Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Οκτ 27, 2025 8:38 pm

Νομίζω ότι μας τρολλάρει ο Μπαρτζώκας. Το έχει πάρει απόφαση να φύγει το καλοκαίρι και σου λέει θα το σηκώσω με τον τρόπο μου ή θα φύγω, είτε σας αρέσει είτε όχι.

Αν θέλετε Giovanni, Rivaldo και σια στον άσο να πάρετε τηλέφωνο τον Κόκκαλη.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Οκτ 27, 2025 8:42 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Οκτ 27, 2025 7:45 pm
στεφανου ειπε οτι δεν καιγομαστε για παικτη..ηδη ειμαστε πολυ γεματοι..πρεπει να ρθει ενας παικτης που να μην διαταραξει ισορροπιες..δεν θελουμε σωτηρα..να μπορει να μην παιζει και καθολου και να θελει πολλες μπαλες..υπαρχει και ο νιλικινα που τον πιστευουν..οποτε οπως καταλαβαινετε ρολιστα ψαχνουν.Ιδανικα αυτος θα εφερνε καποιον παλαιμαχο με ευρωπαικη εμπειρια.Μπας και προσπαθουν να φερουν καναν ντε κολο....
λογικο αφου εχετε μαζεψει τοσους παιχτες στα γκαρντ και δεν φευγει και κανενας

το νοημα εχει να παρετε ακομα εναν <<εργατη>> που να μην γκρινιαζει αν δεν παιζει να μην θελει πολλες μπαλες κτλ
τι διαφορα θα σας κανει ακομα ενας τετοιος

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Οκτ 27, 2025 8:43 pm

εμενα η αποψη μου ειναι οτι δεν αντεχει να ειναι το φαβορι..δηλαδη αν επαιρνε μισιτς η ντινγουιντι ετσι και το εχανε θα εμενε στην ιστορια οτι με γκαλακτικος και παλι το εχασε..του φερανε ΦΟΥΡΝΙΕ ..σασα..και μισιτς..τι αλλο θελει τον ντονσιτς?οποτε σου λεει ας το χασω με τον γουοκαπ και ας λενε απλα οτι ειμαι κολλημενος,ετσι αν παρω πρωταθλημα μετα δεν μπορουν να με διωξουν..Το οτι το χαιρεται που δεν μας θεωρουν φαβορι ο ιδιος το χε πει..και ειδαμε και περσι πως ηταν ολη την χρονια που πλακωνοταν μεχρι και με γιαγιαδες στις κερκιδες.

Rice

a1greece
Reactions:

Δευ Οκτ 27, 2025 8:47 pm

Εγώ πάντως θεωρώ ότι έχουμε υποτιμήσει και πολλοί έχουν αδικήσει τον Γουόκαπ με την κριτική.

Σχετικά με την απόδοση του στα F4 εγώ να θυμίσω λίγο τις δηλώσεις του Ομπράντοβιτς μετά τον αγώνα με την Μονακό που αρκετοί δεν τον θυμούνται…

https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... 0-pontous/

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Οκτ 27, 2025 8:52 pm

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Οκτ 27, 2025 8:16 pm
mixalisgate7 έγραψε:
Δευ Οκτ 27, 2025 8:03 pm

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Άμα αποτύχουμε ξανά στην Ευρωλίγκα ξέρουμε το ονοματεπώνυμο του υπεύθυνου.
όπως έχουμε ξαναπεί, με την υπάρχουσα κατάσταση δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε

