Συμφωνω στο 100%. Δεν γινεται να βγαινει παιχτης που εχει τα χαρακτηριστικα που θελεις και να βγαινουν δικαολογιες οτι ηθελε πολυ χρονο συμμετοχης.Ε προφανως και θα θελει να παιζει 25+ λεπτα, 24 χρονων ειναι. Δηλαδη μας χαλαει να κοψει χρονο απο τον Θωμα να ειναι πιο ξεκουραστος και απο Ντιλικινα Λι ενας παικτης που εχει καλυτερο σουτ και ειναι και καλυτερος επιθετικα απο ολους πλην φουρνιε, ντορσει?Christofis έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 1:46 pmΤο γουοκαπ, Ντιλικινια , Ντορσει, Φουρνιε , Μακκισικ, Γουορντ ειναι εξαιρετικη περιφερια. Θα προσθετα και τον Λι αλλα ποτε δεν εγινε ο παικτης που περιμενα παρακολουθωντας τον περυσι( ειτε γιατι τον βαλαμε να κανει πραγματα που δεν μπορεο ειτε γιατι δεν αντεξε το βαρος της φανελας).Nagel έγραψε: ↑Σάβ Οκτ 25, 2025 12:28 pm
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η πιο σωστή και λογική γνώμη που έχω διαβάσει για τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού.
Από τις δηλώσεις του Μπαρτζώκα, κι εγώ κατάλαβα ότι παίκτη θα πάρουμε.
Όμως, πιστεύω πως ο παίκτης αυτός πρέπει να ταιριάζει και στην ομάδα, όπως είναι χτισμένη μέχρι τώρα.
Καλώς ή κακώς, εδώ και 5 χρόνια η ομάδα έχει χτιστεί με ένα συγκεκριμένο πνεύμα. Δεν θα τα γκρεμίσουμε όλα ξαφνικά για να φέρουμε παίκτες που εξυπηρετούν άλλο στυλ και άλλη μπασκετική φιλοσοφία. Ο παίκτης που θα έρθει πρέπει πρώτα απ' όλα να είναι παίκτης οικονομίας με χαμηλό usage. Δεν μπορεί να πάρουμε τον κομπολογάτο που θέλει τη μπάλα στα χέρια για 20 δευτερόλεπτα. Θα χαλάσει όλη την ομάδα.
Ομως λειπει ο παικτης που θα παρει την μπαλα οταν κολλαει το αυστημα και θα την βαλει στο καλαθι ή θα δωσει ετοιμη μπουκια στον ελευθερο συμπαικτη. Αυτο το κανουν εν μερει ο Ντορσει φετος για αυτο δεν φαινεται το κενο και ο περυσι ο Φουρνιε αλλα απο λαθος θεσεις καθως οι παικτες αυτοι σεν εχουν τον ελιτ χειρισμο ειτε το ελιτ court vision καιως δεν ειναι ουτε ασσοι ουτε κομπο.
Καταλαμβαινω το να μην παμε να αποκτησουμε εναν κακο αθλητη οπως ο Μισιτς, εναν παικταρα που θα ειναι πρωτο βιολι οπου παει οπως ο Ντινγουιντι( φυσικα αν βγει ο Ντινγουιντι και εχεις θεση και χρημα δεν το σκεφτεσαι καθως ειναι περιπτωση Φουρνιε, Ναν σε περιπτωση παικτη) ακομη και εναν παιξτη τυπου Φλιν που θελει πολυ ωρα την μπαλα ατα χερια του.
Εφοσον θελουμε παικτη με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα και βγηκε ο ενας απο τους παικτες στην αγορα που που μας κανει(ο αλλος ειναι ο εξουμ που ψαχτηκανε γερα το καλοκαιρι), εχεις κανει τοσες επαφες μαζι του δεν γινεται να τον χανεις απο μικροτερο πορτοφολι και ομαδα που δεν εχει ποτε εστω πλειοφς και δεν εχει αναδειξει και κανεναν παικτη ωστε να παει ΝΒΑ(οπως ας πουμε οτι ηθελε ο Μπατλερ). Αυτο ηταν λαθος χειρισμοι και οταν ολοι λενε οτι ενδιαφερθηκες ζεστα δεν γινεται να βγαινεις και να κοροιδευεις τον κοσμο οτι δεν ζητησα παικτη και μην πιστευεται αυτα που γραφονται.
Εγω ειμαι φανατικος υποστηρικτης του Μπαρτζωκα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα πουμε καποια κακως κειμενα
Η ομαδα θα πρεπει να ξεκαβαησει και να κανει θυσιες. Ας θυσιαστει και λιγο το συστημα για να ανεβεις ενα επιπεδο, ας χαλασει η ζαχαρενια του Ντιλικινα και του Λι (Ο Θωμας ειμαι σιγουρος οτι θα ειχε κανενα θεμα).

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο