Ναν, Χουάντσο και Χολμς στην δωδεκάδα, εκτός ο Ρογκαβόπουλος.
Νίκη έστω και με έναν πόντο σήμερα γιατί θα υπάρχει μεγάλο θέμα με την γκρίνια μετά.
Ψυχραιμία αδέλφια, είναι και εθνική εορτή σήμερα
Συντονιστής: Captains

Όπως έγραψα και στις προβλέψεις μου, το πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής σουτάρουμε πολύ άσχημα στα τρίποντα και ταυτόχρονα επιτρέπουμε στους αντιπάλους μας να σουτάρουν πολύ καλά. Για αυτό το λόγο, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για σήμερα. Βέβαια πιστεύω πως η ομάδα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αυτό αρκεί για να έρθει η νίκη.kein έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 8:53 pmΤο ανοίγω εγώ το θέμα για το σημερινό αγώνα, κι αν είναι ενάντια στους κανονισμούς ας σβηστεί από την "χωροφυλακή παρακαλώ".
Νίκη έστω και με έναν πόντο σήμερα γιατί θα υπάρχει μεγάλο θέμα με την γκρίνια μετά.
Ψυχραιμία αδέλφια, είναι και εθνική εορτή σήμερα![]()

Σε λίγη ώρα θα μάθουμε! Είναι εντελώς απρόβλεπτη η ομάδα ακόμα, βασικά όλες είναι, για τους γνωστούς λόγους βέβαια. Μπορεί να δούμε εμφάνιση σαν την Εφές ή σαν την Βιλερμπάν, δεν θα μου κάνει εντύπωση καμία. Θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε σήμερα, εύκολα ή δύσκολα - μάλλον δύσκολα ...BillyPao έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 8:58 pmΌπως έγραψα και στις προβλέψεις μου, το πρόβλημα είναι ότι μέχρι στιγμής σουτάρουμε πολύ άσχημα στα τρίποντα και ταυτόχρονα επιτρέπουμε στους αντιπάλους μας να σουτάρουν πολύ καλά. Για αυτό το λόγο, δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος για σήμερα. Βέβαια πιστεύω πως η ομάδα θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι αυτό αρκεί για να έρθει η νίκη.kein έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 8:53 pmΤο ανοίγω εγώ το θέμα για το σημερινό αγώνα, κι αν είναι ενάντια στους κανονισμούς ας σβηστεί από την "χωροφυλακή παρακαλώ".
Ψυχραιμία αδέλφια, είναι και εθνική εορτή σήμερα![]()

Κατάλαβα. Αφού είπες ότι θα κερδίσουμε, θα συμβεί το αντίθετο.kite26 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 9:01 pmΠάμε προβλέψεις:
-Συντριπτική νίκη του Παναθηναϊκού. Θα ξεσπάσουν μπασκετικά οι παίκτες, με σκοπό να γυρίσει Τούμπα το κλίμα.
-Ήρεμος Αταμάν στον πάγκο μετά και τα τελευταία γεγονότα.
-Μπροστάρης ο Ναν και ο Σορτς στο καλύτερό τους ματς φέτος.
-Τελικό σκορ 93-68. Ένας μπασκετικός μονόλογος του Παναθηναϊκού, απέναντι σε μια παραπαίουσα Μακάμπι.
-Τεχνική ποινή σε Ναν λόγω διαμαρτυρίας.
-Πολύ καλοί επίσης Χουάντσο και Τολιόπουλος.

Συμβαίνει συχνά, αλλά αυτή τη στιγμή πράσινα πιράνχας περιμένουν τη Μακάμπι να πατήσει παρκέ. Πεινάει για νίκη ο Παναθηναϊκός και νομίζω μπροστά στο κοινό του θα πάει για μεγάλη εμφάνιση. Αν όχι, θα βυθιστεί σε κρίση. Κρίση, τέλος πάντων, βαριά λέξη, ας την πούμε εσωστρέφεια.BillyPao έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 9:03 pmΚατάλαβα. Αφού είπες ότι θα κερδίσουμε, θα συμβεί το αντίθετο.kite26 έγραψε: ↑Τρί Οκτ 28, 2025 9:01 pmΠάμε προβλέψεις:
-Συντριπτική νίκη του Παναθηναϊκού. Θα ξεσπάσουν μπασκετικά οι παίκτες, με σκοπό να γυρίσει Τούμπα το κλίμα.
-Ήρεμος Αταμάν στον πάγκο μετά και τα τελευταία γεγονότα.
-Μπροστάρης ο Ναν και ο Σορτς στο καλύτερό τους ματς φέτος.
-Τελικό σκορ 93-68. Ένας μπασκετικός μονόλογος του Παναθηναϊκού, απέναντι σε μια παραπαίουσα Μακάμπι.
-Τεχνική ποινή σε Ναν λόγω διαμαρτυρίας.
-Πολύ καλοί επίσης Χουάντσο και Τολιόπουλος.![]()