ας ζήσει και ας πεθάνει με τις επιλογές του

4 σερί χρόνια "πέθανε" από τις επιλογές του. Ίσως μια ...να ζήσει

που ΕΓΩ δεν το βλέπω αλλά εδώ πήρε ευρωλίγκα ο Σαρας
Ο Saras ειχε δειξει στοιχεια οτι ειναι προπονηταρα απο την πρωτη του σεζον σαν 1ος με την Zalgiris.
Το μονο που χρειαζοταν να αλλαξει για να παει το ενα βημα παραπερα ηταν το exhausting micromanagement που εκανε στους παικτες του, μολις το εκανε την σηκωσε.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Δευ Οκτ 27, 2025 9:00 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Οκτ 27, 2025 8:33 pm
το καλοκαιρι μου λεγατε πως θα παιξουμε αμυνα με τον μισιτς μεσα..ο ντε κολο στο πραιμ του και ηταν χειροτερος αμυντικος του τεοντοσιτς...ο σασα μπροστα στον ντε κολο ειναι ο ροντμαν..ο σπανουλης δεν μπορει να ειναι προπονητης στην μονακο και να παιζει και 15λ σε μας?
Γιατί τον Μίσιτς θα τον πάρεις για 25 30 λεπτά με 6 μυρια και θα είναι ΒΑΣΙΚΟΣ τον Ντε Κολο θα τον πάρεις σα συμπληρωματικό βετεράνο να σου δώσει ποιοτικά λεπτά κ δε θα διατάραξει τον τρόπο παιχνιδιού κ τις ισορροπίες στην ομάδα .Επισης πιθανότατα σε φυσική κατάσταση να παίζει να είναι κ καλύτερος ο Νάντο τώρα από Βάσα .
Και είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά και χωρίς να το διευκρινίσω εγώ .Κ εννοείτε ότι το ….παραδειγμα με …Ροντμαν κ Σπανούλη δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα και το αν κ τι μπορεί να προσφέρει γιατί είναι εν ενεργεία παίκτης που γράφει άψογα νούμερα στην Ευρωλίγκα σε καλό χρόνο συμμετοχής παρά την ηλικία του .Δηλαδη ένας 70% Ντε Κολο (ενασ Από τους κορυφαίος πόιντ της Ευρωλίγκας εβερ )Σα συμπληρωματικός που δε θα διαταράξει ισορροπίες δε μας κάνει ;
Αλλα οκ πιθανότατα να τα έγραφε κ κάποιος οπαδός της Φενερ περσυ για την προσθήκη Μακολουμ .

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Οκτ 27, 2025 9:02 pm

Rice έγραψε:
Εγώ πάντως θεωρώ ότι έχουμε υποτιμήσει και πολλοί έχουν αδικήσει τον Γουόκαπ με την κριτική.

Σχετικά με την απόδοση του στα F4 εγώ να θυμίσω λίγο τις δηλώσεις του Ομπράντοβιτς μετά τον αγώνα με την Μονακό που αρκετοί δεν τον θυμούνται…

Δεν έχει να κάνει με τον Ουόκαπ. Περισσότερο έχει να κάνει με την αλλαγή του, που δεν υπάρχει. Η θέση είναι απλά κενή.

Είμαστε η μόνη ομάδα στην πρώτη δεκάδα που έχει 1.5 χειριστή στο ρόστερ της.

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Δευ Οκτ 27, 2025 9:08 pm

reignman έγραψε:
Δευ Οκτ 27, 2025 8:52 pm
Coach Periklis έγραψε:
Δευ Οκτ 27, 2025 8:16 pm

όπως έχουμε ξαναπεί, με την υπάρχουσα κατάσταση δεν έχει νόημα να ασχολούμαστε

ας ζήσει και ας πεθάνει με τις επιλογές του

4 σερί χρόνια "πέθανε" από τις επιλογές του. Ίσως μια ...να ζήσει

που ΕΓΩ δεν το βλέπω αλλά εδώ πήρε ευρωλίγκα ο Σαρας
Ο Saras ειχε δειξει στοιχεια οτι ειναι προπονηταρα απο την πρωτη του σεζον σαν 1ος με την Zalgiris.
Το μονο που χρειαζοταν να αλλαξει για να παει το ενα βημα παραπερα ηταν το exhausting micromanagement που εκανε στους παικτες του, μολις το εκανε την σηκωσε.
Το μπάσκετ που ξέρει ο Σάρας το ξέρουν λίγοι αλλά κολληματια κ άσχετο θα τον βγάλουμε κ αυτόν .

