Euroleague 6η Αγωνιστική: Virtuvs Panathinaikos Aktor (24/10, 21:00)

Συντονιστής: Captains

nikkal

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: C
Αγαπημένος παίκτης: Stojan Vrankovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Οκτ 25, 2025 3:17 pm

Rice έγραψε:
Σάβ Οκτ 25, 2025 1:57 pm
Δεν είδα όλο το ματς αλλά είδα κάποια σημεία κάνοντας ζάπινγκ,η εικόνα του να έχει τη μπάλα ο Ναν και να κάνει της ποικιλίες του και ο Σορτς να είναι δίπλα και απλά να παρακολουθεί στη γωνία δεν μου άρεσε.Ειχα αμφιβολίες από το καλοκαίρι για το αν δεν κολλάνε αυτοι οι δυο μαζί,προς το παρόν φαίνεται πως όχι θα φανεί στην συνέχεια αν θα καταφέρει ο Αταμαν να τους ταιριάξει.
Ο Σορτς ήταν το καλοκαίρι ο καλύτερος διαθέσιμος άσσος.
Αυτό δεν σημαίνει πως a priori είναι και ο καταλληλότερος.
Και ο Μπράουν ήταν ο καλύτερος διαθέσιμος, αλλά τελικά αποδείχθηκε πως δεν ήταν ο κατάλληλος για την ομάδα.
Εάν δεν αλλάξουμε τρόπο παιχνιδιού, θα έχουμε δεύτερο Λορέντζο...

Nagel
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 4:11 pm

Νομίζω πως η εικόνα του Παναθηναϊκού μέχρι τώρα οφείλεται στο γεγονός ότι δεν είναι δουλεμένη ομάδα. Όσο περνάει ο καιρός και από παιχνίδι σε παιχνίδι αυτό θα αλλάξει και η ομάδα θα εμφανιστεί όπως πραγματικά είναι, με όλες τις δυνατότητές της.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 4:51 pm

Μπορεί να είμαι εγώ λίγο περίεργος αλλά ο Χουαντσο τραυματίας έπρεπε να παίξει χτες; .Κ οι Οσμαν Γκραντ δεν είναι λίγο πίσω αθλητικά στο παιχνίδι που φαίνεται στην άμυνα σε σχέση όπως τους ξέρουμε ;

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Οκτ 25, 2025 4:57 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Μπορεί να είμαι εγώ λίγο περίεργος αλλά ο Χουαντσο τραυματίας έπρεπε να παίξει χτες; .Κ οι Οσμαν Γκραντ δεν είναι λίγο πίσω αθλητικά στο παιχνίδι που φαίνεται στην άμυνα σε σχέση όπως τους ξέρουμε ;
Με τόσες απουσίες, δε γινόταν να μην παίξει ο Χουάντσο. Πάντως δε γίνεται ομάδα με ρόστερ 16 παικτών να έχει 4 τραυματίες εκτός και άλλους 2 που να παίζουν τραυματίες.

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 5:05 pm

Ομάδα με τρίτη χρονιά τον ίδιο κορμό και προπονητή είναι τουλάχιστον αστείο να χρησιμοποιεί τους τραυματισμούς σαν άλλοθι που παρουσιάζει εικόνα 5 νοματαίων που βρεθήκανε τυχαία σε ένα ανοιχτό να παίξουν Σάββατο απόγευμα. Για να μη πω εικόνα τσίρκου. Είναι δυνατόν να μην υπάρχει ούτε μισός αυτοματισμός σε άμυνα και επίθεση? Ούτε αιφνιδιασμό δε τρέχουν σωστά.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Οκτ 25, 2025 5:24 pm

pan24 έγραψε:
Σάβ Οκτ 25, 2025 7:15 am
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Οκτ 25, 2025 5:24 pm

BillyPao έγραψε:
Σάβ Οκτ 25, 2025 4:57 pm
Στηβ Κερ έγραψε:
Με τόσες απουσίες, δε γινόταν να μην παίξει ο Χουάντσο. Πάντως δε γίνεται ομάδα με ρόστερ 16 παικτών να έχει 4 τραυματίες εκτός και άλλους 2 που να παίζουν τραυματίες.
ετσι οπως επαιξε καλυτερα να μην επαιζε καθολου

