10 am

yawn.brigade έγραψε:
reignman έγραψε:

προσωπικά είμαι υπέρ του να κάνουν τα στραβά μάτια οι αντμίνς για λογαριασμούς που ναι μεν μπαναρίστηκαν αλλά αυτό έγινε με φάουλ σε βάθος χρόνου, δε μιλάω για προφανή τρολ.

(και να σημειωθεί ότι στο παρελθόν έχω ρίξει αγώνα για να μη μπαναριστεί ο τουλούμπας :banana: )
Δεν ειναι perma bans ρε. Φτανεις τα 5 φαουλ και βαση κανονισμων τρως ban για x χρονικο διαστημα.
That's it.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 12:12 am

reignman έγραψε:
Σάβ Οκτ 25, 2025 12:10 am
yawn.brigade έγραψε:

Δεν ειναι perma bans ρε. Φτανεις τα 5 φαουλ και βαση κανονισμων τρως ban για x χρονικο διαστημα.
That's it.
δε ξέρω ακριβώς τη διαδικασία, εγώ είμαι νομιμόφρων, αλλά νόμιζα ότι γίνεται μετά από κάνα εξάμηνο η επαναξιολόγηση.

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Σάβ Οκτ 25, 2025 12:22 am

Knoxville έγραψε:
Παρ Οκτ 24, 2025 11:56 pm
Ρε παιδιά... οι άνθρωποι που έρχονται απο το ΝΒΑ δεν το κάνουν επειδή αποφάσισαν να γίνουν νικητές ή επειδή είπαν να καταξιωθούν στας Ευρώπας. Το κάνουν ως τελευταία επιλογή αν δεν βρούν ομάδα στο ΝΒΑ, με βαριά καρδιά και έχοντας πάντα στην άκρη του μυαλού τους οτι στην πρώτη ευκαιρία που θα τους δωθεί θα γυρίσουν πίσω.

Οπότε το μόνο που τους νοιάζει αρχικά είναι να πληρωθούν και εν συνεχεία να ευχαριστηθούν μπασκετάκι... να παίζουν όπως ξέρουν να παίζουν.

Το να σέβονται τον Ολυμπιακό, τον Μπαρτζώκα, το πλάνο κτλ είναι φαντασίες στο μυαλό ενός γαύρου και μέχρι εκεί.

Το θέμα είναι αν θα καταφέρει η ομάδα να τον κάνει να κάτσει, επειδή πλέον παίζει με σκοπό, επειδή νικάει, επειδή γουστάρει και το μπάσκετ που παίζει αλλα και το πιο οικογειακό κλίμα που ακόμα υπάρχει στην Ευρώπη ενώ την ίδια στιγμή κοντεύει να εξαφανιστεί ολοκληρωτικά εδώ και πολλά χρόνια στο ΝΒΑ.

Άλλωστε τρώγοντας ανοίγει η όρεξη.
Ήθελα να γράψω και εγώ κάτι αντίστοιχο με αφορμή σχόλια που επέκριναν τον Dinwiddie για την επιλογή του να υπογράψει στη Bayern.

Σχεδόν κανένας Αμερικανός παίκτης που παίζει στο NBA δεν γνωρίζει πράγματα για τη EuroLeague και ούτε ονειρευόταν μικρός να την κατακτήσει. Έννοιες και όροι όπως "εφτάστερος", "βασίλισσα της Ευρώπης", "σκακιστής" κλπ είναι παντελώς άγνωστα σε αυτούς. Το βασικό πράγμα που κοιτάνε όταν περνάνε τον Ατλαντικό για να παίξουν στην Ευρώπη είναι το οικονομικό. Πολλές φορές παίζουν ρόλο και ενδεχόμενες γνωριμίες τους. Για παράδειγμα, ο Dinwiddie έχει συνυπάρξει με τον Herbert στους Nets και ξέρει πάνω-κάτω πως είναι να συνεργάζεσαι μαζί του. Αντίστοιχα, ο Nunn είχε δηλώσει ότι μέτρησε αρκετά η συμβουλή του Dragic για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό.

Δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για τον επαγγελματισμό και το κίνητρο του Dinwiddie η απόφαση του να πάει στη Bayern. Ο καλός παίκτης έχει πάντοτε κίνητρο, ανεξάρτητα ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας για την οποία αγωνίζεται.

Όσον αφορά το σημερινό ματς, νομίζω ότι το πέρασμα του Fournier στη second unit είναι σοφή κίνηση από την πλευρά του Μπαρτζώκα και έτσι θα συνεχίσει από εδώ και στο εξής. Δεν ξέρω αν είναι κακή ή καλή ομάδα η Bayern αλλά σήμερα έκανε καλό ματς και στις δύο πλευρές του παρκέ ο Ολυμπιακός.