Στηβ Κερ

euroleague
Reactions:

Δευ Οκτ 27, 2025 9:11 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Οκτ 27, 2025 9:02 pm
Rice έγραψε:

Δεν έχει να κάνει με τον Ουόκαπ. Περισσότερο έχει να κάνει με την αλλαγή του, που δεν υπάρχει. Η θέση είναι απλά κενή.

Είμαστε η μόνη ομάδα στην πρώτη δεκάδα που έχει 1.5 χειριστή στο ρόστερ της.
Σ αυτό δε διαφωνεί κανείς Βέβαια η δεύτερη πεντάδα με Ντιλικινα Φουρνιε Σακ Πίτερς Χολ έχει αλλά χαρακτηριστικά και μπορεί να λειτουργήσει αλλά μέχρι αποδειξεως του εναντίον φαίνεται ότι ΕΣΤΩ αριθμητικά χρειάζεσαι κάτι καλό ακόμα στον ασσο .Μοιαζει αφύσικο να πας μόνο με τους δυο

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Δευ Οκτ 27, 2025 9:26 pm

Το ότι η χρονιά δεν βγαίνει με Walkup - Ntilikina είναι δεδομένο. Το ξέρει ο Μπαρτζωκας, το ξέρει ο Μποζικας, το ξέρει και η κουτσή Μαρία. Αν πάνε έτσι μέχρι τέλους είναι για να τους πάρουν τα πτυχία.

Αποδείχθηκε περίτρανα ότι Lee ως PG δεν υφίσταται. Στον επόμενο τραυματισμό Walkup/Ntilikina θα ψάχνουμε να κρυφτούμε.

Τώρα αν θα πάρουν παίκτη από το κάτω ράφι ή αν θα περιμένουν τον Evans (εδώ γελάμε) θα το δουμε μέχρι τα Χριστούγεννα. Παίκτης από το πάνω ράφι (δηλαδή πρώτος) δεν προβλέπεται.

Το γεγονός παραμένει ότι ο Μπαρτζώκας προτιμάει να μην ενισχύσει την ομάδα, ώστε να μην αυξήσει κι άλλο την πίεση. Εχει αποδείξει περίτρανα ότι δεν μπορεί να την διαχειριστεί.

Όπως γράφτηκε και πιο πάνω, αν παίρναμε Butler/Dinwiddie και αποτυγχάναμε πάλι, θα ταν ακόμα μεγαλύτερο το κάζο.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Οκτ 27, 2025 9:37 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Δευ Οκτ 27, 2025 9:00 pm
shaq7 έγραψε:
Δευ Οκτ 27, 2025 8:33 pm
το καλοκαιρι μου λεγατε πως θα παιξουμε αμυνα με τον μισιτς μεσα..ο ντε κολο στο πραιμ του και ηταν χειροτερος αμυντικος του τεοντοσιτς...ο σασα μπροστα στον ντε κολο ειναι ο ροντμαν..ο σπανουλης δεν μπορει να ειναι προπονητης στην μονακο και να παιζει και 15λ σε μας?
Γιατί τον Μίσιτς θα τον πάρεις για 25 30 λεπτά με 6 μυρια και θα είναι ΒΑΣΙΚΟΣ τον Ντε Κολο θα τον πάρεις σα συμπληρωματικό βετεράνο να σου δώσει ποιοτικά λεπτά κ δε θα διατάραξει τον τρόπο παιχνιδιού κ τις ισορροπίες στην ομάδα .Επισης πιθανότατα σε φυσική κατάσταση να παίζει να είναι κ καλύτερος ο Νάντο τώρα από Βάσα .
Και είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνεις τη διαφορά και χωρίς να το διευκρινίσω εγώ .Κ εννοείτε ότι το ….παραδειγμα με …Ροντμαν κ Σπανούλη δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα και το αν κ τι μπορεί να προσφέρει γιατί είναι εν ενεργεία παίκτης που γράφει άψογα νούμερα στην Ευρωλίγκα σε καλό χρόνο συμμετοχής παρά την ηλικία του .Δηλαδη ένας 70% Ντε Κολο (ενασ Από τους κορυφαίος πόιντ της Ευρωλίγκας εβερ )Σα συμπληρωματικός που δε θα διαταράξει ισορροπίες δε μας κάνει ;
Αλλα οκ πιθανότατα να τα έγραφε κ κάποιος οπαδός της Φενερ περσυ για την προσθήκη Μακολουμ .
κοιτα με τον μακολουμ περσι τετοια πιστευαμε το 99%,λογικα ουτε ο σαρας το περιμενε μιας και δεν ηταν πρωτη επιλογη....η αναγκη τον εφτασε εκει..Το θεμα ειναι οτι επειδη επιασε 1 στους 10 παλαιμαχους ξαφνικα αγνοουμε τους 9/10 που δεν βλεπονται..