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 5:29 pm

Την προηγούμενη εβδομάδα καταστροφολογία και οι υποστηριχτές είχαν ως δια μαγείας εξαφανιστεί από το φόρουμ. Μόλις κάναμε μια ομολογουμένως κάκιστη εμφάνιση, βγήκαν σαν τα μανιτάρια μετά από την βροχη. Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο, ούτε χθες διανύθηκε η ομάδα ούτε την προηγούμενη εβδομάδα που νικήσαμε την Εφές ήμασταν φαβορί για την κούπα. Όλες οι ομάδες άλλου πατούν και ακου βρίσκονται. Δείτε αποτελέσματα σε κάθε αγωνιστική καινούργιες κηδείες. Την προηγούμενη εβδομάδα οι δικοί του Ολυμπιακού ήταν στα τάρταρα και εμείς στους ουρανούς ενώ 7 μέρες μετά αντιστράφηκαν οι ρολοι. Βέβαια κανεις δεν κοιτάει ότι βρισκόμαστε στην έκτη μόλις αγωνιστική

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 5:53 pm

kein έγραψε:
Την προηγούμενη εβδομάδα καταστροφολογία και οι υποστηριχτές είχαν ως δια μαγείας εξαφανιστεί από το φόρουμ. Μόλις κάναμε μια ομολογουμένως κάκιστη εμφάνιση, βγήκαν σαν τα μανιτάρια μετά από την βροχη. Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο, ούτε χθες διανύθηκε η ομάδα ούτε την προηγούμενη εβδομάδα που νικήσαμε την Εφές ήμασταν φαβορί για την κούπα. Όλες οι ομάδες άλλου πατούν και ακου βρίσκονται. Δείτε αποτελέσματα σε κάθε αγωνιστική καινούργιες κηδείες. Την προηγούμενη εβδομάδα οι δικοί του Ολυμπιακού ήταν στα τάρταρα και εμείς στους ουρανούς ενώ 7 μέρες μετά αντιστράφηκαν οι ρολοι. Βέβαια κανεις δεν κοιτάει ότι βρισκόμαστε στην έκτη μόλις αγωνιστική
Πρέπει να είσαι ο μόνος λογικός Παναθηναϊκός εδώ μέσα. Όχι με την έννοια ότι δεν κάνεις κριτική (κριτική κάνω και εγώ), αλλά με την έννοια ότι δε φέρνεις την καταστροφή μόλις 25 μέρες από την έναρξη της σεζόν.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 6:15 pm

BillyPao έγραψε:
kein έγραψε:
Πρέπει να είσαι ο μόνος λογικός Παναθηναϊκός εδώ μέσα. Όχι με την έννοια ότι δεν κάνεις κριτική (κριτική κάνω και εγώ), αλλά με την έννοια ότι δε φέρνεις την καταστροφή μόλις 25 μέρες από την έναρξη της σεζόν.
Εντάξει κοινή λογική είναι πως είναι νωρίς. Μετά από Ευρωμπάσκετ όλες οι ομάδες είναι άντε να απρόβλεπτες. Την μια εβδομάδα πετάνε την άλλη χώμα. Δεν υπάρχει σταθερότητα. Αν φορμαριστεί τόσο νωρίς κάποια ομάδα θα είναι εις βάρος της.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Σάβ Οκτ 25, 2025 7:18 pm

BillyPao έγραψε:
(κριτική κάνω και εγώ)
Και μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε τώρα; :D

Εικόνα
BillyPao

champion
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 7:24 pm

nikolas_asteri έγραψε:
BillyPao έγραψε:
(κριτική κάνω και εγώ)
Καθόλου, αν επιλέγετε να κρατάτε ό,τι σας συμφέρει από τα ποστ μου δε φταίω εγώ.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Σάβ Οκτ 25, 2025 7:46 pm