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Οκτ 25, 2025 12:24 am

H παρουσια του υποτιμημενου Ντοντα Χολ ειναι κοβικη για τον Ολυμπιακο. Ο σεντερ που βγαζει ενεργεια ειναι ενα σημαντικο κοματι μιας ομαδας, με χρησιμες αμυνες, ριμπαουντ και πικ ν ρολ.
Πραγματα απολυτως βασικα στο μπασκετ...

Η ομαδα αρχισε να ρολαρει καλα με την επιστροφη των τραυματιων. Στο σεταρισμα της ομαδας ειναι μετρ ο κουτς Μπι, ακομη ομως ειμαστε στην αρχη και το μπλοκακι παει ΣΥΝΝΕΦΟ....
Σημερα δε φανηκε να βλαπτει αυτο, γιατι ο αντιπαλος παραδοθηκε, αλλα το μπλοκακι αυτη την εποχη εχει την τιμητηκη του, αλλαγες δεν γινονται ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ εκτος προγραμματος και για κανεναν λογο πλην φαουλ, τραυματισμου κλπ, πραγμα συνηθες για τον Μπαρτσωκα.

Θετικο το οτι η ομαδα βρισκει ρυθμο, ωστοσο, ενα τεσσαροπενταρι λειπει παρα πολυ.
Αν υποθεσουμε πως θα γυρισει επιτελους ο Εβανς υγειης, ισως δεν χρειαζεται περιφερειακος.
ΙΣΩΣ...

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 12:37 am

qspock έγραψε:
Σάβ Οκτ 25, 2025 12:24 am
H παρουσια του υποτιμημενου Ντοντα Χολ ειναι κοβικη για τον Ολυμπιακο. Ο σεντερ που βγαζει ενεργεια ειναι ενα σημαντικο κοματι μιας ομαδας, με χρησιμες αμυνες, ριμπαουντ και πικ ν ρολ.
Πραγματα απολυτως βασικα στο μπασκετ...

Η ομαδα αρχισε να ρολαρει καλα με την επιστροφη των τραυματιων. Στο σεταρισμα της ομαδας ειναι μετρ ο κουτς Μπι, ακομη ομως ειμαστε στην αρχη και το μπλοκακι παει ΣΥΝΝΕΦΟ....
Σημερα δε φανηκε να βλαπτει αυτο, γιατι ο αντιπαλος παραδοθηκε, αλλα το μπλοκακι αυτη την εποχη εχει την τιμητηκη του, αλλαγες δεν γινονται ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ εκτος προγραμματος και για κανεναν λογο πλην φαουλ, τραυματισμου κλπ, πραγμα συνηθες για τον Μπαρτσωκα.

Θετικο το οτι η ομαδα βρισκει ρυθμο, ωστοσο, ενα τεσσαροπενταρι λειπει παρα πολυ.
Αν υποθεσουμε πως θα γυρισει επιτελους ο Εβανς υγειης, ισως δεν χρειαζεται περιφερειακος.
ΙΣΩΣ...
Απο τη στιγμή που ο Ουοκαπ ειναι σημαντικός για το μπαςκετ του Ολυμπιακού πρέπει να προστατευθεί .νομιζω θα πάρει παικτη….το ακούω για 45αρι αλλα θα πρέπει να ειναι κάποιος που θα δέχεται να φάει πολύ παγκο

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Οκτ 25, 2025 1:01 am

συμφωνω και εγω οτι το περασμα του φουρνιε η του ντορσει στην 2ρη 5δα κανει τις 5δες πιο ισορροπημενες..το θεμα ειναι ο φουρνιε να εχει καταλαβει οτι δεν τον μειωνει κατι τετοιο,ο ντορσι το πιθανοτερο να το επαιρνε στραβα..ο γαλλος λογικα θα το καταλαβει..εχει και το φιλαρακι του να παιζει μαζι..

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Σάβ Οκτ 25, 2025 1:07 am

shaq7 έγραψε:
Σάβ Οκτ 25, 2025 1:01 am
συμφωνω και εγω οτι το περασμα του φουρνιε η του ντορσει στην 2ρη 5δα κανει τις 5δες πιο ισορροπημενες..το θεμα ειναι ο φουρνιε να εχει καταλαβει οτι δεν τον μειωνει κατι τετοιο,ο ντορσι το πιθανοτερο να το επαιρνε στραβα..ο γαλλος λογικα θα το καταλαβει..εχει και το φιλαρακι του να παιζει μαζι..
Δεν έχει mentality βεντέτας o Fournier για να τον ενοχλήσει κάτι τέτοιο.

Αντίθετα, ο Dorsey είναι πνευματικά εύθραυστος παίκτης. Αν τον μεταφέρεις στη second unit, ειδικά μετά από τις εμφανίσεις που κάνει, είναι ικανός να πέσει σε κατάθλιψη.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”