Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Νομίζω ότι ούτε μια χαρά είμαστε, ούτε χρειάζεται να στεκόμαστε διαρκώς σε αυτό το κάτι που μας λείπει. Το να καθόμαστε να σπάμε το κεφάλι μας για το ιδανικό ρόστερ κτλ, έχει γοητεία δε λέω κι εμένα μ' αρέσει. Στην τελική όμως είναι ένα διαρκές κυνήγι μαγισσών που μικρή σημασία έχει. Πάνω κάτω όλοι συμφωνούμε ότι στο 5 όλα καλά αν ο Μιλου είναι υγιής. Αν τραυματιστεί υπάρχει θέμα. Και στο 1 όλοι συμφωνούμε ότι ο Λι είναι ανεπαρκής άρα χρειάζεται ένας ακόμα χειριστής. Τώρα το αν θα παίξει ποτέ ο Έβανς, αν θα γίνει κίνηση, πότε θα γίνει, τι παίχτης θα έρθει, θα φανεί στο μέλλον. Και το να συζητάμε τα ίδια και τα ίδια έχει κουράσει. Θα πάρουν τις αποφάσεις αυτοί που είναι να τις πάρουν, με τα καλά τους και τα στραβά τους. Λες και εμείς ξέρουμε καλύτερα. Πάμε παρακάτω.Sharp Shooter έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 2:49 pmΜετά την απώλεια (αν όντως ενδιαφερθήκαμε πραγματικά) των Μπάτλερ και Ντίνγουιντι, βλέπω πως τείνουν να δημιουργηθούν δύο στρατόπεδα.
Οι α) μια χαρά είμαστε, έχουμε αθλητικοτητα, ας περιμένουμε να τους δούμε όλους και οι β) θέλουμε κάτι ακόμα.
Οσο κι αν προσπαθώ πάντα να τα βλέπω ψύχραιμα, να έχω υπομονή και να συμφωνώ με τους α) θεωρώ πως είναι εμφανής η απουσία ενός closer από το ρόστερ μιας.
Εχουμε την τύχη να έχουμε δύο από τους top-10 παίκτες της λίγκας στο ρόστερ μας αλλά δυστυχώς ο Σάσα δεν είναι on ball οπότε στα κρίσιμα θα περιοριστεί το impact του και ο δε Εβάν δεν έχει αξιόπιστο χειρισμό και διείσδυση οπότε θα αναγκαστεί να ζήσει και να πεθάνει από ένα side step ή step back τρίποντο πάνω σε άμυνα.
Θεωρητικά λοιπόν, μπορούμε με το βάθος, το μέγεθος και την αθλητικότητά μας να βγάλουμε τα συκώτια του αντιπάλου επί 40 λεπτά και να τον κάνουμε να καταρρεύσει. Όμως, αν τα ματς που κρίνουν τίτλους κριθούν στις τελευταίες κατοχές, ας είμαστε ειλικρινείς. Με το παρόν ρόστερ οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος μας. Ή τουλάχιστον δεν είναι μέχρι να βρεθεί κάποιος να μας διαψεύσει.
Όσον αφορά το κομμάτι του closer, αν χρειάζεται, αν η ομάδα έχει πρόβλημα στα κλειστά παιχνίδια κτλ. Πέρσι ο Ολυμπιακός έδωσε 17 παιχνίδια Ευρωλίγκας που κρίθηκαν σε διαφορά 6 πόντων και κάτω (δηλαδή σε 2 ή λιγότερες κατοχές). Δε μετράω τον μικρό τελικό για ευνόητους λόγους. Κέρδισε τα 13 από αυτά. Αν βάλουμε και τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα έχουμε 14 νίκες σε 20 παιχνίδια. Οπότε το ότι οι πιθανότητες να πάρουμε ένα κλειστό παιχνίδι δεν είναι με το μέρος μας δεν το ακούω τόσο. Επιπλέον θεωρώ ότι η παρουσία Ντόρσεϊ μόνο να δώσει έχει σε αυτό το κομμάτι καθώς και μεγάλα σουτ μπορεί να πάρει και στο spacing μπορεί να βοηθήσει για να ανοίξει το γήπεδο σε κάποιον Φουρνιέ πχ. Τη φετινή σεζόν το δείγμα είναι ακόμα μικρό αλλά έχουμε κερδίσει 3/4 τέτοια παιχνίδια.