αυτο για τον σπανουλη και τον ροντμαν δεν το ειπα σαν υπερβολη ειλικρινα..ο ντε κολο θα ταν καλυτερος αν εβγαινε εκτος γηπεδου στην αμυνα..ενω και τον λι αμα στειλουμε στην βιλερμπαν θα γραψει ιδια νουμερα..Δεν υποτιμω τον μεγαλο ντε κολο αλλα να τον παιρναμε πριν 10χρονια οχι στα 38..

Αμα θελουμε εναν παλαιμαχος να μπαινει για την κραντς ταιμ τι καλυτερο απο τον σπανουλη..οκ αυτο ειναι μεταξυ σοβαρου αστειου αλλα το ιδιο ειναι και αυτα που λεει ο μπαρτζωκας και ο στεφανου.

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions:

Δευ Οκτ 27, 2025 9:38 pm

Άμα είπε έτσι ο Στεφάνου καλά κρασιά. Τίποτα δεν θα πάρει. Για τον Εβανς είπε τίποτα ??

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Οκτ 27, 2025 10:12 pm

Αυτό με τον Ντε Κολο είναι τρολιά ή έχει προκύψει από κάπου;

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Οκτ 27, 2025 10:13 pm

Sokos έγραψε:
Κυρ Οκτ 26, 2025 4:19 pm
Καλά για τον Evans θα ταν τουλάχιστον αφελές να πιστέψουμε οτιδήποτε γράφεται ή ακούγεται. Λέγανε για 20-30 μέρες και πλέον συζητάμε αν θα παίξει στο δίμηνο…

Συνεχίζει να παίρνει τεράστιο ρίσκο η ομάδα. Έστω ότι επιστρέφει σε 20 μέρες. Μέχρι να δούμε αν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά θα χει έρθει 2026. Τότε όχι καλό guard δεν θα βρούμε, θα ψάχνουμε έναν κοντό Mensah.
Α δεν τελειώσανε ακόμα οι παίκτες μετά από Μπάτλερ και Ντινγουιντι? :shock:

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Οκτ 27, 2025 10:16 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Οκτ 27, 2025 8:43 pm
εμενα η αποψη μου ειναι οτι δεν αντεχει να ειναι το φαβορι..δηλαδη αν επαιρνε μισιτς η ντινγουιντι ετσι και το εχανε θα εμενε στην ιστορια οτι με γκαλακτικος και παλι το εχασε..του φερανε ΦΟΥΡΝΙΕ ..σασα..και μισιτς..τι αλλο θελει τον ντονσιτς?οποτε σου λεει ας το χασω με τον γουοκαπ και ας λενε απλα οτι ειμαι κολλημενος,ετσι αν παρω πρωταθλημα μετα δεν μπορουν να με διωξουν..Το οτι το χαιρεται που δεν μας θεωρουν φαβορι ο ιδιος το χε πει..και ειδαμε και περσι πως ηταν ολη την χρονια που πλακωνοταν μεχρι και με γιαγιαδες στις κερκιδες.
Κοίτα να δεις όμως που η Ευρωλίγκα τον έχρισε ως φαβορί στα updated power rankings!!! Δε μπορεί να ξεφύγει!!!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”