Ο ΠΑΟ πρέπει να λύσει το θέμα συνύπαρξης Σορτς Ναν επιθετικά κυρίως κ να βρει το αμυντικό του μομεντουμ κορμό ρόλους πειτε το όπως θέλετε που με άξονα το τρίγωνο Λεσορτ Χουαντσο Γκραντ τον έκανε τη συμπαγή ομάδα που του έδωσε με εντυπωσιακό φίνις την Ευρωλίγκα .Η εικόνα μέχρι στιγμής είναι ότι ΑΚΟΜΑ ούτε ρολόι δεν έχουν ξεκαθαριστεί κ παραπατάει κ φαίνεται μην τρελλαθουμε .Αν τα λύσει αυτά γίνεται αυτομάτως βασικός διεκδικητής γιατί από ατομικό ταλέντο ξεχειλίζει .Απλα πράγματα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Οκτ 25, 2025 7:51 pm

nikolas_asteri έγραψε:
BillyPao έγραψε:
(κριτική κάνω και εγώ)
εχει δικο κανει κριτικη
στους χρηστες του φορουμ οχι στην ομαδα :hoho:

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Οκτ 25, 2025 8:02 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Σάβ Οκτ 25, 2025 7:46 pm
Ο ΠΑΟ πρέπει να λύσει το θέμα συνύπαρξης Σορτς Ναν επιθετικά κυρίως κ να βρει το αμυντικό του μομεντουμ κορμό ρόλους πειτε το όπως θέλετε που με άξονα το τρίγωνο Λεσορτ Χουαντσο Γκραντ τον έκανε τη συμπαγή ομάδα που του έδωσε με εντυπωσιακό φίνις την Ευρωλίγκα .Η εικόνα μέχρι στιγμής είναι ότι ΑΚΟΜΑ ούτε ρολόι δεν έχουν ξεκαθαριστεί κ παραπατάει κ φαίνεται μην τρελλαθουμε .Αν τα λύσει αυτά γίνεται αυτομάτως βασικός διεκδικητής γιατί από ατομικό ταλέντο ξεχειλίζει .Απλα πράγματα
Για την άμυνα δεν ελπίζω. Δεν είναι μόνο το Λεσόρ-Χουάντσο-Γκράντ, εξάλλου και πέρσι είχαμε τους 2 τελευταίους. Μέχρι τον Δεκέμβρη είχαμε και τον Λεσόρ, μετά είχαμε τον Γκάμπριελ που δεν είναι χειρότερος αμυντικός από τον Λεσόρ και άμυνα δεν παίξαμε.

Πιστεύω είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων.

Αρχικά ότι και ο Σλούκας και ο Ναν ακόμα και ο Βιλντόζα όταν έπαιζε έπαιζαν καλή άμυνα. Θέμα πάθους και συγκέντρωσης ίσως για κάποιους, θέμα ηλικίας για τον Σλούκα ίσως πάντως ούτε ο Σλούκας ούτε ο Ναν έπαιξαν πέρσι (και φέτος ως τώρα) την άμυνα που έπαιζαν πρόπερσι.

Έπειτα αυτό που έχει πει πολλές φορές ο kein για τις περιστροφές. 'Εχουμε παίκτες οι οποίοι ενω ατομικά είναι καλοί αμυντικοί, ομαδικά δεν ξέρουν που να πάνε με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να βγάζει πανεύκολα ελεύθερα σουτ στις περιστροφές. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού είναι ο Οσμάν σε σχέση με Γκριγκόνις και Παπαπέτρου που ενω είναι πιο αθλητικός και καλύτερος αμυντικός στο 1 εναντίον 1 ομαδικά χάνει πολύ.

Για το Ναν-Σορτς επιθετικά συμφωνώ. Το "πρόβλημα" που το κάνει πιο δύσκολο να συνυπάρξουν σε σχέση με την συνύπαρξη Σλούκα-Ναν είναι ότι επειδή ο Σόρτς δεν είναι απειλή στο τρίποντο δεν είναι καθόλου αποτελεσματικός όταν παίζει off ball. Θα πρέπει στα λεπτά που παίζουν μαζί ο Ναν να πειστεί να παίζει αυτός μακριά από την μπάλα.

Ίσως η καλύτερη λύση θα είναι να παίζουν 15-20' ο καθένας σε δίδυμο με τον Σλούκά ή τον Γκράντ και μαζί να παίζουν μόνο 5-10 λεπτά για συγκεκριμένα διαστήματα, κλεισίματα αγώνων, ειδικές καταστάσεις κλπ.

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”