Δε θα πω εγώ ότι δε χρειάζεται. Μακάρι να υπήρχε κι άλλος ένας χειριστής ικανός να πάρει ένα ματς στο τέλος. Κέρδος θα ήταν. Αλλά από αυτό μέχρι το "όποιος θέλει μας κερδίζει στις τελευταίες κατοχές" υπάρχει απόσταση.
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εμ δεν ηθελε να ερθει στην μονη ομαδα που σεν την ενδιαφερουν εαν ο παικτης ειναι ηδη τραυματιας.
Περα απο την πλακα αν ειναι θεμα καρδιας ο τυπος παιζει ολη του τη ζωη με αυτο το προβλημα θα ειναι χαζο να τον κοψαν για αυτο τονλογο εκτος και αν σεν εχουν τα ιατρικα μεσα ή την τεχνογνωσια να εγγυηθουν την παρακολουθηση της πορειας του
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Φανταζομαι για τον εκαστοτε γιατρο να δωσει το ΟΚ δεν θα ειναι ευκολο και δεν νομιζω να το κανει και κανεις. Απο εκει κ περα φανταζομαι οι γιατροι ενημερωνουν για τα ευρηματα τους και τι σημαιμουν αυτα και η ομαδα αποφασιζει αν θα του κανει συμβολαιο ή οχι.Christofis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 3:53 pmΕμ δεν ηθελε να ερθει στην μονη ομαδα που σεν την ενδιαφερουν εαν ο παικτης ειναι ηδη τραυματιας.
Περα απο την πλακα αν ειναι θεμα καρδιας ο τυπος παιζει ολη του τη ζωη με αυτο το προβλημα θα ειναι χαζο να τον κοψαν για αυτο τονλογο εκτος και αν σεν εχουν τα ιατρικα μεσα ή την τεχνογνωσια να εγγυηθουν την παρακολουθηση της πορειας του
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Αυτος δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι θεωρειται point guard.Christofis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 3:54 pmhttps://monobasket.gr/auton-perimenei-o ... po-to-nba/#
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αρα αμα παρουμε παικτη δεν θα μπορουμε να τον βαλουμε Α1..δεν ξερω ποσο εξυπνο ειναι αυτο..βεβαια αν ειναι να φερουμε καναν κατσαπλια καλυτερα να δηλωσουμε τον εβανς μπας και..
παιζει να ειναι ενθαρρυντικο παντως οτι ποσταρε για την επιστροφη του ο εβανς..δειχνει οτι εχει παρει ψυχολογια τουλαχιστον.
φανταζεστε να τον κοψει ο ερυθρος και να τον παρουμε εμεις?
-
kite26

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
- Προειδοποιήσεις:
0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
https://www.youtube.com/@lyricnaut
https://www.youtube.com/@lyricnaut
Εγώ δεν εχω καταλάβει πως ειναι ολοι σίγουροι οτι αυτόν θέλει ο Μπαρτζωκας τι στο καλό βγαίνουν για φαΐ μαζί κ ανοίγει ο κοουτς την καρδιά του?Rivers15 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 4:04 pmΑυτος δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι θεωρειται point guard.Christofis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 3:54 pmhttps://monobasket.gr/auton-perimenei-o ... po-to-nba/#
Παίκτης 1.93 που τον θεωρούν φοργουορντ αλλα άνετα λόγω αθλητικοτητας καλού χειρισμού πασας κ σουτ παίζει σε όλες τις θέσεις .Ευρωπη αυτός κλείνει σπίτια
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δε θεωρείται point guard. Scoring combo guard είναι. Θα τον έβλεπα να παίρνει μια Mike James στροφή ερχόμενος στην Ευρώπη ωστόσο. Τρέφεται από το pnr και το iso και έχει τη δυνατότητα να δει γήπεδο όταν τραβήξει τη βοήθεια.Rivers15 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 4:04 pmΑυτος δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι θεωρειται point guard.Christofis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 3:54 pmhttps://monobasket.gr/auton-perimenei-o ... po-to-nba/#
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Και point guard δεν είναι και πέφτει πάνω σε Ντόρσεϊ, Φουρνιε, μακισικ βάση θέσης. Σκόρερ είναι και ο Μπαρτζώκας είπε ότι δεν χρειάζεται σκόρερ η ομάδα έχει πολλούςRivers15 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 4:04 pmΑυτος δεν εχω καταλαβει ακομα γιατι θεωρειται point guard.Christofis έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 3:54 pmhttps://monobasket.gr/auton-perimenei-o ... po-to-nba/#